Θεόδωρος Ζαγοράκης
- paoki_sweden
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Σχέδιο για επάνοδο Ζαγοράκη!
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ! ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΕΛΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ.-
Eκτάκτως συνεδριάζει στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με πρωτοβουλία του Ζήση Βρύζα.
Κύριο, αν όχι αποκλειστικό, θέμα της συνεδρίασης, η επάνοδος του Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία.
ζαγορακη να το ξερεις το πρωταθλημα εσυ θα μας το φερειςςςςςςςςςςςςςςςς........................
http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1151204&nt=103
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ! ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΕΛΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ.-
Eκτάκτως συνεδριάζει στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με πρωτοβουλία του Ζήση Βρύζα.
Κύριο, αν όχι αποκλειστικό, θέμα της συνεδρίασης, η επάνοδος του Θόδωρου Ζαγοράκη στην προεδρία.
ζαγορακη να το ξερεις το πρωταθλημα εσυ θα μας το φερειςςςςςςςςςςςςςςςς........................
http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1151204&nt=103
Περιμένετε.Ακόμη δεν ήρθε,κρατάτε και μια πισινή μην απογοητευθούμε....Ελπίζω όλα να πάνε κατ'ευχήν!!!

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
photi δε μπορω να κοιμηθω απο τη χαρα μου το ενα καλο μετα αλλο ερχεται....
!!!!!!!!!!

Κανόνισε αρχηγέ κανένας δεν πρέπει να λείπει απο αυτό που δημιούργησες και περισσότερο απο όλους εσύ.
Είμαι σίγουρος πως σκέφτηκες σωστά.
Είμαι σίγουρος πως σκέφτηκες σωστά.
- pagotatzis
μακάρι να γυρίσει.
όπως είπε o photis ,μεγάλο όπλο το όνομα ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.
για να γυρνάει ο ζαγοράκης πάει να πει έχει σχέδιο
όπως είπε o photis ,μεγάλο όπλο το όνομα ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ.
για να γυρνάει ο ζαγοράκης πάει να πει έχει σχέδιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Πέμ 17 Δεκ 2009, 13:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Maximus
''Θα φυγω, δεν παει αλλο...''
''Ουφ, ειμαι ενα βημα απο την παραιτηση...''
''Φευγω, γεια σας...Θα εξηγησω τους λογους αργοτερα.''
''Σκεφτομαι να γυρισω...''
Ειλικρινά, δεν ξερω αν εχει παιχτει κατι στην προσωπικη ζωή του Θοδωρου, αλλα αυτα τα σουρτα φερτα στην διοικηση,ελα εσυ πανω, κατεβα εσυ κατω, σε τι ακριβως αποσκοπουν;
Θελω Ζαγορακη, μην παρεξηγηθω...Για τις διαδικασιες πανω-κατω-αριστερα-δεξια προβληματιζομαι...
Αντε με το καλό να γινει οτι αποφασισουν, εφ'οσον αυτα τα δημοσιευματα ειναι αληθινα και οχι παπαδες, και να δοθει μια εξηγηση, εστω και υποτυπωδης για αυτα τα γεγονοτα...
ΥΓ.
Ο Γκαγκατσης ποτε επιστρεφει;
Ο Σαλπιγγιδης;
Ο Μπαλαφας;
''Ουφ, ειμαι ενα βημα απο την παραιτηση...''
''Φευγω, γεια σας...Θα εξηγησω τους λογους αργοτερα.''
''Σκεφτομαι να γυρισω...''

Ειλικρινά, δεν ξερω αν εχει παιχτει κατι στην προσωπικη ζωή του Θοδωρου, αλλα αυτα τα σουρτα φερτα στην διοικηση,ελα εσυ πανω, κατεβα εσυ κατω, σε τι ακριβως αποσκοπουν;
Θελω Ζαγορακη, μην παρεξηγηθω...Για τις διαδικασιες πανω-κατω-αριστερα-δεξια προβληματιζομαι...
Αντε με το καλό να γινει οτι αποφασισουν, εφ'οσον αυτα τα δημοσιευματα ειναι αληθινα και οχι παπαδες, και να δοθει μια εξηγηση, εστω και υποτυπωδης για αυτα τα γεγονοτα...
ΥΓ.
Ο Γκαγκατσης ποτε επιστρεφει;
Ο Σαλπιγγιδης;
Ο Μπαλαφας;

