Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ΛΑμοσα μην ξεχνας τα εσοδα δεν ηρθαν μονα τους ηρθαν λογω συσπειρωσης και εμπιστοσυνης....

Επειτα υπαρχει και αυτο που λενε οτι ενας ανθρωπος δοκιμαζεται οταν εχει εξουσια στα χερια του....οι περισσοτεροι θα λυγιζαν με τον εναν ή τον αλλο τροπο..Εγω τον Ζαγορ τον βλεπω ιδιο τιμιο και ειλικρινη με πολλα λαθη μεν και προβλημα στην επικοινωνια...αλλα τον εμπιστευομαι...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Φίλε Μανιακέ,

δεν μίλησα για εμπιστοσύνες, ήθος και αγαθοεργίες,παιδιά του λαού και άλλα τέτοια. Είπα στην αρχή του ποστ πως η άποψη μου για τη Βιομηχανία του Ποδοσφαίρου θα δυσαρεστήσει πολλούς αλλά δεν είναι η ώρα να το αναλύσουμε.

Όσον αφορά τα έσοδα, συμφωνώ πως άν ήταν άλλος στη θέση του δύσκολα να είχαμε τέτοια συσπείρωση.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Κταλαβα φιλε μου Λαμοσα απλα ηθελα να πω οτι δεν ειναι τοσο απλο...ειδικα σε μια τετραετια που υπαρχει φθορα και χορηγου-κοσμου και στελεχων..

Το θεμα ειναι επιτελους κπ θεματα να παψουν να λειτουργουν ερασιτεχνικα οπως μπουτικ-εμπορικο κομματι...για εναλλακτικεςε πηγες εσοδων..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ο Θόδωρος Ζαγοράκης στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη (20/12) δήλωσε εξ αρχής και επανέλαβε πολλές φορές στη διάρκεια της διαδικασίας ότι είναι διατεθειμένος να μείνει στο πάνελ μέχρι το... πρωί της επομένης, ώστε να μην αφήσει αναπάντητο το παραμικρό. Γεγονός, όμως, είναι ότι τελικώς έμειναν κενά από τις απαντήσεις του και ανοικτά θέματα.

Αρκετές ώρες μετά το τέλος της δημόσιας τοποθέτησης του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και βλέποντας τα πράγματα από κάποια απόσταση το olaPAOK.gr επιχειρεί να αποκωδικοποιήσει τα σημαντικότερα από όσα είπε ο Ζαγοράκης, επισημαίνοντας παράλληλα ποια είναι τα σημεία κατά τα οποία οι απαντήσεις που δόθηκαν, δεν ολοκληρώθηκαν.

Τι είπε και τι άφησε αναπάντητο, λοιπόν, ο επικεφαλής της διοίκησης της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ:

- Το σχήμα που ανέλαβε τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2007 παρέλαβε χρέος προς τρίτους (ξέχωρα το "παγωμένο" προς το δημόσιο) ύψους 9,4 εκατομμυρίων ευρώ. Μετά από τέσσερα χρόνια το χρέος έχει πέσει κατά 400.000 ευρώ μόνο. Η εξήγηση του Ζαγοράκη ήταν ότι προτίμησαν οι διοικούντες αυτή την τετραετία να ακολουθήσουν πολιτική ανάπτυξης αντί για εξυγίανση, ώστε η ομάδα να είναι θελκτική. Ποτέ τα προηγούμενα χρόνια δεν ειπώθηκε δημοσίως, όμως, παρά μόνο στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (20/12), ότι υπήρχε αυτή η απόφαση. Επίσης, και πάλι δεν δόθηκε επαρκής εξήγηση γιατί η διοίκηση πήγε κόντρα στο δικό της μότο, που από την πρώτη στιγμή ήταν "πρώτα εξυγίανση και μετά ανάπτυξη". Ασφαλώς, η ομάδα ανέβηκε πολλές θέσεις στην ειδική κατάταξη της UEFA, ήρθε η στιγμή, όμως, που η σκιά της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πέφτει βαριά πάνω στον "Δικέφαλο", εξαιτίας των χρεών που δεν μειώνονται αισθητά.

- Το θέμα που προέκυψε με την οφειλή του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ, Ηλία Βιολίδη, ύψους 235.000 ευρώ αναλύθηκε πλήρως και είναι θετικό ότι δημοσιοποιήθηκε, πέρα, όμως, από κάποιες κορώνες του Ζαγοράκη, του στιλ... "ήταν λάθος που επετράπη να γίνει αυτό" και "όσο είμαι εγώ εδώ, δεν θα επιτρέψω να μην αποπληρωθεί αυτό το ποσό", ουσιαστικά δεν εξηγήθηκε επαρκώς γιατί επετράπη να δημιουργηθεί καν τέτοιο ζήτημα, το οποίο πρωτίστως είναι ηθικό και προκαλεί εσωτερική διαμάχη στο σύλλογο.

- Θα προκύψει μείωση του μπάτζετ, κάτω από το 70% του υπάρχοντος, διότι αυτή είναι η επιταγή της UEFA. Στη συνέντευξη Τύπου δεν δόθηκε επαρκής απάντηση πώς θα γίνει αυτό, καθώς ο Ζαγοράκης παρέπεμψε στις κινήσεις που θα γίνουν στις αρχές Ιανουαρίου.

- Στο πλαίσιο της μείωσης του μπάτζετ ο Ζαγοράκης άφησε να εννοηθεί ότι θα μειωθούν συμβόλαια παικτών, όπως και ότι θα γίνει πώληση ενός τουλάχιστον παίκτη, εφόσον προκύψει πρόταση, χωρίς, όμως, να δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση επ' αυτών.

- Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε τις φυγές παικτών (π.χ. Βιτόλο, Αρίας, Σπαντάσιο), αφήνοντας να εννοηθεί ότι το σκεπτικό είναι ότι έπρεπε να ελαφρύνει το μπάτζετ, όμως, η απάντηση που έδωσε στο ερώτημα "γιατί ο ΠΑΟΚ δεν πήρε ούτε ευρώ από αυτές τις λύσεις συμβολαίων;" ήταν κατώτερη της περίστασης. Το... "δεν βρήκαμε να πουλήσουμε", που είπε, μάλλον δεν έπεισε.

