8. Amr Warda
- ΑποστόληςΑ
- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
Re: 74. Amr Warda
[quote="sourmenetes"]Σου χω κανει πολλες παρατηρησεις.
γραψε λαθος χαχα
γραψε λαθος χαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος matrixxakos4 την Τρί 16 Οκτ 2018, 21:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
matrixxakos4 έγραψε:ρε κάτσε καλά που θα σε μιλάς και θα βαράω προσοχή κανε με μπαν και άλλες ψευτομαγκες, αν έχεις θέμα στείλε μου πριβε να το λύσουμε από κοντά.sourmenetes έγραψε:Σου χω κανει πολλες παρατηρησεις.
Στην επομενη ειτε κουτοπονηρια ειτε ειρωνεια θα φυγεις για κανα διβδομαδο

- matrixxakos4
- Επικοινωνία:
α οκ συγνώμη τότεΑποστόληςΑ έγραψε:matrixxakos4 έγραψε:ρε κάτσε καλά που θα σε μιλάς και θα βαράω προσοχή κανε με μπαν και άλλες ψευτομαγκες, αν έχεις θέμα στείλε μου πριβε να το λύσουμε από κοντά.sourmenetes έγραψε:Σου χω κανει πολλες παρατηρησεις.
Στην επομενη ειτε κουτοπονηρια ειτε ειρωνεια θα φυγεις για κανα διβδομαδοΔεν λέει εσένα.
sourmenetes έγραψε:Σου χω κανει πολλες παρατηρησεις.
Στην επομενη ειτε κουτοπονηρια ειτε ειρωνεια θα φυγεις για κανα διβδομαδο

συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια
-
κάτι δεν κάθεται καλά στην όλη φάση κι έχω την υποψία πως Δεκέμβρη φεύγει με μεταγραφή ,αυτά για νυχτοπερπατήματα ,πειθαρχικά κλπ ακούγονται βερεσε και φθηνά
- kataramenos5
Ενδιαφερον της Βερντερ για Ουαρντα. Μαλλον εχουν για σκαουτερ τον μπαρμαν του Κασπερ
-
- Mr Ξερόλας 2019
Ασε τις δηλωσεις,δουλεψε ,πιασε την ευκαιρια που σου δινεται τωρα.
Κανε παιχνιδαρες στην Ευρωπη,βοηθησε μας αγωνιστικα,να σε βοηθησουμε κι εμεις να παρεις μεταγραφη.
Φερε 3-5 μυρια,ειτε τον Γεναρη,ειτε το καλοκαιρι και τοτε θα εισαι ωραιος.
Μονο μην κανεις παλι κουτσουκελες,γιατι την επομενη φορα,σε βλεπω εκτος και αυτο δεν θα ειναι καλο ουτε για εμας,αλλα ουτε και για εσενα.
Κανε παιχνιδαρες στην Ευρωπη,βοηθησε μας αγωνιστικα,να σε βοηθησουμε κι εμεις να παρεις μεταγραφη.
Φερε 3-5 μυρια,ειτε τον Γεναρη,ειτε το καλοκαιρι και τοτε θα εισαι ωραιος.
Μονο μην κανεις παλι κουτσουκελες,γιατι την επομενη φορα,σε βλεπω εκτος και αυτο δεν θα ειναι καλο ουτε για εμας,αλλα ουτε και για εσενα.
Δηλώσεις στο ινστα χωρίς νόημα από την μεριά του, αφού άλλα δείχνουν τα έργα του, αλλά από την άλλη δε μπορώ παρά να μην διακρίνω το εξής: Δική μου άποψη μόνο είναι ότι μέσα από αυτές τις αναρτήσεις του δείχνει ότι δεν νοιώθει την ομάδα αφού δε θυμάμαι σε κάποιο ινστα του να απευθύνεται σε συμπαίκτη του ή να επιβραβεύει την προσπάθεια τους στα ντέρμπι ή κάνω λάθος; Έχει αναφερθεί σε καμία περίπτωση σε κάποιον συμπαίκτη του; Έχει πει κανέναν καλό λόγο, ένα μπράβο ρε αδελφε στην ομάδα του και τους συμπαίκτες του στις δύσκολες νίκες που δεν μετείχε; Τον Ρει για παράδειγμα θυμάμαι να τα γράφει και ας είναι μόνιμα στον πάγκο. Τον Καντούρι σε ματς που δεν παίζει επίσης. Για τον λαλίστατο κάθε τόσο στο ινστα Αμρ όμως δε θυμάμαι κάτι αντίστοιχο. 

- john4serres
Ένας φίλος καλος μου πε τελείωσε ο συγκεκριμένος
Πάμε γι αλλά καλή συνέχεια κ καλα πεσίματα σε άλλη χωρα
Πάμε γι αλλά καλή συνέχεια κ καλα πεσίματα σε άλλη χωρα
Καλός φίλος;
Κάτσε γιατί μ εσένα αυτό μπορεί να σημαίνει και κακός φίκος...
Εξηγησου
Κάτσε γιατί μ εσένα αυτό μπορεί να σημαίνει και κακός φίκος...
Εξηγησου