Παύλος Δερμιτζάκης
Re: Παύλος Δερμιτζάκης
Δεν έχω γράψει τίποτα για τον Δερμιτζάκη γιατί δεν έχω σχηματίσει ακόμα γνώμη ...
Και έχω πάρα πολλές αμφιβολίες για την επίθεση που του κάνετε αδέρφια όπως ο HIDE και ο Steenage ...
Ο Σάντος ήταν ο μετρ της τακτικής κατά γενική ομολογία και η προσέγγιση αυτή ανεξάρτητα αν τον γουστάραμε μας δίδαξε το σύγχρονο ποδόσφαιρο ...
Προσωπικά αυτό που έχω καταλάβει με τον Δερμιτζάκη είναι ότι προσπάθησε μέχρι σήμερα να κάνει την ομάδα πιο επιθετική χρησιμοποιώντας περισσότερους (κατά 1+1) επιθετικούς παίχτες σε κάθε αγώνα. Ο ένας ήταν ο εξτρέμ και ο άλλος ο μπακ. Επίσης μία άλλη διαφορά ήταν ότι ρίσκαρε εντός Τούμπας περισσότερο από ότι έκανε ο Σάντος ...
Κατά τα άλλα φαίνεται γενικά ότι είναι προπονητήτης που πιστεύει περισσότερο στην αλλαγή σε έναν αγώνα μέσω της προσωπικής παρουσίας ενός παίχτη και όχι της ομάδας όπως έκανε ο Σάντος.
Αυτά η αλήθεια είναι ότι δείχνουν μία αφέλεια. Αλλά αντίστοιχα έχουμε γνωρίσει και άλλον προπονητή με αντίστοιχες λογικές. Τον άγγελο εννοώ.
Δεν συμφωνώ λοιπόν στην ισοπέδωση στα συγκεκριμένα ματς που δεν πήγαμε καλά.
Συγκεκριμένα με Αστέρα ενώ μείναμε με 10 π.χ. δεν νομίζω ότι χρειάζονταν καμιά ιδιαίτερη τακτική σε αυτούς τους παίχτες. Αντίθετα δεν είδαμε καμία προσπάθεια από την πλευρά τους. Ούτε για πλαγιοκόπημα ούτε κάτι άλλο. Έμοιαζαν πολύ κουρασμένοι.
Με Βόλο η ομάδα έπαιζε αφελώς ψηλά και επιθετικά με αποτέλεσμα τα δύο καλά εξτρέμ που είχε ο Βόλος να δημιουργούν προβλήματα. Άσχετα που είχε διαβάσει το παιχνίδι τους και είχε βάλει μέσα τον Σνάουτσερ. Το γκολ που φάγαμε όμως ήταν τραγικό ατομικό λάθος ...
Το ίδιο έγινε και στην Ξάνθη ... με ατομικό λάθος
Με Άρη δε πιστεύω ότι στο Ά ημίχρονο κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας μετά την Φενέρ αφού μέτρησα τουλάχιστον 10 τρυπήματα της ζώνης του Κούπερ με καλό πάσινγκ γκέιμ. Γκολ δεν μπήκε κυρίως λόγω της αδυναμίας μας μπροστά στην τελική προσπάθεια. Το δεύτερο δεν το σχολιάζω γιατί ήταν ένας συνδυασμός κάκιστου διαιτητή και κακής απόδοσης παιχτών ...
Με τα παραπάνω εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο Δερμιτζάκης δεν έχει μειονεκτήματα τακτικά ή διαβάζματος παιχνιδιού.
Έχει περισσότερο να ξεπεράσει προβλήματα προσωπικότητας και το πως βλέπει ο ίδιος και οι άλλοι τον ευατό του ...
Επειδή πιστεύω ότι το έχουν καταλάβει και ο ίδιος και ο Ζαγόρ για αυτό έγινε και η σημερινή συνέντευξη ...
Με πολλά συμφωνώ από αυτά που είπε αλλά σίγουρα με τα σχόλια περί κόσμου και διοικητικών θεμάτων δεν με βρίσκει σύμφωνο κυρίως λόγω δικού μου χαρακτήρα αλλά και γιατί είναι νέος για να έχει τέτοια δικαιώματα ... δεν θεωρώ ότι έχει δικαιώματα λόγω ότι είναι παοκτσάκι ...
