Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Κανένα καλό βίντεο με τον Σιαλμά δεν έχει ? γιατί αυτά που έχουν ανέβει δεν μου δείχνουν κάτι πολύ καλό.

Μάλλον ο Σκον έχει κλείσει δυτική Αττική
Οι άλλοι δύο θα μείνουν.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εγραψε χθες ο paoktzis για Κοπα Αφρικα και Ροντριγκεζ. Αν κλεισουμε και Τζαμαλ :lol: (οποιος γνωριζει θα με νιωσει) τι φαση ξερει κανεις τι παιζει;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Θα πρότεινα να μην γράφουν κάποιοι φίλοι για μεταγραφές ουσίας τον ... Σεπτέμβριο, γιατί θα το πάρουν πρέφα στην ΠΑΕ και θα την ενισχύσουν τον χειμώνα ... του 2019.
Είπαμε ότι η ομάδα στήνεται στην προετοιμασία.
Συν τοις άλλοις έχουμε μεγάλα ματς αρχή - αρχή.
Αρα καλά κάνουν και τους μαζεύουν φέτος από τώρα,
γιατί τις άλλες χρονιές το "ΠΑΟΚ είσαι αφού" πήρε και έδωσε.

Θα ήθελα και κάποιους Ελληνες βέβαια, αλλά ....
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

sourmenetes έγραψε:Παντως τη δεδομενη χρον.στιγμη εχουμε 4 δεξια μπακ.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν το κρύβω ότι μου σρέσει η προοπτική Μπάρκα. Ψηλό δυνατό κορμί και σχεδόν έτοιμος τερματάς. 5 χρόνια σχεδόν διαφορά από το δικό μας ανερχόμενο άστρο. Δεν του κόβει την πορεία και μπορεί να φέρει και λεφτά στα 26 του αν το πάμε έξυπνα. Από την άλλη ο Ατρόμητος μένει από δεξί μπακάκι αν φύγει ο Κυβρακίδης. Θεωρητικά και ελπίζω να μη διαψευστώ το σενάριο Σκόνδρας-Ατρόμητος, Μπάρκας-ΠΑΟΚ είναι υπαρκτό
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΩΩΩΩ ρε τι ΑΛΟΓΑΤΟ είναι τούτο;

ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΟΝ κι αυτόν!!

Έτσι έτσι ταχύτητα και δύναμη. Κι ας μη μπαινουν όλα μέσα.

ΤΡΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ

ΥΓ. Όταν κι εγώ στα νιάτα μου έπαιζα το ακατανόμαστο, είχα φέρει στη Τούμπα το Τζαλμίνια... κι έκανε ΤΟΥΣ παπάδες. Απο τότε έχω σκάλωμα με το όνομα. Με αυτόν παγκίτη και μια κανονική παιχτάρα στα φτερά, ανεβαίνεις επίπεδο ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Kαι εγω αυτη την αισθηση εχω,οτι μπαλωνουμε τρυπες και βρισκουμε καλυτερους(?) αντικαταστατες,για καποιους παικτες που θα φυγουν.Τα μεγαλα μπαμ μπουμ παταγος θα γινουν αφου ξεκινησει η προετοιμασια

Ακριβως αυτο,με εξαιρεση τον Λεο Ματος,οι υπολοιποι Σακχοφ,Τζαλμα εχω την αποψη οτι προοριζονται για εναλλακτικες λθσεις.Καθολοθ ασχημα,βελτιωνεις και τον παγκο σου..
mbison

Δημοσίευση από mbison »

1. Αν ο Σακχοφ βγει καλύτερος του Σαμπο και ο Μάτος του Σκονδρα, τότε θα είναι έστω και μικρή βελτίωση, άρα επιτυχία κατά τον Απόστολο.
2. Απαιτω επιστροφή του μέγιστου Φρανκ. Το 1 εκ αμοιβής του είναι σπόρια σε σχέση με τα εκ € που θα έρθουν στο σύλλογο από το super deal για Λουκας.
3. Τα 5 εκ € της τιτικας να δοθούν στο ακέραιο για μεταγραφές.
4. Απαιτω καλύτερο κορμό από αυτόν του Σαντος στις θέσεις 1, 5, 6, 9 κ Βιερινια.

