Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
embuji

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από embuji »

aivas19 έγραψε:
Darkm4n έγραψε:1ον) Δεν νομίζω να ανανεώσουν τον Brandon,αυτοί που θα αποχωρήσουν καλοκαίρι είναι οι εξής κατά 99%=Samatta-Brandon*/Vieirinha/Colley/Ozdoev/Schwab*/Bakayoko/Taison/Jonny Otto.
2ον) Από σήμερα πρέπει να αποφασίσουν για 4 μεταγραφές Ιανουάριο 15 έχουμε και οι υπόλοιποι που θα ξεφορτωθούμε τα συμβόλαια τα μεγάλα του 1εκατ+.
-με * είναι οι Παίχτες που υπάρχει πιθανότητα να ανανεώσουν.
Γιατι οχι τον Οζντοεφ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Νομιζω ο Οζντοεφ εχει αυτοματη ανανεωση στο συμβολαιο με παρουσιες.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Gospi έγραψε:Εγω παλι δεν μπορω να αντιληφθω με ποιο σκεπτικο καναν διετες συμβολαιο στον Λοβρεν και μαλιστα με 1 μυριο. Ειναι 36 χρονων και ηρθε μετα απο απραξια εξαμηνου στα χασομερια. Αμφιβαλλω αν δεν ημασταν εμεις αν θα βρισκε συμβολαιο ετησιο με πανω απο 600.000 αλλου.
Δεν μπορείς να μπεις στην νοοτροπία ποιος τα κάνει αυτά ο Lucesku ή ο Γώργης ο Σαββίδης;
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

DamoN έγραψε:Μαεζονο αδερφέ μακάρι την ευστοχία σου να την έχει ο πριστ.
Ισχύει με τα αδέρφια βαμπίρ . Ωραίος

Λίγο δύσκολη η ευχή αλλα "dum spīrāmus spērāmus"
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Darkm4n έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Κλείσε από τώρα για το καλοκαίρι Diks, Torunarigha, Gajic αντί των Lovren, Colley, Sastre
Κλείσε επίσης Ljubicic αντί του Schwab.
Και κάνε τρεις κινήσεις για χειμώνα.
Φέρε Πέλκα, αγόρασε Τopic (ή έστω δανεικό με option τον Μoro) και δανεικό τον Chuba Akpom.
Και διώξε Samatta, Bakayoko, Murg, Brandon.
Να δεις τι ομάδα θα αρχίσεις σιγά σιγά να κτίζεις ξανά...
To tώρα γιατί το φοβάσαι;μπορεί να δούμε ανάσταση από την Κυριακή,σήμερα παίζει ο gayRoς με τον Αφραγκούζο να κάτσει κανένα 'Χ' να είμαστε καλά.
Τί μας νοιάζει το τι θα γίνει σήμερα, για το κύπελλο παίζουν.
Papa9

Δημοσίευση από Papa9 »

embuji έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ελπίζω να ασχολούμαστε με βατές περιπτώσεις και να μην προσπαθούμε μέχρι τέλους να φέρουμε τον Mirko Topic και μείνουμε ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ με την μπουκάλα στο χέρι.
ο Τσιποτ θα ερθει. ειναι ο ξαδερφος του τοπιτσ. Παικταρα.
ΘΕΙΚΟ!!!!!
Papa9

Δημοσίευση από Papa9 »

Darkm4n έγραψε:
Gospi έγραψε:Εγω παλι δεν μπορω να αντιληφθω με ποιο σκεπτικο καναν διετες συμβολαιο στον Λοβρεν και μαλιστα με 1 μυριο. Ειναι 36 χρονων και ηρθε μετα απο απραξια εξαμηνου στα χασομερια. Αμφιβαλλω αν δεν ημασταν εμεις αν θα βρισκε συμβολαιο ετησιο με πανω απο 600.000 αλλου.
Δεν μπορείς να μπεις στην νοοτροπία ποιος τα κάνει αυτά ο Lucesku ή ο Γώργης ο Σαββίδης;
Νομίζω ο Λόβρεν έχει ένα+ένα, όχι διετές. Και η οψιόν δική μας όχι με συμμετοχές.
Ο δε Οζντοεφ έχει 2+1 αλλά το +1 δε θυμάμαι πως ειναι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Λοβρεν: το συμβόλαιό του λήγει 30.06.2026
Οζντόεφ: το συμβόλαιό του λήγει 30.06.2025 με option για ένα ακόμη έτος.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Αν ανανεώσουν τον Οζντόεφ στα 33-34 του, ενώ ακόμα και τώρα δεν είναι μέσα στα δυο καλύτερα μας χαφ (θεωρητικά γιατί ελπίζω ο Πένια να αποδειχθεί έστω καλύτερος του Οζντόεφ) θα μιλάμε για ακόμα ένα τεράστιο σφάλμα.