Πάντως δεν μπορώ να τον απαξιώσω ακόμα ... Με έβαλε σε ομίλους με πολύ δύσκολες αποστολές (στις οποίες με Σάντος είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν ...) και έχει πάρει και 4 πονταλάκια σε δύο ματς ...
Η κακή εικόνα στο πρωτάθλημα με προβληματίζει αλλά όχι στο σημείο να τον ξεσκίζω όπως κάνετε οι περισσότεροι ....
Εντάξει εγώ έχω και παράδοση υπεράσπισης των προπονητών μας ... ίσως εσείς να ξέρετε καλύτερα ...
Με Σάντος πάντως εγώ δικαιώθηκα ...
Και έχω πάρα πολλές αμφιβολίες για την επίθεση που του κάνετε αδέρφια όπως ο HIDE και ο Steenage ...
Ο Σάντος ήταν ο μετρ της τακτικής κατά γενική ομολογία και η προσέγγιση αυτή ανεξάρτητα αν τον γουστάραμε μας δίδαξε το σύγχρονο ποδόσφαιρο ...
Προσωπικά αυτό που έχω καταλάβει με τον Δερμιτζάκη είναι ότι προσπάθησε μέχρι σήμερα να κάνει την ομάδα πιο επιθετική χρησιμοποιώντας περισσότερους (κατά 1+1) επιθετικούς παίχτες σε κάθε αγώνα. Ο ένας ήταν ο εξτρέμ και ο άλλος ο μπακ. Επίσης μία άλλη διαφορά ήταν ότι ρίσκαρε εντός Τούμπας περισσότερο από ότι έκανε ο Σάντος ...
Κατά τα άλλα φαίνεται γενικά ότι είναι προπονητήτης που πιστεύει περισσότερο στην αλλαγή σε έναν αγώνα μέσω της προσωπικής παρουσίας ενός παίχτη και όχι της ομάδας όπως έκανε ο Σάντος.
Αυτά η αλήθεια είναι ότι δείχνουν μία αφέλεια. Αλλά αντίστοιχα έχουμε γνωρίσει και άλλον προπονητή με αντίστοιχες λογικές. Τον άγγελο εννοώ.
Δεν συμφωνώ λοιπόν στην ισοπέδωση στα συγκεκριμένα ματς που δεν πήγαμε καλά.
Συγκεκριμένα με Αστέρα ενώ μείναμε με 10 π.χ. δεν νομίζω ότι χρειάζονταν καμιά ιδιαίτερη τακτική σε αυτούς τους παίχτες. Αντίθετα δεν είδαμε καμία προσπάθεια από την πλευρά τους. Ούτε για πλαγιοκόπημα ούτε κάτι άλλο. Έμοιαζαν πολύ κουρασμένοι.
Με Βόλο η ομάδα έπαιζε αφελώς ψηλά και επιθετικά με αποτέλεσμα τα δύο καλά εξτρέμ που είχε ο Βόλος να δημιουργούν προβλήματα. Άσχετα που είχε διαβάσει το παιχνίδι τους και είχε βάλει μέσα τον Σνάουτσερ. Το γκολ που φάγαμε όμως ήταν τραγικό ατομικό λάθος ...
Το ίδιο έγινε και στην Ξάνθη ... με ατομικό λάθος
Με Άρη δε πιστεύω ότι στο Ά ημίχρονο κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας μετά την Φενέρ αφού μέτρησα τουλάχιστον 10 τρυπήματα της ζώνης του Κούπερ με καλό πάσινγκ γκέιμ. Γκολ δεν μπήκε κυρίως λόγω της αδυναμίας μας μπροστά στην τελική προσπάθεια. Το δεύτερο δεν το σχολιάζω γιατί ήταν ένας συνδυασμός κάκιστου διαιτητή και κακής απόδοσης παιχτών ...
Με τα παραπάνω εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ο Δερμιτζάκης δεν έχει μειονεκτήματα τακτικά ή διαβάζματος παιχνιδιού.
Έχει περισσότερο να ξεπεράσει προβλήματα προσωπικότητας και το πως βλέπει ο ίδιος και οι άλλοι τον ευατό του ...
Επειδή πιστεύω ότι το έχουν καταλάβει και ο ίδιος και ο Ζαγόρ για αυτό έγινε και η σημερινή συνέντευξη ...
