77. Kiril Despodov
-
Leonardo10
- PAOK_Antarctica
Re: 77. Kiril Despodov
Ε να του κάνουμε μια πίπα τότε να μην στεναχωριέται.Miles έγραψε: Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:26 Δεν θα πω ότι φταίει ο παίχτης, ούτε ακριβώς ο προπονητής, αλλά όταν όλοι είμαστε συνηθισμένοι σε μια ιεραρχία και στα τελευταία τρία ματς απόντως του Ζίφκοβιτς βλέπει την πλάτη του Χατσίδη, που δεν υπήρχε στο πρώτο μισό της σεζόν, είναι λογικό να το έχει πάρει κάπως, και δεν είναι και ο σκληρός τύπος ο Βούλγαρος για να μη μασάει από τέτοια.
- These users thanked the author PAOK_Antarctica for the post (total 2):
- scarsick, George Best4
-
George Best4
Από την στιγμή που μπήκες όλη η δεξιά πλευρά κατέρρευσε, τουλάχιστον 4 φορές σε μισή ώρα βγήκε ο Αμπαντα με τον Λάμπρου 2 με 1 με τον Σάντσες και εσύ περπατούσες.
Και εντάξει ότι δεν μαρκάρεις και ότι είσαι επικίνδυνος το ξέραμε.
Έρχεται η φάση του γκολ και πριν κάνεις την γκάφα είμαι σίγουρος γαμω το κεφάλι μου ότι θα κάνεις μαλακια επειδή είσαι εσύ.
Και κανείς αυτό που παίχτης τοπικού δύσκολα κάνει.
Ήθελε πολύ προσπάθεια να ήσουν τόσο τραγικός σήμερα.
Ίσως και να κοστίσει το πρωτάθλημα σήμερα, γιατί ακόμα και ο βαθμός ίσως αποδειχτεί κομβικός.
Όπως και το τετ-α-τετ με τον Άρη.
Τραγωδία με πόδια...
Δεν είναι τυχαίο που όλη η Βουλγαρία σε εκραζε ότι είσαι λιποψυχος και δεν κάνεις για αρχηγός.
Και δεν είναι το λαθος, είναι τα σερί ματς που όχι απλά υπάρχεις, αλλά είσαι ο ορισμός του αρνητικου
Και εντάξει ότι δεν μαρκάρεις και ότι είσαι επικίνδυνος το ξέραμε.
Έρχεται η φάση του γκολ και πριν κάνεις την γκάφα είμαι σίγουρος γαμω το κεφάλι μου ότι θα κάνεις μαλακια επειδή είσαι εσύ.
Και κανείς αυτό που παίχτης τοπικού δύσκολα κάνει.
Ήθελε πολύ προσπάθεια να ήσουν τόσο τραγικός σήμερα.
Ίσως και να κοστίσει το πρωτάθλημα σήμερα, γιατί ακόμα και ο βαθμός ίσως αποδειχτεί κομβικός.
Όπως και το τετ-α-τετ με τον Άρη.
Τραγωδία με πόδια...
Δεν είναι τυχαίο που όλη η Βουλγαρία σε εκραζε ότι είσαι λιποψυχος και δεν κάνεις για αρχηγός.
Και δεν είναι το λαθος, είναι τα σερί ματς που όχι απλά υπάρχεις, αλλά είσαι ο ορισμός του αρνητικου
-
xrisitsapa
Μια το τετ α τετ με το ρουλη και μια σήμερα, μας στοίχισες το πρωτάθλημα.
Δρόμο πίσω στη Λουντογκορετς
Δρόμο πίσω στη Λουντογκορετς
- Metagrafakias
Σημερα εθεσες τον εαυτο σου εκτος ομαδας...Ελπιζω ο Λουτσεσκου να υπολογιζει τον Μπαλντε πλεον στα εξτρεμ....
Το έχουμε ξαναδεί το έργο με τον σωσία του Ντρογμπά, στο τελευταίο πρωτάθλημα.
Πιο πιθανό ο Χατσίδης για φέτος να γυρίσει στο ρόλο που είχε πριν τραυματιστεί και ο τελευταίος διαθέσιμος εξτρεμ. Δηλαδή μεταξύ κερκίδας και προπονήσεων με Β ομάδα.
