Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Ale

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Ale »

Realcon, με αφορμή την αποχώρησή σου είναι καλό να ειπωθούν μερικά πράγματα από όλους μας, και φυσικά ακόμη καλύτερο να επιστρέψεις το συντομώτερο δυνατόν.
Είναι κοινή η διαπίστωση ότι η Τούμπα τα τελευταία χρόνια έχει αρρωστήσει βαριά. Ο ΠΑΟΚτσής καταχράστηκε την ελευθερία που του προσέφερε η διοίκηση την οποία ο ίδιος σήκωσε στα χέρια το 2007, αλλά και έδιωξε με τα ντου τέσσερα χρόνια αργότερα. Νομίσαμε όλοι μας πως μας ανήκει ο ΠΑΟΚ στον καθένα ξεχωριστά, πως μόνο εμείς ξέρουμε το καλύτερο για τον Σύλλογο και πως όσοι διαφωνούν είναι φυτά, στημένοι, ή δεν ξέρω γω τί άλλο. Για να μην αναφέρω και τους όντως εγκάθετους και φυτευτούς μέσα στο κίνημα, οι οποίοι βρίσκουν την δουλειά τους έτοιμη, όταν εμείς τσακωνόμαστε για ψύλου πήδημα.
Φτάσαμε στο σημείο να πέφτει ομαδικό ξύλο μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων μέσα στην κερκίδα. Ο κάθε ένας που δεν γουστάρει κάποιον παίκτη να τον γιουχάρει την ώρα του αγώνα. Να περιμένουμε πότε η ομάδα θα σηκώσει το Διηπειρωτικό για να χαρούμε μία νίκη της, διότι όλα τα άλλα θεωρούνται δεδομένα. Οικονομική ασφάλεια της ΠΑΕ, ισχυρός μεγαλομέτοχος, μεγάλος προπονητής, ομάδα γεμάτη ενεργούς διεθνείς ποδοσφαιριστές, διακρίσεις στην Ευρώπη... Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αρκετό για να σταματήσει τους γκρινιάρηδες και ΚΥΡΙΩΣ τους ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ.
Το δικό μας χρέος όμως ποιό είναι; Έστω και από την άλλη άκρη του κόσμου να είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ και να ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ για τα αυτονόητα που πάνε να χαθούν σιγά-σιγά. Σου μιλάει άνθρωπος που έφαγε ξύλο μέχρι αίματος μέσα στην 4Α πριν λίγα χρόνια, μόνος του από 7-8 "παληκαράδες", και δεν σκέφτηκε ποτέ να αποχωρήσει από εκεί. Δεν θα αφήσω κανέναν κάφρο να με κρατήσει μακριά από το ΣΠΙΤΙ μου.
Το φόρουμ αυτό, μέσω του οποίου μιλάμε αυτήν την στιγμή, είναι ένας αντικατοπτρισμός αυτής της κατάστασης. Δεν πρέπει να αφήσουμε την αρρώστια να καταστρέψει ολοκληρωτικά τον ΠΑΟΚ μας. Οφείλουμε να είμαστε εδώ και να στηρίζουμε τον Σύλλογο και όλα του τα τμήματα κόντρα στην μιζέρια και τον εκφασισμό των "συνοπαδών" μας. Με το να αποχωρούμε δηλώνουμε απλώς παραίτηση, αλλά και μένουμε να αναρωτιόμαστε μετά από καιρό τί θα είχε γίνει αν δεν τα είχαμε παρατήσει.
Να είσαι καλά και να παραμείνεις ενσυνείδητος και ευσυνείδητος σε αυτό που κάνεις στην ζωή σου. Εμείς θα είμαστε εδώ για να σε περιμένουμε να ξαναδώσεις το παράδειγμα με την στάση και το επίπεδό σου.

Υ.γ.: ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ!!!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

univ1 έγραψε:μπαφος ,οχι δεν αστειευομαι.

τι σοι προ η μεθεορτια καφριλικια εννοεις; γιατι δεν σε πιανω.

Οχι,φιλε μου...προφανως και αστειευεσαι οταν μιλας και λες πως αυτο το site απευθυνεται στο φιλαθλο.Και εαν δεν αστειευεσαι,σιγουρα καπου εχεις μπερδευτει!

Οσον αφορα την απαθεια του κοσμου....για να καταλαβω...οταν προπηλακιζουν παικτες...πρεπει να τους στελνουν στο νοσοκομειο για να μην ειναι απαθεις?...

Οταν γιουχαρουν στις νικες....πρεπει να κανουν ντου μεσα στο γηπεδο για να μην ειναι απαθεις?

Οταν βριζουν τις μανες των παικτων...πρεπει να τις γ@μησουν κιολας για να μην ειναι απαθεις?...

Εξηγησε μου λιγο...πως εννοεις την απαθεια καθως και πως θεωρεις εσυ οτι πρεπει να αντιδρασει καποιος για να μην ειναι απαθης...μπας και καταλαβω!
univ1

Δημοσίευση από univ1 »

δεν μπερδεύομαι , ουτε αστειευομαι. Αυτο βλεπω αυτο λεω.

Και δεν θελω να συμφωνησεις, μου αρκει που καταλαβαινεις.

Και που ειναι το κακο οτι το σαιτ αυτο ειναι προσκειμενο στο φιλαθλο ,και περισσοτερο διασκεδαστικο-μεταγραφολαγνικο παρα οπαδικο;

Ολα οσα αναφερεις ειναι περιστατικα που παιρνουν πολυ μεγαλυτερη εκταση λογω πολυ μεγαλης προβολης.
Για τον κλαους και εκεινη την μερα , μαλακια αυτουνων που το καναν. Τωρα για γιουχε ςκαι βρισσιματα μαναδων , σιγα ,παντα γινονται αυτα στα γηπεδα.

Για να μην ειναι καποιος απαθης , ζηταει η ομαδα να καθαρισει απο κλεφτες-προδοτες-φλωρους. Μετα να δεις γκαβλα και παθος οταν νοιωθεις οτι υποστηριζεις την ΠΑΟΚαρα την εκρηκτικη, κι οχι κατι πρωην παιχτες εθνικης ελλαδος που τους βλεπεις και απορεις τι δουλεια εχουνε αυτοι με την ομαδα .

Καθαρες ματιες - μεγαλες γκαβλες.

Ενοχες ματιες και καταπινω το ενα και το αλλο - καρδιογραφημα ημιθανη
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ε λοιπόν,την απάθεια πού τη βλέπεις;Δε ζητείται,σε ρυθμούς πόσης αντιβίωσης,σχεδόν καθημερινά,απ'τον Ρώσσο να διώξει το ... παρεάκι,δεν κράζονται νυχθημερόν οι παίχτες,όχι μόνον οι πρώην βάζελοι,δεν ασκείται δυναμική κριτική,ανεξαρτήτως αποτελέσματος,από πρόεδρο μέχρι καντινιέρη κάθε Σ/Κ;Το ότι δεν αλλάζει η κατάσταση μήπως τελικά δηλοί ανεπάρκεια των δυσαρεστημένων να πείσουν τους υπευθύνους;Εξετάζω κι αυτήν την παράμετρο.Μην τα ρίχνουμε όλα στους άλλους.

Μήπως τελικά συμπεριφέρονται κάποιοι κατά τρόπο που δεν κερδίζουν το σεβασμό της διαφορετικότητας της γνώμης τους για τα του ΠΑΟΚ;
univ1

Δημοσίευση από univ1 »

Οσες φορες ακουστηκαν συνθηματα κατα ζαγορακη- βρυζα -κοντου -εθνικης ελλαδος , η φιλαθλη κοινη γνωμη του ΠΑΟΚ ενιωσε "ντροπη".

Ποτέ αλλοτε δεν ζητηθηκε τιποτα απο αυτα. Η κριτικη και γιουχα για το οτι δεν μου αρεσει το ποδοσφαιρο που βλεπω δεν εχει να κανει με το δεν ειναι καθαρη η ομαδα
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

univ1 έγραψε:δεν μπερδεύομαι , ουτε αστειευομαι. Αυτο βλεπω αυτο λεω.

Και δεν θελω να συμφωνησεις, μου αρκει που καταλαβαινεις.

Και που ειναι το κακο οτι το σαιτ αυτο ειναι προσκειμενο στο φιλαθλο ,και περισσοτερο διασκεδαστικο-μεταγραφολαγνικο παρα οπαδικο;

Ολα οσα αναφερεις ειναι περιστατικα που παιρνουν πολυ μεγαλυτερη εκταση λογω πολυ μεγαλης προβολης.
Για τον κλαους και εκεινη την μερα , μαλακια αυτουνων που το καναν. Τωρα για γιουχε ςκαι βρισσιματα μαναδων , σιγα ,παντα γινονται αυτα στα γηπεδα.

