11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
-
- theodorsalonika
Re: 11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Δεν ξέρω αν δεν άντεχε άλλο, αλλά αν τώρα πω εγώ ότι περίμενα πρώτη αλλαγή έξω από τα εξτρέμ τον Σέρβο και όχι αυτόν θα είχα άδικο;
- sourmenetes
- Moderator
Μοιαζει ακομα λιγο βαρυς και οτι εχει χασει σε εκρηξη.Δεν ξερω αν αυτα ειναι απορροια τραυματισμου η θεμα φυσικης καταστασης.Επιπλεον δεν παει στο εξεζητημενο λογικα γιατι θελει να ειναι προσεκτικος στα πρωτα του παιχνιδια για να κερδισει την εμπιστοσυνη προπονητη αποφευγοντας ειτε να εκθεσει ειτε να εκτεθει.Και παλι ομως η συνολικη παρουσια μεχρι τωρα εχει σαφως θετικο προσημο.
Οι πάσες του πάντως ήταν κακές χθες. Έκανε πολλά εύκολα λάθη ειδικά στο πρώτο μισάωρο
Ο ζαμπα ήταν καλός εχτές έκανε καλές ενέργειες συνολικά π λείπουν
2 φασεις για γκολ,και στις δυο πηγε να γινει ηρωας.Δεν παιζεις μονο σου καταλαβε το.
- Μπαρκαρούτσος
Όχι μόνο αυτό, αλλά ζήτησε και τα ρέστα από τον Λύρατζη (αν θυμάμαι καλά) που έδωσε πάσα λίγο πιο δυνατή από όσο θα έπρεπε. Ομαδικό πνεύμα, 0. Ας παίξει τέννις να ζητάει τα ρέστα από τον εαυτό του και να πετάει ρακέτες.
Τα λέω για αυτόν εδώ και καναδυό χρόνια (όπως και για Kaddouri και Πέλκα-Λημνιό που ευτυχώς έφυγαν οι 2 τελευταίοι) και θα τα λέω.
Τα λέω για αυτόν εδώ και καναδυό χρόνια (όπως και για Kaddouri και Πέλκα-Λημνιό που ευτυχώς έφυγαν οι 2 τελευταίοι) και θα τα λέω.
Και μενα μου γυρισε το ματι στη φαση που τα βαλε με τον Λυρατζη. Λες και σε ολο το ματς βγαιναν μπαλιες διαβητης και χαλαστηκε στη μια λαθος προωθηση της μπαλας.
Δεν είναι ο μόνος που τα έβαλε με τον Λύρατζη. Και ο Ίνγκασον το έκανε και ο Ζίβκοβιτς το έκανε.
- john4serres
Κάκιστη απόδοση. Με αποκορύφωμα οι δυο κρίσιμες φάσεις εντός περιοχής από αριστερά.
Κακιστες επιλογές, χωρίς να υπάρχει πλέον η δικαιολογία της ανωριμότητας.
- xrictoforoc
Εγώ πάλι έμεινα άναυδος με το πως στάθηκε στο ματς, ειλικρινά δεν περίμενα να μην υστερεί στον αγωνιστικό χώρο με τον γαύρο, από κανέναν. Δημιούργησε ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, αλλά όντως μπροστά είχε τραγικές επιλογές, με αποτέλεσμα να χαθούν καλές προϋποθέσεις. Πάντως υπάρχει ζωή, δεν το περίμενα. Κατσαδα τώρα και προχωράμε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk