Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV

Δημοσίευση από Blackgr4 »

george188 έγραψε: Βάλε τον μουργκ στον αστέρα και θα δεις αν κάνει τη διαφορά εκεί ή όχι
Στον ΠΑΟΚ την κάνει τη διαφορά; Εμένα αυτό με καίει. Όχι θεωρητικά τι θα έκανε στον Αστέρα.
Σε εμάς αντί να κάνει τη διαφορά, μας.. βάζει και μέσα.
Στον ΟΦΗ για 70 λεπτά παίζαμε με 10, μη σου πω με 9 επειδή είχε πίσω του τον Κεντζιόρα, μη σου πω με 8 επειδή αναγκαστικά πήγε αριστερά ο Αντρίγια.
Όλοι κοιτάζουν τα γκολ και τις ασίστ, αντί να κοιτάνε το συνολικό πρόβλημα που μπορεί να σου δημιουργήσει ένας κακός ή έστω τρομερά μέτριος παίκτης όπως ο Μουργκ.

Ξέρεις πόσες βραδιές σαν αυτή της Κρήτης θα συναντήσουμε μπροστά μας; Άπειρες. Όλοι θα παρκάρουν το πούλμαν και εμείς θα κάνουμε τον σταυρό μας.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εγώ πάντως πέρα της αρχικής παγώματος στο θέμα των μεταγραφών έχω καταλήξει μέσα μου. Αποφάσισαν να κάνουν ορθολογικές κινήσεις και πιστεύω ότι υπάρχει πλάνο μέσο προθεσμιών. Ας πούμε τριετίας. Ήρθαν αυτοί που θέλαμε τώρα και πρέπει να ενσωματωθούν και οι επόμενες κινήσεις θα είναι και αυτές στοχευμένες στις θέσεις που έχουμε πρόβλημα. Και όταν λέω οι επόμενες εννοώ τον Γενάρη η το επόμενο καλοκαίρι. Θεωρώ ότι ίσως μετά από καιρό υπάρχει πλάνο. Είμαι στους αισιόδοξους.
Από την άλλη περισσότερο με μοιάζει να ανανεώσει ο Ζιφκο να μείνουν τα μκρα μας και του χρόνου το καλοκαίρι και να μείνει και ο προπονητής. Έτσι βλέπω να μπαίνουμε φουριόζοι του χρόνου ως πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Από τη μια ζητάτε dicko και από την άλλη ο Μούργκ που θα ήταν ο κορυφαίος παίχτης οποιασδήποτε ελληνικής mid table ομάδας δεν σας κάνει. Ούτε εμένα μαρεσει, αλλά άμα είναι να αντικατασταθεί να γίνει σωστά, όχι από dicko, βιερίνια, (οζντόεφ?)

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

rainmaker έγραψε:
GINOLA έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά,αν δεν δώσει το οκ ο ιβαν για άλλη μια κίνηση,η ομάδα θα είναι τρομερά δύσκολο να φτάσει τους πρώτους 2. Οι οποίοι θα είναι ο γάβρος και ο βαζελος αφού η σιχαμένη έχει παρόμοια θέμα στην άμυνα που αρνείται να διορθώσει.

Στις θέσεις πίσω από τον φορ θες 6 παίκτες. Όλοι έχουν 6 παίκτες. Εμείς έχουμε 5,από τους οποίους ο ένας είναι και τεράστιο ερωτηματικό.

Ελπίζω ο μεγαλομετόχος να δώσει το τελικό ναι να προχωρήσουμε στην μια απαραίτητη κινηση.
Το ερώτημα είναι όχι αν θα δώσει ο ίδιος το οκ αλλά αν του ΖΗΤΗΘΗΚΕ να δώσει οκ.

Υπάρχει κανείς αρμόδιος (προπονητής ή άλλο στέλεχος) που να επιμείνει ότι χρειαζόμαστε παίκτη, ή είναι όλοι "οκ έχουμε επαρκές ρόστερ";
Έχω την εντύπωση ότι δημόσια ο προπονητής έχει μιλήσει για 2 εξτρεμ.επισης είπε για 1 με 4 μεταγραφες και ότι την απόφαση θα την πάρει ο ιβαν.

