Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX
Τα καλά δεν τα βάζετε.
Σέλουκ: «Ο Σαββίδης θα στεναχωρηθεί με τη μεταγραφή Τουρέ»
SM-G965F
Σέλουκ: «Ο Σαββίδης θα στεναχωρηθεί με τη μεταγραφή Τουρέ»
SM-G965F
- sourmenetes
- Moderator
Σωστος..
Ο σελουκ τσεπωνει και απο τα σαπακια...φαντασου..
Ο σελουκ τσεπωνει και απο τα σαπακια...φαντασου..
-Ποιος τελικά κάνει τους ορισμούς στη Super League;
«Οι τρεις ξένοι που βρισκόμαστε στην ΚΕΔ. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, αποκλειστικά. Κι εγώ έχω τον τελευταίο λόγο».
Απλά, λιτά, ξεκάθαρα.
Η δήλωση είναι του Περέιρα σε συνέντευξη του.
Είναι αδιανόητο να συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη στον ΠΑΟΚ μετά από αυτό.
«Οι τρεις ξένοι που βρισκόμαστε στην ΚΕΔ. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι για τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, αποκλειστικά. Κι εγώ έχω τον τελευταίο λόγο».
Απλά, λιτά, ξεκάθαρα.
Η δήλωση είναι του Περέιρα σε συνέντευξη του.
Είναι αδιανόητο να συνεχίζουν να ρίχνουν λάσπη στον ΠΑΟΚ μετά από αυτό.
- navigator11
Αφού "ελεγχει" την επο όμως ο Σαββίδης ...
Ρε παιδιά, έχω αρχίσει να ξενερώνω τη ζωή μου μετά και από τις αποκαλύψεις του κόκκινου πρωταθλητού για τον ... ψυχολογικό βιασμό, που υφίσταται το κοντένσε, και τους μπράβους, που ακολουθούν το γαύρο, για να αρπάξουν την ευκαιρία να τον εκθέσουν με προβοκάτσιες. Τέτοιο πρωτάθλημα δηλαδή θα πανηγυρίσουμε;

Ρε παιδιά, έχω αρχίσει να ξενερώνω τη ζωή μου μετά και από τις αποκαλύψεις του κόκκινου πρωταθλητού για τον ... ψυχολογικό βιασμό, που υφίσταται το κοντένσε, και τους μπράβους, που ακολουθούν το γαύρο, για να αρπάξουν την ευκαιρία να τον εκθέσουν με προβοκάτσιες. Τέτοιο πρωτάθλημα δηλαδή θα πανηγυρίσουμε;

Σε συνεντευξη του στο gazzeta.gr o Σελουκ μεταξυ αλλων δηλωσε.
<< Ο Γιάγια δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κάθεται στον πάγκο ή δεν θα παίζει καθόλου και θα πληρώνεται. Επίσης δεν θέλει να αγωνίζεται σε μια μέτρια ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι η μεγάλη ομάδα που ήταν πριν. Πιστεύω ο Μαρινάκης κάποια στιγμή θα καταλάβει τι έχει γίνει. Ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να το χάσει ο ΠΑΟΚ. Το ματς με την Ξάνθη ήταν μια 'καταστρόφα'. Ο Γιάγια δεν ήθελε να παίζει σε μια μέτρια ομάδα. Ήρθε να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα όπως ήξερα από παλιά πως ήταν ο Ολυμπιακός.
Ήρθε να αλλάξει κάτι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν τον άκουγαν. Κρίμα. O Ολυμπιακός πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση. Φέτος μπορεί να φτάσει μέχρι δεύτερος. Δεν μπορεί να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ. Έχουν μεγάλη διαφορά οι δύο ομάδες. Επίσης κάποιοι λένε πως ο Γιάγια ήταν μεγάλος. Ο Ριβάλντο αν θυμάμαι καλά ήταν 34-35 όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό.>>
Φιλακια στα Αμερικανακια. Καλη χωνεψη
<< Ο Γιάγια δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που θα κάθεται στον πάγκο ή δεν θα παίζει καθόλου και θα πληρώνεται. Επίσης δεν θέλει να αγωνίζεται σε μια μέτρια ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι η μεγάλη ομάδα που ήταν πριν. Πιστεύω ο Μαρινάκης κάποια στιγμή θα καταλάβει τι έχει γίνει. Ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να το χάσει ο ΠΑΟΚ. Το ματς με την Ξάνθη ήταν μια 'καταστρόφα'. Ο Γιάγια δεν ήθελε να παίζει σε μια μέτρια ομάδα. Ήρθε να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα όπως ήξερα από παλιά πως ήταν ο Ολυμπιακός.
Ήρθε να αλλάξει κάτι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν τον άκουγαν. Κρίμα. O Ολυμπιακός πέρυσι τερμάτισε στην τρίτη θέση. Φέτος μπορεί να φτάσει μέχρι δεύτερος. Δεν μπορεί να προσπεράσει τον ΠΑΟΚ. Έχουν μεγάλη διαφορά οι δύο ομάδες. Επίσης κάποιοι λένε πως ο Γιάγια ήταν μεγάλος. Ο Ριβάλντο αν θυμάμαι καλά ήταν 34-35 όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό.>>
Φιλακια στα Αμερικανακια. Καλη χωνεψη
- sourmenetes
- Moderator
Πω πω....
Κλαμα vol.1926
Να τον φερουμε ΠΑΟΚ τον τουρε;;χαχαχα
Μεγαλη ομαδα ζητησε το παληκαρι!
Κλαμα vol.1926
Αν ειναι να ερθει στον ΠΑΟΚ,οχι δεν ειμαστε μεγαλη ομαδα,μακρια παππου
Εντωμεταξυ λεει διορισαν στο κουγιας-χαρτινη τον Ζαχαριαδη που περσι εδωσε εκεινο το γκολ με την τριπλη παραβαση? Χαχαχαχαχαχαχαχα

Εντωμεταξυ λεει διορισαν στο κουγιας-χαρτινη τον Ζαχαριαδη που περσι εδωσε εκεινο το γκολ με την τριπλη παραβαση? Χαχαχαχαχαχαχαχα
Μια χαρα ειναι για μπακ απ του μπακ ακ του 6αριου μαςsourmenetes έγραψε:Πω πω....
Κλαμα vol.1926

- ΑποστόληςΑ
- Kostomanolis
Πόσο είναι;
Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι όπως βλέπω την Άεκ χαλαρά όχι μόνο κρατάει το 0 αλλά μπορεί και να προηγηθεί...Άσε που την μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή την είχε...Οι Πορτογάλοι με εμάς ξεσκιζόντουσαν, καλά εντάξει εκεί υπήρχε κίνητρο αλλά η σημερινή τους εμφάνιση είναι απογοητευτική..
- Kostomanolis
Όχι ρε φίλε...