Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

και με ποιον τροπο θα γινει να ....εχουμε .... ολοι λογο στις αποφασεις

και απο που προκυπτει οτι το....καραβι φευγει απο το λιμανι.....

δεν μπορει να παει μπροστα καμια ομαδα...σημερα... μονο με ρομαντισμο...

μερικες φορες χρειαζονται και σκληρες αποφασεις ....

αν...εχουμε ..αλλο μοντελο να την δουμε αυτην την αποψη...

αλλα τωρα κατι τετοιο δεν υπαρχει ...θα υπαρξει μονο οταν ολοι συμμετεχουν σε...ολα...
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

alexgarcia6 έγραψε:
Napoli4 έγραψε:
alexgarcia6 έγραψε:[...] Πρέπει να συνεννοηθούμε, τώρα που το καράβι δεν έχει απομακρυνθεί ακόμα από το λιμάνι, και να το γυρίσουμε πίσω πριν μας φύγει διά παντός. Εκτός αν πιστεύουμε πως αυτό ήταν, χάσαμε, ας πάμε να φωνάξουμε δυο συνθήματα, να πανηγυρίσουμε κάνα γκολ, να πιούμε καμιά ρετσίνα, να δούμε μερικά φιλαράκια και γίναμε για την εβδομάδα.[...]
Τι εννοεί εδώ ο συγγραφέας;
Κι αν εννοεί αυτό που καταλαβαίνω, σε ρωτάω, εσένα προσωπικά που υιοθετείς πλήρως, 10 χρόνια στην παε ο Ιβάν σε έχει κάνει να αμφιβάλλεις για τις αξίες του, για την ηθική του, για τα κίνητρα και για τον τρόπο που βλέπει τον ΠΑΟΚ;

Ακόμα και η απόφασή του να διώξει τον Πάμπλο, θεωρείς πως πάρθηκε με γνώμονα το κακό του ΠΑΟΚ;

ΥΓ. για άλλο άρθρο λέει ο renegade
"τώρα που το καράβι δεν έχει απομακρυνθεί ακόμα από το λιμάνι, και να το γυρίσουμε πίσω πριν μας φύγει διά παντός." πάει στην νοοτροπία του οτι η ΠΑΕ αποφασίζει κάνει ότι γουστάρει και δεν πέφτει σε κανέναν λόγος.

Δεν νομίζω οτι αμφιβάλλει πουθενά για τα κίνητρα - αξίες του Ιβάν. Απλώς όπως ο συγγραφέας έτσι και εγώ διαφωνώ με τον πλήρη διαχωρισμό του υποστηρικτή με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που μερικοί υποστηρίζουν του τύπου: "Αυτος πληρώνει αυτός αποφασίζει, οι υπόλοιπου σκάστε"

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί όταν πέφτουν στο τραπέζι της κουβέντας θέματα όπως η νοοτροπία/κατεύθυνση της ΠΑΕ, αμέσως το θεωρείτε επίθεση στις αξίες του Προέδρου. Φοβάστε μην παρεξηγηθεί και φύγει; Δεν καταλαβαίνω, ούτε το λέω ειρωνικά
Κοίτα εγώ όταν διαβάζω για οριζόντια λήψη αποφάσεων, το μυαλό μου πάει στο να διώξουμε τον Ιβάν.
Και δεν το λέω σαν κάτι taboo. Το λέω σαν κάτι εφικτό, που μόνο ο λαός του ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει, αλλά αν το κάνει συνειδητά και με τέτοιες προφάσεις, θεωρώ πως είναι το μεγαλύτερο αυτογκολ που θα μπορούσε να βάλει.
Επίσης, όταν μπαίνουν τέτοιοι σπόροι, δεν ξέρεις τι σκέψεις καλλιεργούνται σε βάθος χρόνου.

Από την άλλη, αν, ο κατά τ'άλλα αγαπητός ισοβίτης, μιλάει για άλλο μοντέλο διοίκησης σε πρότυπα Μπαρτσελόνα με εκλογές προέδρων ή Μπάγερν με 50+1, τότε δεν διαφωνώ, αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος πως θα λειτουργήσει σε αυτό το παρακμάζον ελληνικό ποδόσφαιρο. Κι εγώ μαζί σας.

Καλώς ή κακώς, αυτός που πληρώνει, αυτός αποφασίζει με το παρόν καθεστώς, όσον αφορά την παε. Τι να κάνουμε; Για Ζαγόρ θα καταλάβαινα πλήρως αν ήθελες να έχεις λόγο στις αποφάσεις αφού ήταν διαχειριστής, αλλά ο Ιβάν είναι ο κύριος χρηματοδότης της ομάδας.

Ακόμα κι έτσι όμως, δεν νομίζω πως η απόφαση του Ιβάν πάρθηκε ελαφρά την καρδία. Γι'αυτό βγήκε πρώτα απ'όλα η ανακοίνωσή του. Και επειδή συμφωνούμε για τα κίνητρα - αξίες του Ιβάν, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούμε να δούμε πέρα από το άκομψο και συναισθηματικά δύσκολο της υπόθεσης, και να προχωρήσουμε παρακάτω. Γιατί πρέπει να το κάνουμε μείζον ηθικό ζήτημα ή μέρος ενός μοτίβου άσχημης συμπεριφοράς της παε, ενώ δεν υπάρχουν τέτοια δείγματα;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

εγω λεω...αφου τα λεει ο ισοβιτης... να παμε να κανουμε καταληψη στην παε...

να την σοσιαλισουμε .....η περιουσια των ολιγαρχων θα περασει στην λαικη διακυβερνηση....

ολα στην μεση και σε ισια κομματια...

εμεις θα λεμε και εσυ θα πληρωνεις ... δικαια πραγματα

υπερβολη δεν λεω....

εκτος εαν καταλαβα κατι λαθος απο το κειμενο

αδερφε .... alexgarcia6....

...Δεν νομίζω οτι αμφιβάλλει πουθενά για τα κίνητρα - αξίες του Ιβάν ....

τι επρεπε να γραψει δηλ. εαν ειχε και αμφιβολιες ..οταν λεει οτι το καραβει φευγει ??

υπαρχει κατι αλλο για να ....κοιταξει ...προς ...τις αξιες???...
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Η συναπόφαση σημαίνει συνευθύνη. Όταν ξοδεύει ένας, ένας αποφασίζει. Οι άλλοι μόνο να συμβουλέψουν ή να κριτικάρουν μπορούν. Τίποτα παραπάνω. Οσοι δεν μοιράζονται την ευθύνη του ξοδεματος, καλό θα είναι να έχουν την αξιοπρέπεια να το τηρούν αυτό αντί να λένε διάφορες μ... ίες (μεγαλοστομίες).
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

οτι το ποδοσφαιρο ειναι επαγγελματικο ειναι γνωστο

οτι αυτος που ριχνει το χρημα εχει και τη δυνατοτητα να κανει οτι θελει παλι γνωστο
τη δυνατοτητα οχι το δικαιωμα

εδω τη γυναικα σου που ειναι σχεδον δεδομενη,πρεπει να της κανει και καποια χατηρια
για να περνας καλα μαζι της και να βγαζεις και κανα γουστο

θα την πας να δει την μανα της κι ας μη γουσταρεις τα μουτρα της
θα τρεχεις και σε γαμους,βαφτισεις του σογιου της κι ας μη τους γουσταρεις
θα την πας και για κανα ψαρακι στην θαλασσα
κανα δωρακι,κανα λουλουδικο σε γενεθλια και επετειους

και φυσικα πριν απο καποια αποφαση που αφορα και αυτην θα πρεπει να ξερεις τι θελει

ετσι κρατιεται η οικογενεια δεμενη και θα σε στηριξει σε δυσκολες καταστασεις

υποτιθεται οτι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν ειναι απλά μια ακομη ομαδα
ειναι οικογενεια πανω απ΄ολα,εχει αρχες και αξιες
και ετσι πορευομαστε

αν εγινε μια εταιρια θεάματος,που πας στο γηπεδο για να κανεις τσεκ ιν
να ανεβασεις βιντεακια για να φανεις,να βαρας παλαμακια στις καλες φασεις
και να φωναζεις ντιφένς αλα ΝΒΑ,καπου χασαμε το δρομο μας

