10.Dimitar Berbatov
Re: 10.Dimitar Berbatov
Ρε φίλε Kgeo(που σε ένα μεγάλο ποσοστό έχουμε κοντινές απόψεις) το σεντόνι που παρέθεσες μου θύμησε τα βιντεάκια του Τσιστιακόφ για τους αυτοματισμούς της ομάδας του Δώνη. Κατά σύμπτωση ήταν πάλι στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.
Για το θέμα τώρα απορώ πως πηγαίνουμε στα δυο άκρα όσων αφορά στις απόψεις μας στο συγκεκριμένο θέμα.
H αλήθεια είναι πως ο Μπερμπάτοφ ναι μεν είχε παραπάνω νέυρα, όχι όμως να χαρακτηριστεί απαράδεκτος, και πως ο Τούντορ τον έχει μ@μήσει τελείως. Ακόμη και εάν θέλει να τον βάλει στην θέση 10 που λες και εσύ, γιατι δεν τον έβαλε 10αρι στην Ξάνθη ή στην Καλλονη εκτός?
Παρεπιμπτόντως εάν έπαιζε 10αρι στην Ξάνθη όλοι θα λέγαμε πως στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε το κέντρο γιατί δεν μάρκαρε ο Μπερμπάτοφ. Βουλωμένο γράμμα θα διαβάζαμε όλοι.
Επιλεκτικά και αναλόγως την ανάγκη τον θέλουμε στο 10? Αυτό δεν έιναι σπάσιμο?
Ή έχει την υπόνοια ο Τούντορ πως θα βγει η χρονιά με έναν Φορ?
Άς έδειχνε ότι θέλει 2ο φορ τον Ζάιρο και να δεχθώ πως ο Μπέρμπα δεν θα ξαναπαίξει εκεί.
Άς επαιζε μπροστά με τον Μακ και να πω πως δεν θέλει να παίξει με βαρύ Φορ.
Έλα που παίζει με κλασσικό Φορ, το οποίο είναι και ντεφορμέ αυτην την εποχή.
Το ίδιο θα έλεγα εάν ο Κλάους ήταν στην θέση του Μπερμπάτοφ.
Υ.Γ.1 Παραδόξως εμένα ο Μπερμπάτοφ μου δείχνει πως έχει λειτουργήσει ως καλός επαγγελματίας στην όλη υπόθεση. Και είναι και παναγία μπροστά σε άλλα που έχουμε δει. Ας ήταν κανας Γκαρσία στην θέση του εκεί να βλέπαμε ιστορίες για αγρίους.
Υ.Γ. 2 Για την προσωπολατρία που αναφέρεται γενικότερα τελευταία και σε άλλα τοπικ θεωρώ πως η σταση : "ο ΠΑΟΚ πανω από όλους" αποτελεί παλαιωμένο κλισέ. Η άποψη μου είναι πως ο ΠΑΟΚ του Μπερμπατοφ είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ χωρις Μπερμπάτοφ, ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ χωρίς Σαββίδη και ο ΠΑΟΚ με γεμάτη Τούμπα είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ με άδεια Τούμπα.
Για το θέμα τώρα απορώ πως πηγαίνουμε στα δυο άκρα όσων αφορά στις απόψεις μας στο συγκεκριμένο θέμα.
H αλήθεια είναι πως ο Μπερμπάτοφ ναι μεν είχε παραπάνω νέυρα, όχι όμως να χαρακτηριστεί απαράδεκτος, και πως ο Τούντορ τον έχει μ@μήσει τελείως. Ακόμη και εάν θέλει να τον βάλει στην θέση 10 που λες και εσύ, γιατι δεν τον έβαλε 10αρι στην Ξάνθη ή στην Καλλονη εκτός?
Παρεπιμπτόντως εάν έπαιζε 10αρι στην Ξάνθη όλοι θα λέγαμε πως στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε το κέντρο γιατί δεν μάρκαρε ο Μπερμπάτοφ. Βουλωμένο γράμμα θα διαβάζαμε όλοι.
