7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το να δώσουμε τον Ντέλια τώρα, όταν έχουμε μπροστά μας ολόκληρο Ch.L. είναι τεράστιο λάθος. Δεν με ενδιαφέρει το ότι θα πάρουμε παίκτες στη θέση του, αλλά το ότι ο ίδιος παίκτης μετά την εμφάνισή του στο Ch.L. θα έχει διπλάσια αξία.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

@aivas19
Εγω γραφω οτι δεν πιστευω τους ΑΡΔ π λενε οτι ο Ντελιας θελει να φυγει, αλλα σιγουρα πιστευω οτι θελει την αναπροσαρμογη συμβολαιου π του υποσχεθηκαν, αλλα προφανως δεν το καταλαβες, γι' αυτο στο εξηγω λιγο πιο αναλυτικα τωρα

Ο ΠΑΟΚ τι θελει?
Με 20 τον πουλαμε, γιατι ουδεις αναντικαταστατος?
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

AlxNeapoli1 έγραψε:
Andrew R έγραψε:Ο ΙΒΑΝ από που προκύπτει στην συζήτηση; Ο οργανισμός ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προτείνει συμβολαιο όπως υποσχέθηκε; Η επιθυμία του Μέγα ευεργέτη του ΠΑΟΚ μας είναι άλλο πράγμα κι άλλο εντελώς η λειτουργία της ΠΑΕ διαδικαστικά.. Εγώ μιλώ για το δεύτερο. Ο κωνσταντελιας ήταν εδώ και γνωρίζει πως κάποιοι προσπάθησαν να συμπεριφερθούν στον Βιερίνια, ήταν εδώ όταν παίκτες σαν τον Κρέσπο ουσιαστικά βγαίναν εκτός ομάδος για να έρθουν κάτι παλικάρια σαν τον κάργα. Ήταν εδώ όταν ο mvp της χρονιάς Μισιτς δεν δέχτηκε ούτε ένα τηλέφωνο μόλις αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας του. Ο κωνσταντελιας ήταν εδώ όταν είδε τον ουαγκε να συνθλίβει το πόδι του κι υπονομεύεται όλη του η καριέρα από εκεί κι μετά. Το ένιωσε κι ο ίδιος με το τάκλιν του βερστρατε, ήταν εδώ όταν οι διοίκηση έτρεχε να ανανεώνει τον καντουρι με την μηδενική προσφορά στην ομάδα , και τώρα μου λες ότι η ανανέωση του κωνσταντελια δεν μπορεί να είναι από τα θέματα υψηλότερης προτεραιότητας στην ομάδα;
O Ουαγκε εκανε απο μονος του τη μοιραια προσπαθεια και διελυσε το ποδι του. Πως φταιει ο ΠΑΟΚ ακριβως?
Λες για το τακλιν Βερστρατε, μηπως δεν βλεπεις καθολου πρωταθληματα στο εξωτερικο ή νομιζεις εκει παιζουν με αγγιγματα?
Ο Βιερινια ειναι σαν θεος στον οργανισμο ΠΑΟΚ.

καμια απαξιωση ειναι γεγονοτα τα οποια εχει ζησει ο ποδοσφαιριστης. Αν του εχουν υποσχεθει συμβολαιο πρεπει να του το δωσουν γιατι τα παραδειγματα που σου εδωσα παραπανω εχουν συμβει στην ομαδα μας κι οχι καπου αλλου.
Γενικα η απαξιωση χτυπησε κοκκινο στο σχολιο σου
καμια απαξιωση ειναι γεγονοτα τα οποια εχει ζησει ο ποδοσφαιριστης. Αν του εχουν υποσχεθει συμβολαιο πρεπει να του το δωσουν γιατι τα παραδειγματα που σου εδωσα παραπανω εχουν συμβει στην ομαδα μας κι οχι καπου αλλου.

