11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Re: 11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"
Συμφωνω και εγω, πιο επικυνδινος παικτης ο Ζαμπα, πιο χτυσμενος, καλυτερα τελειωματα, καλες πασες σεντρες και το βασικο πολυ ενταση στο παιχνιδι του.
Μακαρι αυτη η σχεση μεταξυ Ραζβαν και αυτου να ειναι η αρχη να ωραιων πραγματων
Μακαρι αυτη η σχεση μεταξυ Ραζβαν και αυτου να ειναι η αρχη να ωραιων πραγματων
- navigator11
Έδωσε σημάδι χτες πως υπάρχει ελπίδα. Μακάρι να είναι καλά και σιγά σιγά να τον ξαναβάλει ο Λουτσέσκου στον σωστό αγωνιστικό δρόμο. Αν τα καταφέρει, θα μιλάμε για μια ποιοτική "μεταγραφή", που την έχουμε τεράστια ανάγκη.
Δεν τσιμπάω από το γκολ. Με εξτρεμ μουργκ και μιτριτσα έχεις θέση στο ρόστερ . Σαν αλλαγή 3ος ή 4ος στην ιεραρχία.
Αυτό προϋποθέτει έναν σούπερ παιχταρα που μαζί με τον ζιβκο θα είναι οι 2 βασικοί και μετά μια ακόμα αλλαγή επιπέδου ζαμπα της πρώτης θητείας και τον ζαμπα. Ο Καντουρι μαζί με τον μπισε και τον αουγκουστο ας μοιραστούν την θέση πίσω από το φορ μέχρι το καλοκαίρι.
Αυτό προϋποθέτει έναν σούπερ παιχταρα που μαζί με τον ζιβκο θα είναι οι 2 βασικοί και μετά μια ακόμα αλλαγή επιπέδου ζαμπα της πρώτης θητείας και τον ζαμπα. Ο Καντουρι μαζί με τον μπισε και τον αουγκουστο ας μοιραστούν την θέση πίσω από το φορ μέχρι το καλοκαίρι.
-
Δε μ'αρεσει ως παίκτης και δεν τον πιστεύω, αλλά ο χτεσινος πανηγυρισμός ρε αρχιδαμπουρα...
Μακάρι πρώτα και κύρια για τον ίδιο να έχει τόση όρεξη να παίξει μπάλα όσο έδειξε με την βουτιά στον Λουτσεσκου, αν βελτιωθεί δεν είναι κακός για πάγκο.

Μακάρι πρώτα και κύρια για τον ίδιο να έχει τόση όρεξη να παίξει μπάλα όσο έδειξε με την βουτιά στον Λουτσεσκου, αν βελτιωθεί δεν είναι κακός για πάγκο.
- Μπαρκαρούτσος
Re: 11.Leonardo Rodrigues Lima
sourmenetes έγραψε:Άλλος από δω...Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πολύ χάρηκα την αγκαλιά στον Lucescu..
Αλλά παραδέχομαι την εμπάθειά μου, δεν πείθηκα, περιμένω συνέχεια καλών εμφανίσεων. Δεν ψαρώνω από ένα γκολ.
Το γκολ είναι μωρέ;;
Πήρε 2 3 φορες την μπάλα, δεν έπεσε κάτω και πήγε κατά μέτωπο. Καθαρές κινήσεις εξτρεμ την ώρα που μετά το Ζίβκοβιτς αντε και ο μπισε για 20-30 λεπτά δεν έχεις κανεναν.
Ε μα είπα, είμαι εμπαθής! Δεν είδα και τον αγώνα, μόνο τα highlights..
- paokovios1974
Τι ποστ είναι αυτό; Γεμάτο κουτσομπολιό;DimitrisS έγραψε:Κι γω νομιζα σοβαρευτηκε.
Τα εχει με τραγουδιστη; Που μαλιστα τον ειχαν και αλλοι;
Περιμενα να διαβασω διθυραμβους!
Αντ αυτου διαβαζω συγκρατημενη αισιοδοξια!
Ευγε παιδια! Ευγε! Μαθαινετε!
-
Μεταγραφη στην Πορτο το καλοκαιρι με 8 μυρια και ποσοστο μεταπωλησης 25% !!!!Maxmad έγραψε:Περιμενα να διαβασω διθυραμβους!
Re: 11.Leonardo Rodrigues Lima
Συγνωμη κιολας ρε αδερφε αλλα γραφεις πραγματα που εχουν ειπωθει μονο απο σενα για μια περιπτωση αθλητη που μεγαλο μερος της αποθεραπειας το εκανε μαλιστα στο εξωτερικο. Γραφεις ελαφρα τη καρδια οτι γιατροι συνεστησαν να μην ξαναπαιξει επαγγελματικο ποδοσφαιρο,οτι γιατροι ειπαν πως αν ξανατραυματιστει παει για πατεριτσα στην υπολοιπη ζωη του, καπου μπαστα...Ποιοι γιατροι τα ειπαν αυτα και τα εμαθες μονο εσυ και δεν το λεω με επιθετικο υφος αλλα πραγματικα με υφος εκπληξης και αποριας.Parolos έγραψε:Οκ άρα απλά θες να διαφωνείς για να διαφωνείς. Γιατί νομίζω καταλαβαίνεις τι λέω.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έχει ποσταρει και ο ίδιος στο ινσταγκραμ.
Κάπου μπαστατε..
Ανάθεμα αν έχω πει rumor 10 χρόνια εδώ μέσα..
Κάπου μπαστατε..
Ανάθεμα αν έχω πει rumor 10 χρόνια εδώ μέσα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Πέμ 13 Ιαν 2022, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλήθεια τι είδους ποστ είναι αυτό...?Athens έγραψε:Τι ποστ είναι αυτό; Γεμάτο κουτσομπολιό;DimitrisS έγραψε:Κι γω νομιζα σοβαρευτηκε.
Τα εχει με τραγουδιστη; Που μαλιστα τον ειχαν και αλλοι;
Ο Ζαμπά τα έχει με τραγουδιστή...?
Αδερφή είναι...?
Υποτίθεται ότι στην πρώτη του θητεία έκανε άσωτη ζωή κι έπαιρνε τις βίζιτες δυο-δυο.
Άσε που πριν λίγο καιρό που επέστρεψε έφερε μαζί του την οικογένεια του και την αρραβωνιαστικιά του.
-
Μπαινει , κάνει τα βασικά κ εξτασιαζομαστε … από κάτι μιτριτσα κ μουργκ δείχνει 3 επίπεδα πάνω