Επιλεκτικά και αναλόγως την ανάγκη τον θέλουμε στο 10? Αυτό δεν έιναι σπάσιμο?
Ή έχει την υπόνοια ο Τούντορ πως θα βγει η χρονιά με έναν Φορ?
Άς έδειχνε ότι θέλει 2ο φορ τον Ζάιρο και να δεχθώ πως ο Μπέρμπα δεν θα ξαναπαίξει εκεί.
Άς επαιζε μπροστά με τον Μακ και να πω πως δεν θέλει να παίξει με βαρύ Φορ.
Έλα που παίζει με κλασσικό Φορ, το οποίο είναι και ντεφορμέ αυτην την εποχή.
Το ίδιο θα έλεγα εάν ο Κλάους ήταν στην θέση του Μπερμπάτοφ.
Υ.Γ.1 Παραδόξως εμένα ο Μπερμπάτοφ μου δείχνει πως έχει λειτουργήσει ως καλός επαγγελματίας στην όλη υπόθεση. Και είναι και παναγία μπροστά σε άλλα που έχουμε δει. Ας ήταν κανας Γκαρσία στην θέση του εκεί να βλέπαμε ιστορίες για αγρίους.
Υ.Γ. 2 Για την προσωπολατρία που αναφέρεται γενικότερα τελευταία και σε άλλα τοπικ θεωρώ πως η σταση : "ο ΠΑΟΚ πανω από όλους" αποτελεί παλαιωμένο κλισέ. Η άποψη μου είναι πως ο ΠΑΟΚ του Μπερμπατοφ είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ χωρις Μπερμπάτοφ, ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ χωρίς Σαββίδη και ο ΠΑΟΚ με γεμάτη Τούμπα είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ με άδεια Τούμπα.
εγω παντως οντι, και απευθυνομαι μονο σε εσενα, σου εδειξα με νουμερα κτλ κτλ οτι ο μπερμπατοφ με το παρον σχηματισμο και συμπαιχτες δεν μπορει να αποδωσει τοσο σαν φορ και χανουμε το πιο ποιοτικο μας οπλο στην επιθεση με το να τον χωνουμε αναμεσα στα σεντερ μπακ, οπως πχ στη λιβαδεια όπου ακούμπησε σε σχεδόν 30 λεπτά συμμετοχής 1 φορά την μπαλα με 0 πασες και 1 λαθος και 1 τελική (και αλλη μια που ακύρωσαν φουστικα). ας αλλαξουμε το ροστερ/προπονητή, ας αλλαξουμε σχηματισμο, ας αλλαξουμε λογική παιχνιδιού (φόρτωση άξονα για δημιουργία χώρου στους ακραίους) ας αλλάξουμε...πλακακια ξερω γω για να δουμε το μπερμπα μόνο του ως φορ να παιρνει και να δινει 11 πασες και 3 τελικες, οπως πχ με βεροια.που ήταν "ο καλύτερος"...
επισης, με ξανθη δεν επαιξε γιατι ειδαμε με τους χρονους συμμετοχης οτι παντα μετα απο 90λεπτο δεν την παλευε στο μεσοβδομαδο και εβγαινε με θλαση.
τωρα, αν σου πω οτι ο νβ και ο φα ειπαν οτι α) το πιο σημαντικο ματς ειναι αυτο με το νιονιο και β) τον θελουν για τα σημαντικα ματς και ως αποτελεσμα αυτου αν δεν ειχε παρει την ηλιθια κοκκινη θα επαιζε με νιονιο, πλεον ειναι ενα υποθετικο σεναριο και δυστυχως θα δουμε τον αμοιρο,αμπαλο Κλαους να βγαζει και αλλο χρονο συμμετοχης εκει μεσα, εκτος αν παμε με εντελως ευελικτο σχημα μπροστα, δλδ ζαιρο,γκαρυ,μυστακιδη ή μακ...
αυτα.
ελπίζω παντως να σε καλυψα για τα 5 συνεχομενα...
υγ: με γριά έπαιζε το f9 με διπλα/μπροστά του τον μακ.