μπορει και λογω ηλικιας να εχω μεινει πισω,να παρέμεινα ρομαντικος
αλλά ο πατερας μου αλλοιως μου τα ειχε πει κι αλλοιως τα ηξερα

σιγουρα ο Ιβαν δεν ειχε την απαιτουμενη στηριξη απο τον κοσμο,οταν την χρειαστηκε
αλλά συνεχιζει να ειναι το "αφεντικο" στον Π.Α.Ο.Κ. και οτι πρεσβευει αυτος

να φανταστω οταν ο Ιβαν ειπε στον κουλη οτι δεν θα βγει πρωθυπουργος
το ειπε επειδη εχει την οικονομικη επιφανεια που εχει και πληρωνει στην ωρα του
και οχι επειδη ειναι το κουμαντο στον στον Π.Α.Ο.Κ. και εχει τον λαο του απο πισω του
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

pisakaipoupoula έγραψε:
Andrew R έγραψε:Η συμπεριφορά της ΠΑΕ επί Δώνη απέναντι στον Γκαρσία ήταν μνημείο αθλιότητας κι ξιπασιας. Να θυμίσουμε σε όσους δεν θυμούνται συστηματικά τίποτα οτι ο τεράστιος Γκαρσία δεν πήρε ούτε ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .
Πρώτα απ όλα δεν ισχύει αυτό που λες, ήταν μέσα στα ματς με τη Μπνέι Γιεχούντα και με τη Ραπίντ στην 3άρα που φάγαμε ως αρχηγός....μία επίσκεψη στο transfermarkt θα σε πείσει, κι αν δε θυμάσαι τουλάχιστον μη λες ψέματα ή ότι σου κατεβαίνει.
Κατά δεύτερον δεν ήξερε ο Δώνης και ο Στέφενς -καλώς κακώς αυτοί ήταν οι προπονητές μας τότε- και οι υπόλοιποι ότι η 11άδα στην ομάδα που προσλήφθηκαν να δουλέψουν ξεκινάει και τελειώνει με τον 36χρονο Πάμπλο βασικό, μάλλον θέλαν το κακό της ομάδας τους και τον κρύβανε
Του δώσανε και πόστο τότε επί Δώνη και ΔΕΝ ήθελε, ήθελε να παίζει βασικός, πήξε στη Ξάνθη που παραλίγο να πέσει τότε και πολλές φορές προτιμήθηκε ένας Ντε Γκουζμαν αντί αυτού στα χαφ...τι σου λέω τώρα ε..μιλάμε για Κορλεονική προδοσία...
Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα
Μιλάω για μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τους αυστριακους επί Δώνη !! Ο Γκαρσία να το πουμε για να το καταλάβεις και εσύ κι όλοι με μνήμη χρυσόψαρου. Δεν πήρε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΕΥΚΑΙΡΊΑ μετά από εκείνο το ματς. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Ήταν η εποχή που διαβάζαμε
κι ακούγαμε στα ΜΜΕ ότι την μπάλα θα την κατεβάζει ο μεγάλος Βιβιάν. Ναι εκείνος ο Βραζιλιάνος που ως δια μαγείας είχε μεταμορφωθεί σε Χούλιο Σέζαρ. Ο Γκαρσία δεν αγωνίσθηκε ούτε ένα λεπτό . Βλέπεις είχαμε τον Ετό να βάζει τα μπουκάλια μέσα στα βρακιά του κι δεν υπήρχε η δυνατότητα να δούμε έστω για λίγο τον Γκαρσία δίπλα στον Κατσε. Επίσης ποιος μίλησε ότι η ενδεκάδα θα πρέπει να ξεκινούσε από τον Γκαρσία; Λες ένα γελοιωδεστατο ψέμα γεμάτο υπερβολές για να κρύψεις την πραγματικότητα. Ότι ο Γκαρσία δεν πήρε καν συμμετοχή. Όσο για την επόμενη χρονιά ο Στέφενς τον χρησιμοποιησε σε ένα ματς κυπέλλου με την Καρδίτσα όπου είχαμε μαζευτεί καμία 12-15 χιλιάδες μέσα στο κρύο για να τον ξαναδούμε κι φυσικά να τύχει θερμοτατης υποδοχής από όλα τα παιδιά στην κερκίδα . Με το γνωστό σύνθημα να ακούγεται σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Πραγματικά είναι απίστευτο ότι γράφονται τοσο άθλια ποσταρισματα για έναν άνθρωπο που ταπείνωσε μόλις έξι μέρες πριν την εγκληματική οργάνωση. Τέτοιο κρεσεντο αθλιότητας κι παραπληροφόρησης για το γίγαντα Παύλο δεν γράφεται ούτε στο βόθρο σάιτ του 10.
ΥΣ. Κάτσε δες τα στιγμιότυπα από το Ξάνθη Άρης εκείνης της χρονιάς να δεις αν μπορούσε να παίξει.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

