Αν ο Μαουρίτσιο είχε βρει καλύτερη πρόταση από την δικιά μας θα είχε ήδη φύγει. Η πρόταση μας στα 600χιλ για 3 χρόνια που με τα μπόνους μπορεί να φτάνει τα 900, είναι πολύ τίμια νομίζω.Sekeris έγραψε:Πιεζουμε Μαουριτσιο με τον αυστριακο
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Ωχ! Τουχρόνου τέτοιο καιρό θα ψάχνουμε ποιον θα πουλήσουμε για το 1.2εκ της αποζημίωσής του, για τα εναπομείναντα έτη του συμβολαίου του. Θέλει μονοετές συμβόλαιο στα 400 το πολύ, ή 2ετές στα 600Κ. Πάλι κάνουν τους δύσκολους και τσιμπάμε. Το να ανταγωνιζόμαστε ΑραβοΚινέζους σε προσφορές είναι τραγικό. Ας πάει στην ευχή της Παναγιάς.GoMaRoS έγραψε:Αν ο Μαουρίτσιο είχε βρει καλύτερη πρόταση από την δικιά μας θα είχε ήδη φύγει. Η πρόταση μας στα 600χιλ για 3 χρόνια που με τα μπόνους μπορεί να φτάνει τα 900, είναι πολύ τίμια νομίζω.Sekeris έγραψε:Πιεζουμε Μαουριτσιο με τον αυστριακο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 28 Ιούλ 2020, 01:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- bersekeros
Άρα για να διέρρευσε τώρα...λογικά είμαστε πολύ κοντά....!gergeo4 έγραψε:Ισχυει η κρούση,μεγάλο το ενδιαφέρον απο μερους μας αρκετό καιρό ...
Εμένα οι δηλώσεις του ότι σε πέντε λεπτά μίλησε με τον Ιβάν και τα βρήκαμε μου δείχνουν παίχτη που δεν θέλει να φύγει, απλά έχει βάλει τον μάνατζερ του να βρει ομάδα σε πιο πολλά χρήματα, και πιέζει και με διαρροές στα ΜΜΕ μπας και τσιμπήσει η ΠΑΕ να δώσει πιο πολλα. Όσο δεν κλείνει και με την προετοιμασία μας να ξεκινάει σύντομα θα υπάρξουν εξελίξειςvs40 έγραψε:Ωχ! Τουχρόνου τέτοιο καιρό θα ψάχνουμε ποιον θα πουλήσουμε για το 1.2εκ της αποζημίωσής του, για τα εναπομείναντα έτη του συμβολαίου του. Θέλει μονοετές συμβόλαιο στα 400 το πολύ, ή 2ετές στα 600Κ. Πάλι κάνουν τους δύσκολους και τσιμπάμε. Το να ανταγωνιζόμαστε ΑραβοΚινέζους σε προσφορές είναι τραγικό. Ας πάει στην ευχή της Παναγιάς.GoMaRoS έγραψε:Αν ο Μαουρίτσιο είχε βρει καλύτερη πρόταση από την δικιά μας θα είχε ήδη φύγει. Η πρόταση μας στα 600χιλ για 3 χρόνια που με τα μπόνους μπορεί να φτάνει τα 900, είναι πολύ τίμια νομίζω.Sekeris έγραψε:Πιεζουμε Μαουριτσιο με τον αυστριακο
Μέχρι και οι διαρροές για τον Αυστριακό μπορεί να είναι πίεση για κάποιον άλλον παίχτη. Συνήθως όμως όταν βγαινει κάτι τόσο μαζικά στα ΜΜΕ υπάρχει ενδιαφέρον και είναι κοντά να κλείσει
Ισχύει ότι την κυνηγούσε καιρο ο Ρέμπε;;
O τζορμπα για τον μαουρισιο λέει ότι αρνήθηκε τη πρόταση μας και ψάχνει για καλύτερη
O τζορμπα για τον μαουρισιο λέει ότι αρνήθηκε τη πρόταση μας και ψάχνει για καλύτερη
Δεν ξέρω αν τον κυνηγάει καιρό ο Ρεμπε
Αν ο Μαουρίτσιο έχει αρνηθεί λογικά έρχεται
Αν ο Μαουρίτσιο έχει αρνηθεί λογικά έρχεται
Με τό συμβόλαιο του Μαου, ο Αυστριακός έρχεται τρέχοντας (όπως και πολλοί άλλοι). Αυτά είναι που δεν καταλαβαίνω. Τόσο κόλλημα πιά με τον συκγεκριμένο;
-
Τα βίντεο που έχει πριν 5 χρόνια ,ο Βελής είναι παιχτούρα μπροστά του ,φαίνεται ότι έχει δουλέψει από τότε,δεν με ενθουσιάζει σαν παίκτης. Θα ψάξω να βρω κανά ολόκληρο παιχνίδι...
Και 600 το χρόνο μια χαρά λεφτά για τον Μαουρίτσιο είναι...πιο πολλά δεν αξίζει λόγο ηλικίας και πτώση της απόδοσης του αν δεν θέλει.ας πάει στην ευχή του Θεού ..
- ΑποστόληςΑ
Εγώ είμαι καχύποπτος με όλους αυτούς τους "παικταράδες" που μένουν ελεύθεροι. Τα στατιστικά του πάντως είναι πράγματι ενδιαφέροντα για 8ρι, ενώ είναι και αριστεροπόδαρος.seaman έγραψε:Sport24
Κανονικός και έμπειρος ποδοσφαιριστής (το Σεπ κλείνει τα 30), με συνεχόμενα γεμάτες χρονιές, πλούσιες και σε γκολ και σε ασιστ και προπάντων ελεύθερος.
Μοιάζει πολύ safe επιλογή και πιθανότατα και χωρίς να ματώσουμε οικονομικά.
Ακριβώς.... Κάτι τέτοιο χρειαζόμαστε αν επαληθεύουν φυσικά τα στατιστικά που είναι πολύ καλά.....
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk