Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Με 3 ήρθε ο colak αλλά ήρθε από την ριεκα, ο boye είναι σταθερά στα 7-8 γκολ στην la liga εδώ και 4 χρόνια και σε ομάδες μικρομεσαίες, ο samata ήταν ο περίγελος της Τουρκίας και έγινε ο περίγελος της Ελλάδας, για εμένα ψιλοαναμενομενη ηταν η απόδοση του, είχε 5 γκολ τον χρόνο σε πρωταθλήματα που είναι η χαρά του Over. Η μισή Τουρκία πανηγύριζε την φυγή του και εμείς προσπαθούσαμε να το αγνοήσουμε.
Ο Ολιβέιρα επίσης το ίδιο ένα μετριο φορ χαζογκολης των 10 γκολ και μια φορά την 5ετια κοιμόταν ο θεός και έκανε 15 γκολ, ήρθε εδώ και έκανε τα κλασικά 9 του γκολ…
Ο Ολιβέιρα επίσης το ίδιο ένα μετριο φορ χαζογκολης των 10 γκολ και μια φορά την 5ετια κοιμόταν ο θεός και έκανε 15 γκολ, ήρθε εδώ και έκανε τα κλασικά 9 του γκολ…
Πώς προέκυψε η περιπτωση Μπογε ρε αδερφια; Δεν έχω καταφέρει να βρω την παραμικρή σχετική είδηση
-
Παίζει αυτό το σεναριο; Της Γκλαμτμπαχ τον Pleas λες; Μεγάλος παίκτηςrenegade έγραψε:Α και κάτι που ξέχασα....όχι λιβαγια πλεασε
Απλά δεν είναι τόσο απλο, σταξτα και φερτον.Leonardo10 έγραψε:Με 3 ήρθε ο colak αλλά ήρθε από την ριεκα, ο boye είναι σταθερά στα 7-8 γκολ στην la liga εδώ και 4 χρόνια και σε ομάδες μικρομεσαίες, ο samata ήταν ο περίγελος της Τουρκίας και έγινε ο περίγελος της Ελλάδας, για εμένα ψιλοαναμενομενη ηταν η απόδοση του, είχε 5 γκολ τον χρόνο σε πρωταθλήματα που είναι η χαρά του Over. Η μισή Τουρκία πανηγύριζε την φυγή του και εμείς προσπαθούσαμε να το αγνοήσουμε.
Κάθε επιλογή έχει το ρίσκο της
Πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ του οικονομικού ρίσκου και του αγωνιστικού. Η ομάδα δε νομίζω να είναι σε φάση να δώσει 4-5εκ έτσι κι αλλιώς, ειδικά χωρίς πώληση.
Πάντως ακούγεται και για αεκDaskalos_4 έγραψε:Πώς προέκυψε η περιπτωση Μπογε ρε αδερφια; Δεν έχω καταφέρει να βρω την παραμικρή σχετική είδηση
Όταν υπάρχει πολλή ησυχία, πάντα κάτι σκάει απότομα. Έχουμε και τις δεδομένες συζητήσεις για Σαμάτα, σύν το ότι έχει φύγει ο Τζίμας δανεικός.
-
o prist ειπε οτι καποιοι πουλανε τρελα και τον εναν χαφ τον θεωρουν κλεισμενο. Ισως συνδεεται με τους ευαγγελιστες και το ονομα του χαφ
Η Γρανάδα έπεσε και θα πρέπει να ρίξει το μπάτζετ. Ο παίκτης έχει προταθεί παντού.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Για τον Μισιτς και κάποιος άλλος είχε γράψει ότι είναι κλεισμένος καιρό τώρα.
Πιστευω θα εχουμε πολλες εξελιξεις απο 1 Ιουλιου που τελειωνουν επισημα τα συμβολαια με τις ομαδες
Το ᾽᾽κλεισμένος᾽᾽ το μεταφράζω οτι έχουμε καταρχήν συμφωνία με παίκτες που έχουν συμβόλαια και οι ομάδες τους τους παραχωρούν αλλά με ποσό που διαπραγματευόμαστε. Δηλαδή μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί να σημαίνει και τίποτα.
Υπάρχουν και μανατζαρέοι στη μέση που φυσικά θέλουν τάισμα.
Υπάρχουν και μανατζαρέοι στη μέση που φυσικά θέλουν τάισμα.
- WeWillRockYou
Από τον Λιβάγια, χίλιες φορές Μπογέ.
Με παρηγορεί πως ο Κροάτης έχει ακόμα αρκετά χρόνια συμβόλαιο.
Μακάρι να κλείσει άμεσα ένα φορ, να ολοκληρωθεί η αποχώρηση του Σαμάτα.
Επίσης ελπίζω ο αντικαταστάτης να είναι καλύτερης ποιότητας από Μπράντον, ώστε ο συμπαθέστατος Ισπανός να γίνει το 3ο φορ μας φέτος.
Με παρηγορεί πως ο Κροάτης έχει ακόμα αρκετά χρόνια συμβόλαιο.
Μακάρι να κλείσει άμεσα ένα φορ, να ολοκληρωθεί η αποχώρηση του Σαμάτα.
Επίσης ελπίζω ο αντικαταστάτης να είναι καλύτερης ποιότητας από Μπράντον, ώστε ο συμπαθέστατος Ισπανός να γίνει το 3ο φορ μας φέτος.
Ματθαίος λέω εγώ άρα κάτι σε Μatthias ή MathewKxenewmenos4 έγραψε:o prist ειπε οτι καποιοι πουλανε τρελα και τον εναν χαφ τον θεωρουν κλεισμενο. Ισως συνδεεται με τους ευαγγελιστες και το ονομα του χαφ