- Για το θέμα Φλωρίδη, που πήγε πίσω την ομάδα ολόκληρο το προηγούμενο καλοκαίρι, επίσης η απάντηση του Ζαγοράκη δεν ήταν επαρκής. Το... "είχε πείσει τον Γιώργο Σαχπαζίδη" αφήνει ερωτηματικά για το πόσο καλή ήταν η διαχείριση του θέματος από την τότε διοίκηση, η οποία τελικά ήταν αυτή που έμεινε εκτεθειμένη, χάνοντας, όμως, τεράστιο πολύτιμο χρόνο. Τη στιγμή, μάλιστα, που είχε ειδοποιηθεί από την UEFA για το πόσο αυστηρά θα ήταν τα κριτήρια αδειοδότησης της σεζόν που ακολουθούσε. Μόνο ελαφρυντικό είναι ότι ο Φλωρίδης φαίνονταν να έχει βάλει 500.000 ευρώ ζεστό χρήμα, το οποίο, όμως, στην πορεία αποδείχθηκε ότι ήταν χρήματα του Σαχπαζίδη.

- Το θέμα της διαφήμισης στο πίσω μέρος της φανέλας μπορεί να μην είναι το πιο σοβαρό από όλα, όμως, κοστίζει. Υπό συνθήκες, θα μπορούσε να δώσει πολύτιμες οικονομικές ανάσες στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ψάχνει από παντού έσοδα για να κρατηθεί όρθια. Το... "είναι δικό μας λάθος" επίσης δεν είναι επαρκής απάντηση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

- Η ρύθμιση χρεών είναι πάντα θέμα πρώτης γραμμής για τις διοικήσεις του ΠΑΟΚ από τα μέσα του 2000 και δώθε και ορθά είπε ο Ζαγοράκης ότι είναι η σωστή στιγμή να βρεθεί λύση, τώρα που το κράτος ψάχνει πόρους από παντού. Εκείνο που δεν είπε, είναι γιατί χάθηκε τόσο πολύτιμος χρόνος την τετραετία που πέρασε και γιατί εξ αρχής δεν έπεσε όλο το βάρος σε αυτή την κατεύθυνση, μιας και μιλάμε για ζήτημα επείγουσας προτεραιότητας, που το βρίσκει συνεχώς ο ΠΑΟΚ μπροστά του.

- Για άλλη μια φορά δεν δόθηκε ολοκληρωμένη απάντηση για το θέμα της μπουτίκ του συλλόγου, η οποία αντί να είναι βασική πηγή εσόδων, μιας και μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, εδώ και χρόνια -με ελάχιστα φωτεινά διαλείμματα- αποτελεί πληγή.

ολα
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αν θυμάμαι και αν κατάλαβα καλά ο ζαγορακης είπε ότι εγγυήθηκε προσωπικα για τον βιολιδη.άρα όσο χρωστάει ο βιολιδης τα 235 τόσο τα χρωστάει και ο ζαγοράκης.τα λεφτά αυτα δεν χάνονται ούτε είναι τρελο ποσόν.είναι όμως ικανό για να γίνουν κάποιες πληρωμές να ηρεμήσει η ομάδα.ας το χειριζόταν αλλιώς.αρχικά είπα ότι καλά τα είπε ο ζαγοράκης.τελικά θα αρχίσω να αμφιβάλλω για την τιμιότητα του.για τις μπουτίκ κλπ δεν εχω παράπονο.δεν ήξερε κ δεν τον κατηγορω.αποκλείεται να μην ήθελε παραπάνω έσοδα.όμως η κωλοτουμπα της εξυγειανσης μου την έδωσε άσχημα.το δίλημμα είναι τεράστιο.αν δεν υπήρχε αυτή η αρρωστημένη κρίση θα έπεφτε κυνήγι.τώρα φοβάμαι πως δεν υπάρχει άλλη λύση.είναι αναγκαίο κακό.να μείνει έστω μέχρι να ξελασπώσει ο ίδιος τουλάχιστον.οι πωλήσεις φαντάζουν μονόδρομος(αφιερωμένο στους τεχνοκρατολαγνους).αν βρεθεί ομάδα να δώσει 3,5 για βιειρινια και 1 για κλάους θα πουν κ ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

τελικά είστε πολύ πονηροί ... γιατί ρε μάγκες δεν τα ρωτούσατε αυτά στη συνέντευξη; εκεί είσασταν σαν χ@σμένοι!
Όσο για τα ερωτήματα που θέτετε σημερα ,ούτε δεκαπεντάχρονο δεν μπορείτε να πείσετε... Ξέρετε πολύ καλά οτι η σύμβαση με τη πούμα ας πούμε, υπογράφηκε το 2006, προ Ζαγορ δηλαδή , και λήγει το καλοκαίρι , και μάλιστα ήταν αποικιακού τύπου. Γνωρίζετε επίσης οτι το άνοιγμα της ΠΑΕ είναι 27000000 ευρω. και όχι δέκα που μας λέγατε.. Γνωρίζετε επίσης πολύ καλά, οτι αυτό το άνοιγμα είναι γελοίο μπροστά στην υπεραξία που έχει αποκτήσει η ομάδα με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει. Με μία μόνο πώληση ποδοσφαιριστή που απέκτησε η νυν διοίκηση, μπορει να εξαλειφθει το άνοιγμα και το μεγαλύτερο τμήμα του πρωτογενούς χρέους , ναι αυτού του παγωμένου!Και όσ'αναφορά τη ρύθμιση , τόσα χρόνια εσείς γραφατε για τις προσπάθειες που έγιναν και για την κοροιδία που υπέστη κάθε φορά η ομάδα απ'ολες τις κυβερνησεις. όταν αλλάζουν νόμοι εν μία νυκτί για ομάδες του ΠΟΚ. Και άλλα πολλά που βαριέμαι να γράψω τώρα.. Διάβασα χθες ένα άρθρο του Τσώχου που , ουτε ΠΑΟΚτσης το παίζει ούτε τίποτα.. διαβάστε κι'εσείς μήπως αντιληφθείτε τί σημαίνει δημοσιογράφος ... Η μεγαλύτερη πληγή είσασταν πάντα και θα είστε για τον ΠΑΟΚ. Απ'τα χρόνια των ...Ηρωικών ΣΠΟΡ του Βορρά...Απ'το ΦΩΣ πιό σωστά μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για την ομάδα, παρά απ'τα ....μέσα της πόλης.αυτά !
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Χωρικός έγραψε:Γνωρίζετε επίσης πολύ καλά, οτι αυτό το άνοιγμα είναι γελοίο μπροστά στην υπεραξία που έχει αποκτήσει η ομάδα με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει.
Για του δημοσιογράφους της πόλης προσυπογραφω. Ήταν, είναι και μάλλον ΘΑ είναι της πλάκας, αστείοι, και χαμηλού επιπέδου.