Με πολλά συμφωνώ από αυτά που είπε αλλά σίγουρα με τα σχόλια περί κόσμου και διοικητικών θεμάτων δεν με βρίσκει σύμφωνο κυρίως λόγω δικού μου χαρακτήρα αλλά και γιατί είναι νέος για να έχει τέτοια δικαιώματα ... δεν θεωρώ ότι έχει δικαιώματα λόγω ότι είναι παοκτσάκι ...
Πάντως δεν μπορώ να τον απαξιώσω ακόμα ... Με έβαλε σε ομίλους με πολύ δύσκολες αποστολές (στις οποίες με Σάντος είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν ...) και έχει πάρει και 4 πονταλάκια σε δύο ματς ...
Η κακή εικόνα στο πρωτάθλημα με προβληματίζει αλλά όχι στο σημείο να τον ξεσκίζω όπως κάνετε οι περισσότεροι ....
Εντάξει εγώ έχω και παράδοση υπεράσπισης των προπονητών μας ... ίσως εσείς να ξέρετε καλύτερα ...
Με Σάντος πάντως εγώ δικαιώθηκα ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tad την Τετ 06 Οκτ 2010, 16:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το σιγουρο ειναι οτι πιασαμε μπελα με δαυτον. Μας κατσικωθηκε για τα καλα. Εχει και την ψυχολογια μαρτυρα. Θα πεσω μαχομενος στις επαλξεις της αγαπημενης μου ομαδας (γκντουπ, γκντουπ). Το οτι αυτος ειναι ο λογος που η ομαδα υποφερει ουτε που του περασε απο το μυαλο. Καλα ειπε ο joshua οποιος τον ακουει νομιζει οτι παρελαβε εναν ΠΑΟΚ ετοιμο να υποβιβαστει κι εχει αναλαβει να τον σωσει. Μπορει και να τα καταφερει.
Βρε ποιον μου θυμιζει...
Βρε ποιον μου θυμιζει...
δηλαδή μονο εσύ έχεις το δικαίωμα να λες εδώ μέσα τον ζαγόρ φύγε .eleos έγραψε: Άλλο να λές την άποψη σου.
Άλλο να λες το ζαγόρ τι να κάνει ή τον Δερμιτζάκη.
οι υπόλοιποι δεν έχουν δικαίωμα να λένε την άποψη τους για το τι πρέπει να κavei ο Ζαγοράκης
Petm έγραψε:δηλαδή μονο εσύ έχεις το δικαίωμα να λες εδώ μέσα τον ζαγόρ φύγε .eleos έγραψε: Άλλο να λές την άποψη σου.
Άλλο να λες το ζαγόρ τι να κάνει ή τον Δερμιτζάκη.
οι υπόλοιποι δεν έχουν δικαίωμα να λένε την άποψη τους για το τι πρέπει να κavei ο Ζαγοράκης
Petm να στο μασήσω γιατι μάλλον δεν ήταν αρκετά αηδιαστικά λιανό για σένα...
Όταν λέω "Ζαγόρ φύγε", το λέω για να το ακούσουν αυτοί που τον κράζουν, όχι γιατί πραγματικά το εννοώ, όχι εγώ ο ΑΣΧΕΤΟΣ μπορώ να λέω στον ΠΡΟΕΔΡΟ τι να κάνει.
Το λέω γιατί εγώ στη θέση του μετά απο 3 χρόνια σκληρής δουλειάς και θυσιών και ΤΡΕΛΟΥ κραξίματος, δε θα ανεχόμουνα τον καθένα φορουμάτο ή φορτωμένο έξω απο την τούμπα να μου λέει τι να κάνω ΚΑΙ να με ειρωνευεται.
Αν και πάλι δε με κατάλαβες, στείλε pm...
και εγώ σου λέω ότι πουλάς ειρωνεία σε άτομα που δε ξέρεις μονο και μονο επειδή δε γουστάρεις τις απόψεις τους
ολα καλα ρε Παουλο, τον τονο της φωνης σου γιατι τον υψωνεις στη συνεντευξη τυπου;
Δεν υπάρχει κανένας λόγος για φανατισμούς είτε υπέρ του, είτε εναντίον του.
