14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

και στην τελικη ο σαλπι με τον εναν η τον αλλον τροπο γραφει ιστορια με την φανελα του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
die8nhs

Δημοσίευση από die8nhs »

Forgive and forget.

Το παρελθόν δεν πρέπει να επηρεάζει το παρόν γιατί αμαυρώνει το μέλλον...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ντινο ασε να δούμε τι στοιχεία έχει πρώτα και μετά να συζητήσουμε (αν αυτο έχει νόημα).Αν ξεκινήσουμε απο τωρα αντιπαράθεση Καλά Χριστούγεννα (7 μέρες και κάτι ώρες)
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Dinos_Liverpool έγραψε:Όσοι τον έχουμε συγχωρέσει ίσως δεν ασχολιόμασταν τότε με την ομάδα...

Πιθανόν! Πιθανότατον! Βεβαίως όχι όλοι, αλλά σίγουρα οι περισσότεροι... Μέχρι τότε ήμασταν Αστραπή Δενδροποτάμου και μετά είπαμε "Δεν γινόμαστε ΠΑΟΚ για να συγχωρέσουμε τον Σαλπιγγίδη και για να πάμε κόντρα στους "γνήσιους" ΠΑΟΚτσήδες για να κάνουμε χαβαλέ;"

Μα τι ωραίες σπόντες είναι αυτές που πετάς, ρε Kranate; (Ή μήπως να σε λέω Νεόφυτε... λέμε τώρα, γιατί θυμήθηκα έναν παλιό φίλο που έγραφε με παρόμοιο δηκτικό ύφος στην κεντρική!)
Καταρχάς πρόσεξε ότι κάπου στο σχόλιο μου έχω και ένα διαζευκτικό ή..
Αυτό βέβαια βολεύει αρκετό κόσμο που για τον Α ή Β λόγο επέλεξε να συγχωρέσει τον Σαλπιγγίδη ή που ποτέ δεν θεώρησε ότι πρόδωσε την ομάδα γιατί ίσως τότε να μην ασχολούνταν ακόμα μ'αυτή..
Άρα από την αρχή ξεχωρίζω ότι άλλοι είναι αυτοί που συγχώρεσαν για δικούς τους λόγους τον Σαλπιγγίδη και άλλοι αυτοί που πιθανότατα (λόγω ηλικίας ή και λόγω του ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε γίνει ακόμα μόδα για τους πολλούς) δεν ασχολούνταν ακόμα με την ομάδα..
Οπότε ολόκληρη η ειρωνική πρώτη παράγραφος σου πάει στο βρόντο λόγω παρερμηνίας των λεγομένων μου..
Τώρα αυτά για τους νεόφυτους και τους παλαιογλάστρες δεν τα καταλαβαίνω..
Αν υπονοείς ότι είμαι κάποιος γνωστός σου σε πληροφορώ πως δεν γνωριζόμαστε αν και δε θα είχα κανένα πρόβλημα να τα πούμε και από κοντα..
Dinos_Liverpool έγραψε:Εγώ γιατί θυμάμαι, ρε συ, ότι δέχθηκε τελικά μείωση στις αποδοχές του; Λάθος θυμάμαι; Δεν έγινε τελικά;
http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... E%B7%CF%82
Και πάμε στην πρόταση κλειδί του εν λόγω άρθρου..
Ο Σαλπιγγίδης ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας θα προχωρήσουν σε ουσιαστικές συζητήσεις για να καθοριστεί και να οριστικοποιηθεί η μείωση.
Ε εγώ λέω λοιπόν ότι αυτό το ΘΑ δεν έγινε ποτέ και ότι όλα ήταν επικοινωνιακό τρικ..
Εσύ απόδειξέ μου ότι τελικά ο Σαλπιγγίδης δέχτηκε μείωση αποδοχών..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Kranatos έγραψε:@shark γι'αυτό ακριβώς το λόγο είπα ότι θα περιμένω μέχρι το βράδυ για να πω ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ το τι έγινε..
Για ποσο βραδυ μιλάμε?
Kranatos

