Kυριάκος Κυριάκος
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Δεν καταλαβαίνω τοση χαρά που αποχωρεί.Προφανώς υπάρχουν πραγματα που δεν ειναι γνωστά σε αρκετους απο εμας.
Δεν έχω ιδέα. Απλά απομάκρυναν τους 2 που είχαν οριστεί στο ρόλο της επικοινωνίας από την ΠΑΕ (ο πριν και ο μετά). Αυτό μπορεί να συνεπάγεται από το πώς διαχειρίζονται επικοινωνιακά σοβαρά ζητήματα (όπως αυτό που έγινε) μέχρι και η εξωστρέφεια/διάχυση δράσεων της ΠΑΕ. Δεν γνωρίζω το job description τους ακριβώς.Σουριναμέζος έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 14:59 Τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε "κομμάτι της επικοινωνίας"?
Αντίο. Θα ήθελα να μάθω κάποια στιγμή τι έκανε τόσο καλά και έκλεισε 25+ χρόνια στην ομάδα (μη ξεχνάμε ότι μας άφησε τότε με τις εκλογές, απέτυχε και ξανά γύρισε). Επίσης θα ήθελα να μάθω πως κάποιος μπαίνει σε διοικητικό πόστο στη ΠΑΕ στα 20 κάτι του, θέλω και εγώ!
-
Δεν θα πω οτι χαιρομαι, ουτε καν αν ηταν επιτυχημενος ή οχι, γιατι δεν γνωριζω τα ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ απο το αφεντικο.
Παρολα αυτα, με δεδομενο οτι η επικοινωνιακη πολιτικη του ΠΑΟΚ κρινεται ως αποτυχημενη ολα αυτα τα χρονια, προφανως εχει κι αυτος σημαντικες ευθυνες.
Σε οποιαδηποτε αλλη εταιρια θα ειχε απομακρυνθει πολυ νωριτερα.
Καλη επιτυχια στα επομενα βηματα του.
Παρολα αυτα, με δεδομενο οτι η επικοινωνιακη πολιτικη του ΠΑΟΚ κρινεται ως αποτυχημενη ολα αυτα τα χρονια, προφανως εχει κι αυτος σημαντικες ευθυνες.
Σε οποιαδηποτε αλλη εταιρια θα ειχε απομακρυνθει πολυ νωριτερα.
Καλη επιτυχια στα επομενα βηματα του.
- These users thanked the author xrisitsapa for the post:
- vasgias
Για να αξιολογηθεί ένας υπάλληλος πρέπει να ξέρουμε και τι εργαλεία και αρμοδιότητες του δόθηκαν.
Για εμένα, χωρίς θεωρίες συνομοσίας, μετά την φυγή του Γκαγκάτση η διαχείρηση των γραφείων του έπεσε βαριά!
Ποιο άλλο στέλεχος υπάρχει στην ΠΑΕ;
Δεν νομίζω ότι η Μαρία μπορεί ή της έχει ανατεθεί τέτοιος ρόλος.
Υπάρχει τεράστιο κενό στελέχωσης της ΠΑΕ και το επαναλαμβάνω γιατί μία εταιρεία με τους τζίρους και τις
ιδιαιτερότητες της καθότι ποδοσφαιρική δεν διοικείτε εύρυθμα έτσι!
Για εμένα, χωρίς θεωρίες συνομοσίας, μετά την φυγή του Γκαγκάτση η διαχείρηση των γραφείων του έπεσε βαριά!
Ποιο άλλο στέλεχος υπάρχει στην ΠΑΕ;
Δεν νομίζω ότι η Μαρία μπορεί ή της έχει ανατεθεί τέτοιος ρόλος.
Υπάρχει τεράστιο κενό στελέχωσης της ΠΑΕ και το επαναλαμβάνω γιατί μία εταιρεία με τους τζίρους και τις
ιδιαιτερότητες της καθότι ποδοσφαιρική δεν διοικείτε εύρυθμα έτσι!
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πρώτα ο Δούκας, μετά αυτός.