Υ.Σ το ποσο θεος ειναι ο βιερινια για τον οργανισμο ΠΑΟΚ το ειδαμε πριν τρια καλοκαιρια οταν ξεφτιλιζοταν το ζητημα του αρχηγου που ο μεγαλος ΙΒΑΝ ελευσε σε πεντε λεπτα.
Andrew R

aivas19 έγραψε:
Andrew R έγραψε:Ο ΙΒΑΝ από που προκύπτει στην συζήτηση; Ο οργανισμός ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προτείνει συμβολαιο όπως υποσχέθηκε; Η επιθυμία του Μέγα ευεργέτη του ΠΑΟΚ μας είναι άλλο πράγμα κι άλλο εντελώς η λειτουργία της ΠΑΕ διαδικαστικά.. Εγώ μιλώ για το δεύτερο. Ο κωνσταντελιας ήταν εδώ και γνωρίζει πως κάποιοι προσπάθησαν να συμπεριφερθούν στον Βιερίνια, ήταν εδώ όταν παίκτες σαν τον Κρέσπο ουσιαστικά βγαίναν εκτός ομάδος για να έρθουν κάτι παλικάρια σαν τον κάργα. Ήταν εδώ όταν ο mvp της χρονιάς Μισιτς δεν δέχτηκε ούτε ένα τηλέφωνο μόλις αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας του. Ο κωνσταντελιας ήταν εδώ όταν είδε τον ουαγκε να συνθλίβει το πόδι του κι υπονομεύεται όλη του η καριέρα από εκεί κι μετά. Το ένιωσε κι ο ίδιος με το τάκλιν του βερστρατε, ήταν εδώ όταν οι διοίκηση έτρεχε να ανανεώνει τον καντουρι με την μηδενική προσφορά στην ομάδα , και τώρα μου λες ότι η ανανέωση του κωνσταντελια δεν μπορεί να είναι από τα θέματα υψηλότερης προτεραιότητας στην ομάδα;
Παμε αλλη μια: αρα λες οτι ο Ιβαν θελει να ανανεωσει τον Ντελια αλλα η «κακη διοικηση» δεν εχει ετοιμασει τα χαρτια; Επειδη πχ ειναι διακοπες; Ή επειδη οπως εγραφε καποιος εδω μεσα «τον εχουν κανει ταλαρα για να παρουν κανενα μερτικο»;

Δεν ειπα ΠΟΥΘΕΝΑ οτι δεν ειναι θεμα υψηλης προτεραιοτητας. Ο Τοσκιτσης ειπε οτι ο Ιβαν του εχει υποσχεθει οτι θα λαβει νεο συμβολαιο, εσυ μου λες δηλαδη οτι δεν εμπιστευτηκε τον Ιβαν και ενοχληθηκε επειδη στελεχη της ΠΑΕ δεν του το εχουν προσφερει;
να παμε αλλες δεκα φιλε aivas , ειδες εσυ καποιο νεο συμβολαιο στον παικτη ?? Κ αν του το εχουν υποσχεθει γιατι δεν το εχουν ορισει σαν θεμα πρωτης προταιρραιοτητας ενω ολοι ξερουμε ποσο σημαντικος ειναι ο Γιαννης γαι την προσπαθεια που θα κανουμε για την εισοδο μας για πρωτη φορα στους ομιλους του τσου λου?
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Special 4 έγραψε:@aivas19
Εγω γραφω οτι δεν πιστευω τους ΑΡΔ π λενε οτι ο Ντελιας θελει να φυγει, αλλα σιγουρα πιστευω οτι θελει την αναπροσαρμογη συμβολαιου π του υποσχεθηκαν, αλλα προφανως δεν το καταλαβες, γι' αυτο στο εξηγω λιγο πιο αναλυτικα τωρα

Ο ΠΑΟΚ τι θελει?
Με 20 τον πουλαμε, γιατι ουδεις αναντικαταστατος?
Και καλα κανεις, μακαρι να εχεις δικιο. Εγω λεω οτι αν δεν ηθελε να φυγει ο Ντελιας δεν θα υπηρχε καμια προταση απο Σαλτσμπουργκ. Ουτε επισης πιστευω οτι ο Ιβαν δεν του δινει νεο συμβολαιο. Τοσο απλα.