Για την υπεραξία όμως που γράφεις της ομάδας δυστυχώς φίλε μου ο μόνος ποδοσφαιριστής που μπορεί να πουληθεί ΣΗΜΕΡΑ είναι ο Βιερίνια. Κανένας άλλος.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Εντάξει , και ο Σαλπι, και ο Κλάους, ακόμα ακόμα και οι Φωτάκης , Λαζάρ, Γεωργιάδης, Μαλεζάς
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Sera4 έγραψε:τι εμαθα λοιπον απο τη χθεσινη μεγαλειωδη συνεντευξη τυπου...

-μαθαμε οτι τελικα οι ζημιες χρησης 4ετιας απο τα 9,4 πηγαν στα 9 μυρια(δε μιλαμε για τα παγωμενα χρεη)...βεβαια αυτο ακουστηκε πρωτη φορα καταρριπτοντας το μοτο της εξυγιανσης...να πεφτουν οι ταμπελες σιγα σιγα...

Για αυτο εχω μια απορια. Δηλαδη χρεη προς τριτους και τα λοιπα, ή οτιδηποτε αλλα χρεη και οφειλες, περαν των 400 000 που ειναι η διαφορα που ανεφερες πιο πανω δεν εχουμε σβησει?

-μαθαμε οτι ο ηλιας ανταλλαζε επιταγες με μετρητα του ταμειου(ακα ταμειακες διευκολυνσεις) και απεμεινε να χρωσταει το ποσο των 235000 ευρω...ο ΠΑΟΚ δηλαδης λειτουργουσε σαν τραπεζα σε μια περιοδο που υπεφερε απο ρευστοτητα δε γαμιεται...κραταω τις επιφυλαξεις μου σε σχεση με το κατα ποσο ξοφληθηκε το υπολοιπο του ποσου που χρωστουσε ή απλα ''διαγραφηκε''...ειπαμε ομως λαθος εληξε το θεμα...

Εδω περα τι να πω. Αν ηταν σε περιοδο που ειχαμε προβλημα ρευστοτητας τωτε μεγα σφαλμα.
Απ την αλλη ομως ενας ανθρωπος που δεινει για 15 χρονια λεφτα στον ΠΑΟΚ και σε καποια στιγμη θα χρειαζοταν αυτος μια διευκοληνση αλλιως θα ειχε τρομερες συνεπειες τιθεται το εξης ερωτημα. Θα ηταν απληστια να μην τον βοηθησουμε? Πραγματικα και οι δυο απαντησεις εχουν πολυ καλα επιχειρηματα. Εγω δεν εχω αποφασησει ακομα.
Οσο για τα λεφτα αυτα που μενουν, θα μπουν.

-μαθαμε οτι δεν βρισκαμε ομαδα να παρει το βιτολο...μεγαλεια...

Για τον βιτολο θα μιλησει ο βρυζας να πει ακριβως τι εγινε.Το οτι δε βρισκαμε ομαδα δεν ισχυει , και ακομα και να το πουν δεν προκειτε να πιστεψω. Θα δουμε τι εγινε με τον βιτολο αυριο.

-μαθαμε οτι ολοκληρος ΠΑΟΚ δεν μπορεσε να βρει διαφημιση για το πισω μερος της φανελας...ειπαμε ομως λαθος εληξε το θεμα...

Εδω πιστευω προσπαθουνε να βρουν κατι καλο και να κλεισουν κανα 3ετες συμβολαιο.Δηλαδη παρα να υπογραψουμε κατι με χαμηλες απολαβες, ας ψαξουμε καλυτερα και ας χασουμε λιγα λεφτα.

-δεν μαθαμε τιποτα για τη μπουτικ...νεξτ ταιμ...

Για την μπουτικ, το θεμα ειναι οτι δεσμευομαστε με συμβολαιο το οποιο τελειωνει φετος, η οποια πουμα μας εδενε τα χερια για πολλα πραματα απο το 2006(προ ζαγορακη). Και θα μπορουμε να κανουμε κατιαΤωρα πως φτασαμε να χουμε τετοιο προβλημα δε ξερω.

-μαθαμε οτι το τμημα μαρκετινγκ ηταν ανυπαρκτο τοσα χρονια και η παε ανοργανωτη...ειπαμε ομως λαθος εληξε το θεμα..

Το τμημα μαρκετιγκ ήταν ανεκαθεν ανοργανωτο αδερφε. Δε μας το χαλασε ο Ζαγορακης αυτο. Εξα αλλου ειπαμε γι αυτο οπως ειπε ο ζαγορακης μας εδενε τα χερια η πουμα.Και οτι αυτο απο φετος θα ανανεωθει.

-μαθαμε τελικα οτι η λεξη ''ανοιγμα'' που χρησιμοποιουσαν επι τοσο καιρο στις προηγουμενες συνεντευξεις τελικα δεν υπαρχει οπως ειπε ο κυριος μαυροκατι...