Είπε και τα σωστά του,όπως για τα 5 στόπερ και τους παίκτες που ενώ στοιχίζουν πολλά δεν προσφέρουν(και τα λιγοστά κεντρικά χαφ που έχουμε-αυτό δεν το είπε αλλά φαντάζομαι ότι το εννοούσε) και για το δύσκολο να παίζει η ομάδα και Ελλάδα και Ευρώπη πράγμα που είναι ασυνήθιστη να το κάνει.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι σπόντα για το περυσινό χτίσιμο της ομάδας,όμως το πέρυσι ήταν πέρυσι και η ομάδα με τον αναμφισβήτητα γερασμένα άξονα έπαιζε μόνο Ελλάδα ενώ φέτος παίζει σε διπλό ταμπλό και με έναν επιπλέον χρόνο στις πλάτες της....και αυτό απ' τη μιά δεν είναι ψέμα αλλά και απ' την άλλη δεν μπορεί να αποτελεί και δικαιολογία για όλα.
Είπε και παπαριές για να καλύψει τον κώλο του,όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε στη θέση του γιατί προπονητής ο οποίος πάει σε συνέντευξη και αρχίζει και απαριθμεί τα λάθη του στη συνέχεια δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνει απ' το να πάει σπίτι του.....αναμενόμενο για μένα.
Αν τα λάθη του τα έχει καταλάβει έστω και αν δεν τα είπε δημόσια,εμένα μου αρκεί....αν όμως....
Είπε και λαικισμούς για τον κόσμο και για τον πρόεδρο,βρήκε και ένα ωραίο μοτό που θα χαρακτηρίσει την συνέντευξη στο "τα κάστρα πέφτουν από μέσα" και that's all.
Το θετικό για μένα απ' όλη την συνέντευξη είναι ο τσαμπουκάς που έδειξε γιατί τον θεωρούσα λίγο μαλθακούλη...ελπίζω να ήταν αληθινός και όχι fake και κυρίως να τον εφαρμόζει εκεί που χρειάζεται και όχι μόνο σε συνεντεύξεις.
Οτι και αν είπε όμως δεν θα κριθεί γι' αυτά,αλλά γι' αυτό που η ομάδα θα παρουσιάσει μέσα στο γήπεδο γιατί οι δικαιολογίες όπως και η υπομονή κάποτε τελειώνουν,δεν διαρκούν εσαεί και ήδη ο χρόνος τρέχει.......
Οι ελπίδες είναι λιγοστές βέβαια αλλά αφού έτσι αποφασίστηκε ας το πάμε μέχρι εκεί που θα κρίνει αυτός που αποφασίζει.
Είπε και τα σωστά του,όπως για τα 5 στόπερ και τους παίκτες που ενώ στοιχίζουν πολλά δεν προσφέρουν(και τα λιγοστά κεντρικά χαφ που έχουμε-αυτό δεν το είπε αλλά φαντάζομαι ότι το εννοούσε) και για το δύσκολο να παίζει η ομάδα και Ελλάδα και Ευρώπη πράγμα που είναι ασυνήθιστη να το κάνει.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι σπόντα για το περυσινό χτίσιμο της ομάδας,όμως το πέρυσι ήταν πέρυσι και η ομάδα με τον αναμφισβήτητα γερασμένα άξονα έπαιζε μόνο Ελλάδα ενώ φέτος παίζει σε διπλό ταμπλό και με έναν επιπλέον χρόνο στις πλάτες της....και αυτό απ' τη μιά δεν είναι ψέμα αλλά και απ' την άλλη δεν μπορεί να αποτελεί και δικαιολογία για όλα.
Είπε και παπαριές για να καλύψει τον κώλο του,όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε στη θέση του γιατί προπονητής ο οποίος πάει σε συνέντευξη και αρχίζει και απαριθμεί τα λάθη του στη συνέχεια δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνει απ' το να πάει σπίτι του.....αναμενόμενο για μένα.
Αν τα λάθη του τα έχει καταλάβει έστω και αν δεν τα είπε δημόσια,εμένα μου αρκεί....αν όμως....
Είπε και λαικισμούς για τον κόσμο και για τον πρόεδρο,βρήκε και ένα ωραίο μοτό που θα χαρακτηρίσει την συνέντευξη στο "τα κάστρα πέφτουν από μέσα" και that's all.
Το θετικό για μένα απ' όλη την συνέντευξη είναι ο τσαμπουκάς που έδειξε γιατί τον θεωρούσα λίγο μαλθακούλη...ελπίζω να ήταν αληθινός και όχι fake και κυρίως να τον εφαρμόζει εκεί που χρειάζεται και όχι μόνο σε συνεντεύξεις.