o εγκυρος τζορμπατζογλου λεει οτι σημερα θα ξεκαθαρισει το θεμα στο ΔΣ.....οι προυποθεσεις και το πλαισιο επιστροφης ή μη και ο στοχος της επιστροφης......ειπε οτι κληθηκε απο μελη του ΔΣ για να συζητησουνε για το μελλον της ομαδας ....πιθανολογω οτι δεν μιλανε για το αγωστικο μελλον αλλα για το μετοχικο-χρεη και/η γηπεδο-προπνητηριο...μιλανε σιγουρα για την εκπονηση καινουργιου πλανου καθως το πρωτο 3ετες ολοκληρωνεται φετος......ιδωμεν......
ΥΓ η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι πολυ νωρις να επιστρεψει οταν δεν εχει εξηγησει καν γιατι εφυγε....
ΥΓ2 για να επιστρεψει σημαινει ή οτι οι λογοι που εφυγε ηταν προσωπικοι και τωρα εξαληφθηκαν ή οτι χρειαζεται να επιστρεψει υπο το βαρος των απαιτησεων σε διοικητικο ή οικονομικο πεδιο.....
ΥΓ η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ειναι πολυ νωρις να επιστρεψει οταν δεν εχει εξηγησει καν γιατι εφυγε....
ΥΓ2 για να επιστρεψει σημαινει ή οτι οι λογοι που εφυγε ηταν προσωπικοι και τωρα εξαληφθηκαν ή οτι χρειαζεται να επιστρεψει υπο το βαρος των απαιτησεων σε διοικητικο ή οικονομικο πεδιο.....
- paok nafplio
Περιμενουμε πως και πως αυτη τη στιγμη!!!Maximus έγραψε: Ο Μπαλαφας;
Αρχηγε καλως να ερθεις πισω αλλα πρεπει να μιλησεις στον κοσμο..ο ΠΑΟΚ ειναι μικροβιο
δεν μπορεις μακρυα του που να αντεξει ο Ζαγορακης εμεις θ'ανταχαμε??ενας απο μας ειναι ποσες φορες ειπαμε εμεις οτι δν ξανα παμε γηπεδο φυγαμε νευριασμενοι αλλα παντα εκει ξανα κ ξανα ετσι κ οΤεο μαλλον ειπε να φυγει αλλα μαλλον δεν μπορει...
Στις 8/1 ορίζεται νέα διοίκηση από το πρωτοδικείο. Είναι λοιπόν καλή ευκαιρία να ξαναμπεί ο Ζαγόρ στο σχήμα, ώστε να μην υπάρχουν και νομικά κωλύματα.
Πάντως εγώ δε θα ήθελα να ξαναμπεί ο Ζαγόρ πρόεδρος, θα είναι μεγάλο άκυρο για τον Ζήση που μπήκε μπροστά στα δύσκολα. Υπάρχουν άλλοι τίτλοι που μπορεί να πάρει ο Ζαγόρ.
Πάντως εγώ δε θα ήθελα να ξαναμπεί ο Ζαγόρ πρόεδρος, θα είναι μεγάλο άκυρο για τον Ζήση που μπήκε μπροστά στα δύσκολα. Υπάρχουν άλλοι τίτλοι που μπορεί να πάρει ο Ζαγόρ.
- sidpanos
αυτό πες το και στις μεταγραφές γτ πολύ εύκολα ξεχνάνε μερικοί....
όλοι ανα πάσα στιγμή είμαστε οπαδοί και κωλοτούμπες...
ας το χωνέψουμε και ας προχωρήσουμε...
όλοι ανα πάσα στιγμή είμαστε οπαδοί και κωλοτούμπες...
ας το χωνέψουμε και ας προχωρήσουμε...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Σωστός ο Πάνος. Τα άλλα είναι...να χαμε να λέγαμε.....
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

Μήπως πρέπει να μαζευτούμε έξω απο την Τούμπα στις 4.30...?? Λέω εγώ τώρα... Ίσως φορτίσουμε λίγο συγκινησιακά το κλίμα και βοηθήσουμε στο να παρθεί η επιθυμητή απόφαση... Κανένας συνδεσμίτης ρε παιδιά εδω να μας πεί τίποτα σχετικό...??