Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Gospi »

Αρα εν ολιγοις, δεν υπηρχε τπτ που να μπορουσε να κανει ο συμπαθης Ραζβαν Λουτσεσκου για να καμψει την αντισταση του μεγαθηριου που ακουει στο ονομα Μπειταρ. Η ισοπαλια ηταν αναποφευκτη και αποτελει σημαντικο λογο πανηγυρισμων, μιας και θα μπορουσε να χε γινει και καμια στραβη και να χαναμε. Ολα καλα λοιπον. Πηραμε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα που μπορουσαμε. Αλλη μια ευρωπαικη επιτυχια, αλλη μια ευρωπαικη βραδια υπερηφανειας.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Έλα βρε Gospi τώρα, ποιος πανηγύρισε την ισοπαλία (έναν ξέρω που το έκανε πριν από τον αγώνα κι αυτός δεν συμπαθεί τον προπονητή) και ποιος τη θεώρησε αναπόφευκτη με χαμένο πέναλτι; Αλλαγές προσώπων έκανε ο προπονητής και όχι σχηματισμού και είχε και μια χαρά δικαιολογίες γι' αυτό που αναφέρθηκαν εδώ. Αλλά ως συνήθως και από τους γνωστούς αυτό που δεν έκανε ήταν το λάθος του...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Πόσο εύκολη είναι τελικά αυτή η γ@μιόλα η προπονητική; Πραγματικά απίστευτο.
Πόσο τ@γάρι είναι τελικά αυτός ο Λουτσέσκου ρε φίλε..
Άνθρωποι που χειροκροτούσαν τον Αμπέλ που κατέβασε 3 στόπερ με τον Βόλο και έκανε μισή τελική σε 90 λεπτά, τώρα κάνουν μαθήματα στον άσχετο Ρουμάνο για το κατά πόσο έπρεπε να βάλει 2ο και 3ο φορ στον πρώτο από τους δυο αγώνες μιας Ευρωπαϊκής αναμέτρησης.
Το αστείο είναι πως ΌΠΟΙΟΣ και να έρθει ως προπονητής, ΌΤΙ και να κάνει, αποκλείεται να μας ευχαριστήσει όλους.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Blackgr4 έγραψε:Πόσο εύκολη είναι τελικά αυτή η γ@μιόλα η προπονητική; Πραγματικά απίστευτο.
Άνθρωποι που χειροκροτούσαν τον Αμπέλ που κατέβασε 3 στόπερ με τον Βόλο και έκανε μισή τελική σε 90 λεπτά, τώρα κάνουν μαθήματα στον άσχετο Ρουμάνο για το κατά πόσο έπρεπε να βάλει 2ο και 3ο φορ στον πρώτο από τους δυο αγώνες μιας Ευρωπαϊκής αναμέτρησης.
Το αστείο είναι πως ΌΠΟΙΟΣ και να έρθει ως προπονητής, ΌΤΙ και να κάνει, αποκλείεται να μας ευχαριστήσει όλους.

:pano: :nairepaok: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Miles έγραψε:Έλα βρε Gospi τώρα, ποιος πανηγύρισε την ισοπαλία (έναν ξέρω που το έκανε πριν από τον αγώνα κι αυτός δεν συμπαθεί τον προπονητή) και ποιος τη θεώρησε αναπόφευκτη με χαμένο πέναλτι; Αλλαγές προσώπων έκανε ο προπονητής και όχι σχηματισμού και είχε και μια χαρά δικαιολογίες γι' αυτό που αναφέρθηκαν εδώ. Αλλά ως συνήθως και από τους γνωστούς αυτό που δεν έκανε ήταν το λάθος του...
Αντε να τον δουμε τον προπονητη τι θα κανει στο επαναληπτικο και τι θα αλλαξει προς την κατευθυνση της νικης.
Εν τω μεταξυ μιλαμε για το χαμενο πεναλντι και ξεχναμε να αναφερουμε πως ουτε καν αυτο το πεναλντι δεν το κερδισαμε στο πλαισιο επιθετικης αναπτυξης, αλλα λογω της ηλιθιοτητας και του χαμηλου επιπεδου του αμυντικου τους
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από aivas19 »

Blackgr4 έγραψε:Πόσο εύκολη είναι τελικά αυτή η γ@μιόλα η προπονητική; Πραγματικά απίστευτο.
Εικόνα
Δικασες
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Darkm4n έγραψε:
Patricio_4 έγραψε:Εγώ άμα μου έλεγαν παίξε 3-5-2 θα την κατέβαζα έτσι την ομάδα. Αν και με τα χαφ που έχουμε δεν παίζεται αυτό το σύστημα. Ιδανικά θα ήθελες έναν κουρτιτς να πατάει περιοχή και τον νταντάς να σπάει τη μπάλα στα μπακ χαφ. Επίσης αν κατέβεις έτσι θυσιάζεις Τον Ναρει και δεν έχεις αλλαγή για τον Μπαμπα και τον Ζιλε.Εικόνα

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
:arrow: Καλό όπως τ έγραψες αλλά δεν νομίζω θα κατέβουμε πάλι με 4-2-3-1 με μόνη αλλαγή Brandon με Samatta.
2ον ο Κωνσταντέλιας έχει τη φανέλα με το No 7, ο Τσιγγάρας τη φανέλα με το No 6 και ο Kedziora τη φανέλα με το No16, o Ekong τη φανέλα με το No 15 και ο Baba τη φανέλα με το Νο 21 + o Samata έχει τη φανέλα με το Νο 33 Απλά ενημερώνω :!:
Δεν είπα ότι θα κατέβουμε έτσι, προφανώς και το 4-2-3-1 δεν αλλάζει. Τους παίκτες τους είχα φτιάξει από πέρσι και τους καινούργιους όταν ανακοινώθηκαν για αυτό είναι έτσι τα νούμερα

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Gospi έγραψε:
Miles έγραψε:Έλα βρε Gospi τώρα, ποιος πανηγύρισε την ισοπαλία (έναν ξέρω που το έκανε πριν από τον αγώνα κι αυτός δεν συμπαθεί τον προπονητή) και ποιος τη θεώρησε αναπόφευκτη με χαμένο πέναλτι; Αλλαγές προσώπων έκανε ο προπονητής και όχι σχηματισμού και είχε και μια χαρά δικαιολογίες γι' αυτό που αναφέρθηκαν εδώ. Αλλά ως συνήθως και από τους γνωστούς αυτό που δεν έκανε ήταν το λάθος του...
Αντε να τον δουμε τον προπονητη τι θα κανει στο επαναληπτικο και τι θα αλλαξει προς την κατευθυνση της νικης.
Εν τω μεταξυ μιλαμε για το χαμενο πεναλντι και ξεχναμε να αναφερουμε πως ουτε καν αυτο το πεναλντι δεν το κερδισαμε στο πλαισιο επιθετικης αναπτυξης, αλλα λογω της ηλιθιοτητας και του χαμηλου επιπεδου του αμυντικου τους
Να, αυτά κοροϊδεύω και μου γυρνάνε τα μυαλά! Αν ήσουν αντικειμενικός θα έλεγες ότι το πέναλτι είναι κυρίως λόγω πίεσης ψηλά, την οποία κάνουμε, και κάθε ομάδα, ακριβώς για να οδηγήσει σε λάθος του αντιπάλου. Άμα όμως είμαστε τυφλοί σιγά μην παραδεχτούμε έστω τα βασικά: βάζουμε γκολ γιατί ο αντίπαλος είναι χαμηλού επιπέδου, παίρνουμε πρωτάθλημα άνευ συναγωνισμού, φτάνουμε στα προημητελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης από τύχη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αλλο λεω αλλο θελεις να καταλαβεις. Συμφωνω οτι η πιεση φερνει το λαθος του αμυντικου. Εγω στηλιτευω το γεγονος πως η επιθετικη μας λειτουργια ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ζητημα να δημιουργησε 1-2 επικινδυνες καταστάσεις απεναντι στην Μπειταρ.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Gospi έγραψε: Εν τω μεταξυ μιλαμε για το χαμενο πεναλντι και ξεχναμε να αναφερουμε πως ουτε καν αυτο το πεναλντι δεν το κερδισαμε στο πλαισιο επιθετικης αναπτυξηςσωστό αυτό, αλλα λογω της ηλιθιοτητας και του χαμηλου επιπεδου του αμυντικου τουςλάθος αυτό
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αρα εν μερει το εθεσα σωστα
Βιαζεσαι να με σταυρωσεις Miles
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εν τω μεταξυ αν ο Λουτσεσκου εισηγήθηκε παραμονη Μπραντον, εγκληματισε σε τραγικο βαθμο. Αν οχι τοτε οποιος του τον επεβαλε ειναι το λιγοτερο εγκληματιας.
Σε μια απο τις ελαχιστες ωραίες επιθετικες κινησεις μας στο ματς με την Μπειταρ, εξαφανιζουν την μπαλα ο Μπαμπα με τον Ταισον, βγαινει παραλληλη μπαλια παρε βαλε, και ο Τομας δεν απλωνει καν το ποδι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κάποιοι αναφέρεστε στην επιλογή να παίξεις με 2 επιθετικους λες και ξέρω γω θα παιξεις με παίκτη λιγότερο απέναντι στη Σιτυ...Να μου πεις εδώ βάλαμε 2 επιθετικους για 8 λεπτά απέναντι σε ομάδα που έπαιζε με 10 για 90...
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Σου έχω απαντήσει για την επιλογή να παίξει με δύο φορ, πάλι τα ίδια θα λέμε; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν θυμάμαι καλά είχες πει ότι θα έπρεπε να βγει καποιου είδους αμυντικος η χαφ. Δηλαδή αν στη θέση του Ντελια εμπαινε ο Σαματά και κορυφή ο Τζιμας με πίσω Σβαμπ και Τσιγγαρα και πήγαινε ο Ντελιας πχ αριστερα,η και ο Ταισον τι ακριβώς θα χαναμε σε αμυντική ισορροπία,απέναντι σε ομάδα όπως η Μπειταρ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”