Αφού βέβαια έχουν προηγηθεί η ανανέωση του Μουργκ (παίκτης που στα 5 χρόνια έπαιξε μπάλα 4 μήνες) και η μη αποδέσμευση Σαμάττα γιατί ενώ τον πήραμε ελεύθερο θέλαμε να βγάλουμε και κέρδος(!), η ανανέωση Οζντόεφ πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Μπορεί και του Σβαμπ...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Ο Μoro πάντως, σε ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του, απέναντι στην Ίντερ μέσα στο Μιλάνο, έκανε καλό παιχνίδι και αντικαταστάθηκε στο 67 ο λεπτό. Καθαρό εξαρακι που ανεβαίνει μέχρι έξω από την περιοχή
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Darkm4n έγραψε:1ον) Δεν νομίζω να ανανεώσουν τον Brandon,αυτοί που θα αποχωρήσουν καλοκαίρι είναι οι εξής κατά 99%=Samatta-Brandon*/Vieirinha/Colley/Ozdoev/Schwab*/Bakayoko/Taison/Jonny Otto.
2ον) Από σήμερα πρέπει να αποφασίσουν για 4 μεταγραφές Ιανουάριο 15 έχουμε και οι υπόλοιποι που θα ξεφορτωθούμε τα συμβόλαια τα μεγάλα του 1εκατ+.
Ο Ρώσος δείχνει ότι έχει αντοχές και για ένα χρόνο ακόμη μπορεί να προσφέρει έχοντας όμως κάπως πιο περιορισμένο ρόλο.
Αν δούμε αποχώρηση Οζντόεφ και συγχρόνως ανανέωση Σβαμπ, τότε θα τα έχουμε δει όλα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Αν δεν κάνω λάθος νομίζω ότι παίρνει 1,5 μύριο συνολικά και για τα δύο χρόνια (800 και 700).
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Το συμβόλαιο του Λοβρεν είναι 700 χιλ για τον πρώτο χρόνο και 600 για τον δεύτερο.
Λοβρεν είναι αυτός δεν θα μπορούσε να πάρει λιγότερα ,ασχέτως αν σε εμάς δεν έπιασε ούτε κι αυτός.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Βάλε και Ντελια κοταρσκι που θα πωληθούν , και παβλενκα που τελειώνει το συμβόλαιο του. Για αυτό πρέπει από τώρα να κάνει τουλάχιστον άλλες 2 κινήσεις (που κανονικά θα έπρεπε να ήταν 3-4) και 2 αποχωρήσεις γιατί πάλι 8-9 παίκτες θα ψάχνεις, και πάλι ο προπονητής θα γκρινιάζει(και με το δίκιο του) ότι θέλω χρόνο και θα μαζέψω τις βαλίτσες μου κτλπ, και λογικό να έχεις και τόσες αστοχίες μετά όταν θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Πέμ 16 Ιαν 2025, 00:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Δύο μεταγραφές που θα πρέπει να γίνουν είναι αμυντικό χαφ και ένα στόπερ που θα μπορεί να παίξει και δεξιά και αριστερά.Απο εκεί και πέρα ότι βρουν σε ελεύθερους.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

στοπερ αριστερο
δεξι μπακ
αμυντικο χαφ
εξτρεμ αριστερο

κολλει,μπακαγιοκο,μουργκ,τισουνταλι για εξοδο
γκομεζ,θυμιανης στον ΠΑΟΚ Β
Κλειδωμένο