25.Robin Olsen
Re: 25.Robin Olsen
Δεν είναι θέμα προσωπικής δικαίωσης αδερφέ.
Το πρόβλημα είναι ότι με αρχή το θέμα Ολσεν, συνεχίζεται το ξήλωμα όλης της ομάδας.... Ή να το πω πιο σωστά, κάτι ελπιδοφορου που πήγε να χτιστεί.
Αν δεις λίγο πιο πίσω, έχω γράψει την μέρα που έφυγε δανεικός, ότι εσείς που τον διώξατε, τώρα είστε οι επόμενοι στόχοι.
Θα έρθει η μέρα σύντομα που θα μας αποχαιρετά και ο Τούντορ και ο Αρνεσεν.
SM-G920F
Το πρόβλημα είναι ότι με αρχή το θέμα Ολσεν, συνεχίζεται το ξήλωμα όλης της ομάδας.... Ή να το πω πιο σωστά, κάτι ελπιδοφορου που πήγε να χτιστεί.
Αν δεις λίγο πιο πίσω, έχω γράψει την μέρα που έφυγε δανεικός, ότι εσείς που τον διώξατε, τώρα είστε οι επόμενοι στόχοι.
Θα έρθει η μέρα σύντομα που θα μας αποχαιρετά και ο Τούντορ και ο Αρνεσεν.
SM-G920F
- ilovegame27
Αδερφέ άκουσα από συνοπαδούς τα πάντινα είτε εδώ είτε από φιλαράκια!Και μπορείς να ανατρέξεις σε παλιότερες σελίδες εδώ !Δυστυχώς χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να έχουμε gk για τα επόμενα 3 χρόνια!Αλλά όπως ξαναείπα μείναμε με τους ΜΕΤΡΙΟΥΣ!!!!!
Ουφ ευτυχως γλυτωσαμε απο σενα. Ειναι αποριας αξιο πως στηριζεται με νυχια και με δοντια ενας μονιμα αποτυχημενος και πως ενα νεο παιδι με προοπτικες και προσοντα εκδιωχθηκε μετα απο ορισμενα (πολλα λιγα οτι θελει ας βαλει κανεις) λαθη. Ψηλε άραξε εκει που εισαι και μην κανεις κανενα λαθος και επιστρεψεις
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Ξανά λέω λοιπόν..
2 μέτρα, 25 ετών , εν ενέργεια διεθνής (όχι σαν κάτι άλλους που τους πήραν μια φορά σε ένα φιλικό και εμείς τους λέμε... Διεθνείς).
Κι όμως εμάς, δεν μας έκανε κι ας έπαιζε πέρσι CHL...
SM-G920F
Ξανά λέω λοιπόν..
2 μέτρα, 25 ετών , εν ενέργεια διεθνής (όχι σαν κάτι άλλους που τους πήραν μια φορά σε ένα φιλικό και εμείς τους λέμε... Διεθνείς).
Κι όμως εμάς, δεν μας έκανε κι ας έπαιζε πέρσι CHL...
SM-G920F
- ilovegame27
Και παρότι νιώθω δικαίωση για το ψηλό μέσα μου νιώθω θλίψη γιατί εμείς είμαστε που φέρουμε μεγάλη ευθύνη για το κράξιμο που έφαγε και εδώ!Τελικά παίρνουμε μάλλον αυτό που μας αξίζει
Αν και πιστεύω πολύ τον Όλσεν και ήθελα να παραμείνει και να στηριχτεί (ελπίζω να γυρίσει και να είναι αυτός που όλοι θέλουμε για το καλό του ΠΑΟΚ που τόσο έχει υποφέρει σε αυτή τη καταραμένη θέση) κινδυνεύουμε να μας πουν πως πάντα είναι καλύτερος αυτός που δεν έπαιξε. 

- painkiller4
Δεν αντεχεται αυτο το πραμα με τους τερματαδες μας γαμωτο, πραγματικα καθε χρονο φυγε εσυ ελα συ τα ιδια και τα ιδια και εκει που λες φετος ρε μλκ εχω βρει καποιον που μπορω να στηριξω ωστε να φτιαχτει κατι εκει με τη πρωτη στραβη να πεσουν να τον φανε ολοι μας. Δε ξερω πως λεγεται αυτο αλλα ετσι δεν υπαρχει σωτηρια, για τιποτα και ειδικα για εναν που πιστευω οτι εχει ολα τα φοντα για να τανε ο τερματοφυλακας μας για ολα τα χρονια
- aspromaura ioannina
Το θεμα Ολσεν εχει ξεπερασει καθε λογικη.Οσο ηταν εδω και επαιζε οι 99 στους 100 τον εκραζαν(μαζι και τον Τουντορ επειδη του εδινε ευκαιριες) Τωρα που εφυγε οι μισοι εχουν πεσει σε καταθλιψη και οι αλλοι μισοι σκεφτονται την αυτοκτονια!
Καμια εξηγηση κανεις??
Καμια εξηγηση κανεις??

- teo4giannitsa
ΠΑΟΚ εισαι...
Και εγώ ρε ψηλέ σε πίστευα από την αρχή. Εκανες λάθη, φυσικά, αλλά είχες και προσόντα που έκαναν αρκετούς από εμας να έχουμε ελπίδες για εσένα.
Τώρα, γυρίσεις δεν γυρίσεις το καλοκαίρι, να έχεις καλή σαιζον ( όση έμεινε ) και μακριά από τραυματισμούς.
Και εγώ ρε ψηλέ σε πίστευα από την αρχή. Εκανες λάθη, φυσικά, αλλά είχες και προσόντα που έκαναν αρκετούς από εμας να έχουμε ελπίδες για εσένα.
Τώρα, γυρίσεις δεν γυρίσεις το καλοκαίρι, να έχεις καλή σαιζον ( όση έμεινε ) και μακριά από τραυματισμούς.
Και πάντα φταίνε οι άλλοι όχι εμείς που τον ξεσκιζαμεaspromaura ioannina έγραψε:Το θεμα Ολσεν εχει ξεπερασει καθε λογικη.Οσο ηταν εδω και επαιζε οι 99 στους 100 τον εκραζαν(μαζι και τον Τουντορ επειδη του εδινε ευκαιριες) Τωρα που εφυγε οι μισοι εχουν πεσει σε καταθλιψη και οι αλλοι μισοι σκεφτονται την αυτοκτονια!
Καμια εξηγηση κανεις??
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ντεμπουτο με κοπενχαγη. 2 τελικες ο αντιπαλος, η μια που πηγε στην εστια εγραψε. κοντραρει σε συμπαικτη του η μπαλα και τον ξεγελαει
http://on.aol.com/video/kobenhavn-2-1-e ... -519537138
στο 0:45
http://on.aol.com/video/kobenhavn-2-1-e ... -519537138
στο 0:45
21.00
μιντιλαντ - κοπεγχαγη ματς φωτια για το πρωταθλημα.
ναι φιλε. πρωτάθλημα Δανίας. να χαίρεσαι να παίζεις.
μιντιλαντ - κοπεγχαγη ματς φωτια για το πρωταθλημα.
ναι φιλε. πρωτάθλημα Δανίας. να χαίρεσαι να παίζεις.
2o σερι clean sheet για τον ρομπιν στα τρια ματς που επαιξε ενω και το μοναδικο που εφαγε (στο πρωτο ματς με εσμπιεργκ) ειναι απο κοντρα και αλλαγη πορειας του σουτ. Καλα το πας τσακαλε...
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το iQ1502a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk