Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Black_White_Heart

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Από που και ως που ελληνική ομάδα? Για πείτε μου πόσους Έλληνες είχε ο γκέι χθες στην 11άδα? βασικά πόσους είχε στην αποστολή? Και για πείτε μου πόσοι ήταν οι δικοί μας στις νίκες με Αρσεναλ και Τοττεναμ αντίστοιχα??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Black_White_Heart την Τετ 30 Σεπ 2015, 14:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

αν "πεσει" ο Πλατινι θα "πεσουν" κι αλλοι..
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Όλοι μαζί θα πέσουν.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Τι περιμένεις από οπαδό της Τσέλσυ;

Είπα εγώ ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι; Θα τους gamisoume δύσκολα!

Ε, τυχεροί ήταν! Πώς να το κάνουμε δηλαδή;

Πάντως και μόνο που συνεχίζουμε να μιλάμε για τα μπάσταρδα του 6ου και του 7ου στόλου γίνομαι Τούρκος! Κέρδισαν, στα απίδια μας, φτάνει, τέλος, έλεος, ήμαρτον.

Αυτοί στα δικά τους φόρουμ π.χ. μας αποθέωναν που αποκλείσαμε Τότεναμ, Φενέρ για να πω τα πιο πρόσφατα; Εμείς τους χρωστάμε κάτι; Βρε στάχτη και μπούρμπερη! Φόλα στα κοπρόσκυλα!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από eorptol »

Ακάλυπτος έγραψε:Σχετικά με Γαύρο, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Πρόκειται για τεράστια νίκη, από τις μεγαλύτερες που έχει πετύχει Ελληνική ομάδα.
Προφανώς και η Άρσεναλ είναι σε κακή κατάσταση, με υπερεκτιμημένους αν όχι μετριότατους παίκτες για το όνομα της, όπως και ο Ολυμπιακός, όμως εξακολουθεί να'ναι μία σπουδαία νίκη άσχετα πως ήρθε.
Και όχι, στο ποδόσφαιρο τρία γκολ δεν τα βάζεις από κωλοφαρδία και μόνο.
Ας μην εθελοτυφλούμε.
Η ποιο βρώμικη η ποιο σιχαμερη ομάδα που στηρίζεται πάντα στην πουστια την βρωμιά και στο στήσιμο η ομάδα που εκβιαζει δέρνει καίει φουρνους, καμία επιτυχία της δεν είναι προϊόν δικαιοσύνης καμία

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

pgetsos έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε:Να πάνε να γονιμοποιηθούνε που θα θαυμάζουμε ομάδες που έχουν χτιστεί πάνω στην αδικία, τη διαφθορά, τις χειραγωγήσεις και τους εκφοβισμούς. Κοπρόσκυλα!
Άλλο θαυμασμός, άλλο αντίληψη ότι δε πρέπει να βγάζουμε πορισμα για εύκολο παιχνίδι την Κυριακή και ότι είχαν μόνο τύχη
paokpantou έγραψε:
Ακάλυπτος έγραψε:Σχετικά με Γαύρο, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Πρόκειται για τεράστια νίκη, από τις μεγαλύτερες που έχει πετύχει Ελληνική ομάδα.
Προφανώς και η Άρσεναλ είναι σε κακή κατάσταση, με υπερεκτιμημένους αν όχι μετριότατους παίκτες για το όνομα της, όπως και ο Ολυμπιακός, όμως εξακολουθεί να'ναι μία σπουδαία νίκη άσχετα πως ήρθε.
Και όχι, στο ποδόσφαιρο τρία γκολ δεν τα βάζεις από κωλοφαρδία και μόνο.
Ας μην εθελοτυφλούμε.
Τι λε ρε φιλε σοβαρά??με αυτήν την μετριοτατη Άρσεναλ ο γαύρος έκανε την μεγαλύτερη που έχει κάνει ελληνική ομάδα?κοντή μνήμη έχετε μου φαίνεται κάποιοι ξεχνάτε τι έχει κάνει ή δικιά μας ομάδα και θριαμβολογητε τον γκέι..
Βλέπεις κάπου να λέει για την μεγαλύτερη; Μια από αυτές λέει και όντως είναι
Δεν είπαμε ότι δεν είναι νίκη μεγάλη αλλά από τις μεγαλύτερες όχι..σε καμία περίπτωση ..έχετε πέσει όλοι μαζί στο λουκι που πλασάρουν τα ΜΜΕ τα γαμημενα για τον γκέι και την υπερομάδα που έχει και καλά...εγώ ένα ξερω Κυριακή κοντή γιορτή.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Black_White_Heart έγραψε:Από που και ως που ελληνική ομάδα? Για πείτε μου πόσους Έλληνες είχε ο γκέι χθες στην 11άδα? βασικά πόσους είχε στην αποστολή? Και για πείτε μου πόσοι ήταν οι δικοί μας στις νίκες με Αρσεναλ και Τοττεναμ αντίστοιχα??
Για να τελειώσω με το θέμα, μη φωνάζει και ο Ντίνος.. Αν το πας με αυτή τη λογική, Δυο είχε ο γαύρος στην Άρσεναλ, τρεις είχες στην πόλη αν θυμάμαι καλά. Δε το λες και μεγάλη διαφορά