Για τη λεξη ανοιγμα δε φταιει κανεις που βγηκε ετσι , ετσι το αποκαλουσαν οι δημοσιογραφοι.εγω τοσο καιρο ηξερα πως η λεξη ανοιγμα ειναι μονο για αυξηση του μετοχικου κεφαλαιου

-μαθαμε οτι η παε δεν χρωσταει στον ερασιτεχνη για να υπαρξει μετα διευκρινηση οτι χρωσταμε αλλα ειναι κανονισμενα γι αυτο ειπαμε αρχικως πως δε χρωσταμε...

Αυτα που χρωσταμε ειναι κανονισμενα και διευθετημενα να τα παρει ο ερασητεχνης, δηλαδη δεν ειναι επιπλεον εξοδα που δεν περιμεναμε. Το διευκρηνισε.

-μαθαμε πως το θεμα φλωριδη υπηρχε καθως εδωσε λεφτα...τα οποια λεφτα τα εδωσε τελικα ο σαχης πισω απο την πλατη μας τον οποιο ομως τον αγαπαμε οποτε μια η αλλη...

Τι να κανουμε ρε φιλε. Εδω την πατησαμε ΟΛΟΙ. Ολοι ομως. Ελπιζω δε θα ξανασυμβει, προσωπικα δεν ειμαι για τετοια.

-δε μαθαμε τιποτα για το σκεπτικο της επιλογης των νεων προσωπων της διοικησης...

Το σκεπτκο της αλλαγης ηταν για να μπει "νεο αιμα" που θα εδινε νεες ιδεες και περισσοτερη ενεργεια στη λειτουργεια της ΠΑΕ. Δηλαδη με λιγα λογια οι αλλοι ειχαν περασει μια δυσκολη 4ετια. Τωρα συγκεκριμενα για ποιο λογο διαλεξε τον καθενα δεν διευκρηνησε.

-μαθαμε πως ο προεδρος της ομαδας θα ενημερωθει για τα αγωνιστικα μαζι με τους αρδ και τον κοσμο στην επομενη συνεντευξη...την πρωτη φορα νομιζα πως δεν ακουσα καλα αλλα το επανελαβε τοσες φορες που λεω αποκλειεται...

Ελα τωρα σερα γινεσαι κακοπροερετος ρε αδερφε. Το πιστευεις οτι εκεινη τη στιγμη θα ενημερωθει?
Απλα θα καθεται απο κατω να κανει κι αυτος ερωτησεις-διευκρηνησεις για κατι που ισως σκεφτει οτι δε διευκρηνηστηκε να το πει για να διευκρηνηστει. Αν ειναι δυνατον να μην ξερει τι παιζει στο αγωνηστκο τμημα.

στην επομενη συνεντευξη θα αναλυθουν τα λαθη που εγιναν σε αυτην θα πουμε κοιταμε μπροστα και συνεχιζουμε...

υγ για να εχεις καυλες πρεπει να εχεις πουλι...και εσυ θες να μας κανεις ''ευνουχους''...

υγ2 περιμενω με ανυπομονησια τα ποστ περι τζον γου,φουρναρη,μπτατουδη κλπ...ελα μην με απογοητευσεις σιγουρακι το επαιξα... :mrgreen:

Απλα σου λεω πως ανηκω σε αυτη την ομαδα ατομων, για να μηνα ανοιξουμε λαθος συζητησεις στις οποιες πιστευω θα χουμε ιδιες αποψεις

Κοιταξε σερα, να σου πω κατι. Ημουν αρκετα αρνητικος με καποια πραγματα που εγιναν. Εμενα δε με πειραξε τοσο το φιασκο φλωριδη,(ασχετο αν εχασα 10 χρονια απ τη ζωη μου σε ενα καλοκαιρι), ακομα δε με ενοχλησε τοσο η ελευση σαλπιγγιδη χωρις ομως να τον δεχτω πισω σαν τον ασωτο υιο, απλα στεγνα θεωρησα οτι θα βοηθουσε το αγωνηστικο τμημα αφηνωντας ενα μικρο παραθυρο ελπιδας μεσα μου οτι ειναι τοσο χαζος αθωος και αφελης και για αυτο τα ειχε κανει τοσο σκ@τα τοτε. Τον ειχα πετυχει και στο βενιζελος καποια μερα( τα χριστουγεννα πριν ερθει) και του μιλησα για αυτο ειχα αυτη την επιεικη αποψη.

Με ειχαν ενοχλησει και αλα πραγματα , αλλα δε θα τα αναφερω τωρα.

Αυτο που πραγματικα με ενοχλησε ηταν η φυγη βιτολο. Ταπεινωθηκα ως οπαδος του ΠΑΟΚ. Με δικους μας ανθρωπους στη διοικηση. Αμα ηθελε να φυγει ρε Ζαγορακη, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ!, αλλα να φερει προταση. Δε μπορω να δεχτω οτι δεν εβρισκε ομαδα καποιος που ηταν το καλυτερο χαφ στο ειδος του σε ολο το πρωταθλημα.

Το οτι πηγε χωρις λεφτα σε αλλη ομαδα και ειδικα στο βαζελο με ενοχλησε αφανταστα, αλλα θα περιμενω και αυριο.

Ωστοσο. Επειδη τυχαινει να εχω σκαλισει αρκετα την ιστορια μας.
Διαχρονικα σ' αυτη την ομαδα (ακομα κι αν αφησουμε ολα αυτα που με ενοχλησαν) κανουμε λαθη απ την υπερβολικη μας αγαπη και παθος για τον ΠΑΟΚ. Λογο της υπερβολικης μας εννοιας που εχουμε αρχιζουμε και αγχωνομαστε και κρινουμε και προσπαθουμε να βρουμε τι παει σταβα για να τα διορθωσουμε , και μερικες φορες ολο αυτο μας βγαινει σε κακο. Τονιζω ξανα πα την υπερβολικη μας αγαπη.

