10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από john4serres »

ρε αυτος δεν ειναι καλα , μιλαει στον εαυτο του !!

ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αρδκια σας έστειλε για ραδίκια ο μέγιστος φορ που πάτησε Ελλάδα, σας πήρε χαμπάρι δεν καταδέχεται να σας μιλάει.
Πλέον από δω και πέρα, αναμένεται συντονισμένο θάψιμο

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεκτό το συμπέρασμα ότι δεν έχει, τον τελευταίο καιρό/τελευταίο ματς που δεν είναι τραυματίας, το χρόνο συμμετοχής που θα μπορούσε να έχει, πάλι με την επιφύλαξη για την πιθανότητα χρησιμοποίησης του μεθαύριο όμως. είναι άλλωστε κάτι που διατύπωσα και εγώ ώς συμπέρασμα χθες που παρέθεσα το χρόνο συμμετοχής σε συνάρτηση με τους τραυματισμούς που είχε.

δεκτή και η συγνώμη που ζητάει που κρέμασε την ομάδα.

όμως, το να παραδέχεται ότι η συμπεριφορά του οφείλεται στο ότι δεν ξεκίνησε βασικός και ως εκ τούτου έφτασε να κρεμάσει την ομάδα σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα είναι απαράδεκτο κατα την άποψη μου και δεν πα να τον λενε και μαραντόνα και μέσσι και μπεκενμπάουερ. αυτή είναι η λογική μου για όλους τους παίχτες μιας ομάδας και δεν αλλάζει με κανένα όνομα.

πάντως, για τη θέση που παίζει δεν είδα να διατυπώνει διαφωνίες. :mrgreen: 8-)

υγ: και ενα μπράβο φυσικά για την τελευταία παράγραφο...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

john4serres έγραψε:ρε αυτος δεν ειναι καλα , μιλαει στον εαυτο του !!

ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ
Γαμάτος είναι!
Αυτοκριτική κάνει, εκτός των άλλων...

SM-G920F
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Ειναι τεράστιος ,για 2 εβδομάδες προπονηση να ειναι ετοιμος ,νομιζω καλο θα κάνει σε όλους αυτη η αποβολή. Μας τα πρήξανε θα φυγεί και θα φυγει ,ο Μπερμπατοφ μάγκες θα τελειώσει στον ΠΑΟΚ την καριερα του
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

+ στο παραπάνω, θα είναι μια μεγάλη ¨νίκη¨ για το σύνολο του οργανισμού ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πόσο διαφορετικά είναι τα πράγματα ΑΡΔ της πόλης είστε μεγάλοι τρόμπες. ...πρέπει να αξιοποιηθεί περισσότερο χωρίς όμως χωρίσουμε την ομάδα σε καλούς και κακούς

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μεγαλε Μπερμπατοφ.... Ποσο απλα απεδειξες οτι η Ελλαδα δεν εχει δημοσιογραφους αλλα μπινεδες που για 5 ευρω πουλανε ιερα και οσια...

εν χορο πρεπει να παιζει αυτη η συνέντευξη σε καθε μεσο που σεβεται τον εαυτο του.

Πανελλήνιος ΣΦ ΠΑΟΚ Αθηνών.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αρκεί κGEO να έχουμε ορθολογική προσέγγιση ως οργανισμός ΠΑΟΚ, Για να έρθουν κι άλλοι Μπερμπατοφ

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όλα πρέπει να προσμετρηθούν ώστε μόνο εξέλιξη να έχουμε απο τα όποια λάθη. Για παράδειγμα στο προκείμενο, και ο Τούντορ πρέπει να λάβει υπόψιν του ότι το πιο σημαντικό όνομα έχει ενα θέμα, τουλάχιστον για τον προηγούμενο αγώνα και να το λύσει μαζί του αλλά και το όποιο όνομα να ξέρει ότι δεν μπορεί να θέτει εαυτόν υπεράνω της ομάδας που αγωνίζεται και δη τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Συμφωνω οτι στην παρουσα φαση θα κανει καλο και στον ιδιο και στην ομαδα και στον προπονητη και σε εμας οτι θα απουσιαζει για 3 ματς. Θα καθαρισει το μυαλο ολων ΜΑΣ.

Στο χερι του ειναι να δειξει τα οσα λεει και στο γηπεδο. Μακαρι
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Επίσης δεν αναφέρει πουθενά τον προπονητή "ονομαστικά". Ούτε θετικά ούτε αρνητικά.
Θα μπορούσε να κράξει (π.χ. δε με βάζει στη φυσική μου θέση κλπ) ή να πει το κλισέ που λένε οι περισσότεροι "είμαι στη διάθεση του προπονητή και εκείνος αποφασίζει".

Ότι είναι εκνευρισμένος που δεν παίζει συνέχεια είναι προφανές και λογικό. Το ότι ήρθε σε μια χρονική συγκυρία που ο ΙΤ και ο ΦΑ κάνουν συνεχή πειράματα για να ανακαλύψουν το μποζόνιο του χίγκς είναι η γκαντεμιά του.

Ο ΙΤ (παρόλο που είμαι "τουντορόσκυλο με ημερομηνία λήξης") έκανε λακαμία στο προχθεσινό ματς που δεν τον ξεκίνησε. Στα ντέρμπι δε μπορει να τον αφήνεις έξω. Κάνε τα πειράματα σου στα "μικρά" ματς.

Από την άλλη, ίσως θεώρησε ότι στο 2ο ημίχρονο, που δημιουργούνται πάντα χώροι λόγω της κόπωσης, θα απέδιδε καλύτερα, ενώ στο 1ο που όλοι τρέχουν με μεγαλύτερη ένταση, δε θα μπορούσε να ανταποκριθεί και να προσφέρει.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Δύο εβδομάδες προπονήσεις, πάρτε επιτέλους κ μια επιτελικάρα κ μετά ψάξτε το δεύτερο κ σε πόσα ματς θα έχει η ομάδα κάτω από 3 γκολ

Τόσο μαμημένα απλά

Στα πλέι οφ that is.. :mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sick Bastard έγραψε:Πολύ σωστός Odi.
Ειδικά αυτό το ''καλύτερος με τη Βέροια'' - ''εκτός με την Ξάνθη για να παίξει βασικός στο ντέρμπι'' -Αλλαγή στο ντέρμπι
ήταν καψώνι ολκής.

Θα τον κάνουμε 10αρι στον ΠΑΟΚ στα γεράματα.
Ο....Τουντορ καψονι στον...Μπερμπατοφ....
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Χρονιά χωρίς παρατράγουδα δε δύναται να υπάρξει.
Ο ένας τα βάζει με Μπερμπάτοφ, ο άλλος με Κλάους, ο άλλος με Τούντορ, εγώ με Ιβάν, εσύ με Άρνεσεν, ο Che με Λούκας.
Γι' αυτό και δε βαριόμαστε ποτέ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”