Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
nothu

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από nothu »

Εσένα τι σε χαλάει τι βλέπουν οι άλλοι; Σε είπε κανείς να το δεις με το ζόρι;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δεν σχολιάζω ποτέ πριν το ματς στο τοπικ του αγώνα, ας έρθουν οι κρυοκωλοι όσοι θέλουν εμείς θα ειμαστε εκεί να γουστάρουμε μια μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά με θρίαμβο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

εγω να ρωτησω το αλλο ποια ειναι καλυτερη ομαδα η μιση ντορτμουντ η ολοκληρη η αρσεναλ? ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Dinos_Liverpool έγραψε:Χαχα... την Κυριακή θα έχω δίπλα μου τον κωλόγερο (σσσσσσ... κοιμάται!)...Δεν φοβάμαι τίποτα, λέμε!
Μάλλον Θ2 θα είμαι. Θα σε δω όμως πριν τον αγώνα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Dinos_Liverpool έγραψε:Ο Αποστόλης, Νάβι, θυμάται και έναν Σάλαμον, Ούγγρο στόπερ.
Προτιμώ πολύ περισσότερο τον Πέλλιο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Τον αγώνα τον είδα σε live streaming και ομολογώ ότι ήταν ένα βαρύ πένθος για μένα. Δεν ξέρω αν ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη παίζει καλά (καλύτερα απ' ό,τι στην Ελλάδα), ή αν οι άλλες ομάδες απλά είναι πολύ μέτριες. H Arsenal που είδα εγώ ήταν μια μέτρια ομάδα που σε τίποτε δεν με θύμισε ότι είναι 3η στο πρωτάθλημα της χώρας της (μαζί με West Ham).
Έπαιξε καλά το πρώτο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου και ένα 10λεπτο στο δεύτερο, όταν και ισοφάρισε. Από κει και μετά ήταν πολύ μέτρια. Η επιθετική της ανάπτυξη ήταν προβληματική και ακόμη χειρότερη η αμυντική.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να στάθηκε τυχερός στα δύο πρώτα γκολ που έβαλε, αλλά κάθε γκολ έχει και μια δόση τύχης. Στο κάτω-κάτω οι Άγγλοι είχαν 96΄λεπτά να αποδείξουν ότι ήταν καλύτεροι και δεν τα κατάφεραν. Έκαναν δύο ευκαιρίες στην αρχή και άλλες τόσες πριν το 2-2, αλλά μέχρις εκεί. Στη φάση του 2-3 έδειξαν πόσο τρύπιοι είναι μεσοαμυντικά καθώς ο Ολυμπιακός τους πήρε και τα σώβρακα και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ και μάλιστα 59 δευτερόλεπτα μετά την ισοφάριση, όπως ανέφερε ο Άγγλος speaker.
Sanches και Cazorla (Καζόρλα τον έλεγε ο Άγγλος σπήκερ) ήταν μια κλάση πάνω από τους άλλους. Οι υπόλοιποι ήταν για κλάμματα.
Δεν με φοβίζει ο Ολυμπιακός, γιατί έχουμε περισσότερα τρεξίματα από τους Άγγλους. Δεν με φοβίζει ούτε καν η διαιτησία, που δεν την φοβήθηκα σε κανένα από τα προηγούμενα παιχνίδια μας. Μόνον η κούραση κάποιων παικτών με τρομάζει, αλλά ο Θεοδώρου θα κάνει τρεις αλλαγές μετά το 60΄.
Τα μυαλά τους έχουν πάρει αέρα και αυτό είναι καλό για εμάς. Δεν θέλω εξαλλοσύνες, ούτε να πετάμε στα σύννεφα. Θέλω απλά να μην χάσουμε αύριο, ή, αν χάσουμε, να παλέψουμε καλά. Κι ας έρθουν μετά οι γαύροι να μας κάνουν τσαλιμάκια, αν τολμάνε.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Αποστολη η PL ολη φετος ειναι για γελια και το επιπεδο το χειροτερο απο ποτε (συνεχιζοντας την καθοδικη πορια πολλων ετων τωρα)

Ολες σχεδον οι ομαδες ειναι σε τραγικη κατασταση απο την αρχη του πρωταθληματος και η μπαλα που παιζουν κακη.

Γενικα για μενα ο αριθμος των πραγματικα καλων ομαδων σε ολη την ευρωπη που παιζουν καλη μπαλα και βρισκονται σε καλη κατασταση ειναι φοβερα μικρος.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Οι 20 σελίδες του κατηγορητηρίου Μαρινάκη

http://www.sdna.gr/podosfairo/dikastike ... y-marinaki
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Θα βγει άκρη. Είμαι αισιόδοξος γιατί το θέμα είναι γνωστό στους ευρωπαίους και οι σκ@τόγαυροι τον κώλο τους να χτυπάνε κάτω δεν μπορούν να το κουκουλώσουν. Φασίστες!