Λαθη εγιναν.Και θα γινουν. Σε 4 χρονια δεν οικονομησαμε τιποτα, αλλα καταφερες με μονο επενδυτη το ΛΑΟ και με κανεναν αλλο, και με ομαδα παραλυτη, να πας κοντρα σε συστημα, διαιτησιες, αποφασεις και τα λοιπα, και να στησεις ομαδα που μπορει να παρει διπλο μεσα στη τοτεναμ παροτι σε εσφαξαν (ενω ειναι δευτερη στη πρεμιερ λιγκ), να παιζεις ματς αγγαρια με τη ρουμπιν καζαν, να βγεις δυο συνεχομενες χρονιες στους 32, να πεταξεις 4 γκολ σε αγιαξ, να πεταξεις τη φενερ απ εξω, να νικησεις βιγιαρεαλ ενω ηταν 3η στην ισπανια, να νικαω τον γαυρο ΚΑΘΕ φορα, σαν παλια, ασχετα αν εχει 50 εκατομυρια πιο ψηλο μπατζετ. Καταφερες ουσιαστικα να παρεις το πρωταθλημα. Καταφερνες καθε χρονο να βγεινεις δευτερο-τριτος κοντραροντας το ΠΟΚ στα ισα. Καταφερες να εχει ποδοσφαιριστες σαν τον βιερινια, τον κοντρερας, τον γκαρσια, οι οποιοι θα μορουσαν να παιζουν σε καθε ομαδα.

Και το πιο σημαντικο απ ολα. Που δεν ειχα παρει χαμπαρι και που ημον τοσο αφελης και το εκραζα.
Ηταν οτι καναμε προπονητικο κεντρο ,και πολυ καλες ακαδημιες.
Περαν του οτι οι ακαδημιες μας εχουν πολλα ταλεντα, εκ των οποιων αρκετοι εχουν ανεβει και στην πρωτη ομαδα.
Αν δεν ειχαμε τωρα τις ακαδημιες θα την ειχαμε γ@μησει. Δεν μπορουμε να κανουμε οικονομικες υπερβασεις αρα αν δεν εχουμε ποδοσφαιριστη σε καποια θεση, απλα δε θα περναμε κανενα. Με τις συνεπειες να μν ειναι καθολου καλες.
Ωστοσο τωρα οχι απλα μπορουμε να ανεβασουμε ποδοσφαιριστη και θα μπορουμε για καθε επομενη χρονια, αλλα μαλλον θα ειναι καλυτερος και απο αυτον που θα αποκτουσαμε με τα λεφτα να μαζευονται στις πρωτοκλασατες μεταγραφες.

Αυτο ειναι και το πλανο.

Και δε σου κρυβω οτι εγω ελεγα, ποια μεσημβρια τωρα και πηγε 1.5 εκατομυριο και θα παν κι αλλα.Κι εχουμε αναγκη απο ποδοσφαιριστες εκει εκει και εκει.
Ελα που ομως τωρα εχουν ερθει αλλιως τα πραγματα.

Και αυτο θα φανει με την κουλα και τον βαζελο που θα πρεπει να δειξουν ισολογισμο εσοδων εξοδων στην Ευρωπη και δε θα τους βγαινει και θα περνουν μπουλο.
Εχουμε να πληρωνουμε χλοοταπητα καθε τρεις και λγο αλλα πληρωαμε επισης και εργα στην 8.
Τωρα πλεον οπως ειπε και ο Ζαγορακης Η ΤΟΥΜΠΑ μπορει να φιλοξενησει αγωνες τσ.λ.

Τελοσπαντων σερα.Λαθη καναμε και παλαιοτερα που φαγαμε τον παντελακη εμεις οι ιδιοι οι οπαδοι, επειδη μας βαλαν ψιλους στα αυτια και χρειαστηκε να περασουν 20 ολοκληρα χρονια για να του πει καποιος ενα ευχαριστω και να τον τιμησει. Τωρα ομως που τον χασαμε, καταλαμβαινουμε.

Εγω ενα πραμα που κρατω στη ζωη μου ειναι να μαθαινω απο τα λαθη μου κα να διορθωνομαι,και αυτο ακριβως κανω. Δε θελω να λεω στο παιδι μου οτι εκραζα εκραζα.
Το προσημο του Ζαγορακη , περαν τις οποιες αναταραξεις που ηρθαν, ειναι θετικο, και θα παραμεινει.

Γιατι οπως λανθασμενα λεχθηκε δε παει ετσι δλδ, οτι ειναι τιμιος ειναι ξηγημενος αλλα του λοιπουν καποιες ικανοτητες. Γιατι οπως ειδαμε και στη κοινωνια μας. Πρωτα μετραει να ειναι καποιος τιμιος και μετα αν ειναι και ικανος εχει καλος.
Και δεν νομιζω να μπορει να τον πει κανεις οτι δεν ειναι ικανος.

Κοιταξε σερα, εγω δεν ειμαι υπερασπιστης κανενος παρα μονο του συμφεροντος του ΠΑΟΚ.Για να μην παρεξηγουμαι.
Γι αυτο και δε θελω να μπουμε σε συζυτηση τι λαθη εκανε, γιατι τα ξερω και εγω πολυ καλα, απ τις ταχυπαλμιες που με ειχαν πιασει. Ενα ενα ολα τα θυμαμαι.
Αλλα αμα δουμε και τα θετικα που σε προανεφερα μεσδα σε 4 χρονια αυτο που καταφερε ο Ζαγορακης με μπλατες τον κοσμο του ΠΑΟΚ που ηταν ανεκαθεν εκει, με μια λεξη μονο μπορει να χαρακτηρισθει.ΑΘΛΟΣ.

Το μεγαλειο σου δικεφαλε.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

guardian4 έγραψε: Διαχρονικα σ' αυτη την ομαδα (ακομα κι αν αφησουμε ολα αυτα που με ενοχλησαν) κανουμε λαθη απ την υπερβολικη μας αγαπη και παθος για τον ΠΑΟΚ. Λογο της υπερβολικης μας εννοιας που εχουμε αρχιζουμε και αγχωνομαστε και κρινουμε και προσπαθουμε να βρουμε τι παει σταβα για να τα διορθωσουμε , και μερικες φορες ολο αυτο μας βγαινει σε κακο. Τονιζω ξανα πα την υπερβολικη μας αγαπη.
.
++++ Δυστυχώς έτσι είναι.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Πολλά ++++++ στον Guardian για όλα όσα γράφει και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο τα γράφει ...