Οσο για το τελευταιο, δεν γνωριζω, αλλα αν ο Ντελιας δεν ηθελε να φυγει ουτε και με 20 θα τον πουλουσαμε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Andrew R έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Παμε αλλη μια: αρα λες οτι ο Ιβαν θελει να ανανεωσει τον Ντελια αλλα η «κακη διοικηση» δεν εχει ετοιμασει τα χαρτια; Επειδη πχ ειναι διακοπες; Ή επειδη οπως εγραφε καποιος εδω μεσα «τον εχουν κανει ταλαρα για να παρουν κανενα μερτικο»;

Δεν ειπα ΠΟΥΘΕΝΑ οτι δεν ειναι θεμα υψηλης προτεραιοτητας. Ο Τοσκιτσης ειπε οτι ο Ιβαν του εχει υποσχεθει οτι θα λαβει νεο συμβολαιο, εσυ μου λες δηλαδη οτι δεν εμπιστευτηκε τον Ιβαν και ενοχληθηκε επειδη στελεχη της ΠΑΕ δεν του το εχουν προσφερει;
να παμε αλλες δεκα φιλε aivas , ειδες εσυ καποιο νεο συμβολαιο στον παικτη ?? Κ αν του το εχουν υποσχεθει γιατι δεν το εχουν ορισει σαν θεμα πρωτης προταιρραιοτητας ενω ολοι ξερουμε ποσο σημαντικος ειναι ο Γιαννης γαι την προσπαθεια που θα κανουμε για την εισοδο μας για πρωτη φορα στους ομιλους του τσου λου?
Παμε και 100 αν θες. Γραψε: «πιστευω οτι ο Ιβαν δεν θα του κανει νεο συμβολαιο» αν το πιστευεις
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Εγω αν ημουν ο Ντελιας θα ηθελα το 1,5 εκατομμυριο π λεγεται οτι του υποσχεθηκαν
Αν εβλεπα οτι για χ,ψ λογους δεν μου το εχουν δωσει ακομα, θα καταλαβαινα οτι η ομαδα σκεφτεται πιθανως την πωληση στην καταλληλη τιμη κ οχι να με κρατησει
Οποτε δεν θα εκοβα καθε συζητηση με τη Σαλτσμπουργκ, γιατι ειμαι επαγγελματιας

Αυτο δε σημαινει ομως οτι θα ηθελα να φυγω
Θα ηθελα ομως να παρω το συμβολαιο π μου αναλογει κ π μου εχουν υποσχεθει

Κ ο ΠΑΟΚ αν δεν πουλουσε τον Ντελια με τιποτα, θα ελεγε δεν δεχομαστε προτασεις, πριν την εισοδο στο Τσ.Λ.
Andrew R

Γιατι να γραψω αυτη την βλακεια φιλε AIVAS !!!!! Επειδη βολευει εσενα που δεν εχεις κανενα επιχειρημα για να μας εξηγησεις τις παλινωδιες στις οποιες εχει υποπεσει κατα καιρους η Δικοικηση και οχι φυσικα ο ΙΒΑΝ.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Γιατι αυτο ειναι ο μονος τροπος να μην παρει νεο συμβολαιο ο Ντελιας. Δηλαδη ο Ιβαν θελει να δωσει συμβολαιο, διαπραγματευεται με τη Σαλτσμπουργκ, αλλα δεν εχει δωσει εντολη για ανανεωση; Ή εχει δωσει και τελειωσε το μελανι στον εκτυπωτη του Θωμαρεη; Αλλος δεν εχει επιχειρηματα
Andrew R

