Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από joshua »

VfB-G4 έγραψε:Θελετε να μου πείτε δλδ ότι στην Τζοκόντα της ινδονησίας, που έχει budget athens καληθέας, έπαιρνε 400-500χιλ. Μαλιστα. Υποθέτω ότι ο Μπότο έπρεπε να χτένισει όλη την ασία μέχρι να τον εντοπίσει. Κoίτα να δεις που τελικά τίποτα δεν αλλάζει.
1.2 έπαιρνε όπως λέγεται. Λες να έτρεξε περσι να υπογράψει από τον Μάιο αν θυμάμαι γιατί το είχε καημο;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ο Τσέχος θα προτιμηθεί, αν προτιμηθεί, καθαρά επειδή είναι πιο φτηνός από τον Μπράντον.

Προφανώς ως δεύτερος.

Αυτά που ακούγονται για 500Κ τον χρόνο συμβόλαιο είναι για γέλια πραγματικά πάντως.

Αν καταφέρουμε και δώσουμε 500Κ τον χρόνο για παίκτη με τέτοιο ιστορικό τραυματισμών και ουσιαστικά εξαφανισμένο από τον ποδοσφαιρικό χάρτη παίζοντας στην Ινδονησια τότε τι να πω;

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν με χαλάει ως δεύτερος. Και μάλλον ακόμα και στην κατάσταση που είναι τον προτιμώ από τον Μπράντον.

Αλλά δεν γίνεται να δώσεις γι’ αυτό τον παίκτη πάνω από 200Κ τον χρόνο για συμβόλαιο. Και ίσως είναι και πολλά ακόμα και αυτά.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγώ λέω να πληρωσει κιόλας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από JohnDag »

joshua έγραψε:
VfB-G4 έγραψε:Θελετε να μου πείτε δλδ ότι στην Τζοκόντα της ινδονησίας, που έχει budget athens καληθέας, έπαιρνε 400-500χιλ. Μαλιστα. Υποθέτω ότι ο Μπότο έπρεπε να χτένισει όλη την ασία μέχρι να τον εντοπίσει. Κoίτα να δεις που τελικά τίποτα δεν αλλάζει.
1.2 έπαιρνε όπως λέγεται. Λες να έτρεξε περσι να υπογράψει από τον Μάιο αν θυμάμαι γιατί το είχε καημο;
Που στην Περσιγια; 1.2Μ;

Τι λες ρε Josh :)

Βγάλε το 1Μ και είσαι μέσα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Κυρ 04 Ιουν 2023, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

joshua έγραψε:Εγώ λέω να πληρωσει κιόλας...
120Κ τον χρόνο πήρε στην Περσιγια.

Αλλά εμείς επειδή είμαστε χουβαρντάδες να του δώσουμε 500Κ γιατί έβγαλε ματια πέρσι στο φουλ ποιοτικό πρωτάθλημα της Ινδονησίας.

montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Δηλαδη αν υπογραψει με 500 τι γινεται;
Μηπως "κλεβει" ο γιος τον πατερα του;
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Προσωπικά, δεν με νοιάζει πόσα θα πάρει ο Τσέχος, αλλά: α) σε τι κατάσταση είναι; β) ποίος θα είναι ο βασικός επιθετικός αν (λογικά) ο Τσέχος είναι 2ος; γ) θα είναι παρών ο 1ος επιθετικός στην προετοιμασία άρα και στα πρώτα ευρωπαϊκά και κρισιμότατα παιχνίδια ή θα κατέβουμε με Τσέχο βασικό; δ) τι χαρακτηριστικά θα έχει ο 1ος επιθετικός και τι βαθμό ετοιμότητας; ε) θα έχουμε επιτέλους το εύκολο γκολ από τον 1ο επιθετικό; στ) θα καλυφθούν εγκαίρως τα άλλα κενά της ομάδας; ζ) θα έχουμε επιτέλους γκολ από τις πίσω γραμμές; η) θα σταματήσουμε να τρώμε αστεία γκολ στο τρανζίσιον; θ) θα βελτιωθούν κάποτε τα στημένα μας; ι) θα είναι πλήρως σύμφωνος με τις μεταγραφές ο Λούτσος για να τελειώσουν οι δικαιολογίες από όλους και να μπορεί να βγάλει η ομάδα την χρονιά με ένα καλό τέμπο μέχρι τέλους;

Αυτά είναι κάποια από τα δικά μου ερωτήματα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Με κουρασε η συνεχης αναφορα δε ποσα. Δηλαδη αν ο Μπραντον πει οτι ανανεωνει με 100.000 τον χρονο, θα προτιμηθει?
Στην τελικη τι ψαχνουμε? Ενα φορ π απλα να χωραει στο μπατζετ ή εναν φορ που να μπορει να κανει σωστα την δουλεια του?
Αν λοιπον θεωρειται πως ο Κρμεντσικ ειναι ο ιδανικος φορ για τον ΠΑΟΚ, και οτι μπορει να ανταπεξελθει σε απαιτησεις ντερμπι και στοχων, τοτε να τον φερουμε ακομη και με 700.000. Αλλα αν το μονο καλο π εχει ο Κρμεντσικ ειναι οτι θελει να παιξει για εμας με μολις 400000 τοτε τι να πω.
Του χρονου δεν εχουμε περιθωρια για λαθη. Πρεπει να μπουμε ομιλους, πρεπει να επανελθουμε στις επιτυχιες.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
adman