υγ2: συμφωνώ για το δεκάρι, αλλά με τα δεδομένα που έχουμε θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα εκτός απο την ποιοτική προώθηση/ανέβασμα του παιχνιδιού μας να μπορεί να συμμετέχει ενεργά στο αμυντικό σκέλος. ίσως δλδ ενα 8/10, αλλά και πάλι, έτσι θα χάσουμε τη δυνατότητα να έχουμε ένα ακόμα 9αρι μέσα στην περιοχή σε συνθήκες πίεσης στον αντίπαλο...
τουλάχιστον έτσι το σκέφτομαι εγω...
υγ3: @σιμπα, και ομως, έτσι, αν παρατηρήσεις το που "πατάει" και με τι ρυθμό, ουσιαστικά μειώνει τα σπρίντ που χρειάζεται να κάνει, καθως όταν κερδίζουμε τη μπάλα, ειδικά στο δικό μας μισό άμυνας, δεν χρειάζεται να φυγει μπροστά ως φόρ αλλά σε χαλαρότερο ρυθμό βοηθάει στην ποιοτικότερη ανάπτυξη.
επισης, με ξανθη δεν επαιξε γιατι ειδαμε με τους χρονους συμμετοχης οτι παντα μετα απο 90λεπτο δεν την παλευε στο μεσοβδομαδο και εβγαινε με θλαση.
τωρα, αν σου πω οτι ο νβ και ο φα ειπαν οτι α) το πιο σημαντικο ματς ειναι αυτο με το νιονιο και β) τον θελουν για τα σημαντικα ματς και ως αποτελεσμα αυτου αν δεν ειχε παρει την ηλιθια κοκκινη θα επαιζε με νιονιο, πλεον ειναι ενα υποθετικο σεναριο και δυστυχως θα δουμε τον αμοιρο,αμπαλο Κλαους να βγαζει και αλλο χρονο συμμετοχης εκει μεσα, εκτος αν παμε με εντελως ευελικτο σχημα μπροστα, δλδ ζαιρο,γκαρυ,μυστακιδη ή μακ...

αυτα.
ελπίζω παντως να σε καλυψα για τα 5 συνεχομενα...

υγ: με γριά έπαιζε το f9 με διπλα/μπροστά του τον μακ.

υγ2: συμφωνώ για το δεκάρι, αλλά με τα δεδομένα που έχουμε θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα εκτός απο την ποιοτική προώθηση/ανέβασμα του παιχνιδιού μας να μπορεί να συμμετέχει ενεργά στο αμυντικό σκέλος. ίσως δλδ ενα 8/10, αλλά και πάλι, έτσι θα χάσουμε τη δυνατότητα να έχουμε ένα ακόμα 9αρι μέσα στην περιοχή σε συνθήκες πίεσης στον αντίπαλο...

υγ3: @σιμπα, και ομως, έτσι, αν παρατηρήσεις το που "πατάει" και με τι ρυθμό, ουσιαστικά μειώνει τα σπρίντ που χρειάζεται να κάνει, καθως όταν κερδίζουμε τη μπάλα, ειδικά στο δικό μας μισό άμυνας, δεν χρειάζεται να φυγει μπροστά ως φόρ αλλά σε χαλαρότερο ρυθμό βοηθάει στην ποιοτικότερη ανάπτυξη.
- ΑποστόληςΑ
απο την άλλη, δεν ξερω κατά πόσο κανείς μπορεί να θεωρήσει συνετό το να προσαρμοστεί η πρώτη χρονιά δημιουργίας μιας ομάδας στα "θέλω" ενός αδιαμφισβήτητα ποιοτικού παίχτη (με όλα τα "μειονεκτήματα" δλδ απουσία προετοιμασίας,ευπάθεια σε θλάσεις κτλ κτλ) ή να προσαρμοστεί αυτός στα θέλω της ομάδας... νομίζω ότι ουσιαστικά εκεί είναι το όλο θέμα μας...
εγώ απο ότι καταλαβαίνετε σαφώς και επιθυμώ το δεύτερο, αλλά εγώ, είμαι εγώ, δλδ ενα αβαταρ σε ενα φορουμ...

