Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
GiorgosAtha και tzelas μπράβο για την ψύχραιμη ματιά σας , που βοηθάει να πέσουν οι τόνοι και να ρθει ηρεμία.
Καλή χρονιά αδέρφια με υγεία και ευτυχία.
Καλή χρονιά αδέρφια με υγεία και ευτυχία.
Αυτό.Τέτοιες κινήσεις δεν γίνονται στην μέση της χρονιάς.Μακάρι να επιμείνουν σε αστείες προτάσεις οι Τούρκοι.nothu έγραψε:Ρε παιδια δεν ειναι τα λεφτα το θεμα. Λες και σην τσεπη μας θα πανε. Ακομα και 10εκ να παρουμε εγω παλι δε θα χαρω γιατι ειναι στη μεση της χρονιας. Το κενο θα ειναι τεραστιο. Δεν υπαρχει παιχτης που θα ρθει και θα κουμπωσει με την ομαδα αμεσως. Ουτε κι ο βιερινια.
Καλά κ αυτοί οι ποδοσφαιριστές μηδέν μυαλό.Θέλει ο άλλος λέει να πάει στην Τουρκία.Δεν βλέπει τι γίνεται εκεί κάθε μέρα σχεδόν. Πραξικοπήματα,εκρήξεις,θάνατοι,σχεδόν απολυταρχικό καθεστώς,πόλεμος σε κάθε σύνορο πλην Ελληνικών..Και θέλει να πάρει την οικογένεια του και να πάει εκεί.
Επειδή έγραφα δεν πρόλαβα να διαβάσω το ποστ του GiorgosAtha το οποίο βρίσκω εξαιρετικό και συμφωνώ απόλυτα.
@Odi Βασικά, είναι ποδοσφαιρικό νεκροταφείο... (το έγραψα και στο τοπικ του) ένα βήμα πριν τα Κατάρ και αραβιες.
Άρα..........
Αφού οι φιλοδοξίες του φτάνουν μέχρι εκεί, κι όχι να παλέψει για κάτι παραπάνω, στο καλό, εφόσον ικανοποιούν οικονομικά τις απαιτήσεις της εταιρείας ΠΑΟΚ ΠΑΕ
SM-G935F
Άρα..........
Αφού οι φιλοδοξίες του φτάνουν μέχρι εκεί, κι όχι να παλέψει για κάτι παραπάνω, στο καλό, εφόσον ικανοποιούν οικονομικά τις απαιτήσεις της εταιρείας ΠΑΟΚ ΠΑΕ
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Σάβ 31 Δεκ 2016, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν μεινει μεχρι το καλοκαιρι και συνεχισει ετσι τη χρονια ανετα παει σε καλυτερο πρωταθλημα. Ποια τουρκια τωρα; Μαλλον του φουσκωσαν τα μυαλα με τα λεφτα.
Μόλις το διάβασα Γιώργο...Πολλά συγχαρητήρια φίλε...Είναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο!!!! Καλή χρονιά με υγεία!!!!GiorgosAtha έγραψε:Έχω να γράψω καιρό αλλά διαβάζω το forum καθημερινά.
Δύο λόγια (τρόπος του λέγειν) και η γνώμη μου...
Περί ρήτρας, από την στιγμή που την καλύπτουν η ΠΑΕ δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Αν ο παίχτης θέλει να φύγει φεύγει.
Μπορεί να βάλεις ότι ρήτρα θες, το θέμα είναι ότι έχει λόγο και ο παίχτης. Άρα δεν μπορείς να του βάλεις 40 μύρια επειδή έτσι "γουστάρεις"... γιατί πολύ απλά ο παίχτης δεν θα έρθει σε εσένα. Ειδικά αν είναι φιλόδοξος και σε βλέπει σαν σκαλοπάτι. Ναί, είτε μας αρέσει, είτε όχι θεωρούμαστε σκαλοπάτι για παίχτες κάτω των 25. Όλοι μας -και εγώ μαζί- τον ΠΑΟΚ μεγαλύτερη ομάδα του σύμπανος αλλά η Galata είναι 5 επίπεδα πιο πάνω από εμάς όχι μόνο στα λεφτά αλλά και στο brand name στον χάρτη του ποδοσφαίρου. Λογικό να μη μπορούμε να την ανταγωνιστουμε. Αυτή είναι η αλήθεια, είτε μας αρέσει, είτε όχι.