Δημοσίευση από adman »

Προσωπικά ούτε εμένα με νοιάζει πόσο θα πάρει ο Τσέχος. Απλά να μην τα πάρει απ τον ΠΑΟΚ, ας πάει σε όποια άλλη ομάδα θέλει. Αν τον θέλει καμιά άλλη ομάδα, γιατί τώρα που έγραψε το βιογραφικό Ινδονησία θα είναι περιζήτητος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:Κανουν free camping και δεν εχει μπριζα

Ένα Xiaomi power bank των 30.000 mAh κάνει γύρω στα 30€!

Athens έγραψε:κλασικος ΠΑΟΚ
θα ρθει φορ αλλα κανεις δεν θα ξερει αν θα ειναι πρωτος ή δευτερος
θα το μαθουμε 31 Αυγουστου, εως τοτε κανεις δεν θα λεει τιποτα και μεις θα αγωνιουμε τι ειναι αυτος που ηρθε

Αρκεί να ξέρει ο Lucescu αν θα είναι 1ος ή 2ος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Σε αυτό το topic, ο καθένας εκφράζει τη σκέψη του, για την οποία είναι σίγουρος πως αποτελεί πραγματικότητα και μετά το συζητάτε για 3 σελίδες.

Τα μόνα brain farts που δεν συζητιώνται εδώ μέσα, είναι τα δικά μου :lol:

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τρίπλα και γκολ ο Κίτσιου, αλλά κάτσε ΠΑΟΚ να ψάχνεις παίκτες.

https://streamja.com/ZB4A9

Εικόνα
Statistikologos

Δημοσίευση από Statistikologos »

Θα βγει κανεις να πει δημοσια, ποιος προτεινε την επιστροφη του καραφλου Πορνοσταρ στη ΠΑΟΚΑΡΑ μας;
Δε βγαζει νοημα με τοσους πολλους διαθεσιμους επιθετικους, να ειναι ειναι ο επικρατεστερος. Φτανει με τις επιστρφοες.
Ενα φοβαμαι εγω, μη καταληξουμε με το καραφλο και Τομας.

Μας περασουν δηλαδη επικοινωνιακα οτι ερχεται σαν δευτερος, και εν τελει δουμε αρθρα του τυπου. Προσπαθησε ο ΠΑΟΚ για την υπερβαση αλλα δε τα καταφερε κλπ κλπ..
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

joshua έγραψε:Το παλικάρι θέλει σαν τρελός να έρθει και το ισχυρό κινητρο είναι ένας καλός λόγος να τον επιλέξεις. Ξέρεις ότι θα τα δώσει όλα,δεν θα κοροϊδέψει. Εγώ με 400.000 τον έφερνα.
Εγώ έχω όλη την καλή διάθεση να σου κάνω εγχείρηση...το θέλω σαν τρελός ...εσύ θα κάτσεις;;;;

Κούτρα εννοείται

Υγ....Αν εκεί έπαιρνε 120...κι εδώ πάρει πάνω από 200...θα είμαστε μεγααααλα κορόιδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Κυρ 04 Ιουν 2023, 12:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Statistikologos έγραψε:Θα βγει κανεις να πει δημοσια, ποιος προτεινε την επιστροφη του καραφλου Πορνοσταρ στη ΠΑΟΚΑΡΑ μας;
Δε βγαζει νοημα με τοσους πολλους διαθεσιμους επιθετικους, να ειναι ειναι ο επικρατεστερος. Φτανει με τις επιστρφοες.
Ενα φοβαμαι εγω, μη καταληξουμε με το καραφλο και Τομας.

Μας περασουν δηλαδη επικοινωνιακα οτι ερχεται σαν δευτερος, και εν τελει δουμε αρθρα του τυπου. Προσπαθησε ο ΠΑΟΚ για την υπερβαση αλλα δε τα καταφερε κλπ κλπ..

Αρχικά, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.

Δεύτερον, γιατί πρέπει να βγαίνει κάποιος κάθε 3 μέρες να μας δίνει αναφορά; Είμαστε μέλη του ΔΣ; Είμαστε μεγαλομέτοχοι; Μήπως ΠΑΟΚ είναι ο λαός του;

Λεφτά σε τηλεμαραθωνίους και σε πληγείσες περιοχές δίνει ο κόσμος και μετά ούτε ρωτάει πού πήγαν εν τέλει τα λεφτά... Αλλά στον ΠΑΟΚ δεν εμπιστεύεστε τίποτα πέρα από τους αρδ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Με το μομεντουμ που έχει χτιστεί, ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ φορ και αν ερθει πρέπει να είναι έτοιμος για καρτέρι με ρόπαλα στο αεροδρόμιο.

Μπάρλοου που είσαι επιτέλους;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”