Ότι να 'ναι!!!!!
Νοβι αδερφε μου και σε σενα μια πολυ καλη χρονια με υγεια, αγαπη κι επιτυχιες... Να εισαι παντα καλα !!!!
Οτι αναφορα αυτα που λες, θα συγκαλεσω εκτακτο συμβουλιο, να ενημερωθω για τα δρωμενα κατα τη διαρκεια της απουσιας μου απο πρωτο χερι και θα δρασω αναλογα...
Ομως να ξερεις...εχω απολυτη εμπιστοσυνη στα κοριτσια και μη τυχον και προσπαθεις να τις διαβαλεις!!!! Αν οι κατηγοριες σου αποκαλυφθουν ως αβασιμες, κακομοιρη μου, θα σε τσαλακωσω !!!!!
Παντως για σπιουνος κανεις...δεν πιανεσαι...respect man !!!!
8)
Οτι αναφορα αυτα που λες, θα συγκαλεσω εκτακτο συμβουλιο, να ενημερωθω για τα δρωμενα κατα τη διαρκεια της απουσιας μου απο πρωτο χερι και θα δρασω αναλογα...
Ομως να ξερεις...εχω απολυτη εμπιστοσυνη στα κοριτσια και μη τυχον και προσπαθεις να τις διαβαλεις!!!! Αν οι κατηγοριες σου αποκαλυφθουν ως αβασιμες, κακομοιρη μου, θα σε τσαλακωσω !!!!!
Παντως για σπιουνος κανεις...δεν πιανεσαι...respect man !!!!
Καλα τα λες φιλε μου...
Ξεχνας ομως οτι στη γυναικεια παραταξη ηγειται ενας αντρας, δηλαδη εγω, οποτε αυτο που λες ειναι εντελως αβασιμο και ψευδη!!!!
Αλλωστε εαν εσυ ή καποιοι δικοι σας την εχουν "πατησει" απο τις γυναικες, γι αυτο ισως φταιτε εσεις αγαπητε μου, που δε μπορειτε να τις χειριστειτε οπως πρεπει...
Τι να σου πω...αν αυτο εσυ το θεωρεις σαν εναν λογο να μη κανουνε οι γυναικες κυβερνηση (με εμενα προεδρο εννοειτει), τοτε εχεις μεινει λιγακι πισω...
Αλλωστε ειδαμε τα καμωματα σας, οπως αναφερεις κι εσυ, τοσο διαστημα εδω τρωγοσασταν μεταξυ σας, οποτε και η οποια αξιοπιστια σας ειχε μεινει, τελειωσε κι αυτη. Σε ποιους θα βασιστουμε σε ανθρωπους που πιθανον αυριο θα ξαναρχισουν τους τσακωμους μεταξυ τους???
Οχι φιλε μου, το τοπικ θελει ηρεμια κι ενοτητα. Εχουμε πολλα καθηκοντα μπροστα μας, μεγιστης σημασιας για το μελλον. Δε εχουμε την ανεση να παιδιαριζουμε για εξουσιες και αλλα ευτραπελα !!!!! Σωστα????????
Μη μπαινεις στον κοπο να σκαρφιστεις κατι για να αντιδρασεις. Δε σου αρμοζει και μην υποτιμας τον εαυτο σου. Ξερεις οτι εχω δικαιο!!!!
ΥΓ: Σου ευχομαι κι εσενα αδερφε μου οτι καλυτερο για τη νεα χρονια με Υγεια και Δυναμη και πολλες Επιτυχιες!!!! ΠΑΟΚ εισαι!!!!
Ξεχνας ομως οτι στη γυναικεια παραταξη ηγειται ενας αντρας, δηλαδη εγω, οποτε αυτο που λες ειναι εντελως αβασιμο και ψευδη!!!!
Αλλωστε εαν εσυ ή καποιοι δικοι σας την εχουν "πατησει" απο τις γυναικες, γι αυτο ισως φταιτε εσεις αγαπητε μου, που δε μπορειτε να τις χειριστειτε οπως πρεπει...
Τι να σου πω...αν αυτο εσυ το θεωρεις σαν εναν λογο να μη κανουνε οι γυναικες κυβερνηση (με εμενα προεδρο εννοειτει), τοτε εχεις μεινει λιγακι πισω...
