Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από nothu »

DaRkFeaR έγραψε:Ton petros1988 τον έκανε παρατηρήσεις ο sourm γιατί ανατάτωνε το φόρουμ με διάφορα.. συνεχόμενα post o άλλος 'nothu' είπε ότι μάλλον δε θα γίνει το ματς(λόγο βροχής το είπε λόγο Αθηνών πυρκαγιάς αυτός ξέρει)..

Άλλο το ένα άλλο το άλλο!!
Ποια συνεχομενα ποστ ρε; Ενα ποστ εκανα γι αυτο το θεμα. Οσα ποστ εχεις κανει το τελευταιο μισαωρο εχω κανει το τελευταιο εξαμηνο και θα μου την πεις κιολας;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν στην ειπε ρε nothu,το συνεχομενα πηγαινε στον πετρο.Λαθος καταλαβε απλα το δικο μου ποστ και νομιζε οτι δινει διευκρινησεις.Περιμενω ακομα την βαρια κουβεντα του CCCP ελπιζωντας να εχει καταλαβει το λαθος του.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

joshua έγραψε:Τα ποστ του Πετρου μας πειραξαν μετα...
Joshua το εκανες και χθες και μιλησες γενικα και αοριστα πετωντας μπηχτες.
Γιατι δεν κανεις αναφορα σε αυτο που θεωρεις οτι ειναι λαθοςς;;

Τι οφελει αυτο που κανεις;;
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Τα πόστ τα δικά μου ανα μπράβο που στην τελική περιμένω μεταγραφη για να κάνω αυτό :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: !Ολα καλά λοίπον ΠΑΟΚΙΑ μου αφήστε τα μαλώματα και τις παρεξηγήσεις σήμερα πρέπει να κερδίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι!μονο ΠΑΟΚ!ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΜΠΑ!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Τι πεταχτηκες και συ ρε πετρο;;;
Σε αδικησαμε και βγηκες να κλαφτεις;;

Σαν 15 χρονα κανετε.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μηπως μια στο εκατομμυριο καποιος αποφασισει να σταματησει μονος του,τα τρολαρισματα,τις εξυπναδες,το τραγικο χιουμορ,τις ειρωνειες οι οποιες περνανε με μεγαλη ευκολια.Αν πχ to 90% των τελευταιων ποστ του paokovios ειναι χαζα τρολαρισματα με υφος εξυπναδας δεν ενοχλει κανεναν.Αν ο Πετρος γραψει καποια απλοικα να το πω ποστ του την πεφτουν με τραγικα ποστ του στυλ τραβα να κανεις λιγο σεξ και ολα καλα δεν τρεχει καστανο...Τεσπα δεν ειναι η μερα σημερα καταλληλη για τετοια.Χεστηκε η φατμη στο γενι τζαμι για τον joshua,τον πετρο και οποιονδηποτε αλλο,χεστηκε και για το ΠΑΟΚ-Βασιλεια θα ελεγα...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Καμπορέ αργεί;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

joshua έγραψε:Μηπως μια στο εκατομμυριο καποιος αποφασισει να σταματησει μονος του,τα τρολαρισματα,τις εξυπναδες,το τραγικο χιουμορ,τις ειρωνειες οι οποιες περνανε με μεγαλη ευκολια.Αν πχ to 90% των τελευταιων ποστ του paokovios ειναι χαζα τρολαρισματα με υφος εξυπναδας δεν ενοχλει κανεναν.Αν ο Πετρος γραψει καποια απλοικα να το πω ποστ του την πεφτουν με τραγικα ποστ του στυλ τραβα να κανεις λιγο σεξ και ολα καλα δεν τρεχει καστανο...Τεσπα δεν ειναι η μερα σημερα καταλληλη για τετοια.Χεστηκε η φατμη στο γενι τζαμι για τον joshua,τον πετρο και οποιονδηποτε αλλο,χεστηκε και για το ΠΑΟΚ-Βασιλεια θα ελεγα...
Παροτι χεστηκες δυο μπηχτες τις πεταξες.
Αν εσυ βλεπεις δυο ποστ του πετρου εγω βλεπω 10.επισης αν κατι σε ενοχλει υπαρχει η αναφορα,γιατι μπορει να μην το δουμε εμεις.

Το να μιλας με υφος οτι καποιους τους καλυπτουμε και καποιους τους αδικουμε δε νομιζω οτι οφελει καπου.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οτι δεν ωφελει το ξερουμε,δεν περιμενω απο την μοντ τιμ να αλλαξει κατι και δεν υπαρχει υπονοουμενο.Το εχω πει και εγω και αλλα μελη ευθεως.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ρε συ τζος πλάκα μας κάνεις τώρα?
Συγκρίνεις τα τρολαρισματα του παοκοβιου ή του μανιακού με αυτό που κάνει ο Πέτρος?

