33.Στέφανος-Κλάους Αθανασιάδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 33. Στέφανος Αθανασιάδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

MANIAKOS έγραψε:το ξαναγραφω με εχει πιασει χαρμολυπη για κλαους...εχει ξεπερασει το επιπεδο της ομαδας...και θ ατραβηξει το δρομο του/

Αδερφε βλεπεις γιατι δεν πρεπει να βιαζομαστε να υπερτιμουμε τον παικτη η να ριχνουμε την ομαδα τοσο?
Εγω περιμενω τα πλει οφ, εκει θα φανουν ολα γιατι οι τελευταιες αγωνιστικες ειναι παντα η ξεφτιλα
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Το ειπα και την προηγουμενη εβδομαδα.. οταν φευγει απο το κουτακι .. ειναι ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ.

ΔΕν εχει ουτε το ξεπεταγμα ουτε την τριπλα ουτε το σουτ απο μεση και μακρινη αποσταση.

Ειναι για μεσα στο τετραγωνο να τον τροφοδοτεις και να παστελωνει. Αυτο ομως προυποθετει να εχεις χαφ-εχτρεμ που να οργωνουν. ΚΑτι τετοιο στον ΠΑΟΚ σημερα τουλαχιστον δεν υπαρχει.

Προσωπικα μιλωντας αμα ερθει καλη προταση το καλοκαιρι ειμαι θετικος στο να πωληθει.

Στον ΠΑΟΚ θελω διαφορετικο στυλ επιθετικο.. βλεπε αιλτον μιραλας ( προσαρμοσμενο βεβαια στα δικα μας οικονομικα δεδομενα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Δευ 09 Απρ 2012, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Χωρικός έγραψε:tragic! ρε Κλάους..ούτε μια πάσα ρε γμτ;;; τί πράγμα είναι αυτό ρε; είναι αυτό που λέμε..με εξαίρεση τα γκολ, δεν κάνει τίποτα άλλο... και όταν δε βάζει γκολ, είναι ο χειρότερος παίκτης της ομάδας..

Που να τη δώσει; Στον Λίνο που δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του;
Στον Φωτάκη που δεν έπαιζε;
Στον Λάζαρ που ψιλοπερπατούσε;
Στον Γκαρσία που ήταν καμιά 30αρια μέτρα πίσω του;
Στον Σαλπι που;
Άβαταρ μέλους
cristiano4

Δημοσίευση από cristiano4 »

Εγω αυτο που ειδα ειναι οτι ηταν απο τους λιγους που μαρκαραν με την μεγαλυτερη ορεξη, επιθετικα μηδεν αλλα αν δεν εχεις μεταβιβασεις δεν κανεισ τπτ,ο Μητρογλου χθεσ εκανε τπτ δλδ?το θεμα στον επιθετικο ειναι κατα ποσο θα σε ψαξουν οι συμπαικτες σου και αυτο χθες δεν υπηρχε....το ξερουμε οτι δεν ειναι παιχτης με τριπλα και μακρινο σουτ η πολυ γρηγορος....μακαρι να κατσει και του χρονου,ειχαμε καιρο να δουμε φορ με 15γκολ....οσοι ψαχνουν ενα φορ διαφορετικο αυτο κοστιζει και διαφορετικα....η θα ρισκαρεις και θα πληρωνουμε παλι σαν μακακες....σαν κοστος και αποδοση ο Κλαους ειναι λαχειο
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

slidar έγραψε:Το ειπα και την προηγουμενη εβδομαδα.. οταν φευγει απο το κουτακι .. ειναι ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ.

ΔΕν εχει ουτε το ξεπεταγμα ουτε την τριπλα ουτε το σουτ απο μεση και μακρινη ατμοσφαιρα.

Ειναι για μεσα στο τετραγωνο να τον τροφοδοτεις και να παστελωνει. Αυτο ομως προυποθετει να εχεις χαφ-εχτρεμ που να οργωνουν. ΚΑτι τετοιο στον ΠΑΟΚ σημερα τουλαχιστον δεν υπαρχει.

Προσωπικα μιλωντας αμα ερθει καλη προταση το καλοκαιρι ειμαι θετικος στο να πωληθει.

