Ταινίες - σειρές

Άβαταρ μέλους
Leopontios

Re: Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από Leopontios »

η τηλεοπτικη σειρά για τον Άγιο Παΐσιο είναι εξαιρετική!
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Ταινίες - σειρές

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Leopontios έγραψε:η τηλεοπτικη σειρά για τον Άγιο Παΐσιο είναι εξαιρετική!
Συγνώμη για το off topic, αλλά αναρωτιόμουν πολλές μέρες τώρα, bersekeros, εσυ είσαι;

On topic, μετά το σχόλιο του Αποστολή θα κάτσω μάλλον κι εγώ να δω την σειρά αφού είναι κοντά στην πραγματικότητα και δεν έχω διαβάσει ούτε μισό βιβλίο για τον γέροντα Παισιο. Με πειράζει λίγο που είναι στο Μεγκα…
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όλους μας, μας πειράζει αυτό.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

BlackFriday έγραψε:Εγώ προσωπικά δεν παρακολουθώ καθόλου Μέγκα, ότι πρόγραμμα και να έχει... :D
Κι εγώ.

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Αυτό το κανάλι έχει εξοριστεί στα έγκατα της τηλεόρασης, δεν πάει να δείχνει και τον τελικό του μουντιαλ.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Montrealiotis έγραψε:
Leopontios έγραψε:η τηλεοπτικη σειρά για τον Άγιο Παΐσιο είναι εξαιρετική!
Συγνώμη για το off topic, αλλά αναρωτιόμουν πολλές μέρες τώρα, bersekeros, εσυ είσαι;
Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει :p
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Παΐσιος, ο άνθρωπος που έκανε 500 προβλέψεις για το μέλλον καθημερινά, έπεσε μέσα σε 0,0000005% (τζόγος δηλαδή) και κάποιοι τον ανήγαγαν σε άγιο που συνομιλούσε με τον θεό.

Ξέρετε τι λένε, ένα σταματημένο ρολόι, δύο φορές την ημέρα δείχνει σωστά την ώρα.

Σε μια εποχή που η Ανθρωπότητα στοχεύει στην αποσαφήνιση περισσοτέρων στοιχείων για το Διάστημα, που ετοιμάζονται αποστολές σε πλανήτες και δορυφόρους πλανητών εκατομμυρίων χιλιομέτρων μακριά από την Γή, που η εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης προσπερνά εμπόδια της ανθρώπινης διανόησης,

εμείς εδώ ενθουσιαζόμαστε με την ιστορία ενός τύπου που νόμιζε πως μιλούσε με τον θεό.

Σε όσους ενθουσιάζονται με τέτοιου είδους τηλεοπτικά προγράμματα και ιστορίες αγίων, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσετε την Πολιτεία του Πλάτωνα, όπου ο μεγάλος φιλόσοφος παρουσιάζει με μια πολύ απλή για το μέσο μυαλό περιγραφή την εξέλιξη της Νόησης, από τις Εικόνες (σκιές), στα πραγματικά Όντα, από εκεί στα μαθηματικά Αξιώματα, και μετά στις Ιδέες (Αρχές).
Πρώτα ο άνθρωπος διακρίνει μόνο τις Εικόνες, απλές μιμήσεις των πραγματικών Αισθητών Όντων.
Αν βάλει το μυαλό του λίγο σε λειτουργία, μπορεί να διακρίνει τα πραγματικά Αισθητά Όντα, από τις μιμητικές Εικόνες των Όντων.
Αν συνεχίζει την ανάβαση της Νόησης, θα μπορέσει να ενισχύσει την Γνώση για τα Αξιώματα των επιστημών.
Και αν βεβαίως μπορέσει, θα διακρίνεις τις Ιδέες, έννοιες που χαρακτηρίζουν όλα τα αισθητά σύμφωνα με την συμμετοχή τους (των αισθητών) σε αυτές.

Κάντε delete οτιδήποτε σαν καθιστά δεσμώτη των Εικόνων.
Κάντε delete οτιδήποτε δεν σαν βοηθά να συμμετέχετε στην Εξέλιξη της Ανθρωπότητας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Παρακαλώ μην μιλάτε για τον Παΐσιο αν δεν τον ξέρετε. Ο άγιος αυτός από τα 1000 (αναλογικά) εξαιρετικά χρήσιμα πράγματα που έχει πει μόνο το 1 είναι προφητείες. Όσοι δεν ενδιαφέρονται για την ουσία του Χριστιανισμού, αλλά μόνο για κουτσομπολιά μένουν στις όποιες προφητείες που πολλές φορές τις διογκώνουν τις παρερμηνεύουν και εν τέλει τις διαστρεβλώνουν. Οι προφητείες δεν είναι το νόημα της ζωής του αγίου. Γι αυτό σας λέω δείτε τη σειρά για να καταλάβετε τι άνθρωπος υπήρξε ο άγιος.
Στα πρώτα 5, εξαιρετικά, επεισόδια έχει φτάσει στην ηλικία των 9 ετών.
Άβαταρ μέλους
serafeimgr

Δημοσίευση από serafeimgr »

Μαύρο καβούρι (Black cramb) netflix.
Έχει ένταση αλλά θα έπρεπε η ιστορία να έχει μια μέση και ένα τέλος.
Δεν υπόσχεται πολλά.
Άβαταρ μέλους
serafeimgr

Δημοσίευση από serafeimgr »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Παρακαλώ μην μιλάτε για τον Παΐσιο αν δεν τον ξέρετε. Ο άγιος αυτός από τα 1000 (αναλογικά) εξαιρετικά χρήσιμα πράγματα που έχει πει μόνο το 1 είναι προφητείες. Όσοι δεν ενδιαφέρονται για την ουσία του Χριστιανισμού, αλλά μόνο για κουτσομπολιά μένουν στις όποιες προφητείες που πολλές φορές τις διογκώνουν τις παρερμηνεύουν και εν τέλει τις διαστρεβλώνουν. Οι προφητείες δεν είναι το νόημα της ζωής του αγίου. Γι αυτό σας λέω δείτε τη σειρά για να καταλάβετε τι άνθρωπος υπήρξε ο άγιος.
Πως σου φάνηκε η τηλεοπτική απόδοση για τον Άγιο Νεκτάριο;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Nα προτεινω και εγω μια σειρα που με καθηλωσε και με εκανε να χασω χτες τον υπνο μου για να τη δω μεχρι το πρωι...Να ναι καλα και τα νευρα μου απο αλλο τοπικ...
Αν σας ιντριγκαρουν σειρες με θεμα το ρατσισμο και τη ''δικαιοσυνη'' seven seconds στο netflix...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Για τους λάτρεις του κορεάτικου κινηματογράφου (όπως εγώ) και συμπεραίνουμε εύκολα γιατί τα αμερικανάκια σπεύδουν να αντιγράψουν τις ταινίες τους(ανεπιτυχώς συνήθως) https://youtu.be/Kln4ByBiq-o διαφθορά στο φουλ.Οποιαδήποτε ομοιότητα με τα δικά μας κρίνεται ως αναληθές
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

serafeimgr έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Παρακαλώ μην μιλάτε για τον Παΐσιο αν δεν τον ξέρετε. Ο άγιος αυτός από τα 1000 (αναλογικά) εξαιρετικά χρήσιμα πράγματα που έχει πει μόνο το 1 είναι προφητείες. Όσοι δεν ενδιαφέρονται για την ουσία του Χριστιανισμού, αλλά μόνο για κουτσομπολιά μένουν στις όποιες προφητείες που πολλές φορές τις διογκώνουν τις παρερμηνεύουν και εν τέλει τις διαστρεβλώνουν. Οι προφητείες δεν είναι το νόημα της ζωής του αγίου. Γι αυτό σας λέω δείτε τη σειρά για να καταλάβετε τι άνθρωπος υπήρξε ο άγιος.
Πως σου φάνηκε η τηλεοπτική απόδοση για τον Άγιο Νεκτάριο;
Για να είμαι ειλικρινής δεν την είδα. Όσους ρώτησα μου είπαν ότι ήταν καλή.
Για τον άγιο Παΐσιο μόνο μπορώ να έχω άποψη καθώς έχω δει και τα οκτώ επεισόδια (μέσω του megatv.com) που έχουν προβληθεί, αλλά και γιατί έχω διαβάσει 17 βιβλία που μιλάνε για τον άγιο, οπότε έχω μια άποψη για τα πιστεύω και τα λόγια του και μπορώ να διακρίνω (κατά την άποψή μου) αν κάτι σχετικό με τον βίο του μπορεί να είναι αληθινό ή μούφα.
Μέχρι τώρα η σειρά είναι ΕΚ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ. Πολύ καλύτερη απ' ό,τι περίμενα. Ειδικά το τελευταίο επεισόδιο (8ο) που τον δείχνει από την εποχή που ήταν στον στρατό μέχρι την αναγνωριστική εξόρμησή του στο Άγιο Όρος ήταν ανεπανάληπτο. Μου είπαν βέβαια ότι το επόμενο θα είναι το τελευταίο του πρώτου κύκλου. Υπομονή θα κάνω για να "ρουφήξω" και τα υπόλοιπα επεισόδια.
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Η σαπίλα του American horror story είναι πολύ γεια σου ειδικά το asylum μετις καλόγριες κ τους εξωγηινους, strike back πολύ ζόρικο από πιο παλιά banshee όλοι ΠΑΟΚια εκει μέσα ήταν

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Συγχαρητήρια !
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”