Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από john4serres »

Φέρε Νικολαι Γιοργκενσεν γυρνώντας στην Ελλάδα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

δεν εχει λογικη ουτε να καπελωθει ο ΦΑ, ποσο δε μαλλον να διωχθεί. Δεν ειναι δυνατον απο τη στιγμη που τον κυνηγαγανε μηνες πριν ανακοινωθει, σε 4 μηνες να παρει ποδι για ΑΡΔ και παλαιμαχους ποδοσφαιρανθρωπους και παραγοντες.

Η πολυφωνια που υπαρχει αυτη τη στιγμη ειναι πρωτογνωρη, μη κατανοητη και δυσκολα αντιμετωπίσιμη και οπωσδηποτε θα μαθουν να συνυπαρχουν ολοι μαζι παρεα.

Θεωρω πως με Σαββιδη, με τα τρια χρονια του στην ομαδα δεν υπαρχει λογος για μαγκες καθως ολοι κατα εναν περιεργο τροπο φαγανε το κεφαλι τους. Συσσωρευμενες υποχρεωσεις απο ανθρωπους που προφανως δεν μπορουσαν να τις ικανοποιησουν. Ελεος.

Το πιο τραγικο σε αυτα τα χρονια ειναι πως αποτυχανε ενω ειχανε μπατζετ οταν τις προηγουμενες χρονιες την βγαζαμε με τα ρεστα απο πενηνταευρω.

Και κατι για τους ΑΡΔ... Επιτελους ξυπνησανε εκει στην ΠΑΕ και φαινεται πως εχουν διαθεση να τους χρησιμοποιησουν προς οφελος της ομαδας. Εχω γραψει πολλες φορες πως με τοσα μεσα, τοσες δυνατοτητες να επικοινωνησει η ΠΑΕ οτι θελει ειναι κριμα να τους αφηνουν να εκφραζονται οπως θελουν. Σημειωματακι, νον πεϊπερ και σε δυσκολες ερωτησεις δεν ειναι κακο να περιμενουν την επισημη θεση του συλλογου απο το να πεταξουν μια αρλουμπα ολκης.

Και φυσικα... εμεις με τον εναν ή με τον αλλον τροπο παντα θα μαθαινουμε την αληθεια. :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Φοβάμαι ότι σιγά σιγά και πολύ μεθοδικά...μας τελειώνεις κι εσύ...Μακάρι στο τέλος Γενάρη να κάνω κωλοτούμπα και να εξυμνώ τα πανέξυπνα επικοινωνιακά "τρικ" του Ιβάν...
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

Εγω που δεν ακουω ραδιοφωνα και δεν διαβαζω εφημεριδες ρωταω:

Ειναι δυνατον να φυγει ενας τετοιος ανθρωπος, με τετοιο ρολο στην ομαδα και τετοιο ονομα πριν καλα καλα μπει η 2η μεταγραφικη περιοδος;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Φίλε μου ρώτα καλύτερα τον κυρ Νίκο τον έμπειρο...Αυτός θα σου εξηγήσει πολύ...επικοινωνιακά...σίγουρα ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

adamroxas έγραψε:Εγω που δεν ακουω ραδιοφωνα και δεν διαβαζω εφημεριδες ρωταω:

Ειναι δυνατον να φυγει ενας τετοιος ανθρωπος, με τετοιο ρολο στην ομαδα και τετοιο ονομα πριν καλα καλα μπει η 2η μεταγραφικη περιοδος;
οχι και δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.

αλλα υπάρχει σίγουρα μια άγουρη κατάσταση ακόμα στην παε που ο Φράνκ Άρνεσεν δεν είναι ο αρμόδιος να τη λύσει και έχει να κάνει με το πάτημα που δίνουν στα αρδ οι "χαλαρές" αρμοδιότητες και πως έχουν καταμεριστεί, όπως και το ότι δεν έχουν επικοινωνηθεί ορθά με τον κόσμο. και αυτο ναι, πιστεύω είναι αρμοδιότητα του ΝΒ. Γιατί αλλιώς δεν ξέρω πόσο θα αντέξει ακόμα ο κόσμος τον ορυμαγδό δημοσιευμάτων που λοιδωρούν το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Οι αρδ Κγεο τον έφαγαν είδη.......Γκαλιτσιον ειναι επιλογη ΦΑ συμφωνα με τους αρδ....Κυρ Νικος δεν γνωριζει τπτ.....τι κανει μιαου μιαου στα κεραμιδια...............τι?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και εγω αυτο ελεγα χθες, αλλα δεν σημαινει οτι θα διαγραψω την πιθανότητα να είναι έτσι τα πράματα.

το θέμα είναι αν οι Φρανκ και Ίγορ πιστεύουν ότι ο Γκαλίτσιος μπορεί να ειναι ένα φτηνό μπάλωμα και ότι ενα τέτοιο θέλουν, ο ΝΒ δεν έχει καμία αρμοδιότητα να πει οχι. αυτό θα είναι για εμένα το λάθος.

και ακόμα μεγαλύτερο λαθος θα ειναι να ΜΗΝ τον προστατεύσουν απο τις ...αρδιες και τα "να χαμε να λεγαμε" ;)

και στην τελική, αν υπάρχει μια τόσο μεγάλη απορία...ask frank λεμαι. :lol: ;) 8-)
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω θελω να ξερω ποιον θα κυνηγάμε στο τελος , αν παλι ασχολούνται πολλοι αντε βγάλε άκρη
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ελα ρε Μανι που δε καταλαβαινεις.Αν δε παμε καλα φταινε Φρανκ και Τουντορ που δε καταλαβαν τις ιδιαιτεροτητες του συλογου και την ελληνικη πραγματικοτητα και χτισανε λαθος προτζεκτ.Φερνουμε ΖΒ και ΓΧ και καθαριζουμε.
Αν παμε καλα το χρωσταμε σε ΝΒ που εφερε το ΠΑΟΚτσηδικο DNA που οι αλλοι δε μπορουν να το μεταδωσουν στην ομαδα, αρα πρεπει να φυγουν.Τοσα χρονια στο κουρμπετι εισαι,αμαρτια.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αυτο το παραπανω ειναι που με βαζει σε σκεψεις, το εξεφρασε πολυ καλα ο κατ5.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Κατω τα χερια απο τον Αρνεσεν.Τοσες προσπαθειες κανουμε εδω στο φορουμ να τον φαμε.Δεν θα μας παρετε τη μπουκια απ το στομα.Αντε μπραβο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Τετ 30 Δεκ 2015, 14:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

K_geo έγραψε:αυτο το παραπανω ειναι που με βαζει σε σκεψεις, το εξεφρασε πολυ καλα ο κατ5.
Το εξέφρασε κι ο υποφαινόμενος σε συνεχόμενα posts στις 28 και 29 του μήνα στο topic του Ιβάν αλλά δεν είδα να συμφώνησε κανένας 8-) ...Μήπως τα έγραφε ακαταλαβίστικα δηλαδή...αφού; ;)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

K_geo έγραψε:αυτο το παραπανω ειναι που με βαζει σε σκεψεις, το εξεφρασε πολυ καλα ο κατ5.
Τις ανησυχιες μου για τις σχεσεις Ιβαν ΖΒ τις ξερεις . ;) Με χουνε ζωσει τα φιδια λεμε μ αυτα που διαβαζω τελευταια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”