ρε παλικαρε ενω στο γενικο πλαισιο εχεις δικιο δηλαδη στο γεγονος οτι η ομαδα χρειαζετε καποιες προσθηκες ποιοτικων παικτων,ντινεις αυτην σου την αποψη με υπερβολες και χαζομαρες που καταφερνεις να διαφωνουν μαζι σου ακομα και αυτοι οι οποιοι θελουν το ιδιο με σενα.buffos έγραψε:Εσείς μπορεί να γελάτε, όμως την Δευτέρα δηλώνετε το ρόστερ στην ΟΥΕΦΑ για το πως θα παίξουμε.
Αν κάποιος πιστεύει οτι μέχρι την Δευτέρα θα έχουν κλείσει 3 ποιοτικοί παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα, απλά κοιμάται κι ονειρεύεται.
Το ρόστερ είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Όσοι θεωρούν οτι οι Περέιρα και Μακ είναι ποιοτικές προσθήκες, απλά προβάλουν τις επιθυμίες τους και αγνοούν την πραγματικότητα. Μπορεί να είναι , μπορεί και οχι. Για την ώρα και με βάση αυτά που είδαμε κανείς από τους Μακ - Περέιρα - Γκολάσα, δεν θα έπαιζε βασικός στον περσινό ΠΑΟΚ. Ούτε φυσικά στον ΠΑΟΚ του Σάντος.... ούτε του Μπόλονι.. ούτε του Χάβου...
Χρειάζονται άμεσα 3 παίκτες με εμπειρία και προσωπικότητα. Όπως είναι τα πράγματα, χωρίς καν Αριστερό εξτρεμ στην ομάδα (γιατί όσες φορές ο Μάρτενς έπαιζε αριστερά ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, και οτι καλό έκανε ήταν οταν έπαιζε στην φυσική του θέση), χωρίς στόπερ, με το 90% της ομάδας να είναι στοίχημα τα πράγματα είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.
Αν η ομάδα περάσει στου ομίλους, κερδίζει χρόνο να δουλέψει. Αν αποκλειστεί η χρονιά θα είναι καταστροφική.
Η αισιοδοξία πολλών , μπορεί να είναι καλοπροαίρετη , αλλά μόνο κακό κάνει στην παρούσα φάση. Γιατί όταν το κακό θα έχει γίνει, οι καλές προθέσεις δεν μετράνε. Δεν μπορεί κάποιος να πει δεν ήξερα όταν είναι φανερό τι γίνετε.
Χρόνος δεν υπάρχει. Την Δευτέρα (και όχι στις 31 Αυγούστου) τα ψέμματα τελειώνουν.
δεν ειναι δυνατον να μου μιλας για το περσινο ροστερ αυτο με το οποιος ξεκινησαμε την σεζον.
ακομα και τωρα εχω καλυτερο ροστερ απο εκεινο με το οποιο παιξαμε με μεταλιστ

αν πραγματικα πιστευεις οτι η πανω ενδεκαδα ειναι καλυτερη απο την κατω τοτε τι να σου πω
οσο το να μου συγκρινεις τον λουκας που επαιζε σε ενα χωριο της ουκρανιας και ηρθε στην ελλαδα με 6 μηνες αποχη με τον μακ που στα 23 του εχει κοντα στις 100 συμμετοχες στην μπουντεσλιγκα μονο ως ανεκδοτο μου ακουγεται