καλά που απάντησες εσύ στον αδερφό Sera γιατί εγώ δεν θα τα έγραφα τόσο καλά ...

υποσ 1.
εμένα του Βιτόλο δεν με πείραξε καθόλου όπως δεν θα με πειράξει πλέον ξανά ποτέ για κανέναν παίχτη !!!!
Φτάνει αυτός που θα έρθει να είναι καλύτερος από αυτόν που έφυγε ...

Και ο Λάζαρ είναι πολύ καλύτερος .... !!!

υποσ 2.
Lamosas είσαι τουλάχιστον υπερβολικός σε αυτά που γράφεις αλλά δικαίωμά σου.
Όσο αφορά όμως το αν οι παίχτες του ΠΑΟΚ έχουν υπεραξία δεν είναι δικαίωμά σου να γράφεις ........!

Μαλεζάς, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Γεωργιάδης, Κρέσιτς, Λάζαρ, Αθανασιάδης σε πρώτη φάση στοιχίζουν περισσότερα από 15 εκατ. ευρώ.

Αν σου βάλω σε αυτούς ένα κάρο διεθνείς που έχει ο ΠΑΟΚ σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες από 15 έως 21 χρόνων θα πάθεις πλάκα.
Τι είναι αυτά που λέτε κάποιοι για να αποδείξετε αυτά που λέτε είναι απίστευτο ...
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Φίλε Tad, με όλο το σεβασμό

Αν δίαβασες καλά έγραψα για πιθανή πώληση ΣΗΜΕΡΑ.

Για τα παιδιά από τις ακαδημίες έχω πολύ καλή άποψη και όπως προανέφερα έγινε καλή δουλειά. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι έχουν υπεραξία ΣΗΜΕΡΑ. Σε κάποια χρόνια, με καλή και σοβαρή δουλειά από το προπονητικό τιμ ναι.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές των ανδρών πραγματικά αμφιβάλω αν υπάρχει σοβαρή ομάδα που θα δαπανήσει τα ποσά που αναφέρεις για μεταγραφή. Μόνο ως ελεύθεροι μπορούν να συζητήσουν με άλλες ομάδες.

Για την ορθότητα του παραπάνω σου παραθέτω και την ΕΠΙΣΗΜΗ θέση της ΠΑΕ στο θέμα Βιτόλο: ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΓΟΡΑΣΤΗ.

Εγώ τους πιστεύω...
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Χαίρομαι ιδιαίτερα που το τελευταίο 6μηνο έχω απομακρυνθεί από τη Θεσσαλονίκη, τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο καφενείου, την ομάδα σε επίπεδο τσιμέντου και η ενημέρωση μου προορίζεται στα βασικά με την παρακαταθήκη μόνο την πονηριά του οπαδού αυτής της ομάδας που την παρακολουθεί στενά τα τελευταία 15 έτη.

Την συνέντευξη την άκουσα σχεδόν όλη μέσω δικτύου, δεν την συζήτησα με ομοϊδεάτες μου παρά μόνο κάποια σκόρπια σχόλια από εδώ και από εκεί.

Τα λίγα και μικρά μου συμπεράσματα είναι τα εξής:

α. Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι συν οπαδοί μου δεν έχουν πάρει μυρωδιά για το τι έχει προκαλέσει αυτή η κρίση, όχι μόνο στον ΠΑΟΚ αλλά στην κοινωνία. Ναι ξέρω, όλοι την έχουμε νιώσει στο πετσί μας αλλά πρέπει να δούμε το μέγεθος της ομάδας ειδικά μετά το φιάσκο Φλωρίδη, τα μειωμένα διαρκείας, τα μειωμένα μεμονομένα, τους χορηγούς και πάει λέγοντας.

β. Οι δημοσιογράφοι της πόλης μας είναι όντως λίγοι. Μου θυμίζουν εμένα που ετοιμάζω το τσεκούρι του πολέμου και όταν έρχεται η ώρα το βουλώνω. Απογοητεύτηκα γιατί είδα έναν Ζαγοράκη διατεθειμένο να μιλήσει για όλα, να απαντήσει σε όλους και μια σωστή ερώτηση (δομημένη σωστά ώστε να βγάλει είδηση) δεν τέθηκε. Είναι καλοί στον χαβαλέ, αλλά από δημοσιογραφία πραγματική πονάνε. Ίσως έτσι να πρέπει και δεν με απασχολεί. Οι Δημοσιογράφοι δεν είναι ΑΡΔ. Ημιμαθείς είναι και επικίνδυνοι.. Αγνοώντας νόμους και κανόνες δημοσιογραφίας με όπλο μόνο τα μάτια που τους διαβάζουν παραπληροφορούν τον κόσμο που μπορεί να επηρεαστεί. Οι πωλήσεις τους και η ακροαματικότητα δεν είναι ασφαλές δείγμα του πόσο επαγγελματίες είναι. Όσο θυμάμαι την ερώτηση "Γιατί δεν παρουσιάστηκαν επίσημα οι Κωνσταντινίδης - Χάβος" ακόμη γελάω. Ας αφήσω το οτι δεν μπορούσαν να συντάξουν μια πρόταση με τις ορθές λέξεις.

γ. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης μίλησε για απλά και αυτονόητα πράγματα. Κατέβασε πολύ το επίπεδο μιας συνέντευξης τύπου για να μπορέσει να πει απλά κάποια πράγματα (όχι οτι ειναι ο δεινός ρήτορας) και να γίνουν κατανοητά. Χτύπησε στο φιλότιμο, μίλησε για το μέλλον (το άσχημο μέλλον) παραδέχτηκε λάθη και γενικά είπε όσα ήθελε να ακούσει η ευρεία μάζα οπαδών. Ξεφτιλίστηκε μέχρι και για τον Βιολίδη που θα μπορούσε να το κάνει γαργάρα.