Αλλωστε ειδαμε τα καμωματα σας, οπως αναφερεις κι εσυ, τοσο διαστημα εδω τρωγοσασταν μεταξυ σας, οποτε και η οποια αξιοπιστια σας ειχε μεινει, τελειωσε κι αυτη. Σε ποιους θα βασιστουμε σε ανθρωπους που πιθανον αυριο θα ξαναρχισουν τους τσακωμους μεταξυ τους???
Οχι φιλε μου, το τοπικ θελει ηρεμια κι ενοτητα. Εχουμε πολλα καθηκοντα μπροστα μας, μεγιστης σημασιας για το μελλον. Δε εχουμε την ανεση να παιδιαριζουμε για εξουσιες και αλλα ευτραπελα !!!!! Σωστα????????
Μη μπαινεις στον κοπο να σκαρφιστεις κατι για να αντιδρασεις. Δε σου αρμοζει και μην υποτιμας τον εαυτο σου. Ξερεις οτι εχω δικαιο!!!!
ΥΓ: Σου ευχομαι κι εσενα αδερφε μου οτι καλυτερο για τη νεα χρονια με Υγεια και Δυναμη και πολλες Επιτυχιες!!!! ΠΑΟΚ εισαι!!!!
-
blackterror4
στην αρχη υπηρχαν οι τραχανιστας που αποτελουταν απο τον ντριμ μετα δημιουργησα εγω και οι ανταρτες μου τους σεξουαλιστας και υστερα δημιουργηθηκαν οι φασουλιτας που αντιπροσωπευοταν απο τον ντρακουλειτον και διναμε σφοδρες μαχες μεταξυ μας επικες επειτα οι αυτονομιστικη απελευθερωτικη οργανωση των κοαλα οι σεξουαλιστας που ειμουν ο κομανταντε συνενοθηκαν με τους τραχανιστας του ντριμ γιατι οι αποψεις ηταν σχεδον ιδιες απλα προτιμηθηκε η ονομασια τραχανιστας αλλα οπως θα εχετε δει υπογραφουμε και σαν σεξουαλιστας.οι μαχες μεταξυ ανταρτων των τραχανιστας και φασουλιτας σφοδρεςχωρις καποιον φανερο νικητη.επειτα με τον κινδυνο να καταλαβουν την εξουσια οι γυναικες που δυστηχως πηραν και τον μεχρις τωρα προεδρο μαζι τους μας αναγκασε να συνενοθουμε.ηταν κατι που κανεις δεν το πιστευε αλλα για χαριν του τοπικ εγινε και δημιουργησαμε τους αντιφεμινιστας και εχουμε καταφερει να ειμαστε πρωτοι να εχουμε παρατησει τα οπλα εμεισ και οι ανταρτες μας ταλαμπακος και να επικεντρονομαστε στις εκλογες αλλα αρκει μια σπιθα για να ξαναπαμε στα βουνα
Υ.Γ με αυτα και με αυτα ξεχαστηκαμε.χρονια πολλα στον προεδρο με υγεια πανω απ ολα
Υ.Γ με αυτα και με αυτα ξεχαστηκαμε.χρονια πολλα στον προεδρο με υγεια πανω απ ολα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackterror4 την Σάβ 03 Ιαν 2009, 03:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
blackterror4
ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΄΄ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ΄΄
Παναντρικό Αγωνιστικό Οπορτουνιστικό Κίνημα
Υποψήφιοι : Dr DreamWarrior,Blackterror4,Draculation
Ψήφοι/ gika,dreamwarrior,draculation,blackterror4,tsakalos,
gate4mitsos,fofanaserres,alexakisg4,arrwstos,Stavros_Paoki,elgrego83,
Μακεδών Αετός,Zorro4
Υποψηφιότητα Νο 2 : Αντεξουσιαστική Λευτεριά
Υποψήφιος : Gash042
Ψήφοι/ Gash042
Υποψηφιότητα Νο 3 : Πανγυναικεία Αυτόνομη Οτι να'ναι Κίνηση!!!!!!!