Οτι και αν είπε όμως δεν θα κριθεί γι' αυτά,αλλά γι' αυτό που η ομάδα θα παρουσιάσει μέσα στο γήπεδο γιατί οι δικαιολογίες όπως και η υπομονή κάποτε τελειώνουν,δεν διαρκούν εσαεί και ήδη ο χρόνος τρέχει.......
Οι ελπίδες είναι λιγοστές βέβαια αλλά αφού έτσι αποφασίστηκε ας το πάμε μέχρι εκεί που θα κρίνει αυτός που αποφασίζει.
Τουλάχιστον δε πουλάω ειρωνία σε άτομα που ΞΕΡΩ όπως ο Πρόεδρος...Petm έγραψε:και εγώ σου λέω ότι πουλάς ειρωνεία σε άτομα που δε ξέρεις μονο και μονο επειδή δε γουστάρεις τις απόψεις τους
(Σε αντίθεση με τα άτομα που εγώ ειρωνευομαι)
- Federacion
obaneobane ιδου και τα επιχειρήματα. τα οποια ελπιζα οτι ειναι πια κοινός τοπος με τοσα που έχουν γραφτει...Hideguti έγραψε:Λαικισμος και τιποτε αλλο. Το παραμυθι δε με τον Μπερετα καιρος ειναι να τελειωσει. Κουραστηκαμε.
Τα ερριξε ολα στους παικτες, προσφερε σπονδες αστειας κολακειας στον Ζαγορακη (λες και κατι θα καταφερει με αυτο) και δεν παρελλειψε να γλειψει και τον νικητη κοσμο. Ολα αυτα υπο τον επαναληπτικο χτυπο του χεριου στο τραπεζι (ειναι και αγανακτισμενος δηλαδη με τους επικριτες του ο τυπος)
Εχεις παρει ολα τα διπλωματα λες. Ωραια. Εγω δεν εχω αποριες για την ανυπαρκτη τακτικη σου που επιτρεπει στον Ολυμπιακο Βολου να θεωρει εαυτον δικαιως ατυχο που δεν καταφερε να παρει διπλο στην Τουμπα, δεν εχω καμια απορια για το γεγονος οτι πηρες μια ενισχυμενη σε σχεση με περυσι (πολυ καλη) ομαδα και την εχεις κανει ανω κατω ουτε για το οτι ο ΠΑΟΚ οχι εξαιτιας σου, αλλα εξαιτιας των επιλογων του Θοδωρου στο θεμα προπονητη, στερειται φετος το τριτο πρωταθλημα της ιστοριας του, πρωταθλημα το οποιο θεωρω πως ΑΝΕΤΑ θα παιρναμε υπο την προυποθεση βεβαια οτι θα ειχαμε σοβαρο προπονητη.
Εγω εχω αποριες με τις αλλαγες που κανεις, ενας τομεας σαφως πιο απλος απο τον τομεα της τακτικης, οπου οπως προειπα μου εχεις δειξει οτι δεν εχεις καμια απολυτως σχεση μαζι του. Σε πεντε αγωνιστικες εχεις καταφερει και εχεις βγαλει τον Ιβιτς για να βαλεις τον Κουτσιανικουλη (Τριπολη), τον Γκαρσια για να βαλεις Κριστιανο (Ξανθη), και τους Βιτολο-Μουσλιμοβιτς για να βαλεις Ελ Ζαρ και Παπαζογλου (Ρουλης). Αν οι Μοντι Πάιθον ειχαν καποιο σκετς σχετικο με αλλαγες στο ποδοσφαιρο θα το τιτλοφορουσαν με το ονομα σου, "The Pavlos Dermitzakis Saga" ή κατι τετοιο. Θεωρω οτι ουτε ο Σουλης Παπαδοπουλος δεν θα εκανε τετοιες αλλαγες. Στον δικο μου κοσμο της αριθμητικης αυτο σημαινει 2+1+3=6 χαμενοι βαθμοι. Αλλα ουτε καν εδω δεν ειχες τα κοχόνες να πεις οτι εκανες λαλακια, παρα μονο χρεωσες τους παικτες που μπηκαν και περιεβαλλες τον εαυτο σου με το λομπανοφσκικό φωτοστεφανο λεγοντας οτι εχεις τα αντερα να αλλαξεις οχι απλως προσωπα αλλα και σχηματισμο.
