Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
αν δεν κανω λαθος υmbro φοραει εδω και αρκετα χρονια η ομαδα ποδοσφαίρου γυναικων
η reebok ανηκει στην adidas εδω και μερικα χρονια
η reebok ανηκει στην adidas εδω και μερικα χρονια
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
5 ομάδες της premier φορούν adidas
3 nike
3 umbro
2 puma
Και απο 1 errea, lotto, reebok, le coq sportif, kappa, mi-fit και burrda
Υ.Γ. Ο παρασάνδαλος φοράει μινέρβα αμάνικη με τιράντα. Σαν αυτές που φορούσε ο Τσάκωνας στις βιντεοταινίες.
3 nike
3 umbro
2 puma
Και απο 1 errea, lotto, reebok, le coq sportif, kappa, mi-fit και burrda
Υ.Γ. Ο παρασάνδαλος φοράει μινέρβα αμάνικη με τιράντα. Σαν αυτές που φορούσε ο Τσάκωνας στις βιντεοταινίες.

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:

Είμαι πολύ μεγάλος φαν του Τσάκωνα! Τις συγκεκριμένες φανέλες όμως δεν τις προτιμώ. Στο στρατό πάντως με βόλεψαν μια χαρά.
Τί μ@λ@κίες γράφω;

- xrictoforoc
Αντιπαθητική εταιρία η Umbro,ελπίζω να γίνει συμφωνία με καμιά Αdidas,που τελευταία κάνει καλά σχέδια (ΠΑΡΤΙΖΑΝ η περσινή φοβερή την έχω αγοράσει)
Θα δείξει...δεν αργεί η Δευτέρα,αλλά εγώ προτιμώ Adidas/Nike (αν και δύσκολο σύμφωνα με τον παππά που πουλάει το Ολα)
Θα δείξει...δεν αργεί η Δευτέρα,αλλά εγώ προτιμώ Adidas/Nike (αν και δύσκολο σύμφωνα με τον παππά που πουλάει το Ολα)
Εγώ πάλι προτιμώ όποια δώσει τα περισσότερα λεφτά στον ΠΑΟΚ. Και νομίζω την ίδια θα προτιμήσει και η διοίκηση.
- fofanaserres
Εγώ όπως πολλές φορές έχω γράψει,είμαι φανατικός της adidas...Αλλά από την Puma ή τίποτα άλλο σάπιο,προτιμώ και την Umbro...
Μια χαρά φανέλες κάνει.Ειδικά η φετινή ριγέ της Santos είναι όλα τα λεφτά...Δεν θα με χάλαγε να την είχαμε...

Μια χαρά φανέλες κάνει.Ειδικά η φετινή ριγέ της Santos είναι όλα τα λεφτά...Δεν θα με χάλαγε να την είχαμε...

Επιστροφη μετα απο 30 κ βαλε χρονια?

Βεβαια ο συνδυασμος umbro φανελας με adidas σορτσακι ειναι φοβερος...

Αυτος που ειχε την αντιπροσωπεια της UMBRO και της asics στην ελλαδα ειναι ΠΑΟΚτσης. Γιαυτο και 2 χρρονια η γυναικεια ομαδα φορουσε umbro και το χαντμπολ, βολλευ και πολο foroysan asics. ηταν καθαρα χορηγια στον ΑΣ. Βεβαια απο οτι εμαθα εχει κλεισει η εταιρια, αν ειναι οντως umbro ειναι πιθανο να εχει μεσολαβησει. Σαν το λεω παντως εχετε μια πισινη και για lotto. ειχαν ενδιαφερθει και αυτοι καποια στιγμη
- pirate_salonica
Umbro είναι παίδες,απ'ότι κατάλαβα είναι αγγλική οπότε Umbro (και για να λένε πως είναι καλή οικονομικά η πρόταση δεν παίζει να είναι μικρή εταιρία).
@Brian (Clough ντε
) αν κάνουν και ΑΚΡΙΒΩΣ αυτή τη φανέλα στο πιο μοντέρνο δε θα με χάλαγε καθόοολου προσωπικά.
@Brian (Clough ντε

Umbro ήταν οι πρώτες ''επώνυμες'' φανέλες τις έφερε ο Σάνον στις αρχές του '70. Η παραπάνω είναι του 78-79 αν δε κάνω λάθος με σορτσάκι adidas 

- PaOkArAsIrAkLiO
Επετειακά πρέπει να μας φτιάξουν την ίδια.Με σήμα αυτή τη φορά βέβαια και σορτσάκι ίδιας μάρκας!!Clough έγραψε:Επιστροφη μετα απο 30 κ βαλε χρονια?