25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από Mīngus »

Τρελή σούπα το ματσάκι σήμερα. Αν και με 10 η Κοπεγχάγη, οι άλλοι γυρνούσανε το τόπι γύρω γύρω. Και μας στείλανε κουβά.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του, οι ελάχιστες πιθανότητες επιστροφής του γίνονται μηδαμινές.
Αν δεν θέλεις μία, δεν θέλουμε δέκα ψηλέ, αν και σε πήγαινα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τι είπε;;
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

την αληθεια ...για αυτο πειραξε η δηλωση του...

οτι ειναι αρρωστημενη η κατασταση στο ελλαντα...και αναφερθηκε στην μπουκα των οπαδων μας στα αποδυτηρια κτλ κτλ κτλ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Την αλήθεια είπε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Συμφωνω,την αληθεια ειπε..
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Εμένα οι δηλώσεις του πάντως μου δείχνουν πως δεν μπορεί να αντέξει την πίεση της μεγάλης ομάδας και γι'αυτό δεν νομίζω πως πρόκειται ποτέ να κάνει μεγάλη καριέρα παρόλα τα προσόντα του.

Οι απαιτητικές ομάδες έχουν και απαιτητικούς οπαδούς.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τι συζητάμε ακόμα για τον όλσεν?

έχουμε 2 τερματάδες καλύτερους από αυτόν και είναι και Έλληνες
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Αρρωστημενο ειναι ο ΠΑΟΚ να παλευει να μπει στα πλειοφ σε ενα πρωταθλημα της πλακας και καποιοι μισθοφοροι
να θελουν και χειροκροτημα.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

αν το έλεγε ο Pablo Garcia θα λέγαμε πέστα ρε Παυλάρα... και εσύ νιώθεις απο ΠΑΟΚ...
απο τον Όλσεν όμως.. δεν...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αρωστημενο είναι να κράζουμε μόνο να κράζουμε τους πάντες γύρω από την ομάδα χωρίς να δούμε ποτε τίποτε καλό και όταν μας τελειώσουν αυτοί να κράζουμε και τους δανεικους αρχίσαμε μέ ολσεν καμμια δηλωση κουλουρη έχουμε ? Του πουγγουρα ;

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπορεί να άξιζε καλύτερης τύχης στον ΠΑΟΚ, αλλά με τις δηλώσεις του κάνει φανερό ότι δεν θέλει να επιστρέψει.
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Όχι σοβαρός επαγγελματίας θα κάθεται να τρώει ντου από κάποιους για το "καλό της ομάδας".
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Εμένα οι δηλώσεις του πάντως μου δείχνουν πως δεν μπορεί να αντέξει την πίεση της μεγάλης ομάδας και γι'αυτό δεν νομίζω πως πρόκειται ποτέ να κάνει μεγάλη καριέρα παρόλα τα προσόντα του.

Οι απαιτητικές ομάδες έχουν και απαιτητικούς οπαδούς.
Στο 2ο συμφωνώ αλλά αν διαχωρίσουμε το απαιτητικοί με το "ανυπόμονοι μέχρις ΝΤΟΥ", τότε ίσως τελικά κάνει καριέρα σε μεγάλη ομάδα κι αυτό πιστεύω προσωπικά!!! ;)
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Eτσι...δεν ηταν οι «απαιτησεις» που δεν αντεξε. Για το αρρωστημενο κλιμα γυρω απο το ποδοσφαιρο μας μιλησε, κομματι του οποιου αποτελουμε κι εμεις (το ξερω..δε μας αρεσει να το ακουμε....θελουμε να πιστευουμε στα μυαλα μας οτι η σαπιλα ξεκινα απο το κεντρο των γηπεδων και σταματα στο πανό «...το προιον ειναι σκαρτο»)

Στην τελικη ποιες τεραστιες απαιτησεις δεν αντεξε στον ΠΑΟΚ; Η δευτερη θεση μπηκε στοχος για φετος, σε ενα χαμηλης δυναμικοτητας πρωταθλημα, και η προσπαθεια το καλοκαιρι μεσω αυτης να παει Τσου.Λου.
Στην Κοπενχαγη κ τη Δανια, και σε αυτη την παρουσια του, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ στοχους εχει (πρωταθημα κ μονο)..και μια χαρα αντεχει.

Το αν θα γυρισει ειναι αλλο θεμα, αλλωστε περιουσιακο μας στοιχειο αποτελει...το οτι δεν τρελλαινεται με την ιδεα, ειναι ομως μαλλον προφανες κ αναμενομενο.
Οσο για το οτι εχουμε 2 καλυτερους τερματαδες απο αυτον, οκ ολες οι αποψεις σεβαστες...εγω προμηθευτηκα 20 κιλα παατεμπο και θα συνεχισω να περιμενω απο δαυτους την πρωτη μεγαλη σωτηρια επεμβαση τους αλα Ολσεν (γιατι τα λαθη του εχουν προλαβει και τα καναν κι αυτοι σε λιγοτερες μαλιστα εμφανισεις.,..αλλα τωρα δεν στελνει ετοιμα αρθρακια ο Καραπαππας στα φιλαρακια του τις δευτερες. Η δουλεια εγινε)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”