Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από desperando »

buffos έγραψε:Εσείς μπορεί να γελάτε, όμως την Δευτέρα δηλώνετε το ρόστερ στην ΟΥΕΦΑ για το πως θα παίξουμε.
Αν κάποιος πιστεύει οτι μέχρι την Δευτέρα θα έχουν κλείσει 3 ποιοτικοί παίκτες για να βοηθήσουν την ομάδα, απλά κοιμάται κι ονειρεύεται.

Το ρόστερ είναι ΤΡΑΓΙΚΟ. Όσοι θεωρούν οτι οι Περέιρα και Μακ είναι ποιοτικές προσθήκες, απλά προβάλουν τις επιθυμίες τους και αγνοούν την πραγματικότητα. Μπορεί να είναι , μπορεί και οχι. Για την ώρα και με βάση αυτά που είδαμε κανείς από τους Μακ - Περέιρα - Γκολάσα, δεν θα έπαιζε βασικός στον περσινό ΠΑΟΚ. Ούτε φυσικά στον ΠΑΟΚ του Σάντος.... ούτε του Μπόλονι.. ούτε του Χάβου...

Χρειάζονται άμεσα 3 παίκτες με εμπειρία και προσωπικότητα. Όπως είναι τα πράγματα, χωρίς καν Αριστερό εξτρεμ στην ομάδα (γιατί όσες φορές ο Μάρτενς έπαιζε αριστερά ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, και οτι καλό έκανε ήταν οταν έπαιζε στην φυσική του θέση), χωρίς στόπερ, με το 90% της ομάδας να είναι στοίχημα τα πράγματα είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

Αν η ομάδα περάσει στου ομίλους, κερδίζει χρόνο να δουλέψει. Αν αποκλειστεί η χρονιά θα είναι καταστροφική.

Η αισιοδοξία πολλών , μπορεί να είναι καλοπροαίρετη , αλλά μόνο κακό κάνει στην παρούσα φάση. Γιατί όταν το κακό θα έχει γίνει, οι καλές προθέσεις δεν μετράνε. Δεν μπορεί κάποιος να πει δεν ήξερα όταν είναι φανερό τι γίνετε.

Χρόνος δεν υπάρχει. Την Δευτέρα (και όχι στις 31 Αυγούστου) τα ψέμματα τελειώνουν.
ρε παλικαρε ενω στο γενικο πλαισιο εχεις δικιο δηλαδη στο γεγονος οτι η ομαδα χρειαζετε καποιες προσθηκες ποιοτικων παικτων,ντινεις αυτην σου την αποψη με υπερβολες και χαζομαρες που καταφερνεις να διαφωνουν μαζι σου ακομα και αυτοι οι οποιοι θελουν το ιδιο με σενα.
δεν ειναι δυνατον να μου μιλας για το περσινο ροστερ αυτο με το οποιος ξεκινησαμε την σεζον.
ακομα και τωρα εχω καλυτερο ροστερ απο εκεινο με το οποιο παιξαμε με μεταλιστ

Εικόνα

Εικόνα

αν πραγματικα πιστευεις οτι η πανω ενδεκαδα ειναι καλυτερη απο την κατω τοτε τι να σου πω

οσο το να μου συγκρινεις τον λουκας που επαιζε σε ενα χωριο της ουκρανιας και ηρθε στην ελλαδα με 6 μηνες αποχη με τον μακ που στα 23 του εχει κοντα στις 100 συμμετοχες στην μπουντεσλιγκα μονο ως ανεκδοτο μου ακουγεται
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

paokovios1974 έγραψε:Μεταγραφες θα γινουν και θα ειναι και καλες οι λογοι εχουν εξηγηθει απο οσους ακομα κραταμε την ψυχραιμια μας,στα προκριματικα του europa θα κατεβει μια ενδεκαδα η οποια ειναι καλυτερη απο την περσινη με μεταλιστ...ψαξτε το λιγο αν αμφιβαλετε.
σε παω γιατι οσο μαυρα και να ειναι τα πραγματα παντα βλεπεις μια ηλιαχτιδα αισιοδοξιας.
μακαρι να ειχα αυτο το χαρισμα
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Πλακα πλακα κατσε καλα 11αδα εχουμε.. με τις αλλαγες δεν ξερω τι γινετε.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

11αδα εχουμε , με μονο τον παρτενέρ του βιτορ να λειπει.....
Άβαταρ μέλους
Black&White

Δημοσίευση από Black&White »

Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια. Σας έφερε τον Πίου και δεν τον θέλατε. Τρεις μεταγραφές είναι ήδη κλεισμένες όπως είπε και ο έγκυρος παοκόβιος. Ονομάτα δε θα πω αλλά ο Ιβάν είπε:"Εσύ, εσύ και ο κωλοτούμπας στο πούλμαν".