Ζαγορακη, βαλε ενα τελος στην κατρακυλα του ελκυστικου ΠΑΟΚ του Δερμιτζακη που θελει να γουσταρει, των επιεικως φαιδρων ανακοινωσεων για την διαιτησια και της καταρας του Μπερεταγχαμών και αρχισε να ψαχνεις για εναν σοβαρο προπονητη και για εναν τεχνικο διευθυντη που να μην ειναι καποιος χωρις καμια διασυνδεση στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο και που θα κανει το αγροτικο του στον ΠΑΟΚ. Σταματα να τζογαρεις και λογικεψου γιατι θα χασουμε οχι μονο αυτην τη χρονια, αλλα και τις επομενες.
o Hideguti τα είπε ολα...
Δε προλαβα να σου απαγγειλω κατηγορια και βρηκες δικηγορο να σε εκπροσωπησει.
Ειναι κουραστικο ξερεις να πρεπει να απολογειται καποιος επειδη του χρεωνουν πραγματα που ουτε ειπε ουτε εννοουσε. Λιγη κοινη λογικη δεν βλαπτει. Οταν λεω οτι ο ΠΑΟΚ φετος ηταν για να παρει το πρωταθλημα δεν εννοω προφανως οτι ο Ζαγορακης μαλακιστηκε τα τελευταια 3 χρονια, γιατι αν μαλακιζοταν τοτε ο ΠΑΟΚ θα ηταν για να παρει τα @@ του φετος.eleos έγραψε: Επίσης ευχαριστεί ο Ζαγόρ μέσω εμού για την τελευταία σου παράγραφο που του μαθαίνεις πώς να γίνει καλός πρόεδρος.
Επίσης σου ζητάει να αναλάβεις μιας και εδώ και 3 χρόνια αυτός μ@λ@κίζεται ενώ ΠΡΟΦΑΝΩΣ εσύ θα τα έκανες τα πάντα όλα τέλεια και αμέσως.
Εχει καταντησει η κατασταση Ισραηλινο κρατος. Αν μιλησει κανεις για το τι κανουν στους Παλαιστινιους ειναι αρνητης του ολοκαυτωματος. Ετσι κατ'αναλογια και εδω, αν πει καποιος οτι ο Ζαγορακης φετος πηγε και τζογαρε ανευ λογου και αιτιας αντι να συνεχισει με την σοβαροτητα που τον διεκρινε τα τελευταια 3 χρονια, σε οτι αφορα το αγωνιστικο τμημα, φτανοντας τον ΠΑΟΚ μια ανασα απο το πρωταθλημα τοτε ειρωνευεται τον Ζαγορακη και αρνειται την προσφορα του.
- Federacion
Aπλα συμφωνω με οτι ειπώθηκε. Δεν εχει πολύ νόημα να επαναλαμβανόμαστε.obanebane έγραψε:Δε προλαβα να σου απαγγειλω κατηγορια και βρηκες δικηγορο να σε εκπροσωπησει.
Το οτι τζογαρε hide ο ζαγορ ειναι αποκλειστηκα δικη του ευθηνη? αυτος δεν ηταν που εκανε προταση στον σαντος για να μεινει? αυτος δεν ηταν που ειπε οτι δεν ηθελε να φυγει ο βρυζας αλλα αυτος εφυγε γιατι οπως ειπε εκλεισε ο κυκλος του στην ομαδα? αυτος φταιει για το φιασκο κοστα και το κλασιμο του πορτογαλου στον ΠΑΟΚ με συνεπεια τη μεγαλη καθυστερηση επιλογης προπονητη κατι που οδηγησε στην βεβιασμενη προσληψη μπερετα? αυτος φταιει οταν μετα τη φυγη του ο κονσεισαο ειπε οτι φευγω γιατι δεν μπορω να συνεργαστω με αυτον που τον εκανε ΤΔ? αυτος δεν ηταν που δεχτηκε τον μπερετα ενω δεν τον ηθελε για να μην παει κοντρα σε εμας και στον βρυζα που δεν θελαμε απο την αρχη τον δερμιτζακη μονο και μονο επειδη ηταν ιταλος με εμπειρια στο ιταλικο πρωταθλημα?