Ζήτησε ο Σουρμενήτης να μη γίνει..
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ακριβώς επειδή έγραψες αυτό το διαζευκτικό ή για να πετάξεις την μπηχτή σου, απάντησα έτσι όπως απάντησα (με το ίδιο νόμισμα) το οποίο και πολύ καλά κατάλαβες και άρα δεν πήγε στον βρόντο.
Προφανώς και εσύ γνωρίζεις ότι τελικά δεν δέχτηκε μείωση αποδοχών. Όχι ότι υπήρξε συμφωνία να παραμείνει ίδιο το συμβόλαιο, αλλά ότι ήταν επικοινωνιακό τρικ και την τελευταία στιγμή τα γύρισε και είπε ότι δεν δέχεται καμία μείωση. Κρίνεις εκ του αποτελέσματος βέβαια, όμως κανείς μας δεν ξέρει τι μεσολάβησε και δεν έγινε η μείωση το 2011.

Βέβαια, και αυτό τρικάκι είναι, γιατί και μείωση να γίνονταν τότε φυσικά και δεν υπήρχε πάλι περίπτωση να τον συγχωρέσετε γιατί εσείς έχετε κρατήσει ακεραιη τη στάση σας από το 2006, σε αντίθεση με μας. Σε δουλειά να βρισκόμαστε είναι το επιχείρημά σας αυτό.

Όπως και το άλλο που λέτε ειρωνικά για την ομάδα της καρδιάς του, θαρρείς και δεν ξέρετε ποια πραγματικά είναι.

Δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα να επανέλθουμε, νομίζω.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

shark4 έγραψε:
Kranatos έγραψε: περιμένω μέχρι το βράδυ για να πω ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ το τι έγινε..

Οχι τιποτε αλλο αλλα οπως παντα παραμενει επικαιρο το θεμα ....

Υ.Γ. Φαντασου σε μερικα χρονια να σταματησει τη μπαλα και ο Ιβαν να τον κανει μελος της διοικησης γιατι οχι και προεδρο... Ουτως ή αλλως ο Ιβαν τον συμπαθει....Εκει να δεις γλεντια.... :lol: :lol:
πιστεψε με αυτο δεν ειναι στη σφαιρα της φαντασιας.για προεδρος δεν ξερω...αλλα γενικα στα περιξ..
αλλωστε εχει και μια εμπειρια ο ιβαν στο να διαλεγει στελεχη που συσπειρωνουν τον κοσμο.μονο τον ορφανο δεν εβαλε στη διοικηση ακομα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πρότεινετε εσεις ενωτικά σχήματα , να βάλουμε και αυτόν που για τον ΠΑΟΚ εκανε κρατητήριο για τον Φλω μιλάω τον βασιλιά του σκραπ της πόλης και τον Σαχπατζιδη,οταν λέμε πρόσωπα που δεν διχάζουν εννοούμε άτομα που θελουμε ΕΜΕΙΣ οποιαδήποτε άλλη επιλογη διχάζει ......
Kranatos

Dinos_Liverpool έγραψε:Ακριβώς επειδή έγραψες αυτό το διαζευκτικό ή για να πετάξεις την μπηχτή σου, απάντησα έτσι όπως απάντησα (με το ίδιο νόμισμα) το οποίο και πολύ καλά κατάλαβες και άρα δεν πήγε στον βρόντο.
Προφανώς και εσύ γνωρίζεις ότι τελικά δεν δέχτηκε μείωση αποδοχών. Όχι ότι υπήρξε συμφωνία να παραμείνει ίδιο το συμβόλαιο, αλλά ότι ήταν επικοινωνιακό τρικ και την τελευταία στιγμή τα γύρισε και είπε ότι δεν δέχεται καμία μείωση. Κρίνεις εκ του αποτελέσματος βέβαια, όμως κανείς μας δεν ξέρει τι μεσολάβησε και δεν έγινε η μείωση το 2011.

