Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Αρα ο Γιωργης που μιλησε για 7 μεταγραφες και για αναβαθμιση του ροστερ μας πουλησε παπα για να φυγουμε απο το κεφαλι του μετα την ξεφτιλα του τελικου.
Εγω πιστευω οτι δεν θα γινουν κινησεις ειδικα πριν την πεμπτη οποτε παω για κανα μπανιο καλη υπομονη.
Τα νεοτερα στο σιριαλ Μαξιμοβιτς συμφωνα με Τζορμπα ειναι οτι ξεπεραστηκε και το εμποδιο της Βαλενθια, τωρα γιατι δεν τελειωνει το θεμα μονο οι αρμοδιοι το ξερουν. Επισης για εξτρεμ ειπε οτι εχει προχωρησει μια περιπτωση νεαρου γυρω στα 23
Η άποψη μου είναι ότι και οι δύο πλευρές έχουν τα επιχειρήματα τους που είναι ισχυρά.
Αυτοί που λένε ότι για την πιθανότητα ακόμη μίας ευρωπαϊκής αποτυχίας και ίσως μέτριας ξανά εγχώριας πορείας, θα έπρεπε η διοίκηση να πληρώσει το κατιτίς παραπάνω.
Η άλλη πλευρά, και το ποστ του νουνιες που γράφει ότι αυτός ο παίκτης αξίζει να περιμένεις αλλά είναι και υπερβολή να εκπεσεις στις όποιες παράλογες και ετεροχρονισμενες απαιτήσεις της χεταφε.
Εγώ λέω ότι η ομάδα έπρεπε να είχε ενισχυθεί σε θέσεις εδώ και καιρό.
Άργησε πριν δύο χρόνια και ακύρωσε τα θέλω του λουτσε.
Πέρσι το ίδιο.
Φέτος έχει αργήσει. Είπαμε ότι ο πρωταθλητισμος κρίνεται από τα αποτελέσματα. Κι εμείς δεν είχαμε τα καλύτερα.
Η τυχόν ευρωπαϊκή αποτυχία και Φέτος θα δώσει πρόσημο αρνητικό πριν την έναρξη των εγχώριων ματς.
Προσωπικά μίας και μιλάμε για αποτελέσματα, περιμένω την πρόκριση στην επόμενη φάση και την παράλληλη ενίσχυση της ομάδας.
Για τον φίλο τον sodorfora.
Σιγά μην μας πεις ότι δεν είμαστε ΠΑΟΚ επειδή γράφουμε για τον κεντζιορα?!!... για τους τεηλορ, μουργκ, μιτριτσες κλπ!!!
Ή επειδή κάποιοι γράφουν για τον χρόνο που θέλει ο αγκοπ. Γιατί κανένας μέχρις ώρας δεν τον έχει κρίνει άχρηστο.
Σιγά μην μας πεις για τα συμπεράσματα μας για τον Τόμας.
Φίλε? Επειδή γράφεις λιγότερα δεν σημαίνει ότι γράφεις και ορθότερα.... Άσε λοιπόν τους γενικούς χαρακτηρισμους για τα γραφόμενα άλλων και γράφε ότι γουστάρεις.
Αυτοί που λένε ότι για την πιθανότητα ακόμη μίας ευρωπαϊκής αποτυχίας και ίσως μέτριας ξανά εγχώριας πορείας, θα έπρεπε η διοίκηση να πληρώσει το κατιτίς παραπάνω.
Η άλλη πλευρά, και το ποστ του νουνιες που γράφει ότι αυτός ο παίκτης αξίζει να περιμένεις αλλά είναι και υπερβολή να εκπεσεις στις όποιες παράλογες και ετεροχρονισμενες απαιτήσεις της χεταφε.
Εγώ λέω ότι η ομάδα έπρεπε να είχε ενισχυθεί σε θέσεις εδώ και καιρό.
Άργησε πριν δύο χρόνια και ακύρωσε τα θέλω του λουτσε.
Πέρσι το ίδιο.
Φέτος έχει αργήσει. Είπαμε ότι ο πρωταθλητισμος κρίνεται από τα αποτελέσματα. Κι εμείς δεν είχαμε τα καλύτερα.
Η τυχόν ευρωπαϊκή αποτυχία και Φέτος θα δώσει πρόσημο αρνητικό πριν την έναρξη των εγχώριων ματς.
Προσωπικά μίας και μιλάμε για αποτελέσματα, περιμένω την πρόκριση στην επόμενη φάση και την παράλληλη ενίσχυση της ομάδας.
Για τον φίλο τον sodorfora.
Σιγά μην μας πεις ότι δεν είμαστε ΠΑΟΚ επειδή γράφουμε για τον κεντζιορα?!!... για τους τεηλορ, μουργκ, μιτριτσες κλπ!!!
Ή επειδή κάποιοι γράφουν για τον χρόνο που θέλει ο αγκοπ. Γιατί κανένας μέχρις ώρας δεν τον έχει κρίνει άχρηστο.
Σιγά μην μας πεις για τα συμπεράσματα μας για τον Τόμας.