Δεν λειτουργει ετσι ο προεδρος μας φιλε Aivas . Ο ιβαν θα δωσει την κατευθυνση , τον δρομο θα τον χαραξουν τα στελεχοι κι με την μεταγραφη τζολη ηταν αντιθετος αλλα πειστηκε . ΚΙ τωρα τα δεδομενα δεν γνωριζω αν ειναι ξεκαθαρα , το δελεαρ των χρηματων που υποσχεται η σαλσμπουργκ ειναι μεγαλο , πολλες φορες ομως οταν ηγεισαι σε εναν οργανισμο ορισμενα πραγματα ορειοθετουνται απο το ταβανι των δυνατοτητων του οργανισμου. ειναι αλλο πραγμα να πηγαινω στον προεδρο μια προταση ετοιμη κι αλλο να εχω δουλεψει σαν διοικηση για να ελαχιστοποισω τις απωλιες εν οψη των προκριματικων του τσου λου
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Φιλε ασε τις αοριστολογιες. Σε παρακαλω πες μου, μιας και εχεις γραψει τοσα σχολια φαινεται οτι ξερεις, ποιος ακριβως (ονοματεπωνυμο) φταιει που δεν εχει γινει προταση ανανεωσης στον Γιαννη και γιατι εχει γινει αυτο. Ειναι η Γκοντζαροβα; Ο Θωμαρεης; Σε παρακαλω επιβεβαιωσε το αντι να γραφεις γενικοτητες
Andrew R

Στρεψοδικιες στον δημοσιο διαλογο που κανουμε μαζι δεν δεχομαι! ουτε εξυπναδες του στυλ δωσε μου τα ονοματα . εσυ γνωριζεις να μου πεις ποιος ηταν αυτος που μετεφερε αλλα λογια στον ΙΒΑΝ κι αλλα στις διαπραγματευσεις με τον ΑΝΤΡΕ . Δεν γνωριζεις οπως δεν γνωριζω κι εγω ! Τι σημαινει ομως αυτο???? Δεν υπηρχε καποιος στην διαπραγματευση που τα ελεγε οπως ηθελε??? Το ιδιο εγινε κι με τον Κρεσπο και μετα επαιρνε ο ΙΒΑΝ τηλεφωνο τον ισπανο . ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΠΙΣΩ . Το οτι εγω δεν ξερω ποιος ηταν αυτος που ωθησε τον Λουτσεσκου σε φυγη σημαινει οτι δεν υπηρχε καποιος που το εκανε???
Aeon

Δημοσίευση από Aeon »

Και ποιά ειναι η Σαλσμπουργκ? Μια ομάδα του Εuropa League.

Εισαι ομάδα του Champions League και πουλάς σε ομάδα του Εuropa League το μεγαλύτερο ταλέντο σου λιγο πριν τα προκρηματικά για την είσοδο στου ομίλους του Champions League.

Αρα δεν θέλεις να αλλάξει επίπεδο. Δεν θέλεις να μπεις σε ομιλους.

Τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ πουλάει συνέχεια και κάθε σεζόν βγαζει κέρδος απο τις μεταγραφές. Φέτος με το πιο φθηνό και μικρό ρόστερ, πήρε Πρωτάθλημα, έκανε πορεία στην Ευρώπη, όλα αυτά είναι επιπλέον έσοδα. Τα οποία θα εκτιναχθούν σε περίπτωση εισόδου στους ομίλους.

ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΕΙ εκεί στην ΠΑΕ. Δεν είναι πάντα η κατάλληλη εποχή για πωλήσεις.

Να πω οτι τον θέλει η Μπαρτσελόνα, να φύγει αύριο πρωϊ το παλικάρι και καλή σταδιοδρομία. Αλλά ποιά Σαλσμπουργκ.
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

Κάποτε ήσασταν Γκαρσια.
Τώρα είστε Κωσταντελιας.
ΠΑΟΚ θα γίνετε κάποτε? Πάλι καλά που δεν βγήκαν τα διαρκείας για να τα σκίσετε όπως κάνετε πριν λίγα χρόνια….

Και με Καντουρι, Καργα και με Μπισεσβαρ πριν πάρει μεταγραφή στην στεντοκο πάλι ΠΑΟΚ ήμασταν.
Χαρείτε το πιο αρχιδατο πρωτάθλημα και οποίος θέλει μένει, οποίος θέλει φέρνει προσφορά και φεύγει.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εσύ τι ομάδα είσαι;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”