Βέβαια, και αυτό τρικάκι είναι, γιατί και μείωση να γίνονταν τότε φυσικά και δεν υπήρχε πάλι περίπτωση να τον συγχωρέσετε γιατί εσείς έχετε κρατήσει ακεραιη τη στάση σας από το 2006, σε αντίθεση με μας. Σε δουλειά να βρισκόμαστε είναι το επιχείρημά σας αυτό.

Όπως και το άλλο που λέτε ειρωνικά για την ομάδα της καρδιάς του, θαρρείς και δεν ξέρετε ποια πραγματικά είναι.

Δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα να επανέλθουμε, νομίζω.
Μα εσύ πριν λίγες ώρες ήσουν σίγουρος ότι ο Σαλπιγγίδης δέχτηκε μείωση..
Τώρα τι έγινε..?
Ήξερες ότι δεν έγινε η μείωση και είπες "ας του πω ότι έγινε μήπως και δεν το ξέρει..?"
Και αυτά τα "και μείωση να γινόταν τότε μπλα μπλα μπλα μπλα" εγώ τα ακούω βερεσέ από τη στιγμή που η μείωση ΔΕΝ έγινε..
Αυτά λέτε συστηματικά εδώ και χρόνια με σκοπό να κάνετε ΠΑΟΚτσάκια που δεν ξέρουν την ιστορία να τον συμπαθήσουν..
Προπαγάνδα με πολύ βαθιές ρίζες είναι η ιστορία του 2010 που προανέφερες..
Από πού να την πιάσεις και να μη λερωθείς..?
Από τα "Mr 20 goal" των ΑΡΔ..?
Από τα Poll-χωρίς περιορισμούς του σάιτ..?
Από τα σβησίματα σε άτομα που ανέφεραν την ιστορία του 2006 έτσι όπως την έζησαν στους δρόμους και στην κατάληψη..?
Από τα βαφτίσια όσων διαφωνούσαν σε "μειοψηφία των μπερδεμένων/ρετσινοπνιχτών/πρεζονιών" που καθιερώθηκε εδώ μέσα και σχεδόν ποτέ δεν λογοκρίθηκε..?
Από τους τεράστιους τίτλους για το ότι ο Δημητράκης δέχεται μείωση από βδομάδα και μετά από την επόμενη βδομάδα και μετά τον επόμενο μήνα και μετά ξαφνικά κοβόταν το θέμα από την επικαιρότητα..?
Από το πρόσφατο " Ο Δημήτρης της Εθνικής" που αφού αποδίδει εκεί και στον ΠΑΟΚ είναι μάπα άρα φταίνε όσοι τον κράζουν..?
Και δε σας ζητάω να μην τον αγαπάτε όσοι πιστεύετε ότι αυτό είναι σωστό..
Σας ζητάω να μη λέτε ψέματα, να μην εξιστορείτε λάθος τις καταστάσεις που βιώσαμε (και) εμείς σε δρόμους, πορίες και κατάληψη, να μην κρύβετε την αλήθεια από τον κόσμο που την αναζητεί και να μην φημώνετε όσους έχουν αντίθετη από σας γνώμη..
Εφόσον είστε καθαροί και γνωρίζοντας την αλήθεια συγχωρήσατε τον Σαλπιγγίδη δώστε την ευκαιρία σε όσους ψάχνονται να τον συγχωρήσουν κι αυτοί..
Ή και όχι..
Γιατί ο κάθε εγκέφαλος διαφορετικά αντιλαμβάνεται το κάθε στοιχείο..

