πέρα από την πλάκα, έχει εξαιρετικά στατιστικά για δεξι μπακMANIAKOS έγραψε:Ακούγεται εντονα τις τελευταίες ώρες
Πτι διαλέγουμε αυτον για τις μαχες
https://www.transfermarkt.com/yago-pika ... ler/265660
Για αλλαγη τπυ ματος μαλλον
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
-
mbison
Με Πριγιοβιτς εκτός στα πρώτα ματς τσ. Λ. πρέπει να παρθεί ισάξιος φορ, όχι ο Κόντε. Θέλω τον μαύρο ψηλό αφρικανογαλλο που παρακολουθούσε πέρυσι προπερυσι ο Μιχελ. Σε ε τελειωνε τ όνομα του.
Επίσης παρακολουθούσε ένα μπακ βραζιλιάνο που νομίζω έπαιζε στη Ρουμανία. Δεν θυμάμαι τα ονόματα, ας βοηθήσει κάποιος.
Επίσης παρακολουθούσε ένα μπακ βραζιλιάνο που νομίζω έπαιζε στη Ρουμανία. Δεν θυμάμαι τα ονόματα, ας βοηθήσει κάποιος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Σάβ 26 Μάιος 2018, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Λογικά θα λείπουν οι Prijovic, Warda και ο Mak εφόσον δεν μείνει. Χρειαζόμαστε ΚΑΙ φορ ΚΑΙ αριστερό εξτρέμ.mbison έγραψε:Με Πριγιοβιτς εκτός στα πρώτα ματς τσ. Λ. πρέπει να παρθεί ισάξιος φορ,
Ο Mak πρέπει να βρει ομάδα που θα τον χρησιμοποιεί ως 2ο CF να αναγεννηθεί. Του λείπουν πράγματα για καριέρα στο φτερό
Είναι και ντερέκιEttien έγραψε:πέρα από την πλάκα, έχει εξαιρετικά στατιστικά για δεξι μπακMANIAKOS έγραψε:Ακούγεται εντονα τις τελευταίες ώρες
Πτι διαλέγουμε αυτον για τις μαχες
https://www.transfermarkt.com/yago-pika ... ler/265660
Για αλλαγη τπυ ματος μαλλον
-
Dimg4
Αυτο που δινετε συμβουλες για τις ζωες των αλλων δε θα το καταλαβω ποτεgoran 64 έγραψε:Αν επιχείρημα θεωρείται το σωστό που πιστεύει ο καθένας μας για κάτι, τότε "κλάφτα Χαράλαμπε συζήτηση"...
Τόσα άτομα έχουν γράψει ότι τα "επιχειρήματα" σου είναι "από άλλο πλανήτη", αλλά δεν θες να το καταλάβεις...
Υ.Γ. Χρειάζεσαι μπόλικο χιούμορ στην ζωή σου για να σε βοηθήσει να μην βλέπεις τα πάντα σαν ειρωνείες...
-
elvetos giatros
ν αγιάσει το στόμα σουjoshua έγραψε:Γιατι αρεσκομαστε να ειμαστε υποκριτες ? Υπαρχει ειλικρινα καποιος που δεν καταλαβε τι ηθελε να πει ο παλαιολογος ? Τοσο πολυ μας ενοχλησε η αναφορα στον Ουζουνιδη ? Αληθεια η ψεμματα ειναι πως αν υστερουσαμε σε παιχνιδια σε κατι απεναντι στον βαζελο η την ξαδερφη ηταν στο aggressiveness ? Υπηρξαν η δεν υπηρξαν παιχνιδια που ζοριστηκαμε απεναντι σε πιεση γιατι ειμαστε καλυτεροι και νιωθουμε καλυτερα οταν εχουμε την μπαλα στα ποδια ως πιο ποιοτικη ομαδα ? Ειπε η δεν ειπε ο Ραζβαν οτι αν μας λειπει κατι ειναι παικτες με την ικανοτητα να κλεβουν μπαλες ? Ο στοχος της αποκτησης του Σουηδου ειναι η δεν ειναι προς αυτη την κατευθυνση ? Τοτε γιατι μας φαινεται τοσο περιεργο να γραφει πως θα ηθελε ενα στοπερ με αυτη την ικανοτητα,ε ναν πιο ποιοτικο Κρεσπο ? Πραγματικα δεν καταλαβαινω ουτε τις ειρωνειες,ουτε τις επιθεσεις και επιπλεον να απορουμε στην συνεχεια γιατι παλευει να εξηγησει τι εννοουσε...
