Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Πες το κ ετσι
Εγω δε μπορω να καταλάβω κπς που χαίρονται κιολας με πωλησεις ...τι να πω
Ε
Ελπίζω φετος να μην κανει τα ιδια λάθη κ να στηρίξει την ομαδα γράφοντας εμάς στα κακαλατ
Εγω δε μπορω να καταλάβω κπς που χαίρονται κιολας με πωλησεις ...τι να πω
Ε
Ελπίζω φετος να μην κανει τα ιδια λάθη κ να στηρίξει την ομαδα γράφοντας εμάς στα κακαλατ
Ο μπελης έχει το know how ;KOSTAS54 έγραψε:Ιβάν να το ξέρεις, όσο δεν συμβουλεύεσαι τον Μιχάλη τον Μπέλη, ομάδα δεν κάνεις. Τι απωθημένα κι αυτός ο άνθρωπος!
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κόπηκαν τα μεροκάματα καλό αυτό βέβαιαDimg4 έγραψε:"Εχει προεδρο εναν ξενο. Εχει ξεχασει πολλους ανθρωπους"
Ιβαν αυτο σημαινει οτι ειμαστε σε σωστο δρομο. Για να μυξοκλαιγονται οι χαραμοφαηδες επειδη κοπηκαν τα βολεμενα μεροκαματα παμε καλα. Εκσυγχρονισμος τωρα.
Και ο Αλαφούζος έκανε δωρεά βάψιμο της λεοφωρου με την χορηγία της θύρας 13teo4giannitsa έγραψε:Και σαν να μην έφτανε το ξεπούλημα πας και βάφεις κερκίδες. Μη μιλήσω για τους ξένους στους οποίους έχεις δώσει τα ηνία της ομαδος. Πρόσεχε Ιβάν...
Δεν έχει gps ?Sekeris4 έγραψε:Ειχε ομως ατρανταχτο επιχειρημα.Που πας ρε Μιχελ,που αν σε αφησουν στην Ομονοια θα χαθεις![]()
- kataramenos5
Ε τιποτα μωρε ,βρεθηκανε με τον Κυρ Νικο στο ουζερι και...καταλαβαινεις...Δημητρης17 έγραψε:Αληθεια, τον Μπελλη μυιγα τσε τσε τον τσιμπησε;;;; Τι στα κομματια;;;
MANIAKOS έγραψε:Εγω δε μπορω να καταλάβω κπς που χαίρονται κιολας με πωλησεις ...τι να πω
- Sick Bastard
- Μπαρκαρούτσος
Κακώς ασχολείστε με τον Μπελλη.. Τις διάβασα τυχαία τις δηλώσεις του, καθώς δεν διαβάζω πάντα τις δηλώσεις παλαιμάχων ή άλλων..
Ένα τσουβάλι με βλακείες. Δεν περίμενα να διαβάσω post εδώ πέρα για αυτό το μανιφέστο αμπαλίασης.
Ένα τσουβάλι με βλακείες. Δεν περίμενα να διαβάσω post εδώ πέρα για αυτό το μανιφέστο αμπαλίασης.
- abc_o_ karpouzas
εγω παντως........κακα τα ψεματα.......συμφωνω με τον τεραστιο μπελλη
θελω και εγω για προεδρο τον........αποστολιδη.........
ααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααα
ρεεεεεεεεεε τον μπελλη τον μιχαλη
σοβαρα τωρα
εγω λεω οταν βγαινουν τετοιτιες δηλωσεις να βαζουμε τους anonymous που εχουμε εδω στο ΠΑΟΚμανια
να βρισκουν καποιο τροπο επικοινωνιας με αυτους τους πουθεναδες που κανουν τετοιες δηλωσεις και να τους την λεμε κανονικα
θελω και εγω για προεδρο τον........αποστολιδη.........
ααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααα
ρεεεεεεεεεε τον μπελλη τον μιχαλη
σοβαρα τωρα
εγω λεω οταν βγαινουν τετοιτιες δηλωσεις να βαζουμε τους anonymous που εχουμε εδω στο ΠΑΟΚμανια
να βρισκουν καποιο τροπο επικοινωνιας με αυτους τους πουθεναδες που κανουν τετοιες δηλωσεις και να τους την λεμε κανονικα
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Εξώδικο από τον Σαββίδη!
Εξώδικο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στην εφημερίδα "Kontra"!
PaokVoice
Η κατάθεση φακέλου από τον Ιβάν Σαββίδη, για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας, φαίνεται πως έχει ενοχλήσει αρκετούς…
Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, φέρεται ενοχλημένος από αυτές τις ενέργειες και αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση, δια μέσου της νομικής οδού.
Το νομικό επιτελείο του Ιβάν Σαββίδη, απέστειλε την Τρίτη (19/7) εξώδικο με απαίτηση ανάκλησης και διόρθωσης δυσφημιστικού κειμένου στην εφημερίδα «Kontra».
Εφόσον το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν ανακληθεί, τότε ο 57χρονος επιχειρηματίας, θα προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή.
Εξώδικο του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ στην εφημερίδα "Kontra"!
PaokVoice
Η κατάθεση φακέλου από τον Ιβάν Σαββίδη, για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας, φαίνεται πως έχει ενοχλήσει αρκετούς…
Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου, φέρεται ενοχλημένος από αυτές τις ενέργειες και αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση, δια μέσου της νομικής οδού.
Το νομικό επιτελείο του Ιβάν Σαββίδη, απέστειλε την Τρίτη (19/7) εξώδικο με απαίτηση ανάκλησης και διόρθωσης δυσφημιστικού κειμένου στην εφημερίδα «Kontra».
Εφόσον το συγκεκριμένο δημοσίευμα δεν ανακληθεί, τότε ο 57χρονος επιχειρηματίας, θα προχωρήσει σε μήνυση και αγωγή.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 1926 ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Sera4 έγραψε:πολλα μπραβο για το παλατακι εκανες ευτυχισμενα τα ματια μου δεν πηγαινε αλλο με αυτο το τρικολορε εκει μεσα...
αν με την ευκαιρια της αναβαθμισης της μεσημβριας, αντικαταστησεις και αυτα τα κουραδι λυομενα του επαναστατη που θυμιζουν αναβαθμιση τσαντιριων, με ενα σοβαρο πληρως εξοπλισμενο κτιριακο συγκροτημα θα σου φιλησω και τα ποδια :ugeek:
Ιβάν Σαββίδη, ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά που...είσαι Π.Α.Ο.Κ.!!!!
- teo4giannitsa
Για το σημερινό φιάσκο με τις φανέλες τί να πω; Ξένοι φαντάζομαι ήταν οι τεχνικοί...