Υ.Γ. Κι επειδή έχω την αίσθηση ότι αυτό ίσως είναι το τελευταίο μου ποστ εδώ μέσα (μακάρι να κάνω λάθος) μια φιλική συμβουλή.. Όσο θέλετε το σάιτ να λέγεται οπαδικό, αλλάξτε τροπάριο. Αγκαλιάστε περισσότερο τον οπαδικό κόσμο του ΠΑΟΚ κι αν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό τουλάχιστον μην του πάτε τόσο φανερά κόντρα. Αυτά που έγιναν προχθές στη σμύρνη είναι προϊόν αγανάκτησης από πολλούς παράγοντες, ένας εκ των οποίων και η στάση του ΠΑΟΚμάνια απέναντι στο οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ. Με άλλα λόγια έχετε καιρό που σταματήσατε να ενώνεται και πλέον μόνον διχάζεται κάθε μέρα και περισσότερο τον απλό φίλαθλο με τον οπαδό..
Υ.Γ.2 Μάκη κασέττα κούνα τ'αυτιά σου και πέτα..
ampalaeos

Δημοσίευση από ampalaeos »

Συγνωμη που επεμβαινω, αλλα επειδη φιλε Ντινο απο χτες ψαχνω τροπο να σου απαντησω για καποια edit που μου εκανες στο κλειδωμενο τοπικ της καλλονης (δεν παιζουν τα πμ), βρισκω τωρα την ευκαιρια να σου πω πως τα περι δημοκρατιας που ειπα χτες σε εκεινο το τοπικ τα ειπα για ποστ που μου εχουν σβηστει παλιοτερα για διαφορους λογους που ποτε δεν καταλαβα και φυσικα ποτε δεν μου εξηγηθηκαν, καμποσα χρονια πισω και φυσικα δεν αναφερομουν σε καμια των περιπτωσεων για την συμπεριφορα του φορουμ απεναντι μου για χτες προχτες κλπ.. Πιστευω οτι δεν με καταλαβες σωστα λοιπον, αρα τζαμπα θα με μπαναρες, οποτε παλι καλα που κρατηθηκες και δεν το εκανες γιατι μαλλον με παρεξηγησες. Που κολλανε ολα αυτα σε αυτο το τοπικ θα μου πεις τωρα.. Κολλαει στο 2010 που λεει ο αδερφος κρανατος... (με τσιγκλισες την μνημη λιγο...) ημουν τοτε ενα απο εκεινα τα θυματα, που του σβηστηκαν δεκαδες ποστ εκεινες τις μερες, μονο και μονο επειδη ημουν (και φυσικα ακομα ειμαι) εναντιον του μητσαρα του ΠΑΟΚτση. Φυσικα μου εχουν σβηστει ποστ και σε αλλες περιπτωσεις που επισης θυμαμαι και μπορω να αναφερω, αλλα δεν νομιζω να χρειαζεται. Στην τελικη για να ειμαι εδω ακομα, οντας μελλος απο το 2008 στο φορουμ, παει να πει πως για μενα τα εχει παρει το ποταμι αυτα και κακιες δεν κραταω.. Απλα γιατι πεταξα την μπιχτη ηθελα να ξερεις και τπτ αλλο. Σορυ αν σε πειραξε, γιατι σιγουρα δεν εφταιγες εσυ για τοτε.

Καταλλα σε ευχαριστω και παλι για τον σεβασμο που μου εδειξες και δεν με μπαναρες. Απο σεβασμο και μονο ψαχνω απο χτες τροπο να σου απαντησω και δεν στο λεω ειρωνικα. Να εισαι καλα και μακαρι να μην μπαναριζονται ατομα ετσι για πλακα χωρις καν να τα ακουσετε.. δεν παιζουν και τα πμ, για να μπορεσεις να συνεννοηθεις και ειναι προβλημα.

