Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Το ανακοίνωσε τώρα το ινπαοκ και το ΠΑΟΚ24
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 15 Ιούλ 2022, 11:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Καλώς το παιδί!
Γιατί μόνο με τσαντούλα στον ώμο ; ε ; Ε ; Που είναι τα μπαγκάζια ;
Γιατί μόνο με τσαντούλα στον ώμο ; ε ; Ε ; Που είναι τα μπαγκάζια ;
Πω ρε φιλε! Μιλαμε για κανονικο μυθιστόρημα! Σφινα φορ δε πουλιτζερ [FACE WITH TEARS OF JOY]nunies4 έγραψε:Δεν διαβασες ρε εσυ Γκοσπι το νεο ρεπορταζ για πουλιτζερ στην σφινα;
Μεχρι και τι ειπε ο Σοτελδο σου γραφουν...Σύμφωνα με πληροφορίες της SFINA.GR πριν από 8 ώρες περίπου, γύρω στις 02:00 ξημερώματα Παρασκευής, αναμενόταν η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Τίγκρες για την παραχώρηση του Σοτέλδο καθώς και το ποσό της ρήτρας για την αγορά του παίκτη από πλευράς του ΠΑΟΚ.
Ο ίδιος ο Σοτέλδο έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε στα μέλη της διοίκησης της Μεξικανικής ομάδας ότι θέλει να παίξει στην Ευρώπη, στον ΠΑΟΚ και να φύγει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου δεν έχει έρθει ποτέ να αγωνιστεί.
“Η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι μια ευκαιρία για μέα. Σας παρακαλώ να την δείτε θετικά”, είπε ο Σοτέλδο στη διοίκηση της ομάδα ςτου και έτσι έγινε το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, αλλά λόγω της διαφοράς ώρας, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν νεότερα για το θέμα.
Μέχρι το απόγευμα, θα υπάρξουν σίγουρα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Psuxo_logos
- ΑποστόληςΑ
Καποιος να σκασει κανα λαστιχο,να ριξει λαδια σους διαδρομους των γραφειων,ενας με κορονοιο να τρεξει να τον φιλησει... 

- PAOKevolution
Εσένα περίμενα να δω στο αεροδρόμιο ρε Τζος και τίτλο στα αρδοσαιτ: "Έφαγε πέσιμο ο Ναρευ στο αεροδρόμιο από αγνώστους"
Μόνο εμείς θα ξέραμε τον... Άγνωστο
Μόνο εμείς θα ξέραμε τον... Άγνωστο

- sourmenetes
- Moderator
Βρε ούτε τα ταμματα στην Τήνο δεν κόβουνε αυτή τη μεταγραφαρα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- navigator11
Ευσεβείς πόθοι. Πάρε το απόφαση, φίλε. Η γαζέλα ήρθε οριστικά.joshua έγραψε:Καποιος να σκασει κανα λαστιχο,να ριξει λαδια σους διαδρομους των γραφειων,ενας με κορονοιο να τρεξει να τον φιλησει...

Αντε να τελειωνουμε μεσα στο σκ με τις μεταγραφες και να αρχισουμε την αναμονη για το πρωτο ματς!
Μπαφιασαμε χωρις ΠΑΟΚ!
Μπαφιασαμε χωρις ΠΑΟΚ!
Ενταξει μωρε μια χαρα χρησιμος θα ειναι , ειδικα αν βγουν οι τεχνίτες κοντοδιαβολοι. Οκ μας κοστισε κατι παραπανω αλλα εχουμε δωσει και χειρότερα...
navigator11 έγραψε:Ευσεβείς πόθοι. Πάρε το απόφαση, φίλε. Η γαζέλα ήρθε οριστικά.joshua έγραψε:Καποιος να σκασει κανα λαστιχο,να ριξει λαδια σους διαδρομους των γραφειων,ενας με κορονοιο να τρεξει να τον φιλησει...
Γαζέλα δεν τον λες, προς Γκνου φέρνει !