Για να μην ειναι καποιος απαθης , ζηταει η ομαδα να καθαρισει απο κλεφτες-προδοτες-φλωρους. Μετα να δεις γκαβλα και παθος οταν νοιωθεις οτι υποστηριζεις την ΠΑΟΚαρα την εκρηκτικη, κι οχι κατι πρωην παιχτες εθνικης ελλαδος που τους βλεπεις και απορεις τι δουλεια εχουνε αυτοι με την ομαδα .

Καθαρες ματιες - μεγαλες γκαβλες.

Ενοχες ματιες και καταπινω το ενα και το αλλο - καρδιογραφημα ημιθανη

Ειπα εγω οτι ειναι κακο,ενα site να απευθυνεται στο φιλαθλο? :o Απλα,το συγκεκριμενο δεν απευθυνεται μονο σε αυτον-αν και νομιζω πως ο ΠΑΟΚ δεν εχει φιλαθλους...-

Για τις γιουχες και τα καντιλια στις μαναδες παικτων..οντως γινονται εδω και πολλα χρονια στο Χαριλαου και το Καυτατζογλειο!....

Οσο για την καυλα.......αυτη την εχασαν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ μετα το ντου στον αγωνα κυπελλου με την ΑΕΚ............

ΥΓ.Ποιοι ειναι πρωην παικτες της Εθνικης?....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Φίλε μου,μια τίμια στάση,κατά τη γνώμη μου,υφίσταται,εφόσον δε συμφωνεί κάποιος σε θεμελιώδη ζητήματα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ,όπου ΠΛΕΟΝ τα κουμάντα ανήκουν σε έναν.Χωρίζουν οι δρόμοι μέχρις επανένωσης,αν και ότε.Είμαι μονοκόμματος σε τέτοια θέματα.Ας πορευθεί η ομάδα με όσους πιστεύουν πως η κατάσταση δε μυρίζει σαπίλα,προδοσία και φλωριά.Είμαστε κάτι λίγοι.Ελπίζω να αυξηθούμε εν πορεία.
univ1

Δημοσίευση από univ1 »

δεν ειμαστε οπαδοι της παε ομως , του ΠΑΟΚ ειμαστε.

Κι αυτο για το οτι ΠΛΕΟΝ (που αναφερεται ξανα και ξανα) τα κουμαντα ανηκουν σε εναν , ποτε δεν εκανε οπαδος-συνδεσμος-συνδεσμιτης του ΠΑΟΚ κουμαντο στα δοικητικα . Ισα ισα παντα υπηρχε μια αποσταση.
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Μήπως γράφετε σε λάθος τοπικ????????? Λέω εγώ τώρα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

για πού το βάλατε ωρέ εσείς της παλιάς φρουράς?

που θα έλεγε κι ο τάγμα
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

με φωνααξε κανεις;...

και δε με λετε....κανα παικτη θα παρουμε;

...τι;...λαθος τοπικ; :o ....που γραφω ρε π@υστη μου :roll: ;....

...ρε το μ@λακα τον Ταγμα....παλι απο ρετσινες ηρθε :mrgreen: :opaokara: ....

...ακυρον...παω αλλου...
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

:lol: :lol: :lol:

Γεια σου, ρε Τάγμα!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τελικά ο μόνος σοβαρός εδώ μέσα είμαι εγώ...
Άβαταρ μέλους
pouthenas

Δημοσίευση από pouthenas »

συγγνώμη αλλά ποια είναι η λογική πίσω απο την διαδικασια της προεγκρισης καθε φορα που ποσταρω?
ενταξει αντιλαμβανομαι το γεγονος του σπαμ απο τα νεα μελη αλλα μετα απο καποιο σημειο και υστερα απο τοσα ποστς κατανταει και κουραστικο να πρεπει να επαφιεται στις ορεξεις του καθε συντονιστή τα ποστ που κανω...ουτε αμεσα μπορω να απαντησω σε καποιον που μου απευθυνει το λογο απλα καθομαι και κοιταω να σχολιασω δεν μπορω και περιμενω ωρες για το αν θα εγκριθει το καθε σχολιο μου και μεχρι να γινει αυτο εχουν γραφτει αλλα ποσα ποστς..
με λυπη μου παρατηρω πως μερικα ποστ που εχω κανει δεν εχουν μπει καν...
προφανως δεν συναδουν με το γουστο αυτων που τα εγκρινουν...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Δε μου κάνει εντύπωση...

Στα 250 θα σταματήσει το βασανιστήριο σου..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”