Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
Γελάτε αλλά εμείς χάσαμε 2 πόντους εκεί...Ο γάβρος επειδή είναι και σοβαρή ομάδα τον ξεπάστρεψε σε μισή ώρα τον ρούλη που είναι η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Φωτη μονο εκει να χαναμε καλα θα ταν....3 με τελη που ολοι θα περασουν....με βαζελο με κατω τα χερια....με οφη....
και αυριο δυσκολα ειμαστε παλι...
και αυριο δυσκολα ειμαστε παλι...
Θυμάσαι που φώναζα εγώ στο παιχνίδι εκείνο αδελφέ Μανιακέ???Για πολλούς είμαι κακός εδώ και ανικανοποίητος...Αλλά μάλλον βλέπω μπάλα.

ΤΟ θυμαμαι Φωτη.....κτ τετοια παιχνιδια δειχνουν την αποσταση μας απο γαβρο βαζελο και απογοητευομαι...μπαινουν αυτοι παρε 2 μπαλακια αρουλη και τρεξε στο β,..εμεις καναμε 45 λεπτα να τους κανουμε ευκαιρια....
Να ρωτήσω εγώ σαν χαζός που είμαι;
1) γιατί τον έχει για την πλάκα το ρούλη ο γαύρος κι εμείς ξεπατωθήκαμε εκεί μέσα; μάλλον θα είναι που δεν έχει βάλει σήμερα το Βελλίδη και τον άλλο το στόπερ (ούτε το όνομά του δεν θυμάμαι)
2) Γιατί οι γαύροι δεν είναι κουρασμένοι; δεν το καταλαβαίνω...είχαν ευρωπαϊκό εκτός, ταξίδι, κλπ, κι όμως δεν φαίνονται κουρασμένοι...μάλλον θα είναι επειδή έχει βάλει φρέσκα πόδια με τον αργεντίνο σωσία του βασίλη παπακωνσταντίνου από αριστερά...
3) εννοείται οτι καλύτερο το 2 από το 1 ή και το Χ. Ο γαύρος δεν είναι αντίπαλος, οπότε χέστηκα εάν χάνει βαθμούς ή όχι, ενώ ο ρούλης (που και αυτός βεβαια δεν είναι αντίπαλος) θα δώσει μεγάλη χαρά επιστρέφοντας στα χωράφια που ανήκει ωσάν γνήσιος έρπων σκώληξ.
1) γιατί τον έχει για την πλάκα το ρούλη ο γαύρος κι εμείς ξεπατωθήκαμε εκεί μέσα; μάλλον θα είναι που δεν έχει βάλει σήμερα το Βελλίδη και τον άλλο το στόπερ (ούτε το όνομά του δεν θυμάμαι)
2) Γιατί οι γαύροι δεν είναι κουρασμένοι; δεν το καταλαβαίνω...είχαν ευρωπαϊκό εκτός, ταξίδι, κλπ, κι όμως δεν φαίνονται κουρασμένοι...μάλλον θα είναι επειδή έχει βάλει φρέσκα πόδια με τον αργεντίνο σωσία του βασίλη παπακωνσταντίνου από αριστερά...
3) εννοείται οτι καλύτερο το 2 από το 1 ή και το Χ. Ο γαύρος δεν είναι αντίπαλος, οπότε χέστηκα εάν χάνει βαθμούς ή όχι, ενώ ο ρούλης (που και αυτός βεβαια δεν είναι αντίπαλος) θα δώσει μεγάλη χαρά επιστρέφοντας στα χωράφια που ανήκει ωσάν γνήσιος έρπων σκώληξ.
Όταν ο Μπόλονι λέει διάρκεια δεν είναι βλάκας.Είναι το μέγιστο προτέρημα σε μια ομάδα.ο γάβρος λόγω φυσικά και καλύτερης ποιότητας παικτών έχει διάρκεια και πληθώρα λύσεων.Εμείς αν δεν παίξουν κάποιοι παίκτες την κάτσαμε.

Ναι ρε παιδιά αλλά ο Γαύρος κατεβαίνει με Τσιμπουρ,Μιραλάς και πάγκο Πάντελιτς εμείς πήγαμε με Σάκη και πάγκο Γιάννου.
- abc_o_ karpouzas
και το κυριοτερο δεν το λεει κανεις
ταχα μου οπως ειπε και ο χαβιτος 2 αγωνες βλεπουν με τον γαυρο και με τον ΠΑΟΚ
τωρα για πεστε ολοι εσεις που βλεπετε τον αγωνα ..τι σχεση εχει αυτος ο φιλικος με τον δικο μας
2 τρωνε χαλαρα και στην κερκιδα λενε τραγουδακια
κερκιδες αδειες οι παικτες του σκωλικα ουτε ενα αντιαθλητικο...
τι να λεμε ρε
ταχα μου οπως ειπε και ο χαβιτος 2 αγωνες βλεπουν με τον γαυρο και με τον ΠΑΟΚ
τωρα για πεστε ολοι εσεις που βλεπετε τον αγωνα ..τι σχεση εχει αυτος ο φιλικος με τον δικο μας
2 τρωνε χαλαρα και στην κερκιδα λενε τραγουδακια
κερκιδες αδειες οι παικτες του σκωλικα ουτε ενα αντιαθλητικο...
τι να λεμε ρε
Σε αυτους εμεις δεν καναμε ευκαιρια και ο γαυρος οποτε θελει βαζει γκολ.
Παιδιά, όσο και να το θέλουμε, ο γαύρος έχει πολυ πιο ποιοτικό ρόστερ..Τι να κάνουμε δηλαδή? Φταίμε που είμαστε φτωχοί?
μην ασχολείστε με φιλικά παιχνίδια.
στο αντίστοιχο τόπικ από χθες βράδυ το είπα για 2πλο..
πάμε παρακάτω..
στο αντίστοιχο τόπικ από χθες βράδυ το είπα για 2πλο..
πάμε παρακάτω..