Έχει κλείσει κι άλλον έναν παίκτη αλλά αυτή τη στιγμή ο παίκτης οργώνιει...Οργώνιει λέμε!

Καλό βράδυ αγαπούλες.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Το οτι ο Γκολάσα και ο Μακ , ντε και καλά είναι καλοί παίκτες είναι δική σου βέρσιον της αλήθειας. Οταν ο Μακ θα προσφέρει τα ελάχιστα που πρόσφερε ο Λούκας τότε το συζητάμε.

Και για να στο κάνω πιο κατανοητό. Με τον αντίπαλο που θα παίξω στο Europa League τώρα, που δεν θα είναι κάποιο θηρίο για να θέλω το εξτρεμ μου να κοιτάζει πίσω και να τρέχει πάνω κάτω, ο Λούκας θα ήταν ότι πρέπει. Ο Λούκας είναι απών όταν έπρεπε να βγάλει αθλητικά προσόντα και τσαμπουκά.

Οταν θα δεις εσυ προσωπική ενέργεια από τον Μακ, το συζητάμε.

Επίσης να θυμήσω οτι πέρσι αποκλειστήκαμε από την Μέταλιστ χωρίς να θέλξουμε με την εμφάνιση μας και όλοι φωνάζαμε οτι η ομάδα ήταν γυμνή. Τα ξεχάσαμε τώρα? Μήπως ξεχάσαμε τα "αν είχε έρθει ο Στοχ νωρίτερα... " κλπ κλπ

Απλά πέρσι ήμασταν 2 φορές τυχεροί και με 2 αποκλεισμούς πήγαμε στους ομίλους. Φέτος αυτά δεν υπάρχουν. Δεύτερη ευκαιρία φέτος δεν υπάρχει...

Φέτος το ματς γίνετε την ίδια χρονική περίοδο που έγινε το ματς με την Σάλκε.

Αν τώρα περιμένουν να γίνει η κλήρωση , να βγει κάποιο τελείως λιμό και μετά να "επενδύσουν τα χρήματα" από τους ομίλους είναι για κλάματα.

Στο τέλος το ταμείο θα είναι μείον σε σχέση με πέρσι. Το μαγαζί πρώτα το γεμίζεις με εμπόρευμα και μετά έρχεται ο πελάτης. Και μην μου πεις ΠΑΟΚ είσαι... γιατι στο μπάσκετ είμαστε πάντα εμείς και εμείς...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

περσυ ολοι φωναζαμε οτι ο ιβαν πεταει τα λεφτα του ΤΖΑΜΠΑ ... αλλα φετος φτασαμε στο αλλο ακρο... να μην δινει 1-1,5 εκ να φερει 3 παικτες κανονικους(ακομα δεν εφερε τουλαχιστον) και η ομαδα να εχει τεραστια κενα..σε ολο αυτο βαλτε και την ελειψη επικοινωνιας με τον κοσμο ,που ειναι το κυριοτερο προβλημα... δεν ξερει κανενας τι γινεται,που βαδιζουμε και τι θελουμε να πετυχουμε
μεσα σε ολα αυτα η κοντρα με αρδ ,τους κανει να λενε οτι να ναι και να διαμορφωνουν ενα κλιμα αρρωστο...

βγαινει οτι αν φυγει ο ιτανζ παμε για τερματα... γιατι???? κρατησες γλυκο ..ο γιακουμης φαινεται αξιοπιστος και γιατι να μην κρατησεις και τον μελισσα να κανει μια 3αδα φθηνη και πας να παρεις κ αλλον ενω δεν δινεις λεφτα να φερεις εκει που πραγματικα ειναι αναγκη..
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

Δημοσίευση από kotsidas9 »

buffos έγραψε:Το οτι ο Γκολάσα και ο Μακ , ντε και καλά είναι καλοί παίκτες είναι δική σου βέρσιον της αλήθειας. Οταν ο Μακ θα προσφέρει τα ελάχιστα που πρόσφερε ο Λούκας τότε το συζητάμε.

Και για να στο κάνω πιο κατανοητό. Με τον αντίπαλο που θα παίξω στο Europa League τώρα, που δεν θα είναι κάποιο θηρίο για να θέλω το εξτρεμ μου να κοιτάζει πίσω και να τρέχει πάνω κάτω, ο Λούκας θα ήταν ότι πρέπει. Ο Λούκας είναι απών όταν έπρεπε να βγάλει αθλητικά προσόντα και τσαμπουκά.

Με το δικο σου σκεπτικο μπορω κι εγω να πω οτι ουτε κι εσυ μπορεις να κρινεις οτι ο Γκολασα κι ο Μακ ειναι χειροτεροι αν δεν τους δουμε πρωτα.. ;)
buffos

Δημοσίευση από buffos »

kotsidas9 έγραψε:
buffos έγραψε:Το οτι ο Γκολάσα και ο Μακ , ντε και καλά είναι καλοί παίκτες είναι δική σου βέρσιον της αλήθειας. Οταν ο Μακ θα προσφέρει τα ελάχιστα που πρόσφερε ο Λούκας τότε το συζητάμε.

Με το δικο σου σκεπτικο μπορω κι εγω να πω οτι ουτε κι εσυ μπορεις να κρινεις οτι ο Γκολασα κι ο Μακ ειναι χειροτεροι αν δεν τους δουμε πρωτα.. ;)
Δεν υποστηρίζω πουθενά οτι είναι χειρότεροι. Αλλο επένδυση σε παίκτη και άλλο να τον πάρεις και να στηρίζεσαι σε αυτόν.

Για παίκτες σημεία αναφοράς οι Γκολάσα και Μακ δεν κάνουν. Μπορεί στο χορτάρι να δείξουν και να βγάλουν προσωπικότητα. Το βιογραφικό τους όμως δεν δείχνει οτι είναι παίκτες που θα στηρίξεις την ομάδα πάνω τους.

Ο Κοντρέρας όταν ήρθε, είχε ενα βιογραφικό. Μπορεί να μην ήταν σε τοπ φόρμα. Να είχε πάρει η καριέρα του την κάτω βόλτα. Αλλά ήξερες τι μπορείς να πάρεις από τον παίκτη έστω και στο 70% της κατάστασης του.

Κάνετε όπως όταν πήραμε τον Κουτσιανικούλη. Δεν χρειάζεται να θυμίσω τι έγινε εντος γηπέδου. Γιατί και ο Γκολάσα είναι ενα στοίχημα όπως και ο Κουτσια. Μπορεί να βγει μπορεί οχι. Όποιος έλεγε οτι ο κοντός θα βγει σαπάκι όταν τον πήραμε, θα ήταν τρελός, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος buffos την Πέμ 07 Αύγ 2014, 00:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Kαι τα ρεπορτάζ του χαζέττα σήμερα συνεχίζονται αν και εύχομαι αυτό να βγεί αληθινό...

Το θέμα Σαρλ Ιτάνζ δεν έκλεισε για τον ΠΑΟΚ καθώς ο Καμερουνέζος δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο Βέλγιο βρίσκεται μάνατζερ για να φέρει πρόταση για τον διεθνή τερματοφύλακα.

Οι τοποθετήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Ξάνθη για τον Ιτάνζ έφεραν στο προσκήνιο το θέμα την παραμονής του στον ΠΑΟΚ. «Έχουμε ένα πρόβλημα στο θέμα του τερματοφύλακα, όχι γιατί τα παιδιά δεν έχουν ποιότητα, αλλά γιατί ο Ιτάνζ δεν έχει πάρει ακόμη την απόφασή του». Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας σκέφτεται ακόμα όπως δείχνουν τα πράγματα την προοπτική του εξωτερικού καθώς αντιλαμβάνεται πως η παρουσία του στην ομάδα δεν θα είναι σημαντική.
Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο Βέλγιο βρίσκεται μάνατζερ προκειμένου να φέρει πρόταση στον ΠΑΟΚ για να πουληθεί ή να αποχωρήσει με την μορφή του δανεισμού από την Τούμπα ο Ιτάνζ. Στην Τούμπα δεν θα έλεγαν όχι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο μιας και οι δύο πλευρές δεν έχουν ταιριάξει τα χνώτα τους μετά την περίοδο Δώνη στον Δικέφαλο.
Από gazzetta.gr
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

buffos έγραψε:
kotsidas9 έγραψε:

Δεν υποστηρίζω πουθενά οτι είναι χειρότεροι. Αλλο επένδυση σε παίκτη και άλλο να τον πάρεις και να στηρίζεσαι σε αυτόν.

Για παίκτες σημεία αναφοράς οι Γκολάσα και Μακ δεν κάνουν. Μπορεί στο χορτάρι να δείξουν και να βγάλουν προσωπικότητα. Το βιογραφικό τους όμως δεν δείχνει οτι είναι παίκτες που θα στηρίξεις την ομάδα πάνω τους.

Ο Κοντρέρας όταν ήρθε, είχε ενα βιογραφικό. Μπορεί να μην ήταν σε τοπ φόρμα. Να είχε πάρει η καριέρα του την κάτω βόλτα. Αλλά ήξερες τι μπορείς να πάρεις από τον παίκτη έστω και στο 70% της κατάστασης του.

Χμμμ..
ενω το βιογραφικο του λουκας που επαιζε σε μια καρπατι, (αναθεμα κι αν ξεραμε που πεφτει αν δε μας κληρωνοταν) εσφιζε απο παραστασεις..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Επίσης να θυμήσω οτι πέρσι αποκλειστήκαμε από την Μέταλιστ χωρίς να θέλξουμε με την εμφάνιση μας και όλοι φωνάζαμε οτι η ομάδα ήταν γυμνή. Τα ξεχάσαμε τώρα? Μήπως ξεχάσαμε τα "αν είχε έρθει ο Στοχ νωρίτερα... " κλπ κλπ

Απλά πέρσι ήμασταν 2 φορές τυχεροί και με 2 αποκλεισμούς πήγαμε στους ομίλους. Φέτος αυτά δεν υπάρχουν. Δεύτερη ευκαιρία φέτος δεν υπάρχει...

Φέτος το ματς γίνετε την ίδια χρονική περίοδο που έγινε το ματς με την Σάλκε.

Αν τώρα περιμένουν να γίνει η κλήρωση , να βγει κάποιο τελείως λιμό και μετά να "επενδύσουν τα χρήματα" από τους ομίλους είναι για κλάματα.

Στο τέλος το ταμείο θα είναι μείον σε σχέση με πέρσι. Το μαγαζί πρώτα το γεμίζεις με εμπόρευμα και μετά έρχεται ο πελάτης. Και μην μου πεις ΠΑΟΚ είσαι... γιατι στο μπάσκετ είμαστε πάντα εμείς και εμείς...
αντε να τα ξαναπουμε αλλη μια γιατι μαλλον δεν καταλαβενεις.
η ομαδα χρειαζετε ενισχυση,αυτο το βλεπουν ολοι.
απο κει και περα το να λεμε οτι ο μακ και ο γκολασα δεν ειναι καλλοι παικτες και οτι ο λουκας ειναι τοσο μεγαλη απωλεια μονο και μονο για να τραγικοποιησουμε τα πραγματα ειναι τουλαχιστον υποπτο.
δεν ξερω αν υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος που μεταξυ ενος παικτη που εμαθε το ποδοσφαιρο στις ακδημιες της σιτυ και εχει καμια 100ρια παιχνιδι στην μπουντεσλιγκα και ενος παικτη που ολη του η καριερα ηταν μιαμιση σεον σε καποια καρπατυ θα διαλεγε τον δευτερο.

υγ μαλλον ισως ξερω εναν που μπορει να διαλεγε τον δευτερο.
απο βρυ αρχιζει σε ζας τελειωνει
buffos

Δημοσίευση από buffos »

kotsidas9 έγραψε: Χμμμ..
ενω το βιογραφικο του λουκας που επαιζε σε μια καρπατι, (αναθεμα κι αν ξεραμε που πεφτει αν δε μας κληρωνοταν) εσφιζε απο παραστασεις..

Αυτό που κολλάει. Συγκρίνουμε ένα παίκτη (Λούκας) που τον είδαμε και ξέρουμε τι κάνει (για μια ολόκληρη σεζόν) με κάποιον που δεν τον είδαμε ποτέ ούτε ήταν ποτέ τοπ παίκτης (εδώ κολλούσε το παράδειγμα Κοντρέρας) για να ξέρεις τι να περιμένεις.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Άντε και συμπληρώνουμε κανονική 11άδα, ο πάγκος μας θα ναι για τα σκυλιά...
Εύχομαι να πρόκεται για αρδιά
Άβαταρ μέλους
kotsidas9

buffos έγραψε:
kotsidas9 έγραψε: Χμμμ..

Αυτό που κολλάει. Συγκρίνουμε ένα παίκτη (Λούκας) που τον είδαμε και ξέρουμε τι κάνει (για μια ολόκληρη σεζόν) με κάποιον που δεν τον είδαμε ποτέ ούτε ήταν ποτέ τοπ παίκτης (εδώ κολλούσε το παράδειγμα Κοντρέρας) για να ξέρεις τι να περιμένεις.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Ωραια,για να γινω κι εγω κατανοητος κι επειδη συνεκρινες την περσινη με τη φετινη 11αδα σε ρωταω:
ο λουκας οταν ηρθε περσι απο την καρπατι λογιζοταν ως τοπ παικτης?μην τρελαθουμε κιολας..
κι αυτος επενδυση ηταν, ισως με χαμηλοτερο ρισκο..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”