prist64 έγραψε:οτι το ποδοσφαιρο ειναι επαγγελματικο ειναι γνωστο

οτι αυτος που ριχνει το χρημα εχει και τη δυνατοτητα να κανει οτι θελει παλι γνωστο

εδω τη γυναικα σου που ειναι σχεδον δεδομενη,πρεπει να της κανει και καποια χατηρια

και φυσικα πριν απο καποια αποφαση που αφορα και αυτην θα πρεπει να ξερεις τι θελει

και ετσι πορευομαστε

σιγουρα ο Ιβαν δεν ειχε την απαιτουμενη στηριξη απο τον κοσμο,οταν την χρειαστηκε

και οχι επειδη ειναι το κουμαντο στον στον Π.Α.Ο.Κ. και εχει τον λαο του απο πισω του
Σε ποια αρχή και αξία του ΠΑΟΚ είναι γραμμένο το ότι η θέση του προπονητή είναι καπαρωμένη από συγκεκριμένο άτομο;
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Andrew R έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:
Andrew R έγραψε:Η συμπεριφορά της ΠΑΕ επί Δώνη απέναντι στον Γκαρσία ήταν μνημείο αθλιότητας κι ξιπασιας. Να θυμίσουμε σε όσους δεν θυμούνται συστηματικά τίποτα οτι ο τεράστιος Γκαρσία δεν πήρε ούτε ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ .
Πρώτα απ όλα δεν ισχύει αυτό που λες, ήταν μέσα στα ματς με τη Μπνέι Γιεχούντα και με τη Ραπίντ στην 3άρα που φάγαμε ως αρχηγός....μία επίσκεψη στο transfermarkt θα σε πείσει, κι αν δε θυμάσαι τουλάχιστον μη λες ψέματα ή ότι σου κατεβαίνει.
Κατά δεύτερον δεν ήξερε ο Δώνης και ο Στέφενς -καλώς κακώς αυτοί ήταν οι προπονητές μας τότε- και οι υπόλοιποι ότι η 11άδα στην ομάδα που προσλήφθηκαν να δουλέψουν ξεκινάει και τελειώνει με τον 36χρονο Πάμπλο βασικό, μάλλον θέλαν το κακό της ομάδας τους και τον κρύβανε
Του δώσανε και πόστο τότε επί Δώνη και ΔΕΝ ήθελε, ήθελε να παίζει βασικός, πήξε στη Ξάνθη που παραλίγο να πέσει τότε και πολλές φορές προτιμήθηκε ένας Ντε Γκουζμαν αντί αυτού στα χαφ...τι σου λέω τώρα ε..μιλάμε για Κορλεονική προδοσία...
Ρε τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα
Μιλάω για μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τους αυστριακους επί Δώνη !! Ο Γκαρσία να το πουμε για να το καταλάβεις και εσύ κι όλοι με μνήμη χρυσόψαρου. Δεν πήρε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ ΕΥΚΑΙΡΊΑ μετά από εκείνο το ματς. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Ήταν η εποχή που διαβάζαμε
κι ακούγαμε στα ΜΜΕ ότι την μπάλα θα την κατεβάζει ο μεγάλος Βιβιάν. Ναι εκείνος ο Βραζιλιάνος που ως δια μαγείας είχε μεταμορφωθεί σε Χούλιο Σέζαρ. Ο Γκαρσία δεν αγωνίσθηκε ούτε ένα λεπτό . Βλέπεις είχαμε τον Ετό να βάζει τα μπουκάλια μέσα στα βρακιά του κι δεν υπήρχε η δυνατότητα να δούμε έστω για λίγο τον Γκαρσία δίπλα στον Κατσε. Επίσης ποιος μίλησε ότι η ενδεκάδα θα πρέπει να ξεκινούσε από τον Γκαρσία; Λες ένα γελοιωδεστατο ψέμα γεμάτο υπερβολές για να κρύψεις την πραγματικότητα. Ότι ο Γκαρσία δεν πήρε καν συμμετοχή. Όσο για την επόμενη χρονιά ο Στέφενς τον χρησιμοποιησε σε ένα ματς κυπέλλου με την Καρδίτσα όπου είχαμε μαζευτεί καμία 12-15 χιλιάδες μέσα στο κρύο για να τον ξαναδούμε κι φυσικά να τύχει θερμοτατης υποδοχής από όλα τα παιδιά στην κερκίδα . Με το γνωστό σύνθημα να ακούγεται σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Πραγματικά είναι απίστευτο ότι γράφονται τοσο άθλια ποσταρισματα για έναν άνθρωπο που ταπείνωσε μόλις έξι μέρες πριν την εγκληματική οργάνωση. Τέτοιο κρεσεντο αθλιότητας κι παραπληροφόρησης για το γίγαντα Παύλο δεν γράφεται ούτε στο βόθρο σάιτ του 10.
ΥΣ. Κάτσε δες τα στιγμιότυπα από το Ξάνθη Άρης εκείνης της χρονιάς να δεις αν μπορούσε να παίξει.
Παραπληροφόρηση? ούτε καν. Απλά δεν σ αρέσει η εκτίμηση του Δώνη του Στέφενς και όποιου ήταν προπονητής στη Ξάνθη τότε. Ναι αυτοί πληρώνονται για να κρίνουν ποιος θα παίζει και όχι εσύ κ εγώ, εσυ γίνε προπονητής και βάλε να παίξει όποιος σου αρέσει, γίνε πρόεδρος ομάδας και βάλτον προπονητή, ο Δώνης και ο Στέφενς δεν το έκαναν και ο Ιβάν θεωρεί τον Λούτσο καλύτερο...θεωρείς ότι είναι ανήθικοι και πρέπει να σου δώσουν λογαριασμό γι αυτό? Μπορείς να θεωρείς ότι θες δημοκρατία έχουμε αλλά όταν γράφεις δημόσια να περιμένεις και απάντηση.
Και γίγαντας είναι για σένα, για μένα γίγαντας είναι ο ΠΑΟΚ και ο Πάμπλο μια σελίδα στην ιστόρια του συλλόγου
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Obdulio έγραψε:

