Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από karlat85 »

ρε σεις μην γυρνατε ολες την συζητησεις στον Δωνη
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

TRUE!

+10000000
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ το είπα και το ξαναλέω:Σιγά την μπάλα που παίζει η Τρίπολη.5 ματς τα πήρε με κόντρες και αναμπουμπούλες στο 90+ και στα περισσότερα το σκορ είναι τελείως πλασματικό.Στην Βέροια ας πούμε μπορούσε να φάει 5 γκολ.Με τον Πανθρακικό ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Πάνθρακα στο 89 και έγιναν 3 κόντρες για να μπει η μπάλα μέσα.Με τον βάζελο 2 φάσεις,ένα γκολ και μια μαλακία του Μπουμσόνγκ.Με την Λειβαδιά το ματς ήταν για 0-2 στο χαλαρό. Απλά έχει ρέντα.Όποιος βλέπει τα ματς και όχι τα αποτελέσματα το βλέπει ξεκάθαρα αυτό.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Παστελάκι ο Τετε,και 1-0 ο πλατανιας
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Δημοσίευση από DigitalFan »

...αναμενόμενα πράγματα!

ΥΓ: Κρύος ιδρώτας λούζει τους γείτονες...! :twisted:
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δεν ξερω πολυ με αγχώνει η Βέροια
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Επόμενη αγωνιστική: Βέροια - Κέρκυρα
και 29η αγωνιστική: Βέροια - Πλατανιάς (σωμένος)
Δεν υπάρχει κανένα άγχος!

Η μόνη ομάδα από... αυτές, για την οποία πρέπει να είμαστε αγχωμένοι, είναι ο όφης...!
Πρέπει ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ να πάρει 1 τουλάχιστον ματς από τα ΟΦΗ - ΠΑΣ και ΟΦΗ -Ατρόμητος... Αν πάρει κάτι παραπάνω, έχει σωθεί! Οι ευχές μου θα τον ακολουθούν...! :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DigitalFan την Κυρ 17 Μαρ 2013, 17:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Μακαρι,αλλα η κερκυρα παίζει με τον "Μπαμπά" της ,μπορει να της δωσει κανα πονταλάκι
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Λες να ξαναμπεί στο "παιχνίδι" και να το παλέψει; Δύσκολα ρε 'συ, πρέπει να μαζέψει 12-13 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές για να σωθεί...! Γίνεται; :geek:
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

Πολύ καλά τα λέει ο Κοντοές στο sport24 μπράβο του, καλό θα ήταν ο μ@λακας ο Αρναούτογλου να σταματήσει να μιλάει γιατί όσο μιλάει τόσο αηδιάζω.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

νομιζω οτι το οριο σωτηριας ειναι οι 34 βαθμοι,ισως και οι 33.θα παιχτει μεταξυ Πανθρακικου,ΟΦΗ και σκουληκιου.πολλα θα εξαρτηθουν απ΄το σημερινο ματς,αν κερδισει η Κομοτηνη βλεπω χλωμο να κερδιζει ντε φακτο ο συντοπιτης στην Ξανθη τελευταια αγωνιστικη...
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Πριν το διαβάσετε να σας προειδοποιήσω ότι το πιο πιθανό είναι να είναι μούφα η είδηση!

Αυτοκτόνησε ο Γιώργος Κατίδης
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013, 23:28