Τελος, επειδη οι εποχες ειναι δυσκολες και παιδια δεν ειμαστε, δεν μπορω αλλο ρε φιλε να ακουω για το ποσα λιγα ποστ εχω απο μελλη τα οποια προφανως στερευουν απο επιχειρηματα και δεν εχουν να μου απαντησουν τπτ αλλο. Πως την εχουν ακουσει δηλαδη ετσι ορισμενοι και νομιζουν πως επειδη εχουν πολλα ποστ ειναι κατι παραπανω απο τον αλλον ή δεν ξερω εγω τι. Το δημοτικο το εχω τελειωσει εδω και 20χεσε χρονια και δεν γινετε να μου λενε τετοιες σαχλαμαρες και να μην απανταω. Η προσωπικη ζωη του καθενως εχει δυσκολεψει στις μερες μας, καταπινουμε τα παντα για την επιβιωση, δεν γινετε να καπαταπινουμε βρισιες, χλεβασμους, υποτιμητικα σχολια και οτι αλλο μονο και μονο για να μην φαμε ban!! Σκεφτειτε το λιγο plz και προσπαθηστε να ειστε λιγο δικαιοι. Δεν αφηνω αιχμη. Πχ χτες ο angel καταλαβε τι του ειπα και μου αφησε 1 ποστ να πω την γνωμη μου και φυσικα μετα εκανα στην ακρη οπως του υποσχεθηκα.. Δεν θελω να σας βαζω νταλκαδες με τα ποστ μου, απλα θελω να ειστε δικαιοι απενταντι σε ολους γιατι δεν ειμαστε παιδακια και σιγουρα δεν ειναι αστειο.

Ευχαριστω πολυ για την ακροοαση και ελπιζω να μην κουρασα.
Σορρυ και για το ολιγον τι οφ τοπικ.

υγ. Αδερφε κρανατε να εισαι καλα και να συνεχισεις να γραφεις. Σε βλεπω πως προσπαθεις αρκετα, οποτε αξιζεις ενα μπραβο, τουλαχιστον απο μενα που συμφωνω σε πολλα απο οσα λες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ampalaeos την Τετ 18 Δεκ 2013, 02:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ampalaeos

Δημοσίευση από ampalaeos »

.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ότι να-ναι λέμε, ότι θέλουμε γράφουμε... Και αγνοούμε την επίσημη ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έβγαλε ανακοίνωση και είπε...

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δημοσίευσε λίγα λεπτά αργότερα την επίσημη ενημέρωση για το θέμα, συνοδεύοντας την ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της με φωτογραφίες από τη συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη και του Ζήση Βρύζα, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Αναλυτικά:

Ο διεθνής επιθετικός συμφώνησε να διαγραφούν όλα τα οφειλόμενα ποσά προς αυτόν από τις προηγούμενες χρονιές, δέχτηκε μείωση στο υπάρχον συμβόλαιο και επέκτασή του μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας! Μάλιστα υπάρχει ανοιχτή πρόταση από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κ. Ιβάν Σαββίδη για περαιτέρω συνεργασία και μετά την ολοκλήρωσή της.

Αυτά!!!
Να θυμάστε όλοι ήμαστε ΠΑΟΚ!
Να θυμάστε ότι στην πίκρα και στην χαρά από τον βόρειο πόλο μέχρι και τον νότιο που βρίσκομαι εγώ. Τα συναισθήματα είναι τα ίδια!
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Φιλε Kranate κ εγω ειχα μερικη συμμετοχη σε αυτα τα γεγονοτα του 2006 κ θεωρουσα οτι ο αδικημενος της ολης υποθεσης ειμασταν εμεις κ κανεις αλλος φυσικα κ εριξα τις ευθυνες σε αυτους που θεωρησα οτι ηταν λαθος.
Ακομα κ το πανι με το κατοσταρικο βοηθησα να γινει κ ακομα το κραταμε.
Αλλα στην ζωη μου εχω μαθει να συγχωρω κ να δινω παντα μια δευτερη ευκαιρια (τουλαχιστον οσο μπορω)
Δεν πιστευεις εσυ οτι δεν αξιζει ο Σαλπι μια δευτερη ευκαιρια για τους εξης απλους λογους:
1ον κ κυριοτερο φοραει το σημα της αγαπημενης μας ομαδας
2ον δεν εκρυψε ποτε τι ομαδα ειναι
3ον εχει προσφερει αρκετα (οχι οσα θελαμε) στην ομαδα