Ένας παίχτης -25 ετών που συμφώνησε να πάρει 400.000, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να δεχτεί ρήτρα πχ. 15 εκ. ειδικά αν μιλάμε για κάποιον φιλόδοξο και ξένο -άρα μισθοφόρο-. Παράδειγμα ο Gojko, που αναπροσάρμοσε το συμβόλαιο του μεν (+1 χρόνο), με την ίδια ρήτρα δε. Λέμε γιατί δεν έγινε αναπροσαρμογή στο 2μηνο(!). Αν του κάναμε και δεν εξελισσόταν όπως τώρα τι θα λέγατε? Ότι η ΠΑΕ βιάστηκε και φορτώθηκαμε τον "χασογκόλη". Κάνω λάθος?
Στο θέμα "αν πουλάς πως θα φτιάξεις ομάδα/κορμό?". Αν θεωρείτε ότι ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή στο Ευρωπαϊκό -και όχι μόνο- ποδοσφαιρικό στερέωμα είναι ομάδα που έχει την "συνολική" -και όχι μόνο την "οικονομική"- δύναμη να κρατήσει 5-6 Makοειδή, Lucοειδή, Garrοειδή κτλ. για 4-5 χρόνια για να χτίσει κορμό πλανάται οικτρά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει αρχικά να χτίσει έναν κορμό 5-6 παικτών τύπου Matos, Varela κτλ. -που και να μην είναι "παλαίμαχοι" αλλά και να μην "φοβάται" να τους χάσει- και να τους πλαισιώσει με παίχτες όπως ο Garry -και ο κάθε Garry-.
Να φέρει τον νέο Mak και αυτός να βρει ένα έτοιμο σύνολο που θα τον βοηθήσει να εξελιχθεί, να φύγει και να ερθει ο επόμενος Mak.
Με αυτόν τον τρόπο θα ανέβεις στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Αυτό κάνει πχ. η Steaua που είπε κάποιος φίλος και μπορεί πλέον να πουλάει όσο αυτή γουστάρει. Για το κάνει αυτό όμως πέρασαν χρόνια και πούλησε πολλούς. Εμείς ξεκινήσαμε τις πωλήσεις "επιπέδου" χθες και θέλουμε να έχουμε το πάνω χέρι σήμερα. Όχι φίλε μου, δεν πάει έτσι το "παιχνίδι". Δεν λέω να περιμένουμε χρόνια αλλά μη περιμένουμε και άμεσα.
Ως παράδειγμα θα χρησιμοποιήσω την ομάδα του Santos. Ο "κορμός" δεν ήταν ο 20χρονος Vieirinha... αλλά οι 29+χρονοι Garcia, Contreras, Ivic κτλ.
Το πρόβλημα δεν ήταν που έφυγε ο Vieirinha αλλά που "διαλύθηκε" ο κορμός.
Vieirinhοειδή είχες σε αυτά τα χρόνια (Lucas, Mak, Garry κτλ.)... από τον "κορμό" τι είχες? Τον Τζιόλη και τον Τζαβέλλα.
ΥΣ.1 Όσοι θεωρείται ότι οι πωλήσεις παιχτών είναι το πρόβλημα που εμποδίζει την ομάδα από το να διεκδικήσει/κατακτήσει τίτλο και να κάνει Ευρωπαϊκή πορεία κάπου το χάνετε. Ψάξτε αλλού για το πρόβλημα.
ΥΣ.2 Όσοι ζητάνε πωλήσεις 7-8 εκ. και πάνω απλά σκεφτείτε το εξής. Έχεις ένα αυτοκίνητο που το αγόρασες πχ. 5.000, όσο και να το "τουμπάνιασες", όσο και να το "διαφήμισες" ΔΕΝ μπορείς να το πουλήσεις 50.000! Το πολύ 20.000. Και σκεφτείτε ότι το αμάξι δεν έχει "δικιά του βούληση" -δεν θα σου πει, "Μάγκα μου πούλα με αλλιώς δεν θα παίρνω μπροστά!"-.
Για να το πουλήσεις 50.000 πρέπει να το πάρεις 10.000 όπου θα πέρνει και εξτρά "τουμπάνιασμα", και θα το "διαφημίσεις" καλύτερα.
Ακριβώς όπως ο Garry, o Mak κτλ.
Τους πήρες 0,2... θα τους πουλήσεις 5 (όσο είναι και το μέγιστο ποσό -με ρήτρα ή χωρίς- που μπορείς να πάρεις σαν ΠΑΟΚ είτε αρέσει, είτε όχι).