Φεύγοντας από τον σκληρό οπαδικό πυρήνα θεωρώ πως η λειτουργία της ΠΑΕ τηρουμένων των αναλογιών που υπάρχουν πλέον στην κοινωνία μας, από το κάθε σπίτι μέχρι τις υπόλοιπες ΠΑΕ, λειτουργεί μια χαρά. Ζώντας στην Αθήνα αισθάνομαι μια χαρά και δεν ντρέπομαι να λέω πως είμαι ΠΑΟΚ παρά την περήφανη αποχώρηση Βιτόλο και ίσως Κοντρέρας. Μπορεί να πονέσει αν δεν πονάει ήδη η ιδέα της αποχώρησης επειδή δεν μπορούμε να πληρώσουμε τον Άρχοντα Κοντρέρας που δίδαξε κατά περιόδους αμυντικά καθήκοντα αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.

Λάθη έγιναν και θα γίνουν αλλά όπως έχω πει και παλιότερα δουλειά μας δεν είναι να ξέρουμε τι κάνει ο Ζαγοράκης στον ελεύθερο χρόνο του αλλά ότι πρέπει να κάνει ένας σύγχρονος οπαδός.

Στο απυρόβλητο δεν είναι κανένας. ΠΑΟΚ υπήρξε και μετά τον Κούδα και μετά τον Παντελάκη και μετά τον Βιτόλο και θα υπάρξει μετά τον Κοντρέρας και μετά τον Ζαγοράκη. Έχει κανείς την εντύπωση πως γουστάρουν και οι ίδιοι να χάνουν παίχτες επειδή δεν φτάνουν τα κουκιά;

Διάβασα πιο πάνω από έναν φίλο πως αυτά που έγινα επί Ζαγοράκη είναι ένας μικρός Άθλος. Δεν είναι ψέμα...

Το να είμαστε σκληροί στη κριτική μας δεν είναι κακό. Κακό είναι να είμαστε άδικοι και αχάριστοι. Και ας σκεφτούμε και όλοι εμείς τι έχουμε κάνει για τον ΠΑΟΚ που υποτίθεται πως τραβάμε τα βυζιά μας για πάρτη του...

Σόρρυ αν κούρασα, αλλά οι παράλογες φωνές με έχουν κουράσει περισσότερο.
Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε στη ροζ φούσκα και να δούμε τι γίνεται πραγματικά.

Φιλικά και Αδελφικά.
Μόνο νίκη σήμερα στη Καισαριανή.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

tad έγραψε:Πολλά ++++++ στον Guardian για όλα όσα γράφει και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο τα γράφει ...

καλά που απάντησες εσύ στον αδερφό Sera γιατί εγώ δεν θα τα έγραφα τόσο καλά ...

υποσ 1.
εμένα του Βιτόλο δεν με πείραξε καθόλου όπως δεν θα με πειράξει πλέον ξανά ποτέ για κανέναν παίχτη !!!!
Φτάνει αυτός που θα έρθει να είναι καλύτερος από αυτόν που έφυγε ...

Και ο Λάζαρ είναι πολύ καλύτερος .... !!!
Tad, νταξει για το βιτολο θα εκφρασω τη τελικη μου αποψη αυριο.
Οσο για το πως και γιατι τα εγραψα ειναι θα στο γραψω απλα.

Το θεμα δεν ειναι να βγαλουμε τον ευατο μας σωστο.
Κερδισμενος απο μια συζητηση δε βγαινω αμα αποδειξω οτι εχω δικαιο, αλλα αμα μαθω απο αυτην και βελτιωθω.

Στοχος μας πρεπει να ειναι οχι να αποδειξουμε οτι καποιος μας εχει το δικιο , αλλα το τι θα ναι καλυτερο για τον ΠΑΟΚ.

Ετσι το βλεπω, και σιγα σιγα πρεπει ολοι μας. Σαν παλια.
thief

Δημοσίευση από thief »

Έκατσα και εγώ να ακούσω την συνέντευξη του Ζαγοράκη. Καταρχήν 2-3 πράγματα γενικά ως κύρια εντύπωση.

Δεν μου άρεσε η αντιμέπωπιση που έτυχε ο πρόεδρος μας. Μιλάμε για έναν ηγέτη, ίνδαλμα για τον κόσμο και οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να τον σέβονται και να μην τον διακόπτουν λες και μιλάει ο όποιος τυχαίος. Δεύτερον δεν μου άρεσε η ΑΠΟΥΣΙΑ όλων αυτών που το προηγούμενο διάστημα λέγανε τα χίλια δυο και χθεν ως κότες ήταν απών. Γιατί..;;..Εκ των υστέρον μάγκες..;;..Τί περιμένετε στην γωνία σαν πουτ@νίτσες να βρείτε σε 2-3 ώρες μία ή δύο λαθος τοποθετήσεις ή κάποιο μπέρδεμα για να κριτικάρετε μετά εκ του ασφαλούς....Πολύ ανδρίκειο τι να πω. Και δεν μιλάω για συνοπαδούς που πάνω στην τρέλα μας θα πούμε και κάτι παραπάνω αλλά για ΑΡΔ και ραδιοφωνικούς παραγωγούς που με όλο ψευτομαγκιά μιλάνε και πετάνε λάσπη αλλά στο προκείμενο κο κο κο...