Ακομα κ αν εσυ πιστευεις οτι δεν πρεπει να τον στηριξεις τοτε απλα πρεπει να σεβαστεις τους υπολοιπους που τον στηριζουν που ακομα κ τυφλος να εισαι βλεπεις οτι ειναι η πλειοψηφια (τουλαχιστον μεσα στην τουμπα) το να απαξιωνεις τον καθε εναν απο αυτους που σηκωνετε κ χειροκροτει εναν παικτη της δικιας σου ομαδας ειναι τουλαχιστον ανηθικο.
Το μοναδικο που χρειαζετε αυτην την στιγμη ο ΠΑΟΚ ειναι ο εμφυλιος κ δυστυχως κανεις δεν το βλεπει ετσι.
Εμφυλιος για τον Σαλπι
Εμφυλιος για τον Κλαους
Εμφυλιος για τον Γκαρσια
Εμφυλιος για τον Κατσε
Εμφυλιος για τον Ζαγορακη
Εμφυλιος για τον Βρυζα
Γενικα ενας εμφυλιος για ολα κ για τους παντες μια απαξιωση για ολα οσα δεν μας βολευουν κ θεωρουμε λαθος

Αγαπηστε τον ΠΑΟΚ επιτελους κ ξεχαστε τα προσωπα κ τα ΠΑΟΚομετρα
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Κρανάτε εγώ προσωπικά δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να λες τη γνώμη σου και να γράφεις και στοιχεία και ότι εσύ νομίζεις (αρκεί κτλ κτλ).

Το πρόβλημα ρε φίλε είναι όμως ΠΟΙΟΝ εκπροσωπείς. Διότι αν είναι η αφεντιά σου ισχύει το παραπάνω και τέλος. Αν όμως εκπροσωπείς έστω ανεπίσημα κάποιο φορέα (δεν είπα συγκεκριμένη λέξη, όποιον νομίζει ο καθένας) τότε γιατί αυτός ο φορέας δεν βγάζει μια ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση να τελειώνουμε ; να τους μάθουμε και μεις ρε φίλε.

Και ΦΥΣΙΚΑ ξέρω γιατί τις διαβάζω, τις ανακοινώσεις περί αποχής από το γήπεδο. Και ΦΥΣΙΚΑ ξέρω και τις ανακοινώσεις εναντίον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ατόμων του ΔΣ (όσο μπορώ δλδ να μη το παίζω και παντογνώστης)

Όμως το θέμα (που ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεγαλώνει) είναι ΑΠΛΟ. ΓΙΑΤΙ δεν εμφανίζονται ΕΠΙΣΗΜΑ αυτοί ; τι φοβούνται ; μπορούν αντί για ανακοινώσεις πχ που ΕΥΚΟΛΑ τις γράφω εγώ (για πλάκα) να εμφανιστούνε όμορφα και ωραία, να πούνε εκπροσωπούμε αυτούς και αυτούς, και δεν θέλουμε αυτό και αυτό γιατί έτσι και έτσι. Απλά και όμορφα.

Γιατί έτσι όπως είναι η φάση αυτή τη στιγμή, μου θυμίζει την εντελώς αρχική περίοδο της αμφισβήτησης του ΘΖ, όπου μόνο από ψευδώνυμα σε φόρουμ γινόταν "αντιπολίτευση". ΕΝΑΣ ποτέ δεν βγήκε να πει κάτι συγκεκριμένο (είμαστε αυτοί και αυτοί κτλ). Δεν πιστεύω να ξέχασες τα copy/paste που έκαναν τότε συγκεκριμένοι ΠΑΝΤΑ λογαριασμοί ειδικά στο ΟΛΑ και στη χαζέτα. Και φυσικά είδες και ΠΩΣ κατέληξε η ιστορία. Με έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ διχασμό, που τελικά μόνο ΚΑΚΟ έκανε. Και άντε ΚΑΠΟΙΟΙ είχαν και κέρδη. Εγώ και εσύ όμως ρε φίλε είμαστε οι χαμένοι.

ΥΓ : Όπως είδες ούτε ρετσινοπνήχτη ούτε τίποτα δε σε αποκάλεσα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”