Kgeo, ο παίκτης είναι τόσο τεράστιος που και στόπερ να παίξει θα δώσει θετικό προσημο στα θέλω της ομάδας σε σχέση με το να είναι εκτός.K_geo έγραψε:απο την άλλη, δεν ξερω κατά πόσο κανείς μπορεί να θεωρήσει συνετό το να προσαρμοστεί η πρώτη χρονιά δημιουργίας μιας ομάδας στα "θέλω" ενός αδιαμφισβήτητα ποιοτικού παίχτη (με όλα τα "μειονεκτήματα" δλδ απουσία προετοιμασίας,ευπάθεια σε θλάσεις κτλ κτλ) ή να προσαρμοστεί αυτός στα θέλω της ομάδας... νομίζω ότι ουσιαστικά εκεί είναι το όλο θέμα μας...εγώ απο ότι καταλαβαίνετε σαφώς και επιθυμώ το δεύτερο, αλλά εγώ, είμαι εγώ, δλδ ενα αβαταρ σε ενα φορουμ...
αυτο το απαντάω πιστεύω στο αμέσως προηγούμενο μου ποστ συμπεριλαμβάνοντας στη λογική μου το πιό (εν τέλει) θεωρήσαμε ώς "σημαντικότερο¨ ματς και το γεγονός ότι μεχρι στιγμής δεν έχει μπορέσει να βγαλει δυο 90λεπτα με διαφορά 3 ημερών χωρίς να έχει κάποιο μυικό πρόβλημα. 

- Sick Bastard
Είναι τελείως κουφό να υπάρχει ο Μπερμπάτοφ στην ομάδα και να συζητάμε αν θα έπρεπε ή όχι να ξεκινάει η 11αδα απ αυτόν και να δίνονται οι γνωστές σε όλους 20-30λεπτες συμμετοχές του σαν απόδειξη(;) επαρκών συμμετοχών.
άλλη μια εξαιρετική απάντηση γεμάτη στοιχεία και επιχειρήματα! Μάλλον τζάμπα γράφουμε εδω πέρα, αφού ο καθένας θα πετάξει το μακρύ και το κοντό του χωρις καν να καθήσει να επιχειρηματολογήσει ή να παραθέσει στοιχεία που να δίνουν μια βάση στήριξης στα επιχειρήματα του! ευγε!
Περι σημαντικότητας παιχνιδιού ο λόγος, σου απαντάει ο Τούντορ, ο οποίος στο σημαντικότατο κατά αυτόν παιχνίδι με την ΑΕΚ σου είχε στους 11 τον μόλις με μια ολόκληρη προπόνηση Μακ, τον προερχόμενο από τραυματισμό Ροντρίγκεζ και τον καταπονημένο Χαρίση.K_geo έγραψε:αυτο το απαντάω πιστεύω στο αμέσως προηγούμενο μου ποστ συμπεριλαμβάνοντας στη λογική μου το πιό (εν τέλει) θεωρήσαμε ώς "σημαντικότερο¨ ματς και το γεγονός ότι μεχρι στιγμής δεν έχει μπορέσει να βγαλει δυο 90λεπτα με διαφορά 3 ημερών χωρίς να έχει κάποιο μυικό πρόβλημα.
οι οποίοι τρείς είναι κ24 και κυρίως οι ακραίοι που αναφέρεις έχουν δείξει εξαιρετική δυνατότητα στο να παίζουν συνεχόμενα Κυριακή-Τετάρτη χωρίς να βγάλουν μυικά προβλήματα σε σύντομο χρόνο. Σε αντίθεση με τον Μπερμπάτοφ, όπως φαίνεται και σε προηγούμενο μου ποστ που παραθέτει ακριβώς τους χρόνους/ημερομηνίες συμμετοχής και τους τραυματισμούς (μυικούς) που αποκόμισε...
