6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτος τελειωσε ρε παιδια απο τον ΠΑΟΚ τι το συζητατε,κακο του κεφαλιου του εκανε να κατσει επανω στο συμβολαιο του.
Δεν εχω κατι εναντιον του παιχτη,ισα ισα θεωρω οτι προσφερε αρκετα,η αληθεια ομως ειναι οτι αυτη τη στιγμη δεν υπαρχει ομαδα (να μην πω στον πλανητη και ειμαι υπερβολικος) στην ευρωπη που να του δωσει τα χρηματα που παιρνει στον ΠΑΟΚ.
Αυτος επελεξε τα χρηματα του Ιβαν απο το να παει καπου με λιγοτερα για να παιζει.
Αποτι φαινεται κουραστηκε να παιζει και ειπε να ξεκουραστει μια σεζον.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

δεν ξέρω αν ξέρεις, αλλά για πάρτυ σου, λένε τον ίβιτς ψεύτη. Μάλιστα είπε να σε ρωτήσουνε, αλλά μάλλον δεν ...

Μεγάλο παιδί είσαι ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ @@;;;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αυτο το αρνητικο που βγαζουμε με καθε παικτη που δε μας ειναι πλεον χρησιμος δε μπορω να το χωνεψω με γυρναει τα μυαλα.Μα δικα μας παιδια των ακαδημιων ,μα παικτες ξενους αξιας,μα παικτες που προσφεραν ολους στο τελος θα τους χλευασουμε θα τους ειρωνευτουμε ,θα τους τη πουμε.Τα ιδια με ΚΑΘΕ προηγουμενο προπονητη ,τα ιδια με ΚΑΘΕ προηγουμενη διοικηση(Βανια ετοιμασου).Μονο οταν παιρνουν τα χρονια(δεκαετιες) μονο τοτε μαλακωνουμε ,γινομαστε νοσταλγοι και τους προβαλουμε σαν παραδειγματα.Αβυσσος...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Η συμπεριφορα του ειναι τραγικη Κατ,κυριως γιαυτο που γραφει ο πιλοτος αλλα και γιατι δε βρηκε ομαδα να παει.
Εδειξε οτι δεν σεβαστηκε το γεγονος οτι ο ΠΑΟΚ του εδωσε ενα τσουβαλι λεφτα,και ειπε να παρει αλλα λιγα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σ ολους κατι θα βρουμε ρε μπανε,μα σ ολους Τζιολης,Κατσε,Σκονδρας,Κιτσιου.Μπορει πλαεον ο ΠΑΟΚ ν αλλαξε επιπεδο ,να τους ξεπερασε,αλλα δεν αξιζουν τετοια συμπεριφοραΓια το συγκεκριμενο εχω την αισθηση οτι δε μπορει πλεον.Ειναι εκεινος ο τραυματισμος που ειχε και τα ασχημα παιχνιδια που εκανε οταν ζοριζοταν ενω ξεκιναγε καλα.
Εσενα ρε μπανε οταν περασουν τα χρονια και δε μπορεις πλεον να βγαζεις τη δουλεια που εβγαζες,αν σου πουνε βρες αλλου με λιγοτερα θα φυγεις?Ποσοι το κανουν?Επαγγελμτιες ειναι απ αυτο ζουνε.Το χρημα μετραει.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα,δε μιλαμε για απλους εργαζομενους.
Πολλα τα λεφτα και στην περιπτωση των περισσοτερων τα 4ετη στον ΠΑΟΚ υπερβαινουν το μυριο το λιγοτερο.
Για μενα ηταν ασεβης απεναντι στην ομαδα,και μαλιστα αφησε να αιωρειται οτι αυτα που ειπε ο Ιβιτς ειναι ψεματα.
Απο εμενα αν και τον εκτιμουσα απο σημερα εχει :redcard:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

pilotos έγραψε:δεν ξέρω αν ξέρεις, αλλά για πάρτυ σου, λένε τον ίβιτς ψεύτη. Μάλιστα είπε να σε ρωτήσουνε, αλλά μάλλον δεν ...

