Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
συμφωνώ , με τη Ναπολι είχε κάνει φανταστικά παιχνίδια ... (μάλιστα τον είχα πάρει και στο FM γιατί με είχε εντυπωσιασειzarathustra79 έγραψε:Εγώ αυτό που βλέπω πάντως στην καριέρα του Bakayoko είναι οτι έχει σκαμπανεβάσματα. Το οτι δεν έπαιξε στην Chelsea και στη Milan, ήταν αποφάσεις των προπονητών του. Ενδιάμεσα όμως πήγε στη Napoli και έκανε γεμάτη χρονιά με 44 συμμετοχές και ΜΟ 60 λεπτών ανά αγώνα σε χρονιά που πήραν το scudetto!! Αυτό μου δείχνει οτι δεν είναι τουρίστας. Στο κατάλληλο περιβάλλον νομίζω οτι στα 29 του έχει ακόμα να δείξει πράγματα. Και νομίζω οτι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που δεν καίει εύκολα παίκτες.

george188 έγραψε:Όταν βλέπω να συγκρίνει κάποιος τον μπακαγιοκο με τον εσιτι πειράζει αν διαφωνώ;Blackgr4 έγραψε:Αφήστε ρε τις απειλές κατά μέρους. Μη σε χάσουμε, μη χαθείς και ιστορίες για αγρίους.
Δηλαδή αν ο Μπακαγιόκο βγει Καγκάβα και ο Λουτσέσκου σηκώσει πρωτάθλημα με τρία χαφ, (το έκανε έτσι και αλλιώς με 1.5 φορ), θα βγείτε να το παίξετε δικαιωμένοι ξέρω γω;;
Ή (φτου φτου) αν η ομάδα ψοφήσει αν παίζουν κάθε τρεις μέρες τα 3 διαθέσιμα χαφ που έχουμε και πάει κατά διαόλου η σεζόν, όσοι απειλείτε τώρα, θα "σας χάσουμε";;
Εχθροί σας είναι δηλαδή όσοι ελπίζουν στη καλύτερη δυνατή ενίσχυση του ΠΑΟΚ και δεν δέχονται να μην μπορούν να εκφραστούν για τον οποιονδήποτε υποψήφιο παρά μόνο να εμπιστεύονται τυφλά τους πάντες;
Συνέλθετε λιγάκι.
Όσο οι απόψεις εκφράζονται πολιτισμένα, ακόμα και να διαφωνούμε, δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τις λογοκρίνουμε και να επιτιθόμαστε σε αυτούς που τις αναφέρουν.
Γράφω οτιδήποτε σχετικά με τις διαφωνίες; Δεν το κάνετε άλλωστε εδώ και περίπου 4 χιλιάδες σχόλια;
Άλλο το να διαφωνείς και άλλο το να γράφεις "μη χαθείς". Καταλαβαινόμαστε νομίζω.
Δεν λεει οτι αυριο τελειωνει και του δεξιου στοπερ.nunies4 έγραψε:Τοσκιτσης γράφει αύριο Θεσσαλονίκη Μπακαγιοκο και Κολει και αύριο τελειώνει και του δεξιού στόπερ
Τι έμεινε;; Α ρε μαλακα Σου. Με εσένα ανοίξαμε την μεταγραφική περίοδο με εσένα θα την κλείσουμε
Λεει οτι οι Μπακα και Κολει ερχονται αυριο, και μετα λεει οτι θα κλεισει κι ενα δεξι στοπερ, χωρις ομως να λεει πότε θα γίνει αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Logistis την Πέμ 29 Αύγ 2024, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πέστα ρε φίλε γιατί θα τρελαθούμε με την μίρλα εδώ μέσα...Aigle_Noir έγραψε:Θα πάω κόντρα στο ρεύμα.
Εμένα αυτή η απίστευτη γκρίνια προς τον παίχτη μου θυμίζει πάαααρα πολύ την περιόδο που ήταν να κλείσει ο Κρέσπο στον ΠΑΟΚ. Χαμός και τότε στο paokmania. Κόσμος που ήταν έτοιμος να πάει στο αεροδρόμιο να τον γυρίσει πίσω. Η πλειοψηφία ζητούσε πάλι το κεφάλι αυτού που τον πρότεινε. Χαμός...Και τελικά; Η Κρεσπούρα ήταν από τους καλύτερους σέντερ μπακ που είχε ποτέ η ομάδα.
- Unpsofable78
Σου απάντησαν αρκετά μέλη. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο.Blackgr4 έγραψε:Τα "μη σε χάσουμε" και τα "μη χαθείς" τι είναι; Δεν είναι απειλές; Τι θα του πεις δηλαδή του οποιουδήποτε εκφράζει αντιρρήσεις σχετικά με τη προσθήκη Μπακαγιόκο; Να και εγώ το ίδιο κάνω. Το θεωρώ μεγάλο και ανούσιο ρίσκο.Unpsofable78 έγραψε:Black θα μας τρελάνεις; Καταρχήν τα έχεις προσέξει τα σχόλια του; Κατά δεύτερον για ποια απειλή μιλάς ακριβώς; Αντε ασχοληθείτε με αυτούς που πρέπει ρε φίλε που έχει γίνει το τοπικ να μην πω τι
Τι θα γίνει ακριβώς σε 3-4 μήνες; Αν βγει καλός ο παίκτης θα εμφανιστείς να "μου την πεις";
Και σε ρωτάω. Αν ο παίκτης βγει Καγκάβα, πρέπει να εμφανιστώ εγώ να "σου την πω";
Όσο για τα υπόλοιπα που αναφέρεις, προσωπικά θεωρώ πως δεν έχω κανέναν λόγο να απολογηθώ σε εσένα ή οποιονδήποτε άλλο, τη στιγμή που αυτό που κάνω, το κάνω για βοήθεια και μόνο. Τα ίδια ισχύουν για όλους τους mods.
