Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αδερφια ειρηνη ημιν ερχονται μεγαλες στιγμες για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας εμπιστευομαι απολυτα τον προπονητη πειτε με προβατο πειτε με οτι θελετε αλλα με αυτον στον παγκο θα ζησουμε μεγαλες στιγμες και συντομα μαλιστα.Το δηλωνω τωρα και γραψτε το.ΜΕ ΤΗΝ BENFICA ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ.Γραψτε και ενα δευτερο.ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.καποιοι θα με πειτε τρελο αλλα εγω το λεω τωρα που"φαινεται" οτι σερνομαστε ο ΠΑΟΚ θα ανεβασει τρομερα αποδοση οσο πλησιαζουμε την benfica.Αυτα
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

διαβαζω τοση ωρα τις τελευταιες σελιδες και δεν μπορω να καταλαβω τι προσπαθητε να πειτε οι μεν στους δε
δεν μπορω να καταλαβω που κολαει ο κασναφερης :shock: που ο βασιλοπουλος και με ποια λογικη αυτοι και αλλοι διαφοροι σαν και αυτους εμφανιζοντε εδω στις σελιδες του χουμπ

τελικα παιδες εμεις στραβα αρμενιζουμε ο γιαλος μια χαρα ειναι
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Πες τα, χρυσόστομε!
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Ρε παιδιά από την αρχή το έγραψα ότι το ποστ κανονικά έπρεπε να γίνει στο τόπικ του Παυλάρα αλλά επειδή είναι κλειστό το έβαλα εδώ γιατί θεωρώ ότι έχει σχέση με την άποψη του προπονητή για τον αθλητή..

Ντίνο δεν είναι σκοπός μου ρε αδερφέ να μαλώνω με κανέναν..
Όσο ακραίος σου φαίνομαι εγώ σε απόψεις φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι το ίδιο ακραίος μου φαίνεσαι κι εσύ και κάποιοι άλλοι..
Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε με κοινό στόχο, το καλό του ΠΑΟΚ..
Και σε παρακαλώ αν σου είναι εύκολο αυτό το "Παόκια" μην το γράφεις ρε αδερφέ..
Είναι πολύ υποτιμητικό σαν έκφραση και είναι κάτι που ξεκίνησαν τα σκουλήκια για να μας την λένε και σιγά σιγά το βλέπω ότι υιοθετείται από αρκετούς δικούς μας που λογικά δε γνωρίζουν την προέλευσή του..
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Dinos_Liverpool έγραψε:
gpaok έγραψε:Εσένα Κρανάτε θα σε μαζέψει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κανενας εδώ μέσα;
Βρίζεις και ειρωνεύεσαι ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ τα ΠΑΝΤΑ γύρω από την ομάδα: Παίχτες, διοίκηση, προπονητή.
Τα πάντα εκτός από: τους συνδέσμους και τον Γκαρσία.

Δηλαδή έλεος.... Πηγαινε ρε φίλε και βγάλε αλλού το κόμπλεξ και τα κολλήματα σου.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΟΜΩΣ...
Σε παρακαλώ πάρα πολύ! Άφησε τον φίλο να πει τη γνώμη του. Όλες οι γνώμες ακούγονται, ακόμα και οι ακραίες. Δεν είναι λίγες οι φορές που το έχει παρακάνει και σχεδόν πάντα του κάνουμε συστάσεις, αλλά δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια αυτό, ούτε από κάποιον που δεν είναι αρμόδιος. Θα το πει αυτό που θέλει να πει μία φορά και θα "ξεδώσει". Απάντησέ του κόσμια και με επιχειρήματα. Άμα, όμως, τον τσιγκλάς και καυγάς θα γίνει και το θέμα θα τραβήξει σε μάκρος. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ προτροπή το "μακριά από τον Π.Α.Ο.Κ." σε συνοπαδό μας!!!

Ευχαριστώ πολύ.
Φιλε Ντίνο τώρα ξαναμπήκα και είδα την απάντηση σου. Συγγνώμη από μέρους μου. Εγώ αλλωστε σπανιότατα γράφω... και τις περισσότερες φορες συναινετικά!! Διαβάζω όμως κάθε μέρα τα τελευταία 6 χρόνια Παοκμανια... και ΄στεναχωριέμαι να ακούγονται εδώ μέσα τοοοοοσο ακραία πράγματα! αυτά. ;)

Α...και κατι ακόμα: ειπα μακρια από τον ΠΑΟΚ τα κομπλεξ και τα κολλήματα του...ΟΧΙ ο Κρανάτος!! Χωρίς αυτά, μπορεί να είναι μια χαρά...συνοπαδος! :pano:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Πολυ ωραία, gpaok! Κανένα πρόβλημα...

??? Κρανάτε, τι υποτιμητικό μου λες; Ξέρεις πόσα χρόνια το χρησιμοποιώ εγώ; Καθόλου υποτιμητικό, ρε συ!

Κρατάω από σένα το ότι σε όλα τα τελευταία σου σχόλια συμβαδίζεις πλήρως με αυτά που σου έχουμε πει κατά καιρούς και το εκτιμώ πολύ αυτό.