Τέλος πάντων, σήμερα έχει ωραία παιχνιδάκια, ας επικεντρωθούμε σε αυτά ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όσοι είπαμε ότι η νίκη του Ολυμπιακού είναι μεγάλη σαν αξία και, κυρίως, πεντακάθαρη, αναφερόμαστε καθαρά στον χθεσινό αγώνα και ουδεμία σχέση έχει με τα συναισθήματά μας. Άλλωστε το ξεκαθάρισα και στο δικό μου ποστ, ότι η χθεσινή βραδιά ήταν βραδιά πένθους.
Περιμένω κι εγώ να πέσει το σάπιο κατεστημένο της ΟΥΕΦΑ και του Ελληνικού πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Νοιώθω τέτοια συγκίνηση όπως στις επιτυχίες φενερ μπαχτσε και γαλατα σεραι και σκεντερμπεου όπως και στο γκολ του λίλα τρέμω ολόκληρος από την συγκίνηση

Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Ας το κλείσουμε το θέμα...άλλωστε όσο κι αν δεν το θέλουμε όσο κάνουν επιτυχιες αυτοί ανεβαίνει το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα και είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει πιο γνωστός ο ΠΑΟΚ.
Για παράδειγμα αν περάσουν πχ στους 8 του τσουλού και ο ΠΑΟΚ του πάρει το πρωτάθλημα πολλοί θα ενδιαφερθούν να δουν ποια είναι αυτή η ομάδα που τους κέρδισε.
Κάθε κακό έχει και το αντίστοιχο μέρος καλού.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τόση συζήτηση για το γαύρο σε ΠΑΟΚτσήδικο forum... :twisted:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Σιγά μην πάνε στους 8 και πάρουμε πρωτάθλημα εμείς

Το αντίθετο είναι πιθανό ;)
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Είναι από τις μεγαλύτερες γιατί νίκησε την Άρσεναλ, όχι καμία τυχαία ομάδα.
Δηλαδή, αν εμείς νικάγαμε την Γιουβέντους του Ντελ Νέρι στο Τορίνο μέσα, δεν θα ήταν μεγάλη νίκη επειδή η Γιούβε ήταν σε άθλια κατάσταση;
Λίγη αντικειμενικότητα στο τρία παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ρε φίλε και η γαλατα πήρε το ΟΥΕΦΑ ε και; Απλά δεν με ενδιαφέρει όσο για την χαζομάρα ότι πρέπει να πανυγηριζουμε γιατί είναι ελληνική ομάδα ότι επιτυχία κάνουν είναι για την πάρτη τους για καμμια ελλαδα

Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από eorptol »

spyretto έγραψε:Ας το κλείσουμε το θέμα...άλλωστε όσο κι αν δεν το θέλουμε όσο κάνουν επιτυχιες αυτοί ανεβαίνει το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα και είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει πιο γνωστός ο ΠΑΟΚ.
Για παράδειγμα αν περάσουν πχ στους 8 του τσουλού και ο ΠΑΟΚ του πάρει το πρωτάθλημα πολλοί θα ενδιαφερθούν να δουν ποια είναι αυτή η ομάδα που τους κέρδισε.
Κάθε κακό έχει και το αντίστοιχο μέρος καλού.
Τελείως λάθος το σκεπτικο σου

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”