-
elvetos giatros
Κι εγώKourdos έγραψε:Μετά του Κροάτη, ελπίζω να χαλάσει και του Ουκρανού.
Δε μου φαίνεται να έχει τα στοιχεια του Βαρελα - ο οποιος Βαρελα μπορεί να κατεβει μέχρι και στην αντίπαλη περιοχή, το είδαμε φέτος auto - και δε μιλάω για τις στημένες φάσεις
Ούτε δευτερόλεπτο δεν τον έχω δει τον Χατσερίδη αλλά δεν θυμάμαι να έχω διαβάσει τίποτε καλό πέρα από την καλή πρώτη πάσα. Μάλιστα στα 2 φετινά ματς με την ΑΕΚ διάβασα πως ήταν πολύ μέτριος. Δεν φαίνεται να πείθει και πολλούς έξω από την οικογένεια Σαββίδη.
Αν κάτι μας λειπει σαν ομαδα ειναι το αγκρεσιβ
Πχ θυμάμαι αμπουμπακαρι να ρίχνει τον κρεσπο δυο μέτρα ακομα κ ο αρ αραουχο
Ο Χατσεριδι μπαλα δεν ξερει αλλα ειμαι θηρίο κ τέτοιον δεν εχουμε
Όπως στο αγκρεσιβννες μας ανεβάζει κ ο βερνμπλουμ εφόσον ερθει
Για χατς ψιλοσιγουρο το χω
Για φορ δε με χαλαει με τπτ ο κοντε
Μια χαρα παιξτης ειναι...
Όσο για εξτρεμ τζαλμα θα ναι ο ένας βασικος λογικα κ επειτα ουαρντα ενρικε γυρνάνε ( δύσκολο να πωληθεί ο Εντικε με τοσα λίγα γκολ)
Οποτε εξτρεμ μονο αν φυγει κόσμος
Επισης στα πλαγια μπορει ο Μπισε αλλα κ ο καντουρι
Λημνιο θα θελα δανεικό αν κ με απογοήτευσε η σχέση που δεν εχει με την περιοχή
Γιαννουλης Μακαρι να γυρίσει κ να παρει χρονο
Ιςως χρονο αξίζει και ο Λυρατζής δεξια σαν αλλαγη
Δεληγιαν κ χατζηδιμπας λεει για βαζελο
Πχ θυμάμαι αμπουμπακαρι να ρίχνει τον κρεσπο δυο μέτρα ακομα κ ο αρ αραουχο
Ο Χατσεριδι μπαλα δεν ξερει αλλα ειμαι θηρίο κ τέτοιον δεν εχουμε
Όπως στο αγκρεσιβννες μας ανεβάζει κ ο βερνμπλουμ εφόσον ερθει
Για χατς ψιλοσιγουρο το χω
Για φορ δε με χαλαει με τπτ ο κοντε
Μια χαρα παιξτης ειναι...
Όσο για εξτρεμ τζαλμα θα ναι ο ένας βασικος λογικα κ επειτα ουαρντα ενρικε γυρνάνε ( δύσκολο να πωληθεί ο Εντικε με τοσα λίγα γκολ)
Οποτε εξτρεμ μονο αν φυγει κόσμος
Επισης στα πλαγια μπορει ο Μπισε αλλα κ ο καντουρι
Λημνιο θα θελα δανεικό αν κ με απογοήτευσε η σχέση που δεν εχει με την περιοχή
Γιαννουλης Μακαρι να γυρίσει κ να παρει χρονο
Ιςως χρονο αξίζει και ο Λυρατζής δεξια σαν αλλαγη
Δεληγιαν κ χατζηδιμπας λεει για βαζελο
2μετρο στοπερ, που εχει μαλιστα πατησει τα 30,σε μια εποχη που το ποδοσφαιρο δεν εχει σχεδον θεσεις και ολο και περισσοτερες ομαδες δινουν ουσιαστικα τις θεσεις των στοπερ σε χαφ, απλα δεν υπαρχει.Ισως το καταλαβε και η Ντιναμο και για αυτο δεν εκανε καν προταση ανανεωσης μην το προχωρησω ακομα περισσοτερο και πω οτι ισως ειναι και απο τους λογους, ως μερος μιας γενικης φιλοσοφιας ,που βλεπει συνεχως την πλατη της σαχταρ σε ενα πρωταθλημα 2 ομαδων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 27 Μάιος 2018, 10:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.