14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από guardian4 »

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

[youtube]fpQHHENt0qo[/youtube]
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

επίσης αφιερωμένο! (και κλεμμένο απο τον φίλτατο καρχαρία!) :mrgreen:

Εικόνα

11888;;;;
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Το χερι που βλεπεις διπλα ειναι του Ποικιλιδη.... ;) Σε αυτον την εδωσε την φανελλα ο Υπερτατος Δασκαλος των Βουδιστων και την μετεφερε στον ποδοσφαιριστη μας ....

Εξου και το πονηρο χαμογελο του...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

kataramenos5 έγραψε:..και βάζεις λεει δύο γκόλ,περνάμε την Μπενφίκα και μετά γίνεται της πόπης απ τα ατίθασα στην κερκίδα :shock:

Μέχρι κι όσοι δεν έφυγαν ποτέ βλέπω να επιστρέφουν και να τον στολίζουν!Δεν το κάνουν βέβαια από μένος,στο όνομα μιας περασμένης μεν όχι ξεχασμένης δε προδοσίας.Απλά,ο παίχτης μόνο υπό πίεση φαίνεται να λειτουργεί!Λίγοι το'χουν αντιληφθεί και αδίκως βάλλονται από την πλειονοψηφία των συνοπαδών τους!!

Ας επιχειρήσουμε να διακωμωδούμε τέτοιου είδους συμπεριφορές γιατί διαφορετικά ...
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

R.A.T.M. έγραψε:Μπορει καποιος να μου πει γιατι τοσο μενος για τον Σαλπι..??
Αυτο για τα λεφτα θελω να μαθω...
Και΄γω σαν το Hulk(πολλα +++) ειμαι απλα πειτε μου...
Γιατι τοσο μενος...???
Τι εκανε?? με στοιχεια...
Θα περιμένω μέχρι το βράδυ να σου απαντήσει κάποιος που τον έχει συγχωρέσει..
Εικάζω ότι υπάρχουν αρκετοί σαν κι εσένα που δεν γνωρίζουν την ιστορία με τον συγκεκριμένο και επιμένουν να ασχολούνται με το θέμα παριστάνοντας τους γνώστες και χαρακτηρίζοντας κόσμο που γνωρίζει την ιστορία και επέλεξε να διατηρήσει τη στάση του ακέραια από το 2006..
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

θα μας την επαναλαβεις την γνωστη ιστορια ? Ειδικα στο σημειο που για την φυγη Σαλπιγγιδη δεν φταιει σε τιποτα ο Γουμενος ....

Μετα θα πουμε και οι υπολοιποι απο μια ιστορια.... Αλλος για τον Μπανε που καποιοι μπετοβλακες τον πλακωσαν στις κλωτσιες και εφυγε και μετα ξαναγυρισε , αλλος για τον Ζαγορακη και αν ειναι παμε και ακομα πιο πισω σε πιο ρομαντικες εποχες.... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Kranatos έγραψε:
R.A.T.M. έγραψε:Μπορει καποιος να μου πει γιατι τοσο μενος για τον Σαλπι..??
Αυτο για τα λεφτα θελω να μαθω...
Και΄γω σαν το Hulk(πολλα +++) ειμαι απλα πειτε μου...
Γιατι τοσο μενος...???
Τι εκανε?? με στοιχεια...
Θα περιμένω μέχρι το βράδυ να σου απαντήσει κάποιος που τον έχει συγχωρέσει..
Εικάζω ότι υπάρχουν αρκετοί σαν κι εσένα που δεν γνωρίζουν την ιστορία με τον συγκεκριμένο και επιμένουν να ασχολούνται με το θέμα παριστάνοντας τους γνώστες και χαρακτηρίζοντας κόσμο που γνωρίζει την ιστορία και επέλεξε να διατηρήσει τη στάση του ακέραια από το 2006..
Κυριοι καλυτερα να το αφησετε.
Χιλιαδες φορες τα ιδια πραγματα.Ειπωμενα και ξαναειπωμενα.
Kranatos

@shark γι'αυτό ακριβώς το λόγο είπα ότι θα περιμένω μέχρι το βράδυ για να πω ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ το τι έγινε..
Μέχρι τότε δεν σε εμποδίζει κανείς να γράψεις όποια εκδοχή πιστεύεις..
Εννοείται πως αν γράψεις εσύ πρώτος την αλήθεια δε θα έχω λόγο να συμπληρώσω κάτι στα λεγόμενά σου..

@sourmenetes το παλικάρι ζήτησε να μάθει κάτι για την ιστορία του ΠΑΟΚ..
Καλώς ή κακώς τα όσα έγιναν το καλοκαίρι του 06 αποτελούν κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Δε βλέπω λόγω λοιπόν να μην του παραθέσει όποιος γνωρίζει το τι έγινε τότε.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Οποιος θελει να μαθει αν γυρισει τις σελ.θα τα δει γραμμενα.
Επειδη ομως προβλεπω να γινεται ενα τοπικ ανω κατω εγω συνιστω να μην ξεκινησετε την κουβεντα.Ανταλλαξτε Mail και πειτε οτι θελετε.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Kranatos έγραψε: περιμένω μέχρι το βράδυ για να πω ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ το τι έγινε..

Οχι τιποτε αλλο αλλα οπως παντα παραμενει επικαιρο το θεμα ....

Υ.Γ. Φαντασου σε μερικα χρονια να σταματησει τη μπαλα και ο Ιβαν να τον κανει μελος της διοικησης γιατι οχι και προεδρο... Ουτως ή αλλως ο Ιβαν τον συμπαθει....Εκει να δεις γλεντια.... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Από την Κυριακή και μετά το τόπικ στις "δόξες" του...

Η ιστορία του 2006 είναι γνωστή. Και του 2010 επίσης! Παραδέχτηκε ότι έκανε λάθη και ότι η λέξη της συγγνώμης είναι πολύ μικρή μπροστά στις πράξεις. Εγώ αυτό το μεταφράζω ως πραγματική συγγνώμη και κοιτάω την ομάδα μου και πως μπορώ να εμψυχώσω τους παίκτες της. Δεν είπαμε σε κανένα σας να τον αγαπήσει αίφνης. Να μην δημιουργείτε προβλήματα είπαμε και να δεχτείτε ότι η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου τον έχει δεχτεί πίσω και τον έχει συγχωρέσει.

Δεν θέλετε; Έχει καλώς! Διαφωνούμε και άκρη δεν βρίσκουμε!

Εάν το τόπικ συνεχίσει να αναστατώνεται με χιλιοπαιγμένους καυγάδες θα κλειδωθεί για όσο καιρό χρειαστεί και θα διαγραφεί οτιδήποτε γράφτηκε από την Κυριακή και ένθεν και κριθεί ότι δεν συμβάλλει στην ηρεμία του.-
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

sourmenetes έγραψε:Οποιος θελει να μαθει αν γυρισει τις σελ.θα τα δει γραμμενα.
Επειδη ομως προβλεπω να γινεται ενα τοπικ ανω κατω εγω συνιστω να μην ξεκινησετε την κουβεντα.Ανταλλαξτε Mail και πειτε οτι θελετε.
Εγω πάντως θα θελα (παρ ότι εχω διαβάσει τα προηγούμενα) να δω τι ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( :?: ) θα παραθέσει ο Κρανάτος.Μπορεί να εχει κάτι καινούριο να πεί.Κατι που δε ξέρουμε .
Kranatos

Ντίνο από τη στιγμή που το παλικαράκι πιο πάνω ζητάει να μάθει τι έγινε το 2006 δεν είναι γνωστή σε όλους η ιστορία..
Αυτό βέβαια βολεύει αρκετό κόσμο που για τον Α ή Β λόγο επέλεξε να συγχωρέσει τον Σαλπιγγίδη ή που ποτέ δεν θεώρησε ότι πρόδωσε την ομάδα γιατί ίσως τότε να μην ασχολούνταν ακόμα μ'αυτή..

Σ'αυτό που λες για το 2010 προφανώς αναφέρεσαι στη συνέντευξη όπου αρνείται να ξεστομίσει τη λέξη "συγνώμη" και υπεκφεύγει λέγοντας ότι θα συγχωρεθεί μέσα από τις πράξεις του σαν παίχτης του ΠΑΟΚ..
Για μένα όμως για να είχε το όποιο δικαίωμα να πράξει σαν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και πάλι, θα έπρεπε πρώτα να ξεκαθαρίσει τη θέση του απέναντι στο αμαρτωλό 2006..
Παρόλα αυτά δεν είδα και καμία πράξη που να δηλώνει μεταμέλεια όταν ο ΠΑΟΚ αναγκαζόταν να πουλάει ένα ένα τα περιουσιακά του αντικείμενα κοψοχρονιά για να πληρώσει αυτόν κι αυτός αρνούταν την οποιαδήποτε μείωση του συμβολαίου που είχε με την "αγαπημένη" του ομάδα που μέσα από πράξεις θα έδειχνε το πόσο μετάνιωσε για το προ 4ετίας φέρσιμό του..
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

μια ερωτηση τα φραγκα που μαζεψατε για τον σαλπι ποιος τα παντελονιασε? και δευτερον οταν ηρθε σε εμας με ποσα ηρθε και ποσα του εδιναν απο ισπανια και ζελο?

Η πρώτη ερώτηση, φίλε μου, είναι καθαρά προβοκατόρικη. Σε παρακαλώ πολύ, όχι προκλήσεις! Προσπαθώ να κρατήσω το τόπικ ανοικτό... μην έχουμε "σύρραξη" εδώ μέσα...

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Όσοι τον έχουμε συγχωρέσει ίσως δεν ασχολιόμασταν τότε με την ομάδα...

Πιθανόν! Πιθανότατον! Βεβαίως όχι όλοι, αλλά σίγουρα οι περισσότεροι... Μέχρι τότε ήμασταν Αστραπή Δενδροποτάμου και μετά είπαμε "Δεν γινόμαστε ΠΑΟΚ για να συγχωρέσουμε τον Σαλπιγγίδη και για να πάμε κόντρα στους "γνήσιους" ΠΑΟΚτσήδες για να κάνουμε χαβαλέ;"

Μα τι ωραίες σπόντες είναι αυτές που πετάς, ρε Kranate; (Ή μήπως να σε λέω Νεόφυτε... λέμε τώρα, γιατί θυμήθηκα έναν παλιό φίλο που έγραφε με παρόμοιο δηκτικό ύφος στην κεντρική!)

Εγώ γιατί θυμάμαι, ρε συ, ότι δέχθηκε τελικά μείωση στις αποδοχές του; Λάθος θυμάμαι; Δεν έγινε τελικά;
http://www.paokmania.gr/podosfairo/diaf ... E%B7%CF%82
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”