Ίδωμεν!
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Σχετικά με Γαύρο, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Πρόκειται για τεράστια νίκη, από τις μεγαλύτερες που έχει πετύχει Ελληνική ομάδα.
Προφανώς και η Άρσεναλ είναι σε κακή κατάσταση, με υπερεκτιμημένους αν όχι μετριότατους παίκτες για το όνομα της, όπως και ο Ολυμπιακός, όμως εξακολουθεί να'ναι μία σπουδαία νίκη άσχετα πως ήρθε.
Και όχι, στο ποδόσφαιρο τρία γκολ δεν τα βάζεις από κωλοφαρδία και μόνο.
Ας μην εθελοτυφλούμε.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Να πάνε να γονιμοποιηθούνε που θα θαυμάζουμε ομάδες που έχουν χτιστεί πάνω στην αδικία, τη διαφθορά, τις χειραγωγήσεις και τους εκφοβισμούς. Κοπρόσκυλα!
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Ακάλυπτος έγραψε:Σχετικά με Γαύρο, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Πρόκειται για τεράστια νίκη, από τις μεγαλύτερες που έχει πετύχει Ελληνική ομάδα.
Προφανώς και η Άρσεναλ είναι σε κακή κατάσταση, με υπερεκτιμημένους αν όχι μετριότατους παίκτες για το όνομα της, όπως και ο Ολυμπιακός, όμως εξακολουθεί να'ναι μία σπουδαία νίκη άσχετα πως ήρθε.
Ας μην εθελοτυφλούμε.
Τι λε ρε φιλε σοβαρά??με αυτήν την μετριοτατη Άρσεναλ ο γαύρος έκανε την μεγαλύτερη που έχει κάνει ελληνική ομάδα?κοντή μνήμη έχετε μου φαίνεται κάποιοι ξεχνάτε τι έχει κάνει ή δικιά μας ομάδα και θριαμβολογητε τον γκέι..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Dinos_Liverpool έγραψε:Να πάνε να γονιμοποιηθούνε που θα θαυμάζουμε ομάδες που έχουν χτιστεί πάνω στην αδικία, τη διαφθορά, τις χειραγωγήσεις και τους εκφοβισμούς. Κοπρόσκυλα!

Ήπιος λόγω θεσμικού ρόλου ο Ντίνος. :lol: ;)
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του και δε θα εκφραστώ όπως γουστάρω επειδή η θεωρία του big bang θα φαντάζει παραμυθάκι για γαύρους (τύπου δηλώσεων πορνόγερου, Καρα@@ κλπ).

ΠΞΣ, κοντολογις, στα τραβέλια της τρουμπας!!!
Άβαταρ μέλους
fwtis

Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V

Δημοσίευση από fwtis »

Για μενα αυτο το -Χ-ειναι πιο τεράστιο γιατί τότε η Άρσεναλ ειχε υπέρ-ομάδα..

http://youtu.be/na0umazw3Fs

Τοτεναμ εξω τι τεράστια νίκη κάναμε και μιλάμε για τον γαυρο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fwtis την Τετ 30 Σεπ 2015, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dinos_Liverpool έγραψε:Να πάνε να γονιμοποιηθούνε που θα θαυμάζουμε ομάδες που έχουν χτιστεί πάνω στην αδικία, τη διαφθορά, τις χειραγωγήσεις και τους εκφοβισμούς. Κοπρόσκυλα!
Άλλο θαυμασμός, άλλο αντίληψη ότι δε πρέπει να βγάζουμε πορισμα για εύκολο παιχνίδι την Κυριακή και ότι είχαν μόνο τύχη
paokpantou έγραψε:
Ακάλυπτος έγραψε:Σχετικά με Γαύρο, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Πρόκειται για τεράστια νίκη, από τις μεγαλύτερες που έχει πετύχει Ελληνική ομάδα.
Ας μην εθελοτυφλούμε.
Τι λε ρε φιλε σοβαρά??με αυτήν την μετριοτατη Άρσεναλ ο γαύρος έκανε την μεγαλύτερη που έχει κάνει ελληνική ομάδα?κοντή μνήμη έχετε μου φαίνεται κάποιοι ξεχνάτε τι έχει κάνει ή δικιά μας ομάδα και θριαμβολογητε τον γκέι..
Βλέπεις κάπου να λέει για την μεγαλύτερη; Μια από αυτές λέει και όντως είναι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”