Στον ΠΑΟΚ θελω διαφορετικο στυλ επιθετικο.. βλεπε αιλτον μιραλας ( προσαρμοσμενο βεβαια στα δικα μας οικονομικα δεδομενα).

Συμφωνω απολυτα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω πιστευω οτι αν δεν πουληθει, τοτε ΠΡΕΠΕΙ να τον αξιοποιησουμε φερνοντας εναν επιτελικο με εφεση στο κουβαλημα και στις καθετες μπαλιες... εναν ιβιτς στα καλα του δηλαδη. Να μην πω καναν ιμπαγασα για ενα χρονο λογω εμπειριας και πεσετε ολοι πανω μου :D
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

αν φέρουμε τέτοιο συμβόλαιο είτε επιθετικό τύπου αΐλτον είτε επιτελικό τύπου ίβιτς-στα-καλά-του δεν θα παίζουμε πουθενά του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ρε τι έχετε πάθει όλοι???Και ο Κλάους μας φταίει??Βρήκαμε τα κουσούρια του και αμέσως να τον πουλήσουμε???Πόσα χρόνια έχει να βάλει επιθετικός του ΠΑΟΚ 10 γκόλ και πάνω στο πρωτάθλημα???Απλή ερώτηση δλδ...Τέλοσπαντων, της κοντής ψω#$ς της φταίνε οι τρίχες...
:pano:
tsapgeo

Δημοσίευση από tsapgeo »

σωστός! Ο Κλάους είναι μεγάλος επιθετικός και θα το καταλάβουν όλοι αυτό ΑΝ φύγει. Να θυμήσω πόσα έπαιρνε ο Μούσλι για να σκοράρει 4 γκολ τον χρόνο? Είμαστε ανικανοποίητοι μου φαίνεται. Αν εκανε και οργάνωση παιχνιδιού θα ήταν ο Ιμπραίμοβιτς!!
Άβαταρ μέλους
VagosPaok

Δημοσίευση από VagosPaok »

Καλα βρηκαμε επιθετικο killer που ξερει και περισσοτερη μπαλα απο τον Inzaghi και αντι να προσαρμοσουμε το παιχνιδι πανω του σκεφτομαστε να τον πουλησουμε οσο οσο επειδη οπως ειναι φυσικο δεν μπορει να κανει τιποτα οταν βγαινει απο το κουτακι??? :evil:
''Καποιανου του χαριζανε εναν (δολοφονο)γαιδαρο κι αυτος τον κοιταζε στα δοντια''
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Επιτελικος μας χρειαζεται για να βγαινουν σωστες μπαλιες στον Κλαους και ενα αριστερο εξτρεμ με καλη τεχνικη. Ο Κλαους με σωστες τροφοδοτησεις τα 20 γκολ τα εχει για πλακα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τρέχεις μαρκάρεις τον αντίπαλο σεντερ φορ έξω απ την περιοχή μας και του κλέβεις την μπάλα.Κάνεις σεντρα στη αντίπαλη περιοχή δίνοντας πολύ ύψος στη μπάλα.Τρέχεις και κερδίζεις την μπάλα στον αέρα ρίχνοντας κάτω τους 2 αμυντικούς που σε κρατάνε.Περιμένεις να σηκωθούν κι αφού τους τριπλάρεις καρφώνεις την μπάλα στο δεξί γάμα μαζί με τον τερματά.Έτσι όλοι θα μαστε ευχαριστημένοι.Ίσως..

ΥΓ Και μ ένα τρίμπαλο την Τετάρτη εγω ειμαι ΟΚ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Άντε τώρα που φεύγεις (θα λεγα έφυγες αλλά άσ το τώρα μέρες που ναι) να δω που θα βρούμε τέτοιο παστελωτή ειδικά με τα λεφτά που παίρνεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εάν φύγεις τελικά, εύχομαι να εξελιχθείς περαιτέρω εκεί που θα πας και ώριμος πλέον νε γυρίσεις πάλι πίσω σ' εμάς.
Άβαταρ μέλους
Santana4

Δημοσίευση από Santana4 »

Bye Bye...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”