Πάμε τώρα στην συνέντευξη. Καταρχήν ήταν απολογισμός τετραετίας και όχι του τελευταίου χρόνου, αυτό είναι ξεκάθαρο. Ως απολογισμός βγαίνει να είμαστε πάνω κάτω στα ίδια...Σίγουρα δεν αποτελεί επιτυχία -ίσα ίσα- αλλά δεν δέχομαι ότι δεν έγιναν προσπάθειες εξυγίανσης. Εγιναν αλλά απέτυχαν. Διοτι μπορεί να πληρώθηκαν τα παλιά χρωστούμενα των προηγούμενων (ανύπαρκτων) διοικήσεων αλλά δημιουργήθηκαν νέα.
Για μένα, το έχουμε πει και άλλες φορές, το λάθος ξεκίνησε το προπροηγούμενο καλοκαίρι με την μεταγραφή Κουτσιανικούλη, δεν προκριθήκαμε και στην Ευρωπη και πάνε 1,5 + 2εκ. ευρώ χασούρα...Ορίστε το πρώτο άνοιγμα. Βεβαια λόγο του αποκλεισμού κυνήγησες πρωτάθλημα το οποίο στο κλέψανε.

Ερώτηση. Αν ως πρωταθλητές είμασταν στο Ch.League αυτή την στιγμή θα μιλούσαμε για ανοίγματα και χρέη..;;;..ή θα μιλούσαμε για το θαύμα του ΠΑΟΚ που παρά τα προβλήματα βουνό που είχε καταφερε μέσα από μία γαμάτη ομάδα να ξεχρεώσει και να μιλάμε για ακόμη υψηλότερο επίπεδο..;;;..Αλήθεια πείτε μου..αυτό δεν θα λέγαμε..;;..

Μετα έχουμε το περσινό καλοκαίρι όπου είμαστε στα προκριματικά του Ch.L. και μόνο μία πρόκριση επί του Αγιαξ θα σου έδινε μπονομά 1,5εκ. Δεν μιλάμε να προκρινόσουν και στους ομίλους...Αλήθεια η διοίκηση τι θα έπερπε να κάνει...να πει ΟΧΙ κατεβάζω το μπάζτετ και πουλάω και 2-3 παίχτες λόγω ανοίγματος ή προσπαθώ χωρίς τρελές δαπάνες να προσπαθήσω να καταφέρω να πετύχω ότι δεν έκανα το 2004..;;..

Με λίγα λόγια αυτό που θέλω να πω είναι ότι έγιναν (για μένα) προσπάθειες εξυγίνασης αλλά δεν τους βγήκε. Συν τα λάθη τους, συν η οικονομική συγκυρία που υπάρχει και φτάσαμε στο σημείο που φτάσαμε.

Για το Βιολίδη τώρα. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς έχει γίνει τελικά ποιος χρωστάει σε ποιον τα 230χιλ. αλλά μιλαμε για έναν παραγοντα που χρόνια βοηθάει την ομάδα. Και βοηθάει την ομάδα ούτε μέσω Deals με το ΠΑΣΟΚ ούτε με διαπλοκές κλπ...

Για την μπουτικ. Μια σύμβαση άρρωστη επί Γουμενου που μας κατατρέχι μέχρι και τώρα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και η διοίκηση δεν έχει ευθύνη. Δεν ξέρω πως αλλά θεωρώ ότι κάτι καλύτερο (διακοπή, αναθεωρηση...) θα μπορούσε να γίνει... μπορεί να κάνω λάθος αλλά θεωρώ ότι θα έπρεπε το όλο θέμα να το χειριστούμε καλύτερα...Παντως είναι ένα από τα επόμενα ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ αυτής της διοίκησης. Πρεπει επιτελους ο ΠΑΟΚ να οργανωθεί έτσι ώστε η κυριαρχία του σε οπαδούς στην Β.Ελλάδα να εκφράζεται και εμπορικά.

Αυτό πάντως που εγώ κρατάω ως το βασικό μειονεκτημα του Ζαγοράκη σε αυτα τα 4 χρόνια είναι ότι θα πρέπει επιτέλους να ανοίξει την ομάδα. Πρεπει να μπουν άτομα σε καίριες θέσεις σε θέματα εκτός του αγωνιστικού και να δουλέψουμε σε πιο επαγγελματικά πρότυπα. Από το λογιστήριο της ομάδας ως τον άνθρωπο που θα κλείνει συμφωνίες με εταιρίες χορηγούς του εξωτερικού. Όπως στο προπονητικό κέντρο, στις ακαδημίες φαίνεται ότι υπάρχει πλάνο και οργάνωση το ίδιο θα πρέπει να γίνει και στους άλλους τομείς της ομάδας.

Για αυτούς τώρα που λένε το τι καταφερε ο Ζαγορακης και ποιος ειναι ο Ζαγοράκης αρνούμε να απαντήσω. Οπως επίσης σε αυτούς που λένε οτι δώσε σε μενα τα 80εκ και καλύτερα θα τα πήγαινα... Οπως είναι εξωφρενικό να λέμε ότι τα 80κ. δεν μαζευτηκαν χάρη στον Ζαγοράκη και στην συσπείρωση του κόσμου γέρω από αυτόν...Μαλλον ξεχνάμε ότι πριν του Ζαγοράκη είχαμε στην διοίκηση τους Βεζυρτζή και Οικονομίδη (2 ιερά τέρατα της παραγοντικής μας οικογένοιας) και παρακαλούσαν στα χωριά με έρανο να μαζεψουν λεφτά, η Τουμπα άδεια, η ομάδα επίτηδες να μένει εκτός Ευρώπης λόγο του ότι στα χαρτιά δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει και με ενα δάνειο 1,5εκ. της Εθνικής. Και μιλάμε για ανθρώπους που προσπάθησαν αλλά η λαιλαπα Γουμενου Μπατατουδη ήταν κατασρεπτική και στην ομαδα και στο λαό μας. Αν δεν αναγνωριζουμε ακόμη και αυτό την συσπειρωση την αναγεννηση που προσπάθησε να κανει ο Ζαγοράκης είμαστε άξιοι της μοιρας μας.

Δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και εξής, το τι αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν. Εγώ προσωπικά έχω πίστη. Μακάρι να έχουν το καθαρό μυαλό και να το καταφέρουν. Ευχομαι απλώς η προσπάθεια του κόσμου και του Ζαγοράκη να μην πάει στράφι...όσο και να παρακαλάνε κάποιοι γι'αυτό...

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”