Για το μονο που φταιει ο ζαγορ ειναι γιατι δεν μας εξηγησε ποτε για ποιο λογο αφησε την ομαδα, οταν ξαναγυρισε ομως οι "φιλοι" του τον εγκατελειψαν για την αγκαλια του πιλαβιου αυτα ειναι τα γεγονοντα και οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε ολοι τοσο πιο γρηγορα θα αποβαλουμε απο πανω μας το χτικιο των φαντασματων του βρυζα και του σαντος.
Για το μονο που φταιει ο ζαγορ ειναι γιατι δεν μας εξηγησε ποτε για ποιο λογο αφησε την ομαδα, οταν ξαναγυρισε ομως οι "φιλοι" του τον εγκατελειψαν για την αγκαλια του πιλαβιου αυτα ειναι τα γεγονοντα και οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε ολοι τοσο πιο γρηγορα θα αποβαλουμε απο πανω μας το χτικιο των φαντασματων του βρυζα και του σαντος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τετ 06 Οκτ 2010, 18:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν ξερω αν παιξατε ποτε σε καποια ομαδα οποιαδηποτε αθληματος..Η αν ειχατε φιλους που παιξανε...
χωρις να εχω μιλησει με καποιον θεωρω δεδομενο πως παικτες σαν τον Γκαρσια,τον Κοντρερας,τον Ιβιτσ,τον Σαλπι και ενα καρο ακομα που εχουμε ακουγοντας λαικισμους και γυαλισμα ματιων ΓΕΛΑΝΕ....
ειχα ενα φιλο που επαιζε σε ομαδα πρωταθλητισμου και οταν ο προπονητης μιλουσε ,οι ελληνες γελουσανε,και οι ξενοι εκαναν μιμησεις ειρωνιας οταν ο προπονητης εφευγε...γουσταρουμε,τους εχουμε....και τετοια...αυτα δεν ειναι ομιλιες προπονητη..ο Ογιος εβαζε στα αποδυτηρια τον μονομαχο..οι Σερρες απεκλεισαν τον ολυμπιακο και μετα οι παικτες ειπαν στον προεδρο πως ο κοουτσ ειναι καλος αλλα καραγκιοζης
ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕ Ο ΚΑΠΕΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΓΟΥΣΤΑ..
οι επιλογες ειναι 3..Ή ο ΠΑΟΚ θα παει πισω αλλαζοντας και παικτες,ή ο ΠΑΟΚ θα παει μπροστα με προπονητη ή ο δερμιτζακης θα σοβαρευτει και εχει την ευκαιρια του...
χωρις να εχω μιλησει με καποιον θεωρω δεδομενο πως παικτες σαν τον Γκαρσια,τον Κοντρερας,τον Ιβιτσ,τον Σαλπι και ενα καρο ακομα που εχουμε ακουγοντας λαικισμους και γυαλισμα ματιων ΓΕΛΑΝΕ....
ειχα ενα φιλο που επαιζε σε ομαδα πρωταθλητισμου και οταν ο προπονητης μιλουσε ,οι ελληνες γελουσανε,και οι ξενοι εκαναν μιμησεις ειρωνιας οταν ο προπονητης εφευγε...γουσταρουμε,τους εχουμε....και τετοια...αυτα δεν ειναι ομιλιες προπονητη..ο Ογιος εβαζε στα αποδυτηρια τον μονομαχο..οι Σερρες απεκλεισαν τον ολυμπιακο και μετα οι παικτες ειπαν στον προεδρο πως ο κοουτσ ειναι καλος αλλα καραγκιοζης
ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕ Ο ΚΑΠΕΛΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΓΟΥΣΤΑ..
οι επιλογες ειναι 3..Ή ο ΠΑΟΚ θα παει πισω αλλαζοντας και παικτες,ή ο ΠΑΟΚ θα παει μπροστα με προπονητη ή ο δερμιτζακης θα σοβαρευτει και εχει την ευκαιρια του...
Όπως τα λέει ο obanebane. Ο Δερμιτζάκης μού ακούστηκε φοβισμένος και αυτό είναι το χειρότερο. Ελπίζω να ηρεμήσει κι επιτέλους να βάλει τις σκέψεις του για το ρόστερ σε μια τάξη. Στην ανάγκη ας δει περσινά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, του ΠΑΟ (Σαλπιγγίδη), της εθνικής Τυνησίας (Μπουσαΐντι) κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Όσο μένει ας έχει ένα πλάνο. Τα ντου είναι ντεμοντέ.