και ετσι πορευομαστε

Σε ποια αρχή και αξία του ΠΑΟΚ είναι γραμμένο το ότι η θέση του προπονητή είναι καπαρωμένη από συγκεκριμένο άτομο;
αστο ρε φιλε.εμεις μιλαμε σοβαρα
κι εσυ αρχισες παλι τις μ...ιες(μεγαλοστομιες)
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Obdulio έγραψε:

και ετσι πορευομαστε

Έχεις ακουστά την αυτάρκεια;

Ανέτρεξε στην τελευταία ανακοίνωση του Ιβάν...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Επειδή είπε γίγαντα τον Γκαρσία άρα δε θεωρεί τον ΠΑΟΚ γίγαντα?
Νταξει το έχουμε τερματίσει πιστεύω, 1/2 ποστ απαντάτε για πράγματα που θεωρείτε ότι λέει ο άλλος.

Παμε λίγο λοιπόν στο ύφος της μόδας να δείτε τί ευκολακι είναι:

Α δηλαδή υποστηρίζεις το Δώνη που τον έδιωξε ο Ιβάν? Ο Ιβάν θεώρησε ότι δεν έκανε κι εσύ επικαλεισαι το Δώνη?
Άκου να δεις φίλε μαγαζί του είναι ότι θέλει θα κάνει και καλά έκανε που έδιωξε το Δώνη. Άρα θες να φύγει ο Ιβάν?
Τι να σου πω φίλε εδώ είμαστε ΠΑΟΚ και όχι Δώνης FC.

(Δεν είναι αποκλειστικά για σένα αυτό αλλά για να προσγειώθουμε λίγο γιατί η επιχειρηματολογία τέτοιου είδους κούρασε, και μιλάω για την τελευταία σου πρόταση).

