Ρε αδερφε δεν ηρεμεις λιγο με τις εκφρασεις σου;matrixxakos4 έγραψε: οχι δεν μου απάντησες 2 φόρες, γράφεις απλά ασυναρτησίες
Κανε διαλογο χωρις να προσβαλλεις τον αλλον που εχει αλλη αποψη.
Ρε αδερφε δεν ηρεμεις λιγο με τις εκφρασεις σου;matrixxakos4 έγραψε: οχι δεν μου απάντησες 2 φόρες, γράφεις απλά ασυναρτησίες
διάλογο κάνω, τι είχε η έκφραση μου? ποιον πρόσβαλα? οταν ρωτάω κάτι καθαρά λέξη προς λέξη και μου δίνουν αλλη απάντηση σε φάση πολιτικού σε τηλεοπτικό παράθυρο και μου λένε κιόλας πως μου έχουν απαντήσει 2 φορές τότε θα πω οτι αυτά που γράφει είναι ασυναρτησίες δεν ειναι βρισιά αυτη η λέξηDimitrisS έγραψε:Ρε αδερφε δεν ηρεμεις λιγο με τις εκφρασεις σου;matrixxakos4 έγραψε: οχι δεν μου απάντησες 2 φόρες, γράφεις απλά ασυναρτησίες
Κανε διαλογο χωρις να προσβαλλεις τον αλλον που εχει αλλη αποψη.
εγώ τέτοια απάντηση δεν πείρα , μια απάντηση σαν αυτή μου φτάνει , γιατι ο σκοπός μου ήταν πως ειναι απαράδεκτο ο ΠΑΟΚ να παίζει με εξτρεμ παίχτης επιπέδου λημνιου!DimitrisS έγραψε:
Ο Ουαρντα ειναι ενας πολυ ποιοτικος παικτης, πιο ποιοτικος απο τον Λημνιο.
Στην πολυ απλη προσεγγιση που κανεις, η απαντηση ειναι οτι προφανως ολοι θα ηθελαν τον πιο ποιοτικο μεσα στο γηπεδο. Και ο προπονητης εννοειται.
Αυτα, το ξεχειλωσαμε.
Καταδικάζω, εννοείται. Κι έχω να τονίσω πως το ιγκνόρ σωτήριον εστί!giapas έγραψε:πρηξαρχιδισμός
Rorschach έγραψε:Ξεκούραση τώρα για ένα μήνα μέχρι το ματς με την Τυνησία.