Σιγά σιγά όμως πρέπει θα αρχίσεις να παίρνεις με παραπάνω... και θα αρχίσεις να πουλάς με παραπάνω. Εκεί όμως χρειάζεται η "σωστή αντικατάσταση" και ο "ιδανικός κορμός".
Προσωπικά θεωρώ ότι με 4-5 "ντούκου" (όσο η ρήτρα δλδ) και με έτοιμο αντικαταστάτη είσαι κομπλέ. Όλα τα άλλα είναι είτε μισοδουλειές, είτε όνειρα.
Καλή Χρονιά να έχουμε! Υγεία και Τύχη σε όλους!![]()
Ακριβώς αυτό.Ποδοσφαιρικό νεκροταφείο και αν πάει τώρα χάνει την ευκαιρία να συνεχίσει με τον ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και να πάει σε κάποιο από τα τοπ πρωταθλήματα.Αυτό που είπα και ο πιλότος.Αν μέχρι εκεί φτάνουν τα όνειρα του και οι φιλοδοξίες του..
Πραγματικα μια φορα σε αυτην την ομαδα να μην γινει οτι θελει ο καθε ποδοσφαιριστης ρε γαμωτο.
Οταν συμφερει τον καθε ποδοσφαιριστη πεταει την "ατακα" ειμαι επαγγλεματιας.
Ε ωραια ως επαγγελματιας θα κατσεις και θα παιξεις μπαλα εδω φιλε. Αν δεν μου δωσει η ομαδα που σε θελει την ρητρα σου δεν σε δινω, πως να το κανουμε.
Και ναι ειμαι φουλ υπερ στις πωλησεις παικτων, γιατι αυτο ειναι το σωστο.
Αλλα οταν εχεις μπροστα σου μιση χρονια ακομα, βλεπεις οτι ο ποδοσφαιριστης ειναι στην τοπ φορμα του, εχεις ευρωπαικους αγωνες με την Σαλκε που θα τους δει ολη η Ευρωπη, ολοι οι σκαουτερς, δεν πουλας τον καλυτερο σου ποδοσφαιριστη τωρα. Ειναι κακο το ταιμινκ πως να το κανουμε.
Οταν συμφερει τον καθε ποδοσφαιριστη πεταει την "ατακα" ειμαι επαγγλεματιας.
Ε ωραια ως επαγγελματιας θα κατσεις και θα παιξεις μπαλα εδω φιλε. Αν δεν μου δωσει η ομαδα που σε θελει την ρητρα σου δεν σε δινω, πως να το κανουμε.
Και ναι ειμαι φουλ υπερ στις πωλησεις παικτων, γιατι αυτο ειναι το σωστο.
Αλλα οταν εχεις μπροστα σου μιση χρονια ακομα, βλεπεις οτι ο ποδοσφαιριστης ειναι στην τοπ φορμα του, εχεις ευρωπαικους αγωνες με την Σαλκε που θα τους δει ολη η Ευρωπη, ολοι οι σκαουτερς, δεν πουλας τον καλυτερο σου ποδοσφαιριστη τωρα. Ειναι κακο το ταιμινκ πως να το κανουμε.
- Scientist@PAOK
Το ασχημο σενάριο....Ο γκαρι φευγάτος για το 1,2 εκ το χρόνο...και ο Παοκ με 1,5 εκ cash και αλλα 2,5 μπόνους αν πιάσει απόδοση. Τρέχα εσύ τωρα με 1,5 cash να βρεις τον νεο γκάρι....
Τουλ να πωληθεί σημερα αν ειναι ..μέχρι του χρονου θα το χωνέψουμε
Για μενα πρεπει να επενδύσουμε να χουμε κος Τριάνταχρονους πλας αξίας γκαρσια Κοντρέρας λινο Ίβιτς πχ που θα ναι κορμός
Στυλ γκαρι μακ εδω που παίζουνε ειναι πουλησιμοι ανα παςα στιγμή
Για μενα πρεπει να επενδύσουμε να χουμε κος Τριάνταχρονους πλας αξίας γκαρσια Κοντρέρας λινο Ίβιτς πχ που θα ναι κορμός
Στυλ γκαρι μακ εδω που παίζουνε ειναι πουλησιμοι ανα παςα στιγμή
- Scientist@PAOK
Υπάρχει μια λεπτή κόκκινη γραμμή μεταξύ αυτού που έλεγε ο Αρνεσεν αγοραζεις-πουλας και μεγαλώνεις και του που θα ακουσουν προσφορά οι παίκτες...τα πόδια στην πλάτη και όπου φύγει-φύγει, με την ομάδα να έχει δευτερο λόγο για το ταιμινγκ και fees. Για τον νομπόα ακόμα μας ξεχρεώνει η ροστοφ?