Το ποιος είναι, όμως, ο ακραίος το ξέρεις 100%!
Kranatos

Ντίνο επιμένω για το "Παόκια" καθώς πρωτοξεκίνησε από τα σκουλήκια τη χρονιά που θα ανέβαιναν ξανά στην Α΄ κάπου 97 ή 98..
Αδερφέ το ακραίος είναι υποκειμενικό..
Για σένα είμαι εγώ αλλά για μένα ίσως να είσαι εσύ..
Επίσης δεν διαφωνώ ότι αν το δούμε βάσει πλειοψηφίας, ο ακραίος εδώ μέσα ίσως να είμαι εγώ αλλά αντίστοιχα σε κάποιο άλλο φόρουμ ή σάιτ του ΠΑΟΚ ο ακραίος θα είσαι εσύ..
Εν κατακλείδι δε νομίζω να υπάρχουν αντικειμενικά ακραίες απόψεις σε ένα τεράστιο σύνολο διαφορετικών ανθρώπων που λέγεται Λαός του ΠΑΟΚ..

gpaok,
Π.Α.Ο.Κ. αδερφέ.. :pano:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Ε, να μην επιμένεις!

;) ;) ;)
Kranatos

Παίζει να μπερδεύεσαι με το "ΠΑΟΚτσάκια"..?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Kranatos έγραψε: Στέφενς σοβαρέψου γιατί αρκετά τουμπεκιάστηκε πολύς κόσμος με την πάρτη σου και τα καπρίτσια σου..
Η υπομονή τελείωσε..
Φτιάξε ομάδα, τα μυαλά μας μετράν αντίστροφα πριν εκραγούν..
Σορυ φιλε αλλα οτι ναναι γραφεις. ΠΑΟΚ οχι Γκαρσια. Το δικο σου τουμπεκιασμα εμεις το λεμε υπομονη. Τα μυαλα σου ας εκραγουν οποτε θελουν, ο Στεφενς ειναι τεραστιας αξιας και ο Σαββιδης ευλογια. Κατσε σκεψου πριν γραψεις.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ρε συ κρανατε αυτο που με προβληματιζει σε σενα δεν ειναι οι αποψεις σου ουτε ο ακραιος η μη τροπος που τις γραφεις.
αυτο που με προβληματιζει ειναι το παθος σου.πολλη πορωση ρε φιλε.ειναι σαν να εφαγες χοντρο στραβωμα.γιατι ετσι?
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Dimg4, όχι να μην επανέλθουμε. Του έγιναν παρατηρήσεις... φτάνει! Κρανάτε, τέλος με το θέμα, pls!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

@ Κρανάτος. Εγώ λέω... Η ομάδα είναι προβλέψιμη εδώ και πολύ καιρό. Εδώ βγάζω μια αγανάκτηση που ίσως να μην φαίνεται.
Η γλώσσα δηλαδή, κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει.
Κρανάτος, σε πάω για το πάθος που βγάζεις ειλικρινά. ΠΑΟΚτσής "τρελός"
Το θέμα μου δεν είναι να κάνω τον δάσκαλο σου. Προς Θεού. Άλλωστε ο Ντίνος, τα είπε, τα είπατε πάμε παρακάτω.
Εγώ σε φαντάζομαι αλλιώς αδελφέ. Αυτό το μήνυμα που περνάς του "τσαμπουκά" μου αρέσει να το δω σε στυλ Γκαρσία. Πάμε όλοι παθιασμένοι και δεν μας κερδίζει κανείς. Όπως το 0-1 μέσα στο τηγάνι με της γροθιές του στο τέλος του παιχνιδιού να είναι ψηλά και με καμάρι έφευγε για τα αποδυτήρια.

Συμφωνώ σήμερα ότι η ομάδα δεν έχει αυτό που θα θέλαμε όλοι. Αλλά έχει μέταλλο νικητή. Αυτό είναι ακόμη μεγαλύτερο από το... Θέλω να δω ωραίο ποδόσφαιρο. χωρίς τους 3 πόντους τελικά τίποτε δεν είναι ωραίο, όσο και φανταστικά να παίζουμε.

Ο Στέφενς, είναι νέος στην ομάδα που του δώσανε παίκτες να κάνει ομάδα. Φταίνε σε αυτό ΠΑΕ και ο ίδιος. Άλλωστε το είπε ο ίδιος στην συνέντευξη του. << έπρεπε να έρθω πιο νωρίς>>
Ενωμένοι και επιτέλους να οργανώσουμε την κερκίδα που μίλησε ο δεύτερος καλύτερος παίκτης στον κόσμο η ο πρώτους για άλλους ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Εκεί χάνουμε. Δεν έχουμε παλμό, πάθος όπως παλιά. Πιστεύεις ότι έβλεπα το παιχνίδι με τον Ηρακλή και ζήλεψα το πάθος που βγάζανε.
Θα πρέπει να κάνουμε κάτι να βοηθήσουμε την ομάδα. Έχω την αίσθηση πολλές φορές ότι είναι μόνη της. Μιλάω από παλμό πάντα.

Ο Στέφενς, χτίζει την ομάδα και τα ωραία έρχονται!!!
Να είσαι καλά!!!
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

[youtube]be04YT4yHKc&feature=player_detailpage[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Εικόνα