Η αλήθεια είναι ότι και οι 2 στα μάτια μου ήταν "λίγοι".
Για να τους κρατούσε όμως ο Ιβάν, πάει να πει ότι ήταν ευχαριστημένος αυτά τα χρόνια.
Χαίρομαι με όλη αυτή την προσπάθεια ανανέωσης στελεχών και ελπίζω σύντομα να δούμε στην πράξη έναν καλύτερο και πιο άμεσο τρόπο λειτουργίας
Η αλήθεια είναι ότι και οι 2 στα μάτια μου ήταν "λίγοι".
Για να τους κρατούσε όμως ο Ιβάν, πάει να πει ότι ήταν ευχαριστημένος αυτά τα χρόνια.
Χαίρομαι με όλη αυτή την προσπάθεια ανανέωσης στελεχών και ελπίζω σύντομα να δούμε στην πράξη έναν καλύτερο και πιο άμεσο τρόπο λειτουργίας
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- Ιάσονας
-
1 + 1 κανουν 2 !Hermann έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 15:21 Θα ήθελα να μάθω κάποια στιγμή τι έκανε τόσο καλά και έκλεισε 25+ χρόνια στην ομάδα
Τώρα αν πω εγώ την άποψη μου ,θα με πείτε πάλι αιρετικό.
Γιαυτό δεν θα την πω.
Γιαυτό δεν θα την πω.
Κάλιο αργά πάρα ποτέ.... Επιτέλους ο δρόμος μας με τον Κύριο ανακόλουθο - επικίνδυνο έφτασε στο τέλος.... Δεν θα μου ληψει καθόλου ούτε η φάτσα του ούτε ο λόγος του ούτε η όποια εργασία του στον σύλλογο...
Ριχτηobanebane έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:30 Τώρα αν πω εγώ την άποψη μου ,θα με πείτε πάλι αιρετικό.
Γιαυτό δεν θα την πω.
Οι δημόσιες τοποθετήσεις του και οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ που επιμελούνταν στην π.Π. (προ ΠΑΣΟΚ) περίοδο με έβρισκαν συνήθως απολύτως σύμφωνο και μου άρεσαν ιδιαίτερα τόσο το περιεχόμενο όσο και οι διατυπώσεις που επέλεγε. Συμφωνώ με τον φίλο παραπάνω, έτη φωτός μακριά από γραφικούς τύπους των Αθηνών, Καραπαπάδες και σία..
Στη μετά ΠΑΣΟΚ περίοδο δεν μου άφησε την ίδια καλή αίσθηση και πολλές φορές οι τοποθετήσεις του, γραπτές και προφορικές, ήταν τουλάχιστον προβληματικές, με κορύφωση αυτά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.
Περισσότερα για τον ρόλο του στην ΠΑΕ δεν γνωρίζω για να κρίνω.
Ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα.
Στη μετά ΠΑΣΟΚ περίοδο δεν μου άφησε την ίδια καλή αίσθηση και πολλές φορές οι τοποθετήσεις του, γραπτές και προφορικές, ήταν τουλάχιστον προβληματικές, με κορύφωση αυτά που συνέβησαν το τελευταίο διάστημα.
Περισσότερα για τον ρόλο του στην ΠΑΕ δεν γνωρίζω για να κρίνω.
Ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα.
- These users thanked the author jackba for the post (total 2):
- Σουριναμέζος, WeWillRockYou
Πλήρωσε την δήλωση που όπως φαίνεται θα στοιχίσει πολλά εκατομμύρια στο αφεντικό, αν θέλει να συνεχίσει να είναι ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ.
Δε γίνεται 26 χρόνια στην ομάδα,τα 13 με Ιβάν να έχει τέτοια αντιμετώπιση, μετά από μια δήλωση,που όπως φαίνεται δεν έπρεπε να ειπωθεί δημόσια,αλλά είχε συζητηθεί ιδιαιτέρως.
Αν όπως όλοι γράφετε, ήταν ανεπαρκής, να έφευγε πολύ νωρίτερα,δε νομίζω όμως ότι στα μάτια του Ιβάν ήταν.