Γράφει από το μυαλό του πληροφορίες και τις παρουσιάζει εδώ μέσα ως δεδομένα.
Και το έχει κάνει 100 φορές, ενώ του έχουν γίνει συστάσεις πάνω από 50.

Δεν μιλάμε απλά για χαβαλε ή πλάκα, μιλάμε για εσκεμμένη παραπληροφόρηση, όπως και με την άλλη την μαλακια το νέο σάιτ παρωδία.
Κανονικά αυτές οι κοροϊδίες θα έπρεπε να τιμωρούνται κατευθείαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 24 Ιούλ 2018, 09:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

sourmenetes έγραψε:Τι πεταχτηκες και συ ρε πετρο;;;
Σε αδικησαμε και βγηκες να κλαφτεις;;

Σαν 15 χρονα κανετε.
Χάχαχα πρέπει να μαστε όλοι μια γροθιά! Δεν πετάγομαι.Φτανει να μαλωνεται μόνο ΠΑΟΚ 20.30 σήμερα!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

nothu έγραψε:
DaRkFeaR έγραψε:Ton petros1988 τον έκανε παρατηρήσεις ο sourm γιατί ανατάτωνε το φόρουμ με διάφορα.. συνεχόμενα post o άλλος 'nothu' είπε ότι μάλλον δε θα γίνει το ματς(λόγο βροχής το είπε λόγο Αθηνών πυρκαγιάς αυτός ξέρει)..

Άλλο το ένα άλλο το άλλο!!
Ποια συνεχομενα ποστ ρε; Ενα ποστ εκανα γι αυτο το θεμα. Οσα ποστ εχεις κανει το τελευταιο μισαωρο εχω κανει το τελευταιο εξαμηνο και θα μου την πεις κιολας;
Είπσ να μην απαντήσω αλλά ας απαντήσω..
1ον Για σένα είπα ρε μεγάλε; για τον Petros1988 είπα τι πετάγεσαι; που έκανε παρατήρηση ο sourme.
2on Μάλλον θα θες οφθαλμίατρο σου συνιστώ να πας.
Ειλικρινά σαν φίλος ΠΑΟΚτσής στο λέω είναι σοβαρό το πρόβλημα σου που έβαλα εγώ συνεχόμενα ρε μάστορα μην πω κάτι άλλο posts το μισάωρο;
3ον Το ξαναλέω να διαβάζεις σωστά γιατί ούτε αυτό σε έμαθαν από την 1η δημοτικού για να λες "ανα μισάωρο βάζω πόστ" 2-3 την ημέρα βάζω και αυτό όταν μπορώ να μπαίνω γύρνα σελίδες από την 1η μέχρι την σημερινή και δες.
4ον Μόνο εδώ σε μεταγραφές γράφω όταν μπορώ και στο καφενείο για την Καλημέρα μου,
5ον Άντε γεια και μην με ξανα αναφέρεις εδώ μάστορα.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Λαθος καταλαβα ρε. Τι πιπες καθεσαι και μου γραφεις; Μας εχεις ζαλισει με ακυρα ποστ εδω, δε σου λεει κςνεις τιποτα για τη ζαλαδα, και καθεσαι και μου γραφεις ενα κατεβατο γεματο προσβολες απο πανω; Αιντε κεφτε που θα μου πεις και τι μου εχουν μαθει και τι οχι.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Ούτε για τα δικά σου που γράφεις όταν τα γράφεις αγνόησετα όπως κάνω εγώ σε ότι δεν μου αρέσει.
Αν είναι κάτι κατά του φόρουμ δέχομαι παρατηρήσεις από moderators, ούτε το παλικάρι(petros1988) είπα κάτι είπα για κάτι που ανέφερε mod.

Δεν είπα για σένα το ξαναλέω ούτε σε ανέφερα ποτέ τι / πως / γιατί
Ευχαριστώ για την κατανόηση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τρί 24 Ιούλ 2018, 10:18, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Σαν 15 χρονα κανετε.
Χάχαχα πρέπει να μαστε όλοι μια γροθιά! Δεν πετάγομαι.Φτανει να μαλωνεται μόνο ΠΑΟΚ 20.30 σήμερα!
Αν δεν προϋπήρχαν ήδη δείγματα ακατάληπτου ύφους γραπτού λόγου, αυτό θα ήταν το troll του αιώνα! :lol: :lol: :lol: :evil:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”