70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
Οσο σκατοψυχο κι αν ακουγεται, συντασσομαι με αποψεις σαν του Αλεξ παραπανω.
€1εκατ παιρνεις για να αθλεισαι, να σε προσεχει διαιτολογος, να σε κανει αποθεραπεια το καλυτερο ιατρικου τιμ της Βορειου Ελλαδος, να τρως και κοιμασαι σε Μακεδονια Παλλας, να πληρωνεσαι χωρις το παραμικρο θεμα (καθολου αυτονοητο, δειτε τι συμβαινει στην Παπαναστασιου και στο γαυρο), για να ακουω τι; Αχ ο καημενος εχει ζορια που δεν μπαινει η μπαλα στα διχτυα; Κοροιδευομαστε;
Ακομα και τα τυποις αρνητικα (γιουχες, εξωαγωνιστικα) ειναι να σε πορωνουν. Εγω αν ειχα τη δυνατοτητα να παιζω στην Τουμπα (και την καθε εδρα) και να νιωθω αυτον τον παλμο, θα το εκανα δωρεαν, ποσω μαλλον αν εξασφαλιζα δυο γενιες μου βιοποριστικα. Τελος παντων, να εξαφανιστει το καλοκαιρι να μας μεινει ως αναμνηση μονο σε τριβια ερωτησεις σε καμια δεκαετια και αφιερωματα "τα 10 καλυτερα παλτο που περασαν απο τον ΠΑΟΚ του Σαββιδη".
€1εκατ παιρνεις για να αθλεισαι, να σε προσεχει διαιτολογος, να σε κανει αποθεραπεια το καλυτερο ιατρικου τιμ της Βορειου Ελλαδος, να τρως και κοιμασαι σε Μακεδονια Παλλας, να πληρωνεσαι χωρις το παραμικρο θεμα (καθολου αυτονοητο, δειτε τι συμβαινει στην Παπαναστασιου και στο γαυρο), για να ακουω τι; Αχ ο καημενος εχει ζορια που δεν μπαινει η μπαλα στα διχτυα; Κοροιδευομαστε;
Ακομα και τα τυποις αρνητικα (γιουχες, εξωαγωνιστικα) ειναι να σε πορωνουν. Εγω αν ειχα τη δυνατοτητα να παιζω στην Τουμπα (και την καθε εδρα) και να νιωθω αυτον τον παλμο, θα το εκανα δωρεαν, ποσω μαλλον αν εξασφαλιζα δυο γενιες μου βιοποριστικα. Τελος παντων, να εξαφανιστει το καλοκαιρι να μας μεινει ως αναμνηση μονο σε τριβια ερωτησεις σε καμια δεκαετια και αφιερωματα "τα 10 καλυτερα παλτο που περασαν απο τον ΠΑΟΚ του Σαββιδη".
- ΑποστόληςΑ
O Brandon έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή των τριών καρτών στον Κυριακάτικο αγώνα στο Αγρίνιο, οπότε o Samatta θα είναι στην αποστολή, λογικά.
-
Αν κάποιος περιμένει να μην ξαναπαίξει ο Σαμάτα, καλύτερα ας αλλάξει πλευρό
Θέλω να δω αν έχει εγωισμό ο παίκτης. Έχει καιρό μπροστά του με 4-5 σημαντικά γκολ να αλλάξει τα πάντα.
Όταν είσαι τόσο χάλια, το καλό είναι ότι μπορείς να πας μόνο προς τα πάνω.
Θέλω να δω αν έχει εγωισμό ο παίκτης. Έχει καιρό μπροστά του με 4-5 σημαντικά γκολ να αλλάξει τα πάντα.
Aνθρωπο που έχει μεγαλώσει με λιοντάρια μην τον φοβάστε.
Απλά δεν ειναι φορ κ δεν χωράει στο σύστημα του στρατηγού από τη Ρουμανία
- AlxNeapoli1
Η απλα να παραμεινεις κατω, αυτο θα γινει. Καλυτερα να μην παιζει, Κυριακη βασικος Τζιμας και ας τον βαλει στο 80.Jack_MeHoff έγραψε:Αν κάποιος περιμένει να μην ξαναπαίξει ο Σαμάτα, καλύτερα ας αλλάξει πλευρό
Πάντως ο Σαμάτα ούτε μόνος του υπέγραψε, ούτε μόνος του επιλέγεται για να παίξει...