Κάνω κάτι λάθος;
george188

Δημοσίευση από george188 »

Blackgr4 έγραψε:
george188 έγραψε: Βάλε τον μουργκ στον αστέρα και θα δεις αν κάνει τη διαφορά εκεί ή όχι
Στον ΠΑΟΚ την κάνει τη διαφορά; Εμένα αυτό με καίει. Όχι θεωρητικά τι θα έκανε στον Αστέρα.
Στον ΟΦΗ για 70 λεπτά παίζαμε με 10, μη σου πω με 9 επειδή είχε πίσω του τον Κεντζιόρα, μη σου πω με 8 επειδή αναγκαστικά πήγε αριστερά ο Αντρίγια.
Όλοι κοιτάζουν τα γκολ και τις ασίστ, αντί να κοιτάνε το συνολικό πρόβλημα που μπορεί να σου δημιουργήσει ένας κακός ή έστω τρομερά μέτριος παίκτης όπως ο Μουργκ.

Ξέρεις πόσες βραδιές σαν αυτή της Κρήτης θα συναντήσουμε μπροστά μας; Άπειρες. Όλοι θα παρκάρουν το πούλμαν και εμείς θα κάνουμε τον σταυρό μας.
Άλλο εννοώ, οι παίκτες που παίζουν στον αστέρα κ στον Ατρόμητο θα είναι στη καλύτερη το ίδιο επίπεδο με μουργκ
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Σχολιάζεται ο Μουργκ, διότι αυτός θεωρείται σήμερα η 5η επιλογή μεσοεπιθετικά, αλλά και επειδή από πίσω του υπάρχουν μόνο πιτσιρικάδες που δεν ξέρουμε τι και αν μπορούν να προσφέρουν.

Ο Μουργκ που πέρσι ήταν πίσω από:
Αντρίγια - Ντέλια - Νάρεϊ
Μπίσεσβαρ - Καντουρί - Τάισον
δηλαδή 7η(!) επιλογή, δεν γίνεται να θεωρείται φέτος 5η επιλογή και μάλιστα με πιτσιρικάδες από πίσω του και αυτό να μη προβληματίζει κανέναν.

Αν ήταν ακόμα 7η επιλογή, νομίζω δεν θα αναφέρονταν το όνομα του. Στη τελική με τον Καντουρί στο ρόστερ, ίσως να μη λέγαμε και τίποτα. Κακώς, αλλά θα είχε μια λογική να πάρουν από 7-8 παιχνίδια ο καθένας όλη τη σεζόν.
Να είχαμε δηλαδή:
Ντεσπότοφ - Ντέλια - Αντρίγια
Τάισον - Καντουρί - Μουργκ
και τους πιτσιρικάδες.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

george188 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:

Άλλο εννοώ, οι παίκτες που παίζουν στον αστέρα κ στον Ατρόμητο θα είναι στη καλύτερη το ίδιο επίπεδο με μουργκ
Δεν συζητάμε το σενάριο να αντικατασταθεί ο Μουργκ με κάποιον παίκτη του Ατρομήτου πχ τον Ρομπάιγ που έγραψα εγώ.
Εννοούσα πως αφού δεν μπορείς να ξεφορτωθείς τον Μουργκ, μπορείς να φέρεις έναν ακόμα, τέτοιου πάνω κάτω επιπέδου, έτσι ώστε να έχεις λίγες ελπίδες να σου βγει καλύτερος.
Ο Μουργκ μένει. Τέλος. Ε προτιμάμε να μείνουμε έτσι ή να έχουμε ακόμα και έναν επιπέδου Ρομπάιγ στο ρόστερ;
Εγώ με κλειστά τα μάτια πάω στο δεύτερο σενάριο.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

GINOLA έγραψε:Έχω την εντύπωση ότι δημόσια ο προπονητής έχει μιλήσει για 2 εξτρεμ.επισης είπε για 1 με 4 μεταγραφες και ότι την απόφαση θα την πάρει ο ιβαν.

