10. Thomas Murg
- kataramenos5
-
Re: 10. Thomas Murg
ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν το έβαζε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και μπαίναμε στο δεύτερο με 2-1 υπέρ μας θα ήταν διαφορετικά.
εμένα αλγεινή εντύπωση μου κάνει η φάση στις αρχές του 2ου ημιχρόνου ώπου τριπλάρει και αντι να συνεχίσει τη φάση να βγει τετ α τετ κάνει θέατρο για να πάρει πέναλτυ.
- TylerDurden
Νομίζω πως η ανανέωση του ήταν πολύ ξεκάθαρο σημάδι πως δε μαθαίνουμε από τα λάθη μας σαν οργανισμός - και ότι είμαστε πολύ πιο σοφτ απ' όσο πρέπει.
- Amsterdamer_87
Ετσι..τσιριγωτης έγραψε:Όπως δεν ενθουσιαστηκα στον πρώτο γύρο με τις εμφανίσεις του, τόσο δεν πεφτω από τα σύννεφα τώρα.. φάτε τον στη μάπα παλι
Σωστος ο φιλος..
ελα ντε ...sn0ufel4 έγραψε:Αυτός γιατί τ ακούει σήμερα είπαμε?
από συνήθεια μαλλον
Εύκολα σουτ αυτό στο 45ο λεπτό. Κ εγώ δεν τρελένομαι με τον παίχτη αλλά αυτά τα γκολ συνήθως τα βάζει.
Κ του ντεσποντοφ εύκολο. Ακόμη κ στην τραγική μας μέρα είχαμε καραμπινάτες ευκαιρίες καθώς αυτό που παρουσιάζεται σαν υπερομάδα σήμερα είναι ένα καφενείο και μισό σαν ομάδα και ας έχει μονάδες αρκετές με υψηλή ποιότητα.
Ο γαύρος θα τερματίσει 4ος και στην καλύτερη 3ος αν συνεχίσεις τις ηλιθιότητες ο Τερίμ
Κ του ντεσποντοφ εύκολο. Ακόμη κ στην τραγική μας μέρα είχαμε καραμπινάτες ευκαιρίες καθώς αυτό που παρουσιάζεται σαν υπερομάδα σήμερα είναι ένα καφενείο και μισό σαν ομάδα και ας έχει μονάδες αρκετές με υψηλή ποιότητα.
Ο γαύρος θα τερματίσει 4ος και στην καλύτερη 3ος αν συνεχίσεις τις ηλιθιότητες ο Τερίμ
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Εντωμεταξυ ισως εκανε απτα καλυτερα του ματς… δεν υπαρχει γιατρεια για καποιους αδερφε δυστυχωςsn0ufel4 έγραψε:Αυτός γιατί τ ακούει σήμερα είπαμε?
-
Φεύγει στις αντεπιθέσεις και τον προλαβαίνουν και οι νεκροφόρες, δεν τριπλαρει ούτε κώνο, εμφανίζεται μια φορά το 15λεπτο στο ματς, χάνει εύκολα την μπαλα, και έχασε αυτό που έχασε…sn0ufel4 έγραψε:Αυτός γιατί τ ακούει σήμερα είπαμε?
- Μπαρκαρούτσος
Μάλλον γιατί έχει αθηνέζικες πινακίδες.sn0ufel4 έγραψε:Αυτός γιατί τ ακούει σήμερα είπαμε?