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, είμαι 23. Μέλος από τα 8 μου στο φόρουμ, διαχειριστής από τα 12! Παιδί θαύμα!τσιριγωτης έγραψε:Εξήντα και καθρεφτάκι δεν συμβαδίζουν.. μάλλον ψευδεσαι... το πολύ 23-24 .. μέχρι εκεί λέγονται αυτά
Να σε βρω να σε κεράσω έναν καφέ που με είπες 23! Μακάρι να 'μουνα...
George Best έγραψε:Θα ξαναπω οτι απο το αρχικο σχολιο μου (ελπιζω καταλαθος στο edit) αφαιρεθηκε ενα κομματι που ελεγε:
Y.Γ Αλλο το κριτικη σε εναν παιχτη και αλλο οι καταρες για την ζωη του στα σοσιαλ. Αρρωστημενα μυαλα.
Τώρα πρόσεξα που αναφέρεις ένα ΥΓ στο άλλο ποστ που έκανες. Δεν είδα κανένα ΥΓ, δεν είχα λόγο να σβήσω κάτι τέτοιο! Μήπως έκανες κάποιο edit πριν κάνω edit εγώ;
Αν δεν υπήρχε δημοκρατία εδώ μέσα, θα γράφαμε 20 άτομα που συμφωνούμε μεταξύ μας και θα βαυκαλιζόμασταν όλη μέρα "Μπράβο, καλά τα λες αδερφέ" κτλ.George Best έγραψε:Αλλο μελος εγραψε οτι πιθανοτατα ειναι 40+ και γι'αυτο παιζει ετσι ο Σαματα και του εσβησαν το σχολιο![]()
Οκ λιγο ακραιο αν και απολυτα αληθες το σχολιο μου αλλα λιγο παραπανω δημοκρατια δε θα εβλαπτε εδω μεσα
Δημοκρατία δεν είναι να πετάς μομφές για την ηλικία ποδοσφαιριστή της ομάδας που υποστηρίζουμε εδώ μέσα.
Αν έχεις να πεις κάτι πέρα από υπόνοιες και υποψίες κι έχεις κανένα στοιχείο, εδώ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει όλα τα e-mails της, πες τους ότι νομίζεις ότι ο Samatta είναι 40, 50, 60, 90 ετών: https://www.paokfc.gr/sullogos/epikoinonia/
- Μπαρκαρούτσος
Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια με Baldur και AlxNeapoli1.
Ricky Rubio, Naomi Osaka, Thomas Murg, Αριστοτέλης Ωνάσης.
Την ειρωνική εξυπνάδα με τα bold, τι την θέλετε κύριε win-win;
Αν ο Samatta δεν είναι φορ, πώς έχει 122 γκολ σε 386 αγώνες;mbison έγραψε:Aνθρωπο που έχει μεγαλώσει με λιοντάρια μην τον φοβάστε.
Παίδες σόρρυ, δεν είδα τι γράφτηκε στα σοσιαλς του, αλλά όλοι μιλάτε για οχετό. Η ΠΑΕ δεν θα έπρεπε να αντιδράσει κάπως;
Τα μισά σχόλια τουλάχιστον θα είναι hate crime υποθέτω.
Οκ αμπαλος, άχρηστος, ηθοποιός αλλά οκ κάπου πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Δεν νοείται ανοχή σε τέτοιας φύσεως κ έντασης στοχοποίηση.
Τα μισά σχόλια τουλάχιστον θα είναι hate crime υποθέτω.
Οκ αμπαλος, άχρηστος, ηθοποιός αλλά οκ κάπου πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Δεν νοείται ανοχή σε τέτοιας φύσεως κ έντασης στοχοποίηση.
-
Ναι, είμαι 23. Μέλος από τα 8 μου στο φόρουμ, διαχειριστής από τα 12! Παιδί θαύμα!Μπαρκαρούτσος έγραψε:τσιριγωτης έγραψε:Εξήντα και καθρεφτάκι δεν συμβαδίζουν.. μάλλον ψευδεσαι... το πολύ 23-24 .. μέχρι εκεί λέγονται αυτά
Να σε βρω να σε κεράσω έναν καφέ
Ένας καφές θα είχε ενδιαφέρον]
Δεν ειναι εξυπνάδα. Ήρθε με τη συγκατάθεσή του, αλλιώς θα είχε απορριφθεί όπως τόσοι άλλοι. Επομένως είχε στο μυαλό του για το πού θα τον τοποθετήσει στο σχήμα. Αληθεια είναι οτι φετος έχουμε ρεκόρ επίθεσης, αλλά δεν σκοράρουν οι φορ. Αυτό λοιπόν παιζει ο Λου, παίζει χωρίς γκολτζή φορ από επιλογή. Προτιμάει ο "φορ" να κάνει αλλες δουλειές, να τρέχει να μαρκάρει πχ. Ειναι στρατηγική απόφαση η επιλογή και η χρησιμοποίηση Σαμάτα.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια με Baldur και AlxNeapoli1.
