Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VIII
Ξερει ποτε κανεις ξεκαθαρα τι γινεται εκει μεσα;
Σε άλλα νέα στις 4 ο γκευ εχει την εφεση.
Φανταστειτε να παρει τους βαθμους πισω
το πιο πιθανο ειναι να τους παρει!αφου οτι γουσταρουν κανουν
Αν το να τους πάρει ο γάβρος συνηγορεί στο να τους πάρουμε και μεις, ας τους πάρει.
Να κόψουν εμάς και να πάρουν αυτοί μου φαίνεται υπερβολικά χοντρό, αλλά θα μου πεις για αυτούς μιλάμε.
Επίσης μου φαίνεται απίθανο να δικαιώσουν εμάς ενώ έχουν αφαιρέσει βαθμούς από το γάβρο, ακόμα και αν συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Δεν μπορεί να προκληθεί το αίσθημα δικαιοσύνης των αιλλεινων
Να κόψουν εμάς και να πάρουν αυτοί μου φαίνεται υπερβολικά χοντρό, αλλά θα μου πεις για αυτούς μιλάμε.
Επίσης μου φαίνεται απίθανο να δικαιώσουν εμάς ενώ έχουν αφαιρέσει βαθμούς από το γάβρο, ακόμα και αν συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Δεν μπορεί να προκληθεί το αίσθημα δικαιοσύνης των αιλλεινων
- john4serres
Σε αλλα νεα, σε 2 μερες ο Μιραλας κλεινει 365 ημέρες χωρις γκολ.teod1980 έγραψε:Ξερει ποτε κανεις ξεκαθαρα τι γινεται εκει μεσα;
Και οι Ελληνες βλακες εκει κατω κοροιδευαν τον Κλαους για κάτι μηνες.
Αν για ντου στον αγωνιστικό χώρο αφαιρεθεί το -3 και για ένα ρολό χαρτί μείνει η ποινή δεν φαντάζονται τι έχει να γίνει στην συνέχεια.
Σε άλλα νέα η φλωριτζιναλ θα συνοδέψει λέει μέχρι το αεροδρόμιο της Αθήνας τους πρωταθλητές.
Επειδή η πτήση είναι μεγάλη και η εμψύχωση ίσως ατονίσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού , γιατί οι περήφανες ξαδέρφες της Θεσσαλονίκης και των γύρω νομών δε πάνε να εμψυχώσουν και στην άφιξη στη Θεσσαλονίκη και να συνοδέψουν ως το ξενοδοχείο; Μεγάλη υπόθεση για τους παίκτες της κούλας να νιώσουν ότι δε παίζουν μόνοι τους σε αυτό το εκτός έδρας ντέρμπυ . Φτερά στα πόδια θα τους δώσει.
Επειδή η πτήση είναι μεγάλη και η εμψύχωση ίσως ατονίσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού , γιατί οι περήφανες ξαδέρφες της Θεσσαλονίκης και των γύρω νομών δε πάνε να εμψυχώσουν και στην άφιξη στη Θεσσαλονίκη και να συνοδέψουν ως το ξενοδοχείο; Μεγάλη υπόθεση για τους παίκτες της κούλας να νιώσουν ότι δε παίζουν μόνοι τους σε αυτό το εκτός έδρας ντέρμπυ . Φτερά στα πόδια θα τους δώσει.
- Sick Bastard
Ούτε εγώ φαντάζομαι.Odi έγραψε:Αν για ντου στον αγωνιστικό χώρο αφαιρεθεί το -3 και για ένα ρολό χαρτί μείνει η ποινή δεν φαντάζονται τι έχει να γίνει στην συνέχεια.
Ξέρω.

ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
«ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ την κάθοδο μας στα γραφεία της ΕΠΟ αλλά παραμένουμε στα σημεία προσυγκεντρωσης παρακολουθώντας τυχόν περίεργες συμπεριφορές-αποφάσεις που έχουν στόχο να πλήξουν το σύλλογο»!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ...
:
«ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ την κάθοδο μας στα γραφεία της ΕΠΟ αλλά παραμένουμε στα σημεία προσυγκεντρωσης παρακολουθώντας τυχόν περίεργες συμπεριφορές-αποφάσεις που έχουν στόχο να πλήξουν το σύλλογο»!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ...

η μπορεί κάποιος να τους είπε ότι θα πάρουν πίσω το -3..
ή μπορει να πλακωσε πελατεια στο σπιτι
και να μη θελουν να αφησουν τις μανες τους μόνες κι..............απροστατευτες.
Η εκδικαση για το -3 τους στο ματς με κουλα σμρ δεν ειναι;Pablito έγραψε:η μπορεί κάποιος να τους είπε ότι θα πάρουν πίσω το -3..
- PAOK_Antarctica
Αναμενουμε. Παντως οντως υποπτη η ακυρωση της διαμαρτυριας 

prist64 έγραψε:ή μπορει να πλακωσε πελατεια στο σπιτι

Υ.Γ. Κόκκινες λάμπες πολλές, πράσινες βλέπω 2, ε βάλτε και κάνα 2 κίτρινες για να μαστε κομπλέ ρε αλάνια...

Καλά το έγραψα και χθες, αυτοί δε μαζεύονται με τίποτα. Κρίμα που δεν πήγαν με τα φιλαράκια τους τα χανούμια να μαζευτούν τουλάχιστον καμιά 200 άτομα.takis4 έγραψε:ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ...![]()
![]()
:
Τέσπα αυτό που έχει ζουμί είναι τι θα γίνει τελικά με τις εφέσεις. Βλέποντας το πώς κινείται γενικά φέτος η ΕΠΟ, τελείως δημοσιοσχετίστικα, εγώ εκτιμώ ότι θα πάρει το -3 ο γαύρος πίσω για τα έκτροπα με κούλα, θα τους πάρουμε κι εμέις πίσω και παίζεται το αν θα ξαναγίνει το ματς.