Υποψήφιες/οι : aspromauri,antigoni,platon,eva,
Ψήφοι/ Dimisk,mi8rio,falegkos,aspromauri,antigoni,platon,eva,agave,anathema
Υποψηφιότητα Νο 4 : Πανθεσαλλονικιός Αθλητικoγενής Ρολλοβεριστικός Κωνταντινουπολίτικος Ομιλος
Υποψήφιος : Vaggt,Free4
Ψήφοι/ axilleas4,Free4,Vaggt
Υποψηφιότητα Νο 5 : Παντοφλοχτυπημένοι σύζηγοι!!!!!!!
Υποψήφιος : sourdos (και πολλοί άλλοι......)
Ψήφοι/ Sourdos
Υποψηφιότητα Νο 6 : Όχι άλλος Μπαλάφας!!!!!!
Υποψήφιος : Shrek
Ψήφοι/ Shrek
ο νοβιτο ψηφιζει δεν ψηφιζει ακομα κανεναν
Παναντρικό Αγωνιστικό Οπορτουνιστικό Κίνημα
Υποψήφιοι : Dr DreamWarrior,Blackterror4,Draculation
Ψήφοι/ gika,dreamwarrior,draculation,blackterror4,tsakalos,
gate4mitsos,fofanaserres,alexakisg4,arrwstos,Stavros_Paoki,elgrego83,
Μακεδών Αετός,Zorro4
Υποψηφιότητα Νο 2 : Αντεξουσιαστική Λευτεριά
Υποψήφιος : Gash042
Ψήφοι/ Gash042
Υποψηφιότητα Νο 3 : Πανγυναικεία Αυτόνομη Οτι να'ναι Κίνηση!!!!!!!
Υποψήφιες/οι : aspromauri,antigoni,platon,eva,
Ψήφοι/ Dimisk,mi8rio,falegkos,aspromauri,antigoni,platon,eva,agave,anathema
Υποψηφιότητα Νο 4 : Πανθεσαλλονικιός Αθλητικoγενής Ρολλοβεριστικός Κωνταντινουπολίτικος Ομιλος
Υποψήφιος : Vaggt,Free4
Ψήφοι/ axilleas4,Free4,Vaggt
Υποψηφιότητα Νο 5 : Παντοφλοχτυπημένοι σύζηγοι!!!!!!!
Υποψήφιος : sourdos (και πολλοί άλλοι......)
Ψήφοι/ Sourdos
Υποψηφιότητα Νο 6 : Όχι άλλος Μπαλάφας!!!!!!
Υποψήφιος : Shrek
Ψήφοι/ Shrek
ο νοβιτο ψηφιζει δεν ψηφιζει ακομα κανεναν
blackterror4 έγραψε:
Ανταποδιδω αδερφε μου κι εγω....να εισαι παντα καλα!!!!!
[/quote]="blackterror4"]...και εχουμε καταφερει να ειμαστε πρωτοι...
Απο ποια ταινια ειναι αυτο Μπλακ???? Εχεις παραισθησεις ή πινεις τιποτε παραξενο πρωι πρωι????
novito έγραψε:τι έχει να πει το άτομο για το οποίο δηλώνεται respect γι αυτό:dreamwarrior έγραψε:ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΥΛΙΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
Που είσαι μικρή σιροπιασμένη τουλουμπιτσα;;;;;;;
δεύτερο παράδειγμα υποκρισίας...
Ασε να ξεκολλησω τα σιροπια απο πανω μου ρε Νοβι...
Ακου εκει σιροπιασμενη τουλουμπιτσα???? Αισχος!!!! Βρε το γαϊδαρο τον ξεσαμαρωτο!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Platon την Σάβ 03 Ιαν 2009, 03:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βασικα, μεταξυ μας σε βλεπω να σε μπουζουριαζουν ολα τα κομματα στο τελος....καλα θα κανεις να βγαλεις εισητηριο για καπου μακρυα...novito έγραψε: βασικά, μεταξύ μας άκυρο-λευκό με βλέπω να ρίχνω μ αυτά που βλέπω...
www.fluege.de αντε σε σωζω παλι.... 8)
-
blackterror4
-
blackterror4