Αν ο Samatta δεν είναι φορ, πώς έχει 122 γκολ σε 386 αγώνες;mbison έγραψε:Aνθρωπο που έχει μεγαλώσει με λιοντάρια μην τον φοβάστε.
Όσο για το win win ακόμη το θυμάσαι. Εϊσαι σίγουρος ότι με άλλον προπονητή δεν θα παίρναμε τίποτα εδώ και 3 χρόνια. Μόνο με τον Λου θα εχουμε επιτυχίες? Και ας χάνουμε, παρά μόνο αυτός να ειναι στον πάγκο. Λου οεοεο!
Καμία σχέση δεν έχουν όλα αυτά, τι επειδή δηλαδή έχει καλές συνθήκες ζωής τι; Δε λέμε να τον λυπηθούμε τον καημένο, ούτε ότι έχει κατάθλιψη για να λες ότι "μα αφού ζει μια χαρά σιγά μην έχει πρόβλημα" που ούτε αυτό θα κολλούσε.Baldur έγραψε:Οσο σκατοψυχο κι αν ακουγεται, συντασσομαι με αποψεις σαν του Αλεξ παραπανω.
Τι σημασία έχουν όλα αυτά στην αυτοπεποίθηση του; Στο ποσο πιστεύει στις ικανότητες του; Τι δηλαδή πρέπει να πει όχι ρε έχω λεφτά και ξαφνικά να καβλωσει και να πιστεψει ότι είναι ο Ρονάλντο;
Κι όλο αυτό δε λέγεται για να λυπηθούμε τον Σαματτα, αλλά για να βρεθεί τρόπος να προσφέρει στην ομάδα.
Δεν νομιζω να ρωτανε κανεναν μας στις δουλειες μας αν εχουμε ψυχολογικα και αν φοβομαστε τη σκια μας.
Αντε να κανουν υπομονη ενα, αντε δυο μηνες για να μας σουταρουν οταν δεν βρισκεται λυση. Στην περιπτωση των εκατομμυριουχων που παιζουν μπαλα (δεν θα κρινω σε αυτη τη συζητηση το ποσο αξιζουν) δεν γινεται απολυση λογω συμβολαιου χωρις αποζημειωση. Παικτη αλλον δεν μπορουμε να παρουμε, τις ευακιριες του τις πηρε, ας καθησει στη θεση που του αξιζει με τα οσα προσφερει μεχρι σημερα. Ουτε παναγιες ουτε τιμωριες. Αν αξιζει να συνεχισει να τρωει τη θεση του Τζιμα και του καθε Τζιμα επειδη δεν μπορει αυτος που κρινει την παρουσια του να ξεπερασει τη συγκεκριμενη εμμονη, ή αν δεν μπορει να πει οχι στη "λογικη" των μεγαλων συμβολαιων που εχει ο Ιβαν, θα το κρινουμε οσο θελουμε οσοι ποναμε την ομαδα γιατι χθες ειμασταν με τα φαρμακα νυχτιατικα. Λογικο βεβαια ειναι να εχει αρπαξει ο Ιβαν γιατι τα χρυσοϋφαντα παλτα ειναι αρκετα και σε μικροτερες ομαδες ψωνιζουν τεφαρικια, και ουτε θα κραξουμε τον ανθρωπο που τα βαζει απο την τσεπη του. Αλλα καπου φτανει με τον συγκεκριμενο. Μπαινουμε Μαρτιο και ακομα να σκοραρει. Σαν τον Μπόκολη.
