Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
Αν φέτος δεν μας αδίκησε τότε με αυτά τα κριτήρια ούτε περσυ μας αδίκησε μια χαρά λοιπόν και πέρσι και φέτος οι διατησιες επειδή συμπαθούμε κάποιον μην τον βγάζουμε αδικημένο και τον φετινό που δεν τον γουστάρουμε τον βγάζουμε ευνοημενο...αυτές οι συμπάθειες αντιπάθειες μας φάγανε αγγελικοι σαντικοι μπολονικοι κλπ.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το άδειο γήπεδο δεν έχει να κάνει με την κακή πορεία τις ομάδας.και πέρσι το γήπεδο μετά το διπλό με ολυμπιακό ήταν άδειο, στο +5 ... δεν έχει να κάνει με την πορεία τις ομάδας έχει να κάνει ποιο πολύ με την οικονομική κρίση και τα τζαμπε live stream
- john4serres
Τέλος ο Τούντορ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ, λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας.
09.03.2016
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ , λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας. Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας ως το τέλος της σεζόν.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ, λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας.
09.03.2016
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ίγκορ Τούντορ , λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για την ποιότητα της ομάδας. Ο Βλάνταν Ίβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας ως το τέλος της σεζόν.
- efthimis_paok
ΌντωςSfinas έγραψε:ε το ανακοινώσε ο σάββας χθες, η παε είναι πολύ αργή ....
Μονο μην κάψουμε και τον ιβιτς και τον κάνουμε ΓΧ....
ας κάνουν συμβόλαιο τον ίβιτς 3 χρονια , ξέρει την ομάδα καλάeorptol έγραψε:Μονο μην κάψουμε και τον ιβιτς και τον κάνουμε ΓΧ....
-
μία λέξη απλά
ΕΛΕΟΣ
το είπε πρώτος ο κυρ Σάββας
ξανά έλεος
δεν θα δει άσπρη μέρα ο σύλλογος αυτός
από μαθητευόμενο σε μαθητευόμενο,σε άστοχη στιγμή,με όλη την ομάδα εκτός από τραυματισμούς
ελεος και πάλι
ΕΛΕΟΣ
το είπε πρώτος ο κυρ Σάββας
ξανά έλεος
δεν θα δει άσπρη μέρα ο σύλλογος αυτός
από μαθητευόμενο σε μαθητευόμενο,σε άστοχη στιγμή,με όλη την ομάδα εκτός από τραυματισμούς
ελεος και πάλι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Armagedonas την Τετ 09 Μαρ 2016, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Μπορεί κάποιος να μου πει τι είπε χθες ο Σάββας; Πως το συνδέεται με τουντορ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
- painkiller4
http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... -parazalisjohn4serres έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου πει τι είπε χθες ο Σάββας; Πως το συνδέεται με τουντορ;
Μετά την ολομέτωπη επίθεση του Ιβάν Σαββίδη στους ανθρώπους του γάβρου κατά τη διάρκεια συνάντησης ανάμεσα στη Super League και τους ιδιοκτήτες των 16 ΠΑΕ, κάποιοι βγήκαν από την άιθουσα ... ζαλισμένοι!!!
Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η δήλωση του 81χρονου κυρ Σάββα, που ούτε λίγο ούτε πολύ έχει ξεφύγει τελείως!!!
Τι δήλωσε λοιπόν ο άνθρωπος που ασκεί χρέη αντιπροέδρου στη διοίκηση του γάβρου: "Ο Ολυμπιακός έχει ή όχι την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα; Το είπε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τον Φορτούνη. Μίλησε με καλά λόγια και για τον Ολυμπιακό και απ' ό,τι έμαθα τον έδιωξαν"...
Πόσο εύκολο είναι να πάρει κανείς στα σοβαρά έναν τέτοιον άνθρωπο που προφανώς δεν τα έχει καλά με τα όσα συμβαίνουν (ή δε συμβαίνουν γύρω του!)...
- Trilofiotis
ΚΑΝΤΕ
ΚΛΕΙΣΤΟ 4ΕΤΕ
ΣΤΟ ΠΟΥΛΑΙ
ΛΑΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Igor σε πίστευα, αλλα ώρες ώρες οι δηλώσεις σου δειχνουν ότι εισαι ΑΛΛΟΥ ΝΤΑΛΛΟΥ.
Πλέον ΗΣΟΥΝ αλλου νταλλου.
Καλή τυχη.
ΚΛΕΙΣΤΟ 4ΕΤΕ
ΣΤΟ ΠΟΥΛΑΙ
ΛΑΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Igor σε πίστευα, αλλα ώρες ώρες οι δηλώσεις σου δειχνουν ότι εισαι ΑΛΛΟΥ ΝΤΑΛΛΟΥ.
Πλέον ΗΣΟΥΝ αλλου νταλλου.
Καλή τυχη.