Φίλε? Επειδή γράφεις λιγότερα δεν σημαίνει ότι γράφεις και ορθότερα.... Άσε λοιπόν τους γενικούς χαρακτηρισμους για τα γραφόμενα άλλων και γράφε ότι γουστάρεις.
- buffalobill4
@blackgr Συμφωνούμε και εμένα με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ πρώτα και μόνο. Αλλά τη δεδομένη περίοδο ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης είναι ο Σαββίδης και εγώ πιστεύω έχει θέματα ρευστότητας αν μη τι άλλο στην Ελλάδα. Είτε θα ζήσω με αυτό είτε θα τρελαίνομαι να διαβάζω δηλώσεις που δεν συνάδουν με τις πράξεις και μετά να ψάχνω για το ποια σκοτεινά κέντρα μέσα στην ομάδα μας κρατάνε πίσω ενώ ο πρόεδρος χώνει φραγκα.
Όσον αφορά στον ΚΚ συμφωνώ ότι παίρνει άδεια και στο να αναπνεύσει οπότε ναι, οι δηλώσεις του ήταν αν όχι υπαγορευμενες, σίγουρα εγκεκριμένες. Παρολαυτα και ο Σαββίδης ξέρει πολύ καλά την τέχνη της πολιτικής.
Όσον αφορά στον ΚΚ συμφωνώ ότι παίρνει άδεια και στο να αναπνεύσει οπότε ναι, οι δηλώσεις του ήταν αν όχι υπαγορευμενες, σίγουρα εγκεκριμένες. Παρολαυτα και ο Σαββίδης ξέρει πολύ καλά την τέχνη της πολιτικής.
Άρα....Dillinger έγραψε:Τα νεοτερα στο σιριαλ Μαξιμοβιτς συμφωνα με Τζορμπα ειναι οτι ξεπεραστηκε και το εμποδιο της Βαλενθια, τωρα γιατι δεν τελειωνει το θεμα μονο οι αρμοδιοι το ξερουν. Επισης για εξτρεμ ειπε οτι εχει προχωρησει μια περιπτωση νεαρου γυρω στα 23
Με τον παίκτη έχουμε συμφωνήσει - τσεκ
Με την Χετάφε έχουμε συμφωνήσει - τσεκ
Το εμπόδιο της Βαλένθια ξεπεράστηκε - τσεκ
Τότε γιατί στο @@@τσι δεν γίνεται η μεταγραφή;;;

-
Γιατί στον πλανήτη ΠΑΟΚ της αυτάρκειας η ολοκλήρωση του σχεδιασμού εξαρτάται από την ευρωπαϊκή επιτυχία η οποία αφήνεται στην τύχη της!
Θετική σκέψη..
Την Πέμπτη περναμε , έρχεται ο Μαξίμοβιτς και δηλώνεται στη λίστα, ενώ ξεκινάει το επόμενο μεταγραφικό σίριαλ , πχ Καρασκαλ, το οποίο βεβαίως θα εξαρτηθεί από την πρόκριση στους ομίλους. Το μόνο που δεν ξέρουμε έως τώρα είναι ποιος παίκτης θα αποχωρήσει με μεταγραφή μετά τον Ντάγκλας.
Θετική σκέψη..
Την Πέμπτη περναμε , έρχεται ο Μαξίμοβιτς και δηλώνεται στη λίστα, ενώ ξεκινάει το επόμενο μεταγραφικό σίριαλ , πχ Καρασκαλ, το οποίο βεβαίως θα εξαρτηθεί από την πρόκριση στους ομίλους. Το μόνο που δεν ξέρουμε έως τώρα είναι ποιος παίκτης θα αποχωρήσει με μεταγραφή μετά τον Ντάγκλας.
- NikLiverpool
Περιμένουμε τα λεφτά απο Ναντ, Τσουμπα, Τσολακ. Όταν έρθουν τότε θα πέσουν και οι υπογραφές.nunies4 έγραψε:Άρα....Dillinger έγραψε:Τα νεοτερα στο σιριαλ Μαξιμοβιτς συμφωνα με Τζορμπα ειναι οτι ξεπεραστηκε και το εμποδιο της Βαλενθια, τωρα γιατι δεν τελειωνει το θεμα μονο οι αρμοδιοι το ξερουν. Επισης για εξτρεμ ειπε οτι εχει προχωρησει μια περιπτωση νεαρου γυρω στα 23
Τότε γιατί στο @@@τσι δεν γίνεται η μεταγραφή;;;![]()
Πόσο ΠΑΟΚ ρε γσνω την τρέλα μου;; Μια μεταγραφή να μην γίνει σαπουνόπερα...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ίσως απλά γιατί η χετάφε το τραινάρει για λίγο γιατί έχουν ξεμείνει από χάφ. Είδαμε τί έγινε χτές όπου με πολύ ξύλο τσιμπήσανε τον βαθμό. Λίγη υπομονή λοιπόν. Βρίσκουν δικαιολογίες για να το τρενάρουν.Dillinger έγραψε:Τα νεοτερα στο σιριαλ Μαξιμοβιτς συμφωνα με Τζορμπα ειναι οτι ξεπεραστηκε και το εμποδιο της Βαλενθια, τωρα γιατι δεν τελειωνει το θεμα μονο οι αρμοδιοι το ξερουν. Επισης για εξτρεμ ειπε οτι εχει προχωρησει μια περιπτωση νεαρου γυρω στα 23
Τι αναρωτιεσαι; Ξεκαθαρη αγραμματοσυνη και αγνοια αυτου που παριστανει τον δημοσιογραφο.Logistis έγραψε:Ο Τζιομπανογλου γραφει "Εφόσον ολοκληρωθεί του Μαξίμοβιτς με αίσιο τέλος για τον Δικέφαλο τότε οι Θεσσαλονικείς θα φουλάρουν για την απόκτηση ενός εξτρέμ. Σε αυτή τη θέση ο ΠΑΟΚ "έχασε" τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος μπορεί να αγωνιζόταν κατά βάση στο "10", όμως έπαιζε και στις πτέρυγες, προσφέροντας λύσεις στον Λουτσέσκου."
Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι διαολο εννοει με τη λεξη ¨εφόσον¨;
Μηπως εννοει οτι για να κινηθούν για εξτρεμ απαραιτητη προυποθεση ειναι η αποκτηση Μαξιμοβιτς; Βγαζει καποιο νοημα αυτο; Ακομα και χρονικα να το δεις παλι δεν βγαζει νοημα. Δηλαδή δεν μπορουν εκει στην ΠΑΕ να δουλευουν παραλληλα και ταυτοχρονα δυο διαφορετικες περιπτωσεις; Πρεπει πρωτα να τελειωνουν με την μια και μετα να πιανουν την αλλη;
Ειναι μηπως θεμα ελλειψης στελεχων; Μηπως με τις μεταγραφες και τις διαπραγματευσεις ασχολειται μονο ενα ατομο, το οποιο δεν εχει χρονο να μιλαει ταυτοχρονα με δυο ή περισσοτερους μεταγραφικους στοχους;
Τι μακακιες διαβαζουμε ρε;
Ναι αλλά καλώς ή κακώς, ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά όταν έρχεται αντιμέτωπος με τέτοιου είδους νοοτροπίες - πολιτικές. Που ξαναλέω, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.buffalobill4 έγραψε:@blackgr Συμφωνούμε και εμένα με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ πρώτα και μόνο. Αλλά τη δεδομένη περίοδο ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης είναι ο Σαββίδης και εγώ πιστεύω έχει θέματα ρευστότητας αν μη τι άλλο στην Ελλάδα. Είτε θα ζήσω με αυτό είτε θα τρελαίνομαι να διαβάζω δηλώσεις που δεν συνάδουν με τις πράξεις και μετά να ψάχνω για το ποια σκοτεινά κέντρα μέσα στην ομάδα μας κρατάνε πίσω ενώ ο πρόεδρος χώνει φραγκα.
Σε κάθε περίπτωση, εννοείται πως δεν γυρίζουμε την πλάτη σε κανέναν ευεργέτη του ΠΑΟΚ μας, θα ήταν άλλωστε εντελώς ανήθικο και δεν είμαστε τέτοιοι, απλά έχουμε φτάσει πλέον στο σημείο που είτε θα ειπωθούν αλήθειες, είτε θα γίνουμε "μία ωραία ατμόσφαιρα" γιατί αυτό το μπρος πίσω νομίζω πως δεν έχει άλλο μέλλον.
Χάρηκα που τα είπαμε αδερφέ.
-
Στο τέλος τέλος στο σημερινό άρθρο του Κόλκα στο 24 γράφει πως η αίσθηση του είναι αν θέλει ο ΠΑΟΚ το τελειώνει σήμερα και έχει προχωρήσει η υπόθεση του εξτρέμ
Μήπως κάποιος πρέπει να πληρωσει;nunies4 έγραψε:Άρα....Dillinger έγραψε:Τα νεοτερα στο σιριαλ Μαξιμοβιτς συμφωνα με Τζορμπα ειναι οτι ξεπεραστηκε και το εμποδιο της Βαλενθια, τωρα γιατι δεν τελειωνει το θεμα μονο οι αρμοδιοι το ξερουν. Επισης για εξτρεμ ειπε οτι εχει προχωρησει μια περιπτωση νεαρου γυρω στα 23
Τότε γιατί στο @@@τσι δεν γίνεται η μεταγραφή;;;![]()
Πόσο ΠΑΟΚ ρε γσνω την τρέλα μου;; Μια μεταγραφή να μην γίνει σαπουνόπερα...
ο τσορμπατζογλου ειπε οτι ισως περιμενουν την πεμπτη(δηλαδη την προκριση). κλασικος ιβαν κλασικη γκοτσαρεβα. σαν τις γριες στη λαικη που πανε το μεσημερι οταν εχουν πεσει οι τιμες.
οτι η ομαδα δινει σημαντικα για τη χρονια ματς ουτε τους νοιαζει. τα παθηματα δεν εγιναν μαθηματα.
οτι η ομαδα δινει σημαντικα για τη χρονια ματς ουτε τους νοιαζει. τα παθηματα δεν εγιναν μαθηματα.