Κάνω κάτι λάθος;
Ναι. One winger or maybe two είπε προχτές πριν έρθει Ντεσποτοφ.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Παντως πρεπει καποια στιγμη να δουμε και το ζητημα με τον αριθμο των ξενων παικτων στο ροστερ. Ο αριθμος 17 που θετει η Ουεφα πρεπει να ειναι και το δικο μας ταβανι.
Αν ερθει και αλλος παικτης μεσοεπιθετικα τοτε αυτος πρεπει να ειναι δεξι εξτρεμ γιατι τον ζιβκοβιτς ετσι οπως ειναι δομημενο το ροστερ δεν μπορεις να τον βγαλεις ουτε αλλαγη αν δεν κερδι;εις απο δυο γκολ και πανω.
Στην ενδεκαδα παντως υστερουμε μονο στο δεξι μπακ
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Ο Μόυργκ δηλαδή ο οποίος όταν ήρθε εδώ ήρθε ΦΤΑΣΜΕΝΟΣ παίχτης, αν θυμάμαι καλά αρχηγός στην ομάδα που έπαιζε, για να αντικαταστήσει τον Πελκα...αποκλείεται να είναι κάτι καλύτερο από...7η επιλογη;; δηλαδή ο Μουργκ γτ να μην είναι 5η επιλογή, δηλαδή να παίξει 15 με 20 παιχνίδια μέσα στη χρονια; δεν το βλέπω τόσο τραγικό...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε παιδιά τι συζητάμε...Ήμασταν ένα βήμα από την απόκτηση εξτρεμ ως πρώτη μεταγραφή τον Ιούλιο και στην πορεία έφυγε και ο κορυφαίος σε νούμερα περσινός μας εξτρεμ. Να δεχτώ όπως έχω γράψει πολλές φορές ότι έγινε οικονομική υπερβαση για τον Ντεσποτοφ και πλέον είμαστε στεγνοι,αλλά όχι ότι δεν υπάρχει ανάγκη η ότι βγαίνουμε όπως είμαστε.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

GINOLA έγραψε:
rainmaker έγραψε:
GINOLA έγραψε:Τα πράγματα είναι απλά,αν δεν δώσει το οκ ο ιβαν για άλλη μια κίνηση,η ομάδα θα είναι τρομερά δύσκολο να φτάσει τους πρώτους 2. Οι οποίοι θα είναι ο γάβρος και ο βαζελος αφού η σιχαμένη έχει παρόμοια θέμα στην άμυνα που αρνείται να διορθώσει.

Στις θέσεις πίσω από τον φορ θες 6 παίκτες. Όλοι έχουν 6 παίκτες. Εμείς έχουμε 5,από τους οποίους ο ένας είναι και τεράστιο ερωτηματικό.

Ελπίζω ο μεγαλομετόχος να δώσει το τελικό ναι να προχωρήσουμε στην μια απαραίτητη κινηση.
Το ερώτημα είναι όχι αν θα δώσει ο ίδιος το οκ αλλά αν του ΖΗΤΗΘΗΚΕ να δώσει οκ.

Υπάρχει κανείς αρμόδιος (προπονητής ή άλλο στέλεχος) που να επιμείνει ότι χρειαζόμαστε παίκτη, ή είναι όλοι "οκ έχουμε επαρκές ρόστερ";
Έχω την εντύπωση ότι δημόσια ο προπονητής έχει μιλήσει για 2 εξτρεμ.επισης είπε για 1 με 4 μεταγραφες και ότι την απόφαση θα την πάρει ο ιβαν.

Κάνω κάτι λάθος;
Δημόσια ναι. Αλλά πριν την έλευση Ντεσπο.

Εγώ αναρωτιέμαι ποια είναι η στάση του σήμερα.

Θεωρεί ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους του ως έχει το ρόστερ;

ΖΗΤΑΕΙ και άλλο παίκτη (άλλο τι σκέφτεται μέσα του)?

Τώρα που μιλάμε δηλαδή υπάρχει κάποιος αρμόδιος που να λέει "ρε μαλακες δε φτάνουν αυτοί που έχουμε"?
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Ναι πριν την ελευση ντεσπο μειτε και Μάρκος αντονιο.

Αυτοί είναι 3.

Δεν καταλαβαίνω γτ να άλλαξε κάτι

Συγνώμη έχεις από οπουδήποτε πληροφορία ότι ο προπονητής είπε,τέρμα,δεν θέλω αλλον;
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Μη μασάτε ρε, θα παίξει ο αρχηγός τιμής ένεκεν στα εξτρεμ για την τελευταία χρονια του!
Και έτσι θα πάρουν χρόνο και Σάστρε και Λυρα για το δεξί μπακ.
Οριστε.
Μια χαρα, βγήκαν τα κουκιά :D

ΥΓ Φέρτε βρε έναν παίχτη ακόμα...
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Σχωρνάτε με, αλλά είχε μιλήσει για 1-2 εξτρεμ, πριν ή μετά τη φυγή Νάρει? Νομίζω πριν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”