Αντε να κανουν υπομονη ενα, αντε δυο μηνες για να μας σουταρουν οταν δεν βρισκεται λυση. Στην περιπτωση των εκατομμυριουχων που παιζουν μπαλα (δεν θα κρινω σε αυτη τη συζητηση το ποσο αξιζουν) δεν γινεται απολυση λογω συμβολαιου χωρις αποζημειωση. Παικτη αλλον δεν μπορουμε να παρουμε, τις ευακιριες του τις πηρε, ας καθησει στη θεση που του αξιζει με τα οσα προσφερει μεχρι σημερα. Ουτε παναγιες ουτε τιμωριες. Αν αξιζει να συνεχισει να τρωει τη θεση του Τζιμα και του καθε Τζιμα επειδη δεν μπορει αυτος που κρινει την παρουσια του να ξεπερασει τη συγκεκριμενη εμμονη, ή αν δεν μπορει να πει οχι στη "λογικη" των μεγαλων συμβολαιων που εχει ο Ιβαν, θα το κρινουμε οσο θελουμε οσοι ποναμε την ομαδα γιατι χθες ειμασταν με τα φαρμακα νυχτιατικα. Λογικο βεβαια ειναι να εχει αρπαξει ο Ιβαν γιατι τα χρυσοϋφαντα παλτα ειναι αρκετα και σε μικροτερες ομαδες ψωνιζουν τεφαρικια, και ουτε θα κραξουμε τον ανθρωπο που τα βαζει απο την τσεπη του. Αλλα καπου φτανει με τον συγκεκριμενο. Μπαινουμε Μαρτιο και ακομα να σκοραρει. Σαν τον Μπόκολη.
Εν τω μεταξύ όσοι αναφέρονται στην συγκατάθεση του Λουτσέσκου προκειμένου να αποκτηθεί ο Σαμάττα, υποθέτω πως ξεχνάμε (λέμε τώρα..) πως είχε δώσει τη συγκατάθεση του πρώτα για τον Γκαμπιαντίνι, μετά για τον Τσάλοφ και πάει λέγοντας..
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει ακριβώς; Να μείνει με έναν Μπράντον μέχρι 32 Αυγούστου έτσι από πείσμα;
Γιατί δεν ασχολείται κανείς με τις ΣΑΦΏΣ καλύτερες επιλογές που υπήρχαν και ποτέ δεν κατάφερε η διοίκηση να φέρει;
Αντί να λέμε πως χωρίς να έχει φορ και έχοντας μόλις 5 μεσοεπιθετικούς, εκ των οποίων ο ένας ο Μουργκ(!), έχει καταφέρει να βάλει μέχρι τον Φλεβάρη 100+ γκολ και να πάρει 4(!) προκρίσεις στην Ευρώπη, εμείς σκεφτόμαστε αν έδωσε τη συγκατάθεση του να έρθει ο 8ος-9ος φορ που είχαν στη λίστα και όλα αυτά ΑΦΟΎ είχαμε ξεμείνει με τον κανέναν και ξεκινούσαν οι υποχρεώσεις!!!
Ε άντε καλά.
Υ.Γ. Αν έχει ευθύνη σε κάτι ο Λουτσέσκου (σε σχέση με τη μεταγραφή Σαμάττα), είναι αν έδωσε το ok να παραμείνει η ομάδα ως έχει τον Γενάρη.
Εκεί ναι φταίει. Και μάλιστα για μένα, σε ΤΕΡΆΣΤΙΟ βαθμό, γιατί δεν μπορεί να πει πως δεν ήξερε τι είναι ο Σαμάττα.
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει ακριβώς; Να μείνει με έναν Μπράντον μέχρι 32 Αυγούστου έτσι από πείσμα;
Γιατί δεν ασχολείται κανείς με τις ΣΑΦΏΣ καλύτερες επιλογές που υπήρχαν και ποτέ δεν κατάφερε η διοίκηση να φέρει;
Αντί να λέμε πως χωρίς να έχει φορ και έχοντας μόλις 5 μεσοεπιθετικούς, εκ των οποίων ο ένας ο Μουργκ(!), έχει καταφέρει να βάλει μέχρι τον Φλεβάρη 100+ γκολ και να πάρει 4(!) προκρίσεις στην Ευρώπη, εμείς σκεφτόμαστε αν έδωσε τη συγκατάθεση του να έρθει ο 8ος-9ος φορ που είχαν στη λίστα και όλα αυτά ΑΦΟΎ είχαμε ξεμείνει με τον κανέναν και ξεκινούσαν οι υποχρεώσεις!!!
Ε άντε καλά.
Υ.Γ. Αν έχει ευθύνη σε κάτι ο Λουτσέσκου (σε σχέση με τη μεταγραφή Σαμάττα), είναι αν έδωσε το ok να παραμείνει η ομάδα ως έχει τον Γενάρη.
Εκεί ναι φταίει. Και μάλιστα για μένα, σε ΤΕΡΆΣΤΙΟ βαθμό, γιατί δεν μπορεί να πει πως δεν ήξερε τι είναι ο Σαμάττα.