MANIAKOS έγραψε:Τουλ να πωληθεί σημερα αν ειναι ..μέχρι του χρονου θα το χωνέψουμε
Δακρυσα αχαχ
καλησπερα κι απο μενα!καλη χρονια με υγεια σε ολους!
προσπαθησα να διαβασω τις τελευταιες 30 σελιδες αλλα χαθηκα στις υπεραναλυσεις και στα αναθεματα.
Η αποψη μου για το θεμα ροντριγκεζ:
1. οι ρητρες και τα ποσα π ακουγονται για τους παικτες του γκευ απεχουν παρασαγκας απο την πραγματικοτητα. απλα ο θρηνος εχει ορκισμενα πουστρακια δημοσιοκαφρους π δεν τολμανε να πουν κατι διαφορετικο περα απο την γραμμη καραπαπα.
2. ο γκαρυ δεν αξιζει περισσοτερα απο 600.000 συμβολαιο και 5.000.000 αξια πωλησης.
3. ποιος μας λεει οτι η παε δεν προσπαθησε ηδη να τον ανανεωσει και αυτος αρνηθηκε?συνηθως οι μανατζαραιοι ξερουν αρκετο καιρο πριν την πιθανοτητα να σκασει προταση οποτε κανπυν το παν για να κρατησπυν το κοστος χαμηλα.
4. Δεν θυμαμαι τι ρητρα ειχε ο γκαρυ στην ισπανια... αν το θυμαται κανεις ας με διαφωτισει.
5. Το μονο προβλημα ειναι το ταιμινγκ... αν αυτη η προταση ερχοταν το καλοκαιρι νομιζω πως θα τπν ειχαμε πακεταρει ολοι μαζι και θα τον πηγαιναμε στα χερια στην τουρκια. μακαρι να μην τον δωσουμε κατω απο την ρητρα γτ τοτε θα εχουν δικιο οσοι αναθεματιζουν. αν φυηει στην ρητρα ας βρουν εναν αντικαταστατη.
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
προσπαθησα να διαβασω τις τελευταιες 30 σελιδες αλλα χαθηκα στις υπεραναλυσεις και στα αναθεματα.
Η αποψη μου για το θεμα ροντριγκεζ:
1. οι ρητρες και τα ποσα π ακουγονται για τους παικτες του γκευ απεχουν παρασαγκας απο την πραγματικοτητα. απλα ο θρηνος εχει ορκισμενα πουστρακια δημοσιοκαφρους π δεν τολμανε να πουν κατι διαφορετικο περα απο την γραμμη καραπαπα.
2. ο γκαρυ δεν αξιζει περισσοτερα απο 600.000 συμβολαιο και 5.000.000 αξια πωλησης.
3. ποιος μας λεει οτι η παε δεν προσπαθησε ηδη να τον ανανεωσει και αυτος αρνηθηκε?συνηθως οι μανατζαραιοι ξερουν αρκετο καιρο πριν την πιθανοτητα να σκασει προταση οποτε κανπυν το παν για να κρατησπυν το κοστος χαμηλα.
4. Δεν θυμαμαι τι ρητρα ειχε ο γκαρυ στην ισπανια... αν το θυμαται κανεις ας με διαφωτισει.
5. Το μονο προβλημα ειναι το ταιμινγκ... αν αυτη η προταση ερχοταν το καλοκαιρι νομιζω πως θα τπν ειχαμε πακεταρει ολοι μαζι και θα τον πηγαιναμε στα χερια στην τουρκια. μακαρι να μην τον δωσουμε κατω απο την ρητρα γτ τοτε θα εχουν δικιο οσοι αναθεματιζουν. αν φυηει στην ρητρα ας βρουν εναν αντικαταστατη.
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ήμουν στην ΠΑΕ, ήδη θα ήταν στο τμήμα σκαουτιγκ. -sic-4 έγραψε:φερε 11 tzeles να παρουμε πρωταθλημα σε λεω...
SM-G935F