εισαι ο μπερμπατοφ
ερχεσαι απο τη μονακο οπου γαζωσες
μια εισαι αλλαγη του κλαους και μια του πελκα, στη θεση σου δεν παιζεις, συνεχομενα ματς ποτε, ιδιους συμπαχτες-συστημα ποτε, σεβασμος απο διαιτητες μηδεν, πρωτο χαμενο πεναλντυ μετα απο 10 χρονια, πρωτη κοκκινη μετα απο 14 χρονια τοπ καριεραρας
ελπιζω να μη χαντακωθει περαιτερω ο μεγαλυτερος παιχτης που φορεσε τη φανελα του ΠΑΟΚ
Υ.Γ. Dimitar Ivanov Berbatov is a Bulgarian professional footballer who plays as a striker for Greek club PAOK.
γελανε και οι πετρες
ερχεσαι απο τη μονακο οπου γαζωσες
μια εισαι αλλαγη του κλαους και μια του πελκα, στη θεση σου δεν παιζεις, συνεχομενα ματς ποτε, ιδιους συμπαχτες-συστημα ποτε, σεβασμος απο διαιτητες μηδεν, πρωτο χαμενο πεναλντυ μετα απο 10 χρονια, πρωτη κοκκινη μετα απο 14 χρονια τοπ καριεραρας
ελπιζω να μη χαντακωθει περαιτερω ο μεγαλυτερος παιχτης που φορεσε τη φανελα του ΠΑΟΚ
Υ.Γ. Dimitar Ivanov Berbatov is a Bulgarian professional footballer who plays as a striker for Greek club PAOK.
γελανε και οι πετρες
Εφόσον η συμφωνία του καλοκαιριού ήταν η δημιουργία ομάδας από την αρχή σε ορίζοντα τριετίας, ο ερχομός Μπερμπάτωφ στην ουσία ακύρωσε το πλάνο αυτό. Πρώτον γιατί με τα 2 εκ που στοιχίζει μπορούσαν να αποκτηθούν άλλοι 2-3 παίχτες ώστε να υπάρχουν λιγότερα κενά και δεύτερο και βασικότερο επειδή η απόκτησή του συνέβαλε να αλλάξουν για άλλη μια φορά οι στόχοι στην πορεία της χρονιάς. Έτσι, αντί η ομάδα να ψάχνει να βρει τον καλύτερο τρόπο λειτουργίας, συστήματα, πρόσωπα, κλπ κλπ, τώρα παίζει μόνο για το αποτέλεσμα και θα είναι αποτυχία πχ αν δεν πάρει το κύπελλο και αν βγει τρίτη. Έτσι όμως δεν χτίζεις.
Να βγω και λίγο οφ τόπικ: Ο Μπερμπάτωφ δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας, είναι απλά το πιο εμπορικό. Νο1 πρόβλημα είναι οι τραυματισμοί, γιατί καμία ομάδα δεν κάνει καλή χρονιά με τόσους τραυματισμούς κι αυτό πρέπει να το κοιτάξουν πολύ σοβαρά και Νο2 οι δημοσιογράφοι και τα ραδιόφωνα της πόλης, που, πέρα από τα υπόλοιπα, πλέον βλάπτουν ξεκάθαρα την τσέπη του Ιβάν, παίζοντας σημαντικό ρόλο για την άδεια Τούμπα. Και κάποιοι στην διοίκηση και κυρίως κάποιοι παίχτες που φροντίζουν να έχουν καλές σχέσεις με αυτές τις ύαινες πρέπει να "συντονιστούν" πριν γίνουν πιο απεχθείς κι απ΄αυτούς.
Να βγω και λίγο οφ τόπικ: Ο Μπερμπάτωφ δεν είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας, είναι απλά το πιο εμπορικό. Νο1 πρόβλημα είναι οι τραυματισμοί, γιατί καμία ομάδα δεν κάνει καλή χρονιά με τόσους τραυματισμούς κι αυτό πρέπει να το κοιτάξουν πολύ σοβαρά και Νο2 οι δημοσιογράφοι και τα ραδιόφωνα της πόλης, που, πέρα από τα υπόλοιπα, πλέον βλάπτουν ξεκάθαρα την τσέπη του Ιβάν, παίζοντας σημαντικό ρόλο για την άδεια Τούμπα. Και κάποιοι στην διοίκηση και κυρίως κάποιοι παίχτες που φροντίζουν να έχουν καλές σχέσεις με αυτές τις ύαινες πρέπει να "συντονιστούν" πριν γίνουν πιο απεχθείς κι απ΄αυτούς.