Πείτε μου, αν περυσι δόθηκαν 6 εκ, τότε φέτος με τα 5 του Λουκας, κ την ενδεχόμενη πώληση του Μακ στα 3, δεν πρέπει να δώσουμε τουλάχιστον 14? Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές νομιζω
niks

Δημοσίευση από niks »

Με τα σημερινα δεδομενα, η ομαδα χρειαζεται ενα ακομα εξτρεμ. Ροτεισον, καρτες, τραυματισμοι...Ας μην ξεχναμε οτι με βαζελο μας ελειπε ενα εξτρεμ , οχι για παγκο, αλλα για βασικος...Σωστη και η επισημανση για κοπα αφρικα.
Αυτη τη στιγμη ισως παιζεται μεταξυ Ματεους και Τζαλμα η μια θεση.
Και αν ειναι να φυγει ενας (Μακ) ή δυο (Μακ, Ζαϊρο) θα χρειαστουμε ισως και δυο ακομα εκει...
Στα δεξι μπακ , ενας λογικα φευγει. Αν ο Κωνσταντινιδης δεν ηταν με τοσο βεβαρυμενο ιστορικο, ισως να εφευγαν και δυο απο εκει.
Στα χαφ θελουμε κατι πολυ δυνατο, καθως για την προσωπικη μου αποψη, η ποιοτητα ακριβως αυτων των παιχτων ανοιγει τις πορτες των λεωφορειων...
Στα σεντερ μπακ, δεν ειμαι υπερ της παραμονης του συμπαθεστατου και τιμιοτατου κατα τ'αλλα Βιτορ. Δεν μ'αρεσει που ακουστηκε πως τον περιμενουμε. Ενα καινουργιο διδυμο εκει ισως να ηταν το ιδανικοτερο.
Επισης καλη η εμπειρια, αλλα τα παραδειγματα των Μακ και Τσιμι δειχνουν πως οι φερελπιδες παιχτες κρατανε και τα οικονομικα σε καλη κατασταση. Δεν γινεται μονο οι προεδροι να τα χωνουν.
Φαινεται πως το παμε καλα παντως.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αντε να ξαναγινω κακος. :D

Λιγο χαμηλα την μπαλα για μην τρελαινομαστε μετα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Το topic παιδιά θα ανοίξει στην ώρα του...μη τους φοβάστε τους Λύκους πάντως.

Ο Αθανασιάδης δεν θα φύγει, γιατί πέρα από παιχταράδες, θέλεις και home-grown ποδοσφαιριστές για την Ευρώπη...και ο Αθανασιάδης είναι τέτοιος.
Αν φύγει, τότε ο Κουλούρης θα μείνει 100% 3ος CF..

Τους καινούριους δεν τους καλωσορίζω! Βασικά δεν καλοσορίζω κανέναν, γιατί πέρσι όλο "σιδηρόπουτσος" και *αμηθήκαμε στους τραυματισμούς.

Θα πρότεινα το ίδιο στους υπόλοιπους. 0 posts μέχρι τον Σεπτέμβρη, μετά φουλ κράξιμο...μπας και αλλάξει το γούρι!
niks

Δημοσίευση από niks »

Υγ. Παντως αυτος ο Τζαλμα ακομα και τις ασσιστ με δοκαρι τις δινει...
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Το ξαναποστάρω μετά από καιρό. Το επόμενο next big thing! Σκάσε 3εκ και πάρτον πριν το euro...
Βάλε και μία ρήτρα 15+ και περίμενε να εισπράξεις χοντρά σε 2 χρόνια...

http://www.transfermarkt.com/bartosz-ka ... ler/246579
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

sourmenetes έγραψε:Το paokvoice τον θεωρει κλεισμενο το djalma...

Το θεμα ειναι ποιος ή ποιοι θα αποχωρησουν περιπτερε.
εν ειναι ετσι ,ο Djalma παιρνει την θεση του Ζαιρο.Καλη κινηση,ο ζαιρο δεν μπορει να προσφερει σε ΠΑΟΚ πρωταθλητισμου.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τον τζαλμα τον ήθελα οταν ήταν στην πόρτο κ ειχαμε Σαντος η λιγο μετα , τωρα στα 29 κ δίδυμο με γκαρι δεν ξερω ..
Καλος παίκτης παντως αρκει να ρθει κ ένας με αλλα στοιχεία

Αντε ρε λουκας πουλησου
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

Περιπτερος έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Παντως τη δεδομενη χρον.στιγμη εχουμε 4 δεξια μπακ.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Είναι πολυεργαλεία ... ελβετικοί σουγιάδες.
:mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”