Τα τελευταία λόγια και η αυτοκτονία του Γ.Κατίδη
Έπειτα από τα χθεσινά γεγονότα ο Γιώργος Κατίδης αναχώρησε για Ιταλία, έχοντας πάρει άδεια μερικές μέρες από την ομάδα του. Πριν λίγη ώρα η κοπέλα του μπήκε στο δωμάτιο και είδε το νεαρό ποδοσφαιριστή κρεμασμένο. Αφού φώναξε ένα ασθενοφόρο να παραλάβει τον σύντροφο της πήρε τηλέφωνο τους ανθρώπους της ΑΕΚ και κλαίγοντας με λυγμούς τους είπε τα παρακάτω λόγια « Οδηγήσατε ένα νεαρό παιδί στην αυτοκτονία μόνο και μόνο γιατί είχε διαφορετική ιδεολογία από εσάς».
Έκλεισε το τηλέφωνο και βρήκε ένα σημείωμα το οποίο είχε αφήσει ο 20χρονος λίγο πριν αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του.
Το σημείωμα έγραφε :
«Στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης ΑΕΚ – Βέροια σκόραρα το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα της Ένωσης. Στη προσπάθεια μου να ξεσηκώσω το πλήθος και να αφιερώσω το γκολ στον Μ.Παυλή έκανα το χαιρετισμό της Χρυσής Αυγής. Αυτή μου λοιπόν η χειρονομία σημάδεψε τη ζωή μου, άθελα μου. Από μικρό παιδί αδιαφορούσα για το σχολείο και τα μαθήματα μου. Προτιμούσα να κάνω 40 ποδαράκια παρά να μάθω για το τι συνέβαινε στην Ελλάδα το 40’. Όσα δεν έμαθα μικρός τα έμαθα ξαφνικά σε ένα βράδυ. Ο Μιχάλης με έπιασε στα αποδυτήρια και μου έκανε μερικά μαθήματα ιστορίας τόσο για τους ναζί όσο και για τους αντί-ναζί φίλαθλους της ομάδας. Όταν κατάλαβα τι είχα κάνει και ότι πλέον ήταν αργά έβαλα τα κλάματα. Μέσα από συζητήσεις με δημοσιογράφους προσπάθησα να σας μεταφέρω πως έκανα ότι έκανα διότι δεν γνώριζα το λάθος που έπραττα εκείνη τη στιγμή. Τα αρνητικά σχόλια συνέχιζαν όμως και κανείς δεν με πίστευε πλέον. Εκείνη τη στιγμή έφτασε στα αυτιά μου η απόφαση της ΕΠΟ να με αφήσει ισόβια εκτός της εθνικής ομάδας. Με δάκρυα στα μάτια διάβασα όλες τις ανακοινώσεις των φιλάθλων της ομάδας και κατάλαβα πως δε χωράω πλέον στο σύλλογο. Έκανα λοιπόν ξανά μερικές δηλώσεις στις οποίες ανέφερα ξανά πως δεν ήξερα τι έκανα και πως αποχωρώ από την ομάδα. Επίσης είπα πως δεν είμαι φασίστας, ναζί ή ρατσιστής διότι οι γονείς μου ήτο πρόσφυγες και έχω και ετεροθαλή αδερφό από το Πουέρτο Ρίκο. Σκέφτηκα για πολλές ώρες και κατέληξα πως μακριά από το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο όντας αμόρφωτος όπως προανέφερα. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα να γράφω αυτό το γράμμα. Να πω επίσης πως δεν τρέφω μίσος για κανέναν από αυτούς που με οδήγησαν στην αυτοκτονία, γιατί ο μόνος που φταίει είμαι εγώ. Κλείνοντας, Ελένη σου ζητώ συγγνώμη που σε αφήνω μόνη ήσουν τα πάντα για μένα όμως δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Αντίο!»

Εμείς ευχαριστούμε τη κοπέλα του που μας έδωσε όλες τις πληροφορίες και ευχόμαστε καλό κουράγιο σε αυτήν και την οικογένεια του καθώς και καλό ταξίδι στον ίδιο.
Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα που έχει ανοίξει στο facebook ‘’ τελευταίο αντίο στο Γ.Κατίδη’’

Link

Θέλω να πιστεύω ότι είμαι off topic! Σε αυτή τη περίπτωση αυτοί που το κάναν είναι οι μεγαλύτεροι μ@λ@κες στον πλανήτη!
Άβαταρ μέλους
DigitalFan

Ααααααααχ βαχ

Ντε Μπλάσις: "Τον... έχουμε τον ΠΑΟΚ"

Εικόνα

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις είναι από τα βασικά εργαλεία της πορείας του Αστέρα Τρίπολης και ο κορυφαίος του δημιουργικού παιχνιδιού των Αρκάδων. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε για τη νίκη στο Περιστέρι, για την αυτοπεποίθηση που έχει αυτός και οι συμπαίκτες του καθώς και για τις μάχες που... έρχονται με τον ΠΑΟΚ σε Κύπελλο και πλέι οφ.

"Μπορούμε να προκριθούμε. Σίγουρα. Με βάση την εικόνα των δύο αγώνων που παίξαμε στο πρωτάθλημα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ", είπε ο Ντε Μπλάσις στο arcadia-sports.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Πάμπλο Ντε Μπλάσις

Για τον αγώνα: "Η πειθαρχία, η υπομονή και η αυτοπεποίθηση που δείξαμε μέσα στο γήπεδο ήταν τα στοιχεία που μας έδωσαν τη νίκη στο ματς με τον Ατρόμητο."

Για το ότι ο Αστέρας κερδίζει και εκτός έδρας: "Στο δεύτερο γύρο πάμε πολύ καλά. Και εκτός έδρας. Μας βγαίνουν καλά κάποια πράγματα που κάνουμε στις προπονήσεις και αυτό φαίνεται."

Για τα πλέι οφ: "Μας δίνουν αυτοπεποίθηση οι νίκες γιατί στα πλέι οφ θα χρειαστεί να έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση."

Για το Κύπελλο: "Μπορούμε να προκριθούμε. Σίγουρα. Με βάση την εικόνα των δύο αγώνων που παίξαμε στο πρωτάθλημα, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ. Βγαίνουν καλά συμπεράσματα από τους δύο αγώνες που έχουμε παίξει με τον ΠΑΟΚ. Τα... σημάδια μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Στην Τούμπα το πέναλτι έπαιξε καθοριστικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα ενώ στην Τρίπολη κάναμε σπουδαία εμφάνιση και κερδίσαμε."

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/asterastr/nte-mplasis-ton-exoyme-ton-paok.2173234.html
Ειλικρινά, αν σε είχα μπροστά μου The Βλάσης, θα σου έριχνα κουτουλίδι...!
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Γιατι,παλικαρι μου,να του ριξεις κουτουλιδι?

Εσυ με τις εμφανισεις σου και τα αποτελεσματα σου,του εχεις δωσει το δικαιωμα να μιλαει ετσι.Εαν του ειχες ριξει τρια εδω μεσα και αλλα τρια στην Τριπολη,να εισαι σιγουρος πως θα μιλουσε διαφορετικα!
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

DigitalFan έγραψε:Πριν το διαβάσετε να σας προειδοποιήσω ότι το πιο πιθανό είναι να είναι μούφα η είδηση!

Αυτοκτόνησε ο Γιώργος Κατίδης
Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Μαρτίου 2013, 23:28