Εδώ θα συμφωνήσω (άσχετα που ο Χαρίσης έβγαλε, το θεωρώ τυχαίο δεν σε τρολάρω) αλλά ρε συ, δεν είναι δυνατον με την διαχείριση στον παίκτη μεχρι σήμερα, να δεχθούμε πως τον ετοίμαζε για το σημαντικότατο αγώνα της Τετάρτης.K_geo έγραψε:οι οποίοι τρείς είναι κ24 και κυρίως οι ακραίοι που αναφέρεις έχουν δείξει εξαιρετική δυνατότητα στο να παίζουν συνεχόμενα Κυριακή-Τετάρτη χωρίς να βγάλουν μυικά προβλήματα σε σύντομο χρόνο.
Και εάν θέλεις ο Μακ προστάτεψε τον εαυτό του, δεν πιέστηκε. Κάτι που θα μπορούσε να κάνει και ο πανέξυπνος Μπερμπάτοφ, να προστατευθεί από τραυματισμό.
Τέλος πάντων το κλείνω γιατι δεν βγάζει κάπου.
- Sick Bastard
Το επιχείρημά μου είναι αυτό:K_geo έγραψε:άλλη μια εξαιρετική απάντηση γεμάτη στοιχεία και επιχειρήματα! Μάλλον τζάμπα γράφουμε εδω πέρα, αφού ο καθένας θα πετάξει το μακρύ και το κοντό του χωρις καν να καθήσει να επιχειρηματολογήσει ή να παραθέσει στοιχεία που να δίνουν μια βάση στήριξης στα επιχειρήματα του! ευγε!
Όταν έχεις έναν παίχτη σαν τον Μπερμπάτοφ και δεν είναι σε κατάσταση Εσσιέν ''χτίζεις'' την ομάδα γύρω απ αυτόν, όχι απαραίτητα να παίζει όλη η ομάδα γι αυτόν, αλλά τη '''χτίζεις'' με μια θέση στην 11αδα καπαρωμένη απ αυτόν.
Προφανώς όταν έρχεται σαν τελευταία μεταγραφή θα ξεκινήσει σίγα-σιγά με τα 20-30λεπτα που αναφέρεις.
Ο άνθρωπος πέρυσι έπαιξε 38 παχνίδια με 9 γκολ και 3 ασσίστ (κοίτα, νούμερα-στοιχεία) σε μία (σε σχέση με τον ΠΑΟΚ) πυραυλοκίνητη Monaco, δεν μπορεί στον ΠΑΟΚ να ξέχασε ξαφνικά τη μπάλα ή να έχει θέματα με τον κάθε Λισγάρα/Αναστασιάδη/Κολοβέτσιο/enter random name αμπαλίδη κεντρικού αμυντικού του Ελληνικού Πρωταθλήματος.
Ρυθμό δεν έχει και κάνει μπαμ. Ρυθμός=ματς. Ματς που μετράνε κι όχι 30 λεπτά με τον ΠΑΣ να χάνει 3-0 κτλ.
Τώρα, απ την άλλη, να επικαλούμε (δις, τουλάχιστον) πιθανή μελλοντική θλάση για το καψώνι που του επιφυλάχθηκε δεν είναι κι ότι κομψότερο σαν στοιχείο/επιχείρημα. Και ειδικά δε, όταν αφού ''προφυλάχτηκε'' δεν ξεκίνησε κιόλας! Που εκεί είναι το ζήτημα, όχι στην προφύλαξή του (με ή χωρίς εισαγωγικά)
- john4serres
Τι σεντόνια είναι αυτά;; χιλιάδες μη αναγνωσμενα ποστς
Για εναν παίκτη ετσι;;
Ρεε ο ΠΑΟΚ πάνω απ ολα
Αντε καλημέρα
Για εναν παίκτη ετσι;;
Ρεε ο ΠΑΟΚ πάνω απ ολα
Αντε καλημέρα