Μεγάλο παιδί είσαι ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ @@;;;
Σωστο! συμφωνω κ με μπανε...

http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 6#p1181226
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δε με παρεξενεύει η στάση Τζιώλη. Για αυτό εγώ φωνάζω ότι χρειαζόμαστε σφικτό wage budget, όπως κάνει ο Μπεκαλι και όχι τσιγγουνιές στα transfer fees. Αν ο Τζιώλης έπαιρνε αυτά που άξιζε και γιατί όχι λίγο λιγότερα, σήμερα θα έβρισκε ομάδα που θα του κάλυπτε το μισθό του. Το ίδιο πάει και στον Σκόνδρα κ.λπ. Αν παίρνεις 400Κ και αξίζεις για 200Κ, λογικό να κάτσεις στο συμβόλαιό σου. Ο Ιβάν είναι υπερβολικά γεναιόδωρος στους μισθούς και θυμίζουμε ομάδα Ρωσικού πρωταθλήματος. Ευτυχώς από τη σεζόν του Άρνεσεν και μετά αυτό διρθώνεται. Φέτος δεν κάναμε κινήσεις που θα μας μείνουν στο ράφι. Ήταν value/money νομίζω όλες. Αν οι παίκτες που μας μείνανε στο ράφι έχουν συνολικές απολαβές 800Κ, τότε η ομάδα ζημιώνεται μαζί με την εφορία 1,5Μ!!! Επίσης το να διατηρείς και να πληρώνεις 50 παίκτες τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο μέχρι να τους δανείσεις είναι ένα αρκετά μεγάλο ποσό με τη εφορία να τσούζει. Εισπράττεις μηδαμινή αξία και πληρώνεις άσκοπα.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

εκτος και αν βγαζεις 200 μυρια καθαρο κερδος στο χερι και ο ΠΑΟΚ ειναι χομπι σου...
οποτε αναλογικα και 3 να πηγαινουν στραφι κοιμασαι τα βραδια ησυχος
ειναι σαν να εκανε καποιος το τραπεζι για 10 ατομα και να βγαζει 20 χιλ τον χρονο
τον τελευταιο μαλιστα θα τον τσουξει πολυ περισσοτερο αφου δεν τα φυσα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Vs δεν φταίει ο Ιβάν ούτε βασικά η Μαρία.
Όταν πηγαίνουν και τους λένε μπλα μπλα μπλα τόσο κάνει κλπ και αυτοί τα δίνουν τους λέμε "γενναιόδωρους" και μετά από λίγο καιρό τους έπιασαν κότσο και μείναμε με αμπαλους. Αν κάπου λέει όχι έχει καβούρια .

Βγάλε άκρη...

SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Πέμ 01 Σεπ 2016, 07:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

ΕξευτελισμόΣ!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Εγω θεωρώ θετικό που μένει ,
Δεν ξερεις τι γινεται ιςως χρειαστεί
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Ηθελα να φυγει αλλα οπως φαινεται ηταν κι αυτος ενα υπερτιμημένο συμβόλαιο και λογικο ειναι να μη βρίσκει κατι καλυτερο. Παρολα αυτα επαγγελματίας που προςφερε στην ομαδα οςο μπορουςε και δεν καταλαβαινω την απαξίωση. Εχει συμβόλαιο κανονικα μ την ομαδα και δεν ειναι υποχρεωμένος να φυγει, ουτε καν ηθικό ζήτημα δε βλεπω.
Βλεπω ομως εντελως διαφορετική συμπεριφορά ακομη κι απο μοντς σε σχεση με τον κλαους για τον οποίο έφαγαν μπαν καμια δεκαριά χωρις να εχουν πει και κατι υβριστικό περα απο τη γνωμη τους για την αξία του παικτη. Και βλεπουμε μοντ να μπαναρει κοσμο για κριτική στον κλαους και να κανει τα ιδια για Τζιωλη και να μην τρεχει κατι.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

MANIAKOS έγραψε:Εγω θεωρώ θετικό που μένει ,
Δεν ξερεις τι γινεται ιςως χρειαστεί
Δεν γίνεται να κάνει πίσω ο Ίβιτς.
Θα σημαίνει επιπολαιότητα.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Δεν νομίζω να τον Χρησιμοποιήσουν