Ούτε για φρύδια ούτε για παραθύρια είπε τίποτα ο Ιβάν κατ αρχάς...Εμείς είμαστε αυτοί είπε κι όποιος γουστάρει ακολουθεί...Και είναι ο μόνος καθαρός μέσα στα λαμόγια που κατατρώνε το ελληνικό ποδόσφαιρο!!!!
Και ο κούλης δε γκουρλομάτιαν επιτίθεται στον Ιβάν μήνες τώρα μέσα απ την Βουλή, δεν το ξερες?
Τι ήθελες να κάνει ο Ιβάν? Να κάθεται να τον λιβανίζει? Πολύ καλά τον ξηγήθηκε και πολύ soft προς στιγμήν...
Δηλαδή εσύ μας λες ότι θα προτιμούσες να είναι μούγκα στην στρούγκα ο Ιβάν, για ποιον λόγο ακριβώς???
Για να βγάλει Πρόεδρο της ΕΠΟ μαζί με αφραγκούζο και γκάγκστερ-τίγρη???
Σιγά τα μούτρα που έκανε πέρα ρε συ, τα συνεταιράκια του ΠΟΚ και της "αγίας οικογένειας" στις λαμογομάσες, αλλά καλύτερα να περιμένουμε να δούμε τον επόμενο Πρόεδρο της ΕΠΟ και τότε τα (ξανα)λέμε περί Ιβάν...

Αντί πάντως να πανηγυρίζουμε που επιτέλους πήρε χαμπάρι ο Ιβάν ότι ισχύει το μόνοι μας και όλοι τους, εσύ μας λες να καθόμαστε και να σκεφτόμαστε ακόμα με τον γνωστό κρυφοδουλικό τρόπο των λαμογιών δηλαδή???
Για ποιον λόγο? Για να μην μας καταστρέψουν? Τόσο εύκολο το θεωρείς αδερφέ μ αυτόν που έχουμε πλέον μπροστά?
Ειδικά όταν θα χει πίσω του ενωμένο ολόκληρο τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. κιόλας...Επίτρεψε μου να διαφωνώ!!!!
Η άποψη σου αρχικά μου φάνηκε επιπόλαιη αλλά μετά, όταν την εξήγησες, έγινε ακόμα πιο αντιΠ.Α.Ο.Κ. κατά την προσωπική μου εκτίμηση...Δεν είναι αυτός ο Π.Α.Ο.Κ. που ξέρω εγώ και θέλω να αφήσω στις επόμενες γενιές!!!!
Σκέψου το καλύτερα λοιπόν και πες μου τελικά, αν είσαι απ αυτούς που θέλουν επιτέλους κάτι να αλλάξει στο ποδόσφαιρο μας κι όχι από κείνους που, έστω και κρυφά, επιθυμούν τον Π.Α.Ο.Κ. χαλίφη στην θέση του χαλίφη!!!!
Γιατί αλλαγή με κρυφοπουστιές και λυκοσυμμαχίες μ αυτούς που ο λόγος τους είναι του κώλου δεν γίνεται!!!!
Ούτε φυσικά και με πολιτικούς-κρατικοδίαιτα λαμόγια που εδώ και δεκαετίες μένουν με την "πολιτική Βούληση"!!!!
Ο Ιβάν βγήκε μπροστά τους καθαρά, αντίπαλος όλων των παραπάνω και "γειασάν του μάγκα του Π.Α.Ο.Κ.τσή" που θα τους κλείσει πλέον τον δρόμο της λαμογιάς...Κανένας Π.Α.Ο.Κ. δεν θα καταστραφεί λοιπόν απ αυτούς, ησύχασε!