Πιο πιθανό ο Χατσίδης για φέτος να γυρίσει στο ρόλο που είχε πριν τραυματιστεί και ο τελευταίος διαθέσιμος εξτρεμ. Δηλαδή μεταξύ κερκίδας και προπονήσεων με Β ομάδα.
Δεν είναι εικόνα αθλητή αυτή. Πάνε σε καμία αδιάφορη μικρή ομάδα να κάνεις το κομμάτι σου γιατί από εδώ έχεις τελειώσει. Ότι ήταν να κάνεις το έκανες.β
Aν βαριέται να παίξει ας βγει στη σύνταξη, λεφτά έχει με το τσουβάλι, όχι να κάνει μουτράκια γιατί δεν είναι 11αδατος και οπότε παίζει να εκθέτει την ομάδα.
Ακόμα και για το Ch.league πέρσι αυτός μας είχε κρεμμασει στη τελευταία φάση με τις παπαριες του. Ε αυτή είναι η βελτίωση μας έδειξε ... να χάνει τη μπάλα σε δικό του σπριντ από παίκτη που είχε 95 λεπτά κούρασης στη πλάτη.
Ακόμα και για το Ch.league πέρσι αυτός μας είχε κρεμμασει στη τελευταία φάση με τις παπαριες του. Ε αυτή είναι η βελτίωση μας έδειξε ... να χάνει τη μπάλα σε δικό του σπριντ από παίκτη που είχε 95 λεπτά κούρασης στη πλάτη.
έπρεπε να μας καταστρέψει εντελώς για να παραδεχτείτε τι γίνεται με αυτόν τον παίχτη ... δεν φτάνει όλα τα δεινά που μας έχει προκαλέσει ...
απαράδεκτος Λουτσέσκου ... απαράδεκτος
απαράδεκτος Λουτσέσκου ... απαράδεκτος
Επειδή ήσουν πουλενάρα σε κάποια φάση, ρίξε το πρωταθληματικό απευθείας γκολ από φάουλ στα play-off και φύγε καβάλα στ' άλογο.
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
Πίνω και μεθώ
οφ αμάν μέρα νύχτα τραγουδώ
και το ντέρτι μου
οφ αμάν στο μπουζούκι μου ξεσπώ
Γένηκα μπεκρής
οφ αμάν χασικλής και μερακλής
γιατί όλο λες
οφ αμάν κούκλα μου πως δε με θες
οφ αμάν μέρα νύχτα τραγουδώ
και το ντέρτι μου
οφ αμάν στο μπουζούκι μου ξεσπώ
Γένηκα μπεκρής
οφ αμάν χασικλής και μερακλής
γιατί όλο λες
οφ αμάν κούκλα μου πως δε με θες
Πώς σε γαμανε ένας συμπαίκτης και ένας προπονητής
Αν δεν βρισκόταν χωρίς λόγο και αιτία τελευταίος παίκτης αλλά εκτελεστής του κόρνερ ( όπως θα έπρεπε, αφού είναι ο καλύτερος αλλά και ξεκούραστος) αντί του κακομαθημένου του προπονητή
Και
Αν ο Καμαρά στην ασίστ έκανε το αυτονόητο...να βρει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα
Σήμερα θα γράφονταν διθυραμβικα σχόλια.
Αν δεν βρισκόταν χωρίς λόγο και αιτία τελευταίος παίκτης αλλά εκτελεστής του κόρνερ ( όπως θα έπρεπε, αφού είναι ο καλύτερος αλλά και ξεκούραστος) αντί του κακομαθημένου του προπονητή
Και
Αν ο Καμαρά στην ασίστ έκανε το αυτονόητο...να βρει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα
Σήμερα θα γράφονταν διθυραμβικα σχόλια.
Σήμερα τα ατομικά λάθη ήταν πολλά .
Κάποιο θα έγραφε.
Το ερώτημα είναι γιατί υπήρχαν τόσα πολλά ατομικά λάθη μεγάλου βαθμού κινδύνου;
Εύχομαι να μην τον πάρει από κάτω γιατί αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας είναι απαραίτητοι όλοι.
Κάποιο θα έγραφε.
Το ερώτημα είναι γιατί υπήρχαν τόσα πολλά ατομικά λάθη μεγάλου βαθμού κινδύνου;
Εύχομαι να μην τον πάρει από κάτω γιατί αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας είναι απαραίτητοι όλοι.