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Μου αρέσει πολύ η συζήτηση περί δημοκρατίας στη διοίκηση μιας ΠΑΕ, τη βρίσκω να έχει πολύ γούστο. Περί δημοκρατίας λοιπόν το σχόλιο. Κάπου, σελίδες πριν, διάβασα πως η ανακοίνωση του Πανελληνίου είναι απόδειξη του τι πιστεύει το σύνολο ή έστω η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ και όχι 4-5 άτομα. Να ρωτήσω κάτι ήρεμα. Η ανακοίνωση ανέβηκε κάπου για διαβούλευση στο πλαίσιο μιας ας πούμε έστω γιαλαντζί αμεσοδημοκρατίας ή έστω ελαφρώς συμμετοχικής, να κάνω εγώ ένα σκόντο; Και άντε, να το προσπεράσει κανείς αυτό. Πέρασε έστω σαν κείμενο από τα μέλη του; Εκφράστηκαν αντιρρήσεις, παρατηρήσεις, διορθώσεις; Έχουν έστω καταγραφεί αυτές σε κάποιο κατάστιχο;
Ο συγκεντρωτισμός και η καμαρίλα πολλές φορές είναι αναπόφευκτη, ακόμα και στα μέρη που δεν περιμένει κανείς να τη συναντήσει. Αυτό δεν είναι και τόσο κακό. Το άσχημο, κατά την ταπεινή μου άποψη, είναι να νομίζει κανείς πως η καμαρίλα βρωμάει διαφορετικά ανάλογα με τα γούστα ή το συμφέρον του, σαν τη στραβοκλωτσιά του Σαλπιγγίδη ή τη φράντζα του Τζιόλη (του Αλέξανδρου). Η γιαγιά μου έλεγε, η κλανιά του καθενός μοσχοκάρυδο. Αληθές μεν, αποκρουστικό δε.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Μα φυσικά παραπληροφόρηση
,pisakaipoupoula
μπήκες στο transfermark είδες τα δύο ματς που έπαιξε ο Γκαρσία κι απεκρυψες επιμελως ότι δεν ξανά χρησιμοποιήθηκε. Αλλά είχες το θράσος να μου πεις ότι γράφω οτι ναι. Πάμε παρακάτω, ΠΟΥΘΕΝΆ δεν είπα στο διάλογο που κάνουμε ότι θεωρώ τον νυν προπονητή καλύτερο ή χειρότερο από τον πρώην . Το νέο εφεύρημα του φόρουμ να συγκρουόμαστε για δύο προπονητές που χρειαζόταν (Παυλάρας) και που χρειάζεται ( Νταμπλούχος λουτσεσκου) την αμέριστη στήριξη μας δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Όσο για την τελευταία πρόταση , μπερδεύεις βασικά πράγματα . Δεν υπάρχει το προβοκατορικο ντεμεκ δίλημμα ΠΑΟΚ ή Γκαρσία!! Ο Γκαρσία είναι τεράστιος ακριβώς γιατί υπηρέτησε με αυταπάρνηση κι τιμή την μία κι μοναδική ομαδάρα μας . Την ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ. και μας την παρέδωσε κι κυπελλούχο. Λίγο σεβασμός λοιπόν στον τεράστιο Γκαρσία που υπηρέτησε τόσο πιστά τον ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ για εμάς σύλλογο του κόσμου.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

renegade έγραψε:https://www.paok24.com/podosfairo/266046/o-paok-kai-oi-istories-toy/
Άριστο κείμενο, λέει αλήθειες και η φράση "κάτι ανάμεσα σε Ζιντάν και τρελό αλογο- αρχηγό τον σιου" είναι το πιο εύστοχο πράγμα που έχω διαβάσει εδώ και πάρα πολύ καιρό.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

rainmaker έγραψε:
renegade έγραψε:https://www.paok24.com/podosfairo/266046/o-paok-kai-oi-istories-toy/
Άριστο κείμενο, λέει αλήθειες και η φράση "κάτι ανάμεσα σε Ζιντάν και τρελό αλογο- αρχηγό τον σιου" είναι το πιο εύστοχο πράγμα που έχω διαβάσει εδώ και πάρα πολύ καιρό.
+++
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”