Αν δεν σου αρέσει το τόπικ ή το forum, δεν σε κρατάει κανείς με το ζόρι.
-
Οι απειλες που ακριβως ειναι? Το να διαβαζεις στις τελευταιες 20 σελιδες τα ιδια σχολια 2 φορες σε καθε σελιδα ειναι νορμαλ ας πουμε..
- john4serres
Με τη Νάπολι δεν πήρε πρωτάθλημα, βγήκε 5ηzarathustra79 έγραψε:Εγώ αυτό που βλέπω πάντως στην καριέρα του Bakayoko είναι οτι έχει σκαμπανεβάσματα. Το οτι δεν έπαιξε στην Chelsea και στη Milan, ήταν αποφάσεις των προπονητών του. Ενδιάμεσα όμως πήγε στη Napoli και έκανε γεμάτη χρονιά με 44 συμμετοχές και ΜΟ 60 λεπτών ανά αγώνα σε χρονιά που πήραν το scudetto!! Αυτό μου δείχνει οτι δεν είναι τουρίστας. Στο κατάλληλο περιβάλλον νομίζω οτι στα 29 του έχει ακόμα να δείξει πράγματα. Και νομίζω οτι ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που δεν καίει εύκολα παίκτες.
Με τη Μίλαν πήρε το πρωτάθλημα το 2022, αλλά όχι ως βασικός
Πίσω από Τοναλι, Κεσιε, Μπενασερ, Κρουνιτς
Πολύ πιθανόν μετά την κουβέντα Μπάκα με Ραζβάν, ο προπονητής να άλλαξε γνώμη και φυσικά να έρθει ο παίκτης στην Τούμπα. Είναι στοίχημα αλλά δεν χρειάζεται να είμαστε αρνητικοί για το τί θα προσφέρει, αυτό θα το δούμε. Νομίζω ο πιό πολύς κόσμος αναρρωτιέται αν είναι ακόμα κανονικός ποδοσφαιριστής ή θα βγεί Καγκαουα.
Τώρα που έρχεται προτείνω να περιμένουμε να τον δούμε τον άνθρωπο.
Τώρα που έρχεται προτείνω να περιμένουμε να τον δούμε τον άνθρωπο.
- paokmaniak
Τι να με πειράξει; Το να θεωρεί κάποιος την οποιαδήποτε μεταγραφή λάθος και να εκφράζεται χωρίς προσβολές, δεν έχει τίποτα μεμπτό. Κουραστικό μπορεί να είναι και δεν διαφωνώ.tolis14 έγραψε:Συγγνώμη, απειλή είναι το μη χαθείς; κάπου μπερδεύεσαι νομίζω. Δεν κλείσαμε και ραντεβού για ξύλο, μη χαθείς από το φόρουμ λέμε. Για τα τα λέμε για τον παίκτη που κάποιοι έχουν κράξει 100 φορές non stop. Αυτό δεν σε πειράζει, σε πείραξε που υπερασπιζομασυτε μια επιλογή της ομάδας; Έχει μπερδευτεί λίγο το πράγμα νομίζω
Προφανώς αν έχει ξεφύγει από τη προσοχή μας κάποιο προσβλητικό σχόλιο, είναι άλλο πράγμα και κακώς έγινε.
Δεν χρειάζεται να γράψω παραπάνω. Το κλείνω εδώ.
Σε παρακαλώ μην μου κλέβεις τη δόξα. Όλα αυτά εγώ τα είπα, κανένας άλλος συνοπαδοςUnpsofable78 έγραψε:Απ ότι φαίνεται ο Μπακαγιοκο είναι ο εκλεκτός. Και σύμφωνα με κάποιους συνοπαδους "δεν κάνει ούτε για τον Αστέρα," Μπακαγιοκο, Καμαρα, Οζντόεφ, Σβαμπ τα χειρότερα χαφ από τους big 4" κτλπ
Ξεσαλωστε
ΥΓ:Και πέρσι είχαμε δείξει ενδιαφέρον για Μπακαγιοκο όταν έμεινε ελεύθερος από Τσελσι αλλά δεν προχώρησε.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικά φτάσαμε 31 Αυγούστου για να έρθει ένας πρώην ποδοσφαιριστής που ορκίστηκε ότι θα ξανά παιξει ποδόσφαιρο στον Λουτσι….μαγαλα λαγωνικά εκεί μέσα στην ΠΑΕ κάθε χρόνο κ καλύτερα πάει το έργο!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MikeStr4 την Πέμ 29 Αύγ 2024, 15:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Γράφει "μέχρι αύριο θα κλείσει το δεξί στόπερ"Logistis έγραψε:Δεν λεει οτι αυριο τελειωνει και του δεξιου στοπερ.nunies4 έγραψε:Τοσκιτσης γράφει αύριο Θεσσαλονίκη Μπακαγιοκο και Κολει και αύριο τελειώνει και του δεξιού στόπερ
Τι έμεινε;; Α ρε μαλακα Σου. Με εσένα ανοίξαμε την μεταγραφική περίοδο με εσένα θα την κλείσουμε
Λεει οτι οι Μπακα και Κολει ερχονται αυριο, και μετα λεει οτι θα κλεισει κι ενα δεξι στοπερ, χωρις ομως να λεει πότε θα γίνει αυτο.