Τα τελευταία λόγια και η αυτοκτονία του Γ.Κατίδη
Έπειτα από τα χθεσινά γεγονότα ο Γιώργος Κατίδης αναχώρησε για Ιταλία, έχοντας πάρει άδεια μερικές μέρες από την ομάδα του. Πριν λίγη ώρα η κοπέλα του μπήκε στο δωμάτιο και είδε το νεαρό ποδοσφαιριστή κρεμασμένο. Αφού φώναξε ένα ασθενοφόρο να παραλάβει τον σύντροφο της πήρε τηλέφωνο τους ανθρώπους της ΑΕΚ και κλαίγοντας με λυγμούς τους είπε τα παρακάτω λόγια « Οδηγήσατε ένα νεαρό παιδί στην αυτοκτονία μόνο και μόνο γιατί είχε διαφορετική ιδεολογία από εσάς».
Έκλεισε το τηλέφωνο και βρήκε ένα σημείωμα το οποίο είχε αφήσει ο 20χρονος λίγο πριν αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του.
Το σημείωμα έγραφε :
«Στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης ΑΕΚ – Βέροια σκόραρα το πρώτο μου γκολ με τη φανέλα της Ένωσης. Στη προσπάθεια μου να ξεσηκώσω το πλήθος και να αφιερώσω το γκολ στον Μ.Παυλή έκανα το χαιρετισμό της Χρυσής Αυγής. Αυτή μου λοιπόν η χειρονομία σημάδεψε τη ζωή μου, άθελα μου. Από μικρό παιδί αδιαφορούσα για το σχολείο και τα μαθήματα μου. Προτιμούσα να κάνω 40 ποδαράκια παρά να μάθω για το τι συνέβαινε στην Ελλάδα το 40’. Όσα δεν έμαθα μικρός τα έμαθα ξαφνικά σε ένα βράδυ. Ο Μιχάλης με έπιασε στα αποδυτήρια και μου έκανε μερικά μαθήματα ιστορίας τόσο για τους ναζί όσο και για τους αντί-ναζί φίλαθλους της ομάδας. Όταν κατάλαβα τι είχα κάνει και ότι πλέον ήταν αργά έβαλα τα κλάματα. Μέσα από συζητήσεις με δημοσιογράφους προσπάθησα να σας μεταφέρω πως έκανα ότι έκανα διότι δεν γνώριζα το λάθος που έπραττα εκείνη τη στιγμή. Τα αρνητικά σχόλια συνέχιζαν όμως και κανείς δεν με πίστευε πλέον. Εκείνη τη στιγμή έφτασε στα αυτιά μου η απόφαση της ΕΠΟ να με αφήσει ισόβια εκτός της εθνικής ομάδας. Με δάκρυα στα μάτια διάβασα όλες τις ανακοινώσεις των φιλάθλων της ομάδας και κατάλαβα πως δε χωράω πλέον στο σύλλογο. Έκανα λοιπόν ξανά μερικές δηλώσεις στις οποίες ανέφερα ξανά πως δεν ήξερα τι έκανα και πως αποχωρώ από την ομάδα. Επίσης είπα πως δεν είμαι φασίστας, ναζί ή ρατσιστής διότι οι γονείς μου ήτο πρόσφυγες και έχω και ετεροθαλή αδερφό από το Πουέρτο Ρίκο. Σκέφτηκα για πολλές ώρες και κατέληξα πως μακριά από το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα άλλο όντας αμόρφωτος όπως προανέφερα. Έτσι λοιπόν ξεκίνησα να γράφω αυτό το γράμμα. Να πω επίσης πως δεν τρέφω μίσος για κανέναν από αυτούς που με οδήγησαν στην αυτοκτονία, γιατί ο μόνος που φταίει είμαι εγώ. Κλείνοντας, Ελένη σου ζητώ συγγνώμη που σε αφήνω μόνη ήσουν τα πάντα για μένα όμως δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Αντίο!»

Εμείς ευχαριστούμε τη κοπέλα του που μας έδωσε όλες τις πληροφορίες και ευχόμαστε καλό κουράγιο σε αυτήν και την οικογένεια του καθώς και καλό ταξίδι στον ίδιο.
Μπορείτε να επισκεφτείτε τη σελίδα που έχει ανοίξει στο facebook ‘’ τελευταίο αντίο στο Γ.Κατίδη’’

Link

Θέλω να πιστεύω ότι είμαι off topic! Σε αυτή τη περίπτωση αυτοί που το κάναν είναι οι μεγαλύτεροι μ@λ@κες στον πλανήτη!
Ντάξει είπαμε. Καλά να είναι να είναι υγεείς να βάλει μυαλό και να παίξει μπάλα. Από την Εθνική είναι άλλο θέμα. Εάν είναι μάγκας ας δείξει στα επόμενα χρόνια